Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk canımmmm![]()
mrb kızlarrrr benide aranıza alırmısnızzz :26:
23 yasındayımm 5 ay önce evlendim :)) istemioduk cocuk korunuoduk fakat son 2 aydır istioruzz gecen ayki denememiz basarısız oldu bide adetlerimde düzensiz benim ilaç kullanıorum bakalım ne olcak bende anne olmak istiorum ama bakalım :26:
cnm bence degrler ıyı prolaktın gecen seneye göre düşmüş oda ıyı estradiol doktorumun dedıgıne göre yumurtlamanın oldugunu gösterıyormus onlarda yüksek görünüyor tabı sen elındekı belgede normal aralıklar vardır bıde ordan bak ıstersen ben yalnıs bılıyor olabılırımyeni hormon sonuçlarım
ft4 16.2
tsh 4.260
lh 6.2
fsh 3.9
estradiol 41.2
prolaktin 11.8
geçen seneki hormon sonuçlarım
tsh 2.88
lh 8.23
fsh 4.21
estradıol 39
prolaktin 18.26
kızlar değerlerim için bilgisi olanlar bi yorum yaparmısınız geçen senekiyle yeni yaptırdımın arasında çok fark var gibi geldi bana sizce bu durum iyimi kötümü bi yorum yapın dr a gösteremedim bütün sonuçlarını al ondan sonra değerlendiricez dedi yaffff merak ediyorum![]()
canım benim neden üzülüyosunki boşver benimde önceden sorunlarım vardı eltim olsun kaynanam olsun artık kafama takmıyorum oluyo bitiyo vallahicanim allah razi olsun cevapladigin icinben 2 yillik evliyim canim..hic korunmadik.gecenlerde doktora gittik durumumuzu anlattik adetinin 5 gunun gel dedi bana sanirim homonlarima bakacak..esimede sperm testi olmasini söyledi..suan adetimi bekliyorum..yani sorun nerde?kimde?bilmiyoruz canim..kayinvalideme gelince benim nisanlilik dönemimden beri ölye
esim evin tek oglu ve beni cok kiskaniyor
her yaptigim sorun hicbirseyden memnun olmuyor
surekli laf sokup igneliyor..
esim ve babasi kayinvalidemin hasta oldugunu idare etmemi söyluyor..gencliginde rahimini almislar ondan sonra sinirsel problemleri olmus..ama herkese iyi birtek bana böyle davranir yanii..
ben konusup kendimi mudafa edemem canim kimse kirilmasin uzulmesin diye kendimi uzerim ama cevap veremembu yuzden beni pasif ve sahipsiz görup uzerime geliyor
ama rabbim buyuk herkesin bir imtiani var benim imtianim da kayinvalidemle![]()
canım benim bebek olur hiç merak etme ne kaynanalar var allahım ısla etsin arkadaşların dedigi gibi gün gelir bişey olur herşey tersine döner bak mesela bana kaynana elime düştü hastanede dedi eşim annemdir bak öyle bri gün gelicekki benim kaynanam gibi vicdan azabı çekicek aglıyıp af dilenicek ben yaoptırdıysam sende yaptırısın sakın yılma o sana kötümü davranıyo sen ona iyi davranıcaksın o san hakaret edicek sen ona güzel sözler diceksin kırsa bile üzse bile yüzüne gülüceksin belli etmiceksin eger sorun sendeyse eşimde diceksin eger sende oldugunu bilirse üstüne daha çok gelri bir bakmışsın hamile kalmışın benim bir arkadaşım var 5 senelik evli bebegi yok derdi hep arıyo beni eşimin sülaleinin yanında aşalıyo telefondan ve misafir gelincede birgün dedi gene aradı anne benim hiç birşeyim yok ama oglunun spermleri yetersiz deyince yani eşinde sorun var demiş kaynanası ogünden sonra ne çocuk konusunu açmış nede birşey demiş sende öyle yap allahtan umudunu kesme tedavi olursan bile kimseye deme ne kafası şişiricen biz burda kader arkadaşıyız unutma konuşmak istersen burdayız biz bir aileyiz burda bunuselam ben geldim kizlar nasilsiniz??bir cogunuz su an tokipte yoksunuz biliyorum
hatta aranizda öyle guzel dostluklar kurmussunuz kiii,benim buna yetismem imkansizz
biliyorum bircogunuz beni tanimiyorsunuz,belki neler sacmalamis diyeceksiniz,ama icimden geldi yazmak nickim de oldugu gibi kendimi cok garip hissediyorumbir o kadarda savunmasiz ve caresizz
yatili misafirlerimin var daha önce bahsetmistim belki dikkatinizi cekmistir...
