Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

23 yasındayımm 5 ay önce evlendim :)) istemioduk cocuk korunuoduk fakat son 2 aydır istioruzz gecen ayki denememiz basarısız oldu bide adetlerimde düzensiz benim ilaç kullanıorum bakalım ne olcak bende anne olmak istiorum ama bakalım :26:

23 yasındayımm 5 ay önce evlendim :)) istemioduk cocuk korunuoduk fakat son 2 aydır istioruzz gecen ayki denememiz basarısız oldu bide adetlerimde düzensiz benim ilaç kullanıorum bakalım ne olcak bende anne olmak istiorum ama bakalım :26:

daha çok yenisin cnm 3 ay korunmuşsun rahim kendine anca gelir diye düşünüorum hiç dr a gttin mi adet düzensizliğin için.bende 23 yaşındayım 3 senelik evliyim 3 senedir hiç korunmamıza rağmen bebek sahibi olamadık 1 seneyi doldurduktan sonra dr a gttik ve pco olduğumu öğrendim bir sürü tadavi gördüm aşılama flan oldum tutmadı şimdi yeniden başladık tedaviye bakalım hayırlısı hepimizin yüzü güler birgün inşşşş cnm

yeni hormon sonuçlarım

ft4 16.2
tsh 4.260
lh 6.2
fsh 3.9
estradiol 41.2
prolaktin 11.8

geçen seneki hormon sonuçlarım

tsh 2.88
lh 8.23
fsh 4.21
estradıol 39
prolaktin 18.26

kızlar değerlerim için bilgisi olanlar bi yorum yaparmısınız geçen senekiyle yeni yaptırdımın arasında çok fark var gibi geldi bana sizce bu durum iyimi kötümü bi yorum yapın dr a gösteremedim bütün sonuçlarını al ondan sonra değerlendiricez dedi yaffff merak ediyorum :14::14::14::14::14:
cnm bence degrler ıyı prolaktın gecen seneye göre düşmüş oda ıyı estradiol doktorumun dedıgıne göre yumurtlamanın oldugunu gösterıyormus onlarda yüksek görünüyor tabı sen elındekı belgede normal aralıklar vardır bıde ordan bak ıstersen ben yalnıs bılıyor olabılırım:16:

