Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ablasının güzeli merak etmemmi buara konuşma süremde bitti arıyamıyorum yaa :43:
aklım sende :59:

bende bitirdim kntleri :)senle konuşunca daha iyi oluyorum abla
senden başka kimseye anlatamıyorum valla Allah razı olsun
sen olmasan o sinirle millete anlatacaktım herşey karmakarışık olacaktı:(herşeyin hayırlısı artık aklımdan çıkarmam lazım kurcalamamam lazım aslında ama hala deşeliyorum,he bu arada pazartesi senle konuştum ya o gün onunla gittim ben güzel geçti,hiç inanmak istemiyorum böyle bişe olduğunaa

sen olmasan o sinirle millete anlatacaktım herşey karmakarışık olacaktı:(herşeyin hayırlısı artık aklımdan çıkarmam lazım kurcalamamam lazım aslında ama hala deşeliyorum,he bu arada pazartesi senle konuştum ya o gün onunla gittim ben güzel geçti,hiç inanmak istemiyorum böyle bişe olduğunaa

hayırdır tutiş, bi durum mu var,kapanmış bişey galiba,bende deşelemiş gibi olmim ama.

heeee,güzel yemek yapıyon mu diyo herifin sana,bence o bilmiyo ağzının tadını,sen kiiiim,yemek yapmak kim:52:
:63::63::63:
başka bişey demiyorum delüüüü
amin cnm amin inş. hepimiz için müjdeli günler yakındır seninde herşey gönlünce olsub rabbim kalbinden diline ulaşan ulaşmayan bütün dilek ve isteklerini tez zamanda kabul eylesin inş.:54:
saol canım inşallah hepimiz görelim güzel ve mutlu günler

canımsın nedemek keşke imkan olsada hep konuşsak sen tatlı canını sıkma .ben sana baştan beri demiyomuyum örneklerde verdim kurcalama :24:
sevindim kuzum bende çok merak ettim ama tırstım aramaya :27:hep öyle olur inşallah kuzum

:63::63::63:
başka bişey demiyorum delüüüü

saol canım inşallah hepimiz görelim güzel ve mutlu günler

canımsın nedemek keşke imkan olsada hep konuşsak sen tatlı canını sıkma .ben sana baştan beri demiyomuyum örneklerde verdim kurcalama :24:
sevindim kuzum bende çok merak ettim ama tırstım aramaya :27:hep öyle olur inşallah kuzum

inşaallah ablam inşaallah

kızlar ben çıkıyorum şimdilik yemek hazırlıcam iyi akşamlar ii bakın kendinize grşmek üzere öptüm hepinizi hoşçakalınn...:54::79:

Back
X