kayinvalidem durup durup laf sokup bizi igneliyor
ayni sözu iki defa söyledi ama benim cok agrima gitti..
herkesin cocugu oldu buyudu bile biz daha torun bekliyoz dedi
ne yapayim kizlar ben benim sucum varmi??rabbim vermiyor imtian ediyorsa suc benim mi??
su an bile aglayarak yaziyorum size,kimse ile görusmek istemiyorum artikherkes daha yokmu birseyler,bebek varmi,ne zaman teyze olacagiz hadi artik falan diyor..biktim artik..
rabbime sikayet etmek istemiyorum.o'nun taktirine raziyim ben dilerse verir dilerse vermez.verirse onun sanindan ve lutfundandir..vermezse benim rabbimi sorgulamaya hakkim yok..
neden kimse anlamiyor?artik kimse ile görusmek istemiyorum..issiz bir adada olmak istiyorum kimsenin olmadigi yerlerde olmak istiyorum
basinizi agrittim kusuruma bakmayin..belki neler sacmalamis diyeceksiniz,ama yazmak istedim size,belki beni anlayacaginizi dusundugumden belkide dertlesmek istedim![]()
daha çok yenisin cnm 3 ay korunmuşsun rahim kendine anca gelir diye düşünüorum hiç dr a gttin mi adet düzensizliğin için.bende 23 yaşındayım 3 senelik evliyim 3 senedir hiç korunmamıza rağmen bebek sahibi olamadık 1 seneyi doldurduktan sonra dr a gttik ve pco olduğumu öğrendim bir sürü tadavi gördüm aşılama flan oldum tutmadı şimdi yeniden başladık tedaviye bakalım hayırlısı hepimizin yüzü güler birgün inşşşş cnm
sevtun2
karabocug
cibeldemiroglu
hoşgeldiniz kızlar az önce kimse yoktu nerelerdesiniz![]()
cnm bence degrler ıyı prolaktın gecen seneye göre düşmüş oda ıyı estradiol doktorumun dedıgıne göre yumurtlamanın oldugunu gösterıyormus onlarda yüksek görünüyor tabı sen elındekı belgede normal aralıklar vardır bıde ordan bak ıstersen ben yalnıs bılıyor olabılırım![]()
canım hoş geldin bebem yeni gürdüm bilgim olsa seve seve balım ya![]()
buarada bende adet oldumbılıyodum zaten olucagımı neyapım hersey rabbımden
![]()
cnm saol bi sen cvp yazdın heeeee ya belgede normal aralıklar var demişsin sabahtan beri bakıyıorum hiç bişe anlamadım yafffff kafam böle oldu![]()
ayy bilmiorumki işte adetlerimde düzensiz olunca korkuorum gerci dokorumun verdigi ilacı içiorum ama tekrar gitsemmi doktora yoksa bi kaç ay beklesemmi
tatlım karsılarında yazan aralıkları yaz sadece ısımlerını bıtanesınde folıkul fazlalıgı olanlar ıcın bırısı menepoz olanlar ıcın falan yazar kısaltılmıs olarak ama bence ıyı sonuclar tedavın hayırlı olsun
buarada bende adet oldumbılıyodum zaten olucagımı neyapım hersey rabbımden
![]()
hayırlısı olsun cnm unutma kendi kendine adet olabilmek bile çok güzel biz onuda yapamıoz yaffff yine iiisin sen sizin sorun neydi belki yazmışsındır ama ben haterlemeyon![]()