Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

merhaba arkadaşlar bende aralık ayında anne olmayı bekleyenlerdenim bakalım ne çıkıcak geçen ay olmadı çok üzüldüm ama psikolojik olