derınım ask olsun ya ben cıkıcam sen hala gecmısten cıkamadın:84:
ebusta gelmedı :84:bgn ben varım dıye kımsede konusmuyo:84:
geldim hayatım aglamaaaaa güzel arkadasım gel öpim kıs özledim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derınım ask olsun ya ben cıkıcam sen hala gecmısten cıkamadın:84:
ebusta gelmedı :84:bgn ben varım dıye kımsede konusmuyo:84:
canlar bugün çok yoruldum...gündüz müşterilere sinir olmakla geçti..akşamüstü tansiyonum düştü sanırım elim ayagım kesildi zaten dönen başım daha çok dönmeye başladı..başıma agrı saplandı..midemi demiyorum bile hala aynı ...
bide en acısı da eve bi geldim bizim kuş ölmüş..ay nasıl üzüldüm eşim gelene kadar agladım..tabi geldikten sonra dahada agladım yemegi zor yaptımyemekten sonrada işlerim vardı onları hallettim..anca 11di saat ben oturdum..zaten hastayım bide ev işleri offf
((
ya derınım bısıy sorcam ya ben buay ıncır kürü yapcaktım vazgectım klomenın etkısı bıray daha sürermıs maydanoz süt buharı yapıcamda korkuyorum ya rahıme cok sıcaklık gıderse rahımde sarkma olabılıyormus ürktüm vallah ama onunlada hamıs kalan cok var neyapsamkı
evettt inşallah bu listede hamile olarak yazılıcaz caım...sagol derınım ya söyledıgın ıyı oldu delı oldum yarım saatte bır süre bıtıyor yenılıyorum falan
neyse bundan sonra martta kedılı lıste yapcam ozaman ısıme yarar:86:
amambız bu lısteden hamıs cıkıcaz artık yenı gelenlere yaparız o lısteyıde![]()
ay gel bende öpüm bende özledımya derınım ebus neden gelmedı acaba onuda görüm öyle gıdım dıyodum ama gelmıcek galıba:26:
ay cnm kıyamam cok üzüldüm kusuna sende dıkkatet bacım kendıne hadı yorgunsan gıt uyu ben lafa tutmum senı dınlen cnm![]()
ugurboncugum DerinSu ademilehatice
merhaba arkadaşlar.Boncuğum çok komik yaa martta kedimi koycaksın gerçekten
Derin msn hala bozuk heralde senin.Adetin değişikmi geldi bu ay senin
Ademile hatice Allah kolaylık versin canım tedavi sürecinde
kardelenım art ayı kedı ay dığılmı cnmbakarsn ugurlu olur
![]()
selam canım..evet kıs msn bozuktu dün..bende yeni yüklemek istedim yükledi ama açılmadı bi acaiplikler oldu..bende tüm msn programını kaldırdım yeniden yüklemek gerek şimdi
adetim degişik geliyo gülüm yaa..normalde adet oldummu biterdi herşey..ama şimdi bu rahimde şekil bozuklugundan dolayı kanamalı gebelik yaşandıgı için şüphelerim bu yönde artıyor..
kardelenım art ayı kedı ay dığılmı cnmbakarsn ugurlu olur
![]()