Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm benım esımde varıkosel var ama degerler ıyı cıktıgı ıcın amelıyat olmasına gerek yokmus ama bızım kafamızda soru ısaretlerı var benımde bı tüp acık dıgerındende sınırlı gecıs varmıs hsg ye pek güvenemedım ama öyle sonuc ıste:27:baska da bı problem yok sımdılık bakalım beklıyoruz ıste cnm

hım anladım cnm inşşşş en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına bitanem bide varikosel ne olua ben bilmiorum hsgye neden güvenmedin cnm

DERİNCİM canım demek benimle adet oldun he kız ben 27 olucaktım 24 oldum be:44::44::44::44: kesin seni kıskandım kız ne üzülücem zaten korunuyoduk artık ocak giriceine göre önümüzdeki maçlara bakıcez artık haydi görüyüm seni bu aya maçı biz alalım tememni:60::60::60::60::60::60:
kardelen 49 allahım ıslah etsin o eltini boşver salla gitsin ban ben öyle yapıyorum ahanda böle yap :8::8::8::8:

ebrarcım canım sanada kolay gelsin gel bebem seni tatile gönderiyin neriye istersen şöyle kocişle tatil yap kız belki hatilde mercimek olur ne dersin:1::1::1::1::1:

kardelen progum görüşemiyoruz artık bebem annecimle günüm geçiyo bazen kavga ediyoz ama olsun :60::60::60::60: huyu ne yapayım tez canlı:32::32::32::32: osmanlı kadınıdır kendi

birsencim canem kız hiç görüşürmiyoruz he senle:53::53::53::53:

katra sen beni unuttun ama neyse ben laf atayım bari san mutlulular dilerim eşinle iyi hafta sonları:19::19:

arkadaşlar ben çıkıyorum annem çagırıyo ayıp olmasın hatuna yarın oglum 1 yaşına giriyo yavruma hediyesini aldım pastasini beşiktaşlı amlemi yaptırdım 30 kişilik kesin pastane açıcem kesin köşeyi dönerim he:52::52::52::52: ben kaçtım sonra görüşürük artıkın :79::79::79::79::79:

canım bende ilk 3 ay kourundum sonra 3 ay ara verdim ilk deneme başarısızdı 2 . denemede hamile olduğumu öğrendim 6 haftalık.6 günlük hamileyim ama düşük yapıcam bebeğim gelişmemeiş pazrtesiye kadarda gelişmezse alıcak doktorlar inşlh bir an önce sende hamile haberini alırsın ve inşlh hayırlısıylada kucağına alırsın

cnm çok geçmiş olsun allah sabır versin ama inşşşş bi mucize olurda pazartesiye kadar gelişir bebeğinde gtmez seninle beraber kalır cnm allah büyük

hım anladım cnm inşşşş en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına bitanem bide varikosel ne olua ben bilmiorum hsgye neden güvenmedin cnm
cnm varıkosel spermlerı etkılıyor tam bılmıyorum ama orda bı damarın genıslemesı sperm üretımını engellemesı demek genelde cok ayakta duranlarda agır spor yapanlarda oluyor:53:
benım hsg zor cekıldı cnm fılm koyuydu aynı ıslemlerı 3 kez yaptılar bıde fılmden sonra ultrasyonda karında su gözlendı yanı gecıs olmus ama fılm kafamı kurcaladı ıste belkıde doğrudur bılmıyorum:37:
buarada folıkül fazlalıgınamı bakıcaksın bıde normal yas aralıgı yazar bı ona bak bıde ona doktora nezaman gösterıceksın ıcın rahatlar:3:

cnm varıkosel spermlerı etkılıyor tam bılmıyorum ama orda bı damarın genıslemesı sperm üretımını engellemesı demek genelde cok ayakta duranlarda agır spor yapanlarda oluyor:53:
benım hsg zor cekıldı cnm fılm koyuydu aynı ıslemlerı 3 kez yaptılar bıde fılmden sonra ultrasyonda karında su gözlendı yanı gecıs olmus ama fılm kafamı kurcaladı ıste belkıde doğrudur bılmıyorum:37:
buarada folıkül fazlalıgınamı bakıcaksın bıde normal yas aralıgı yazar bı ona bak bıde ona doktora nezaman gösterıceksın ıcın rahatlar:3:

canım benim tam çıkıcaktım gördüm yazdıklarını benim arkadaşının eşinded vardı ameliyat oldu hemen ham,ile kaldı o ameliyatı olsun ben kaçtım allahım tez zamanda mercimegini yolar işşallah bebem :48::48::48:

