Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sagol derınım ya söyledıgın ıyı oldu delı oldum yarım saatte bır süre bıtıyor yenılıyorum falan:53:
neyse bundan sonra martta kedılı lıste yapcam ozaman ısıme yarar:86:
amambız bu lısteden hamıs cıkıcaz artık yenı gelenlere yaparız o lısteyıde:62::62:

canlar bugün çok yoruldum...gündüz müşterilere sinir olmakla geçti..akşamüstü tansiyonum düştü sanırım elim ayagım kesildi zaten dönen başım daha çok dönmeye başladı..başıma agrı saplandı..midemi demiyorum bile hala aynı ...
bide en acısı da eve bi geldim bizim kuş ölmüş..ay nasıl üzüldüm eşim gelene kadar agladım..tabi geldikten sonra dahada agladım yemegi zor yaptım:43:yemekten sonrada işlerim vardı onları hallettim..anca 11di saat ben oturdum..zaten hastayım bide ev işleri offf:(((

ya derınım bısıy sorcam ya ben buay ıncır kürü yapcaktım vazgectım klomenın etkısı bıray daha sürermıs maydanoz süt buharı yapıcamda korkuyorum ya rahıme cok sıcaklık gıderse rahımde sarkma olabılıyormus ürktüm vallah ama onunlada hamıs kalan cok var neyapsamkı

canlar bugün çok yoruldum...gündüz müşterilere sinir olmakla geçti..akşamüstü tansiyonum düştü sanırım elim ayagım kesildi zaten dönen başım daha çok dönmeye başladı..başıma agrı saplandı..midemi demiyorum bile hala aynı ...
bide en acısı da eve bi geldim bizim kuş ölmüş..ay nasıl üzüldüm eşim gelene kadar agladım..tabi geldikten sonra dahada agladım yemegi zor yaptım:43:yemekten sonrada işlerim vardı onları hallettim..anca 11di saat ben oturdum..zaten hastayım bide ev işleri offf:(((

ay cnm kıyamam cok üzüldüm kusuna sende dıkkatet bacım kendıne hadı yorgunsan gıt uyu ben lafa tutmum senı dınlen cnm:54:

ya derınım bısıy sorcam ya ben buay ıncır kürü yapcaktım vazgectım klomenın etkısı bıray daha sürermıs maydanoz süt buharı yapıcamda korkuyorum ya rahıme cok sıcaklık gıderse rahımde sarkma olabılıyormus ürktüm vallah ama onunlada hamıs kalan cok var neyapsamkı

canım bilmiyorum da ben buharları falan hiç denemedim..dedigin gibi riskler varsa hele korkar insan tabi..ama hemen öyle 1 kere yapmaylada sarkma olacagını sanmıyorum fıstıgım ya..sen yapmak istiyosan yap..inşallah faydasını görürsün.

sagol derınım ya söyledıgın ıyı oldu delı oldum yarım saatte bır süre bıtıyor yenılıyorum falan:53:
neyse bundan sonra martta kedılı lıste yapcam ozaman ısıme yarar:86:
amambız bu lısteden hamıs cıkıcaz artık yenı gelenlere yaparız o lısteyıde:62::62:
evettt inşallah bu listede hamile olarak yazılıcaz caım...
ay gel bende öpüm bende özledım:54::54:ya derınım ebus neden gelmedı acaba onuda görüm öyle gıdım dıyodum ama gelmıcek galıba:26:

ebuşumu bilmiyorum ki cnm yaa..okudugum kadarıyla işi de yoktu ama kardeşi geldi ya onunladır heralde..hasret gideriyolardır.

ugurboncugum DerinSu ademilehatice

merhaba arkadaşlar.Boncuğum çok komik yaa martta kedimi koycaksın gerçekten:9:

Derin msn hala bozuk heralde senin.Adetin değişikmi geldi bu ay senin

Ademile hatice Allah kolaylık versin canım tedavi sürecinde

ugurboncugum DerinSu ademilehatice

merhaba arkadaşlar.Boncuğum çok komik yaa martta kedimi koycaksın gerçekten:9:

Derin msn hala bozuk heralde senin.Adetin değişikmi geldi bu ay senin

Ademile hatice Allah kolaylık versin canım tedavi sürecinde

selam canım..evet kıs msn bozuktu dün..bende yeni yüklemek istedim yükledi ama açılmadı bi acaiplikler oldu..bende tüm msn programını kaldırdım yeniden yüklemek gerek şimdi:31:
adetim degişik geliyo gülüm yaa..normalde adet oldummu biterdi herşey..ama şimdi bu rahimde şekil bozuklugundan dolayı kanamalı gebelik yaşandıgı için şüphelerim bu yönde artıyor..

hatice selam canım seni unuttum sanma:54:
off aslında bi duş almak istiyorum çok ihtiyacım var rahatlamak için...adetim iyice kesilir diye korkuyom ama dayanamıcam kafam agırlaştı sanki..hafiflemek istiyorum.

merhaba arkadaşlar bende aralık ayında anne olmayı bekleyenlerdenim bakalım ne çıkıcak geçen ay olmadı çok üzüldüm ama psikolojik olarak baya etkilenmiştim bu ay heveslenmek istemiyorum ama yine de insanın içinde bir his merak panik oluyo allah herkese bebiş nasip etsin

selam canım..evet kıs msn bozuktu dün..bende yeni yüklemek istedim yükledi ama açılmadı bi acaiplikler oldu..bende tüm msn programını kaldırdım yeniden yüklemek gerek şimdi:31:
adetim degişik geliyo gülüm yaa..normalde adet oldummu biterdi herşey..ama şimdi bu rahimde şekil bozuklugundan dolayı kanamalı gebelik yaşandıgı için şüphelerim bu yönde artıyor..

gebe olduğundanmı şüpheleniyosun yani.:26:

:74::74:
ben geldim hanımlar
boncukum,derinim,kardelenim nevar ne yok canlarım geç kaldım yaa gezmedeydikde :81:
malum haftasonu eşimde yarın geç gidicek oyüzden biraz fazla oturduk
sizde nevar neyok?geçmişe dönücemde önce selam veriyim dedim

Back
X