canim allah razi olsun cevapladigin icin:29::29::29:ben 2 yillik evliyim canim..hic korunmadik.gecenlerde doktora gittik durumumuzu anlattik adetinin 5 gunun gel dedi bana sanirim homonlarima bakacak..esimede sperm testi olmasini söyledi..suan adetimi bekliyorum..yani sorun nerde?kimde?bilmiyoruz canim..kayinvalideme gelince benim nisanlilik dönemimden beri ölye:14::14::14::14:esim evin tek oglu ve beni cok kiskaniyor:14::14::14:her yaptigim sorun hicbirseyden memnun olmuyor:14::14:surekli laf sokup igneliyor..
esim ve babasi kayinvalidemin hasta oldugunu idare etmemi söyluyor..gencliginde rahimini almislar ondan sonra sinirsel problemleri olmus..ama herkese iyi birtek bana böyle davranir yanii..
ben konusup kendimi mudafa edemem canim kimse kirilmasin uzulmesin diye kendimi uzerim ama cevap veremem:14::14::14::14:bu yuzden beni pasif ve sahipsiz görup uzerime geliyor:14::14::14::14:
ama rabbim buyuk herkesin bir imtiani var benim imtianim da kayinvalidemle:14::14::14::14:
canım benim neden üzülüyosunki boşver benimde önceden sorunlarım vardı eltim olsun kaynanam olsun artık kafama takmıyorum oluyo bitiyo vallahi:63::63::63::63::63: çünkü kendini yıpratmaktan başka bişey yapmıyorsun ben onu anladım ben hep laf sokarlardı üzülür aglardım aman hizmetine kusur etmezdim eltim erkek kardeşinin kızı ne olursa olsun her seferinde ayırıdı ben haksız olurdum hep o haklı olurdu bende senin gibi ayrı yerlerdenim bir türlü beni ilk zamanlar kabul etmedi tek suçum kilolu olmam bide başka memleketten olmam:14::14::14::14: eşime çok yalvarmış ne olur onu alma sana başka alalım bak hem başka illerden huyunu suyunu bilmeyiz vs işte vaz geç diye çok yalvarmış eşim demiş olursa sevtun olmazsa evlenmem demiş işin garibi benim hiç bişeyden haberim yok her bayramdan önce 1 hafta önce giderim dip köşe evini temizlerim tatlısından tut dolmasına kadar yaparım yemin ederim millet gipta eder bana herkez ne kadar iyi gelinsin maşşallah herkez keşke senin gibi olsa derler allah razı olsun insanlarımızdan bak bizim orda biri vardı yeni gelinim tabi eşimin yengesi oruya götürdü beni sülale toplantısına oturmaya ev kalabalık ilk oglumu yeni kaybetmişim 4 ay olmuyo 2 senelik gelinim diyelim oturduk muhabbet ettik filan dedim yassı namazını kılabilirmiyim sag olsun evin sahibi tabi dedi ne demek ban seccadeyi serdi kıldım namazı bitti tam tespih çekiçen kadının küçük kızı açtı kapıyı kapamadan odadan çıktı seccadeyi kaldırdım tam çıkıcaktım içerden bir ses geldi ya hatunlar bu gelin okadar iyiki allah için eline desen hamaratlı herkeze güleryüzlü biri sıkışsa yardıma gider bu hatun bu gelini neden istememiştir deyince baktım beni konuşuyolar anladım allahım affetsin hiç yapmadıgım iş dinledim konuşmaları girdim içeri dedim benimi istememiş kaynanam deyince millet şok oldu :30::30::30::30: lafı çevirdiler ama ne çare yermiyim başladılar anlatmaya kaynana karıyı kaynanam demişki ben bu gelini alıcam ama bunlarda namaz varmı çingene çok bizde alevide çok bizde ne yalan söylüyüm vs filan eli egrimidir yemekleri nasıldır içkileri kumarları varmıdır filan diye saymaya başlamış biride demişki filinta gibi oglan ala ala bunu aldın nasıl yakıştırdın ogluna demiş oglun uzunboylu gelin yanında anası gibi kalmış kilolu evt canlarım aynen okudugunuz gibi anası gibi hiç yakışmamışlar bula bula bunumu buldun ogluna demişler oda ben okadar ugraştım ama oglan vazgeçmedi dedi ne laflar varda neyse bazıları ban kalsın eve çıktım başladım aglamaya eşime dedim annen böyle dedimi sana dedim eşim sustu:59::59::59: dedi aman boşver ben seni seviyorumya boşver dedi babamın bir lafı vardır kızım der herşeyin zamanı var zamanı gelince konuş derdi bende zamanını kolladım hiç bişey demedim önce baktım kaynanam bana karşı degişti dedim benim adım sevtunsa ben o lafları dedigine pişman etmezsem bakta gör dedim içimden gittim işini gördüm aklınıza ne gelirse bu birgün kadın hastalıklarından hastaneye yattı rahimini herşeyini aldılar kimse yatmadı yanında 8 gün ben kaldım yanında 6 gün hiç uyumadım işin garibi ozaman sıgara kullanıyorum bide oruca denk geldi artık gerisini siz düşünün artık hastaneden çıktık eve getirdim yemeklerini yaptım diyet şeyler filan yemesi gerek bebege nasıl bakılır bende öyle baktım dediki allah razı olsun senden çok memnun kaldım kaç zamandır benle ilgileniyosun evine bile gitmedin dedi bende dedimki laf gelince anne sen beni istemedin ama eşimin annesisin diye ilgilendim dedim yakışmıyorum ama oglunun yanına dedim kusura bakmayasın bende böyleyim insanın huyu güzel olsun be anam kılo neymiş iç güzelligi yeter insana dedim ogünde iyi oldu evime gidicem ban aglayan gözlerle teşekkür etti af diledi ben yanlış yaptım sen büyüklük göster affet dedi bende ben senin gelininim millet benim kiloma laf ederken diyemezmiydin oglum istedi aldım sen ama millete istemedim oglum olursa olur olmazsa olmaz dediginde neden dedin bizi küçük düşürdün dedim benden sonra kardeşinin kızını aldıda ne oldu zayıft eh benşm kadar güzel degil ama bir sevinçle aldı şimdi eltim evine sokmuyo lafları sokuyo sevmez kaynanamı anlıcagın insan alevi olsun çingene olsun kilolu olsun çirkin güzel olsun ilk olarak insan olsun merhametli olsun canım benim bunu asla unutmayın o yaptıklarına birgün gelicek benim gibi öyle utanıcakki senden af dilicek canım benim merak etme ben sana bunu garantisini veriyorum :32::32::32::32::32::32::32:
selam ben geldim kizlar nasilsiniz??bir cogunuz su an tokipte yoksunuz biliyorum:14::14::14::14:

hatta aranizda öyle guzel dostluklar kurmussunuz kiii,benim buna yetismem imkansizz:14::14::14:

biliyorum bircogunuz beni tanimiyorsunuz,belki neler sacmalamis diyeceksiniz,ama icimden geldi yazmak nickim de oldugu gibi kendimi cok garip hissediyorum:14::14::14:bir o kadarda savunmasiz ve caresizz:14::14::14::14:

yatili misafirlerimin var daha önce bahsetmistim belki dikkatinizi cekmistir...

kayinvalidem durup durup laf sokup bizi igneliyor:14::14::14:

ayni sözu iki defa söyledi ama benim cok agrima gitti..

herkesin cocugu oldu buyudu bile biz daha torun bekliyoz dedi:14::14::14::14::14:

ne yapayim kizlar ben benim sucum varmi??rabbim vermiyor imtian ediyorsa suc benim mi??
su an bile aglayarak yaziyorum size,kimse ile görusmek istemiyorum artik:14::14:herkes daha yokmu birseyler,bebek varmi,ne zaman teyze olacagiz hadi artik falan diyor..biktim artik..

rabbime sikayet etmek istemiyorum.o'nun taktirine raziyim ben dilerse verir dilerse vermez.verirse onun sanindan ve lutfundandir..vermezse benim rabbimi sorgulamaya hakkim yok..

neden kimse anlamiyor?artik kimse ile görusmek istemiyorum..issiz bir adada olmak istiyorum kimsenin olmadigi yerlerde olmak istiyorum:14::14::14::14::14:

basinizi agrittim kusuruma bakmayin..belki neler sacmalamis diyeceksiniz,ama yazmak istedim size,belki beni anlayacaginizi dusundugumden belkide dertlesmek istedim:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
canım benim bebek olur hiç merak etme ne kaynanalar var allahım ısla etsin arkadaşların dedigi gibi gün gelir bişey olur herşey tersine döner bak mesela bana kaynana elime düştü hastanede dedi eşim annemdir bak öyle bri gün gelicekki benim kaynanam gibi vicdan azabı çekicek aglıyıp af dilenicek ben yaoptırdıysam sende yaptırısın sakın yılma o sana kötümü davranıyo sen ona iyi davranıcaksın o san hakaret edicek sen ona güzel sözler diceksin kırsa bile üzse bile yüzüne gülüceksin belli etmiceksin eger sorun sendeyse eşimde diceksin eger sende oldugunu bilirse üstüne daha çok gelri bir bakmışsın hamile kalmışın benim bir arkadaşım var 5 senelik evli bebegi yok derdi hep arıyo beni eşimin sülaleinin yanında aşalıyo telefondan ve misafir gelincede birgün dedi gene aradı anne benim hiç birşeyim yok ama oglunun spermleri yetersiz deyince yani eşinde sorun var demiş kaynanası ogünden sonra ne çocuk konusunu açmış nede birşey demiş sende öyle yap allahtan umudunu kesme tedavi olursan bile kimseye deme ne kafası şişiricen biz burda kader arkadaşıyız unutma konuşmak istersen burdayız biz bir aileyiz burda bunu
unutma:48::48::48::48:::48::48:

daha çok yenisin cnm 3 ay korunmuşsun rahim kendine anca gelir diye düşünüorum hiç dr a gttin mi adet düzensizliğin için.bende 23 yaşındayım 3 senelik evliyim 3 senedir hiç korunmamıza rağmen bebek sahibi olamadık 1 seneyi doldurduktan sonra dr a gttik ve pco olduğumu öğrendim bir sürü tadavi gördüm aşılama flan oldum tutmadı şimdi yeniden başladık tedaviye bakalım hayırlısı hepimizin yüzü güler birgün inşşşş cnm

canım kızkende adetlerimde düzensizdi benim.ewet evlenmeden 3 ay önce gitmiştim.bende polikistik overim doktorum glifor die bi ilaç verdi bunu kullan dedi onu kullanıorum hem adetlerimi düzene sokuo hemde pov eritiomus :26: evlendikten sonrada gitmedim hiç cünkü ki istemioduk ama bir iki aydır istioruz bakalım gitsemmiki:26:

canım bende ilk 3 ay kourundum sonra 3 ay ara verdim ilk deneme başarısızdı 2 . denemede hamile olduğumu öğrendim 6 haftalık.6 günlük hamileyim ama düşük yapıcam bebeğim gelişmemeiş pazrtesiye kadarda gelişmezse alıcak doktorlar inşlh bir an önce sende hamile haberini alırsın ve inşlh hayırlısıylada kucağına alırsın

cnm bence degrler ıyı prolaktın gecen seneye göre düşmüş oda ıyı estradiol doktorumun dedıgıne göre yumurtlamanın oldugunu gösterıyormus onlarda yüksek görünüyor tabı sen elındekı belgede normal aralıklar vardır bıde ordan bak ıstersen ben yalnıs bılıyor olabılırım:16:

cnm saol bi sen cvp yazdın heeeee ya belgede normal aralıklar var demişsin sabahtan beri bakıyıorum hiç bişe anlamadım yafffff kafam böle oldu :35::35::35::35:

ayy bilmiorumki işte adetlerimde düzensiz olunca korkuorum gerci dokorumun verdigi ilacı içiorum ama tekrar gitsemmi doktora yoksa bi kaç ay beklesemmi

cnm saol bi sen cvp yazdın heeeee ya belgede normal aralıklar var demişsin sabahtan beri bakıyıorum hiç bişe anlamadım yafffff kafam böle oldu :35::35::35::35:

tatlım karsılarında yazan aralıkları yaz sadece ısımlerını bıtanesınde folıkul fazlalıgı olanlar ıcın bırısı menepoz olanlar ıcın falan yazar kısaltılmıs olarak ama bence ıyı sonuclar tedavın hayırlı olsun

ayy bilmiorumki işte adetlerimde düzensiz olunca korkuorum gerci dokorumun verdigi ilacı içiorum ama tekrar gitsemmi doktora yoksa bi kaç ay beklesemmi

bence acele etme zaten bi 6 ay doldurman gerek bebeğin olmamasını anlatman için çünki hiç korunmasız 6 ay boyunca düzenli ilşkide bebek olmuosa öle gelin dio drlar cnm ama yinede sen bilirsin tabi

hayırlısı olsun cnm unutma kendi kendine adet olabilmek bile çok güzel biz onuda yapamıoz yaffff yine iiisin sen sizin sorun neydi belki yazmışsındır ama ben haterlemeyon:16::16::16::16::16:

cnm benım esımde varıkosel var ama degerler ıyı cıktıgı ıcın amelıyat olmasına gerek yokmus ama bızım kafamızda soru ısaretlerı var benımde bı tüp acık dıgerındende sınırlı gecıs varmıs hsg ye pek güvenemedım ama öyle sonuc ıste:27:baska da bı problem yok sımdılık bakalım beklıyoruz ıste cnm

Son düzenleme:
Back
X