canım benim tam çıkıcaktım gördüm yazdıklarını benim arkadaşının eşinded vardı ameliyat oldu hemen ham,ile kaldı o ameliyatı olsun ben kaçtım allahım tez zamanda mercimegini yolar işşallah bebem :48::48::48:
amelıyatı olucakta sevtunum degerler ıyı cıktıgı ıcın doktor yok dıyor bıde ısı dolayısıyla suan olması mümkün görünmüyo zaman alıcak sanırım hadı görüşürüz cnm öptüm:16:

ben sonuçları rahmimde polip varmış o alınacak eşim sperm testi yaptıracak anrolojiye muayene olucak eski tedavi olduğum yerlerden tedavi olduğuma dair sonuç alınmadığına dair rapor çıkartıcam yani bunların hepsinin sonuçları çıktıktan sonra hepsini bir getir dedi dr ondan sonra değerlendirelim seni dedi öle buda yaklaşık 1 ayı bulucak sanırım:14::14::14::14::14::14::14::14:

ben sonuçları rahmimde polip varmış o alınacak eşim sperm testi yaptıracak anrolojiye muayene olucak eski tedavi olduğum yerlerden tedavi olduğuma dair sonuç alınmadığına dair rapor çıkartıcam yani bunların hepsinin sonuçları çıktıktan sonra hepsini bir getir dedi dr ondan sonra değerlendirelim seni dedi öle buda yaklaşık 1 ayı bulucak sanırım:14::14::14::14::14::14::14::14:

hayırlısı olsun cnm gec olsunda güç olmasın hem yasında küçükmüs hersey yoluna gırer ınsallah en kısa zamanda verırsın müjdeyı:54:

hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
hepiniz iyisinizdir inşallah
ben bugece çok ilginç bişey yaşadım gece parmağımda kaşıntıyla uyandım kaşıdım off dedim sivri yedi beni neyse kalkıyımda öldürüyüm dedim kalktım ışığı yaktım baktım sivri filan yok ortada dedim neçabukda kaçmış neyse geri yattım ama tatlı tatlı kaşınıyo parmağım sonra şiştiğini hissettim bikalktım acayip şişmiş korktum öyle olunca eşimi uyandırdım .yatağı altüst ettik bişey yok tabi neyse elime buz tuttum ama tırstım zehirli filansa diye sabah 5e kadar uyuyamadım baktım bidurum yok yattım :9:sabahda kalkıp eşimi yollayıp yattım şuanda azcık ağrıyo parmağım ne olduğunu halen anlıyamadım .tabi uyanır uyanmaz heryeri kaldırdım yok deli oldum kızlar yaa :47:
KAYRAM canım kardeşim eşinle gezmelerdesindir kesin iyi olmanada sevindim datlum zaten gece msn muhabbeti yaptıkda :1:
BONCUKUM adet olmuşsun çok üzüldüm yaa nediyelim alıştık biz kaderimiz buymuş inşallah önümüzdeki ay .buarada saol canım kardeşciğim geldi 10 gün kalıcak nasipse
HATİCECİM tahlillerin iyi gözüküyo yanlız tsh biraz sınırda gibi doktorun daha iyi bilgilendirir seni canım hayırlısı olsun inşallah
SEVTUNUM valla tatile ihtiyacım varda bu kış günü olmaz hem bebişi tatille filan kandıramıyoruz heryıl giderim ama bi icraat yok :1:.sende anneciğindesin hala kolay gelsin canım .
PELİNİM saol bitanem geldi kardeşciğim :46:evet seninlede epeydir karşılaşamıyoruz iyisindir umarım tatlım
KARABÖCÜKhoşgeldin aramıza daha yeni evliymişsin dilerim çok bekletmeden gelir bebişin
ELİKSİR sen nasılsın tatlım ?

kızlar buhafta dua yapmasak olmazmı bana kızmayın olurmu buhafta inanın hiç enerjim yok zaten kardeşimde var çok takip edemiyebilirim buhaftayı tatil edelim .zaten çok kişi kalmadı .fikirlerinizi istiyorum canlarım anlayışla karşılayacağınızı biliyorum :73:

BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
HAYAL..........15 YIL okundu
EBRAR........10 YIL okundu
SEVTUN.......10 YIL
YETER........7 YIL okundu
DERİN.........5 YIL okundu
BULUT.........5 YIL okundu (hamiş)
KARDELEN49.....5 YIL okundu
SAMYELİ.......4 YIL okundu
CİBELDEMİROĞLU..4 YIL
CİCİ35.........3,5 YIL
KARDELEN......3 YIL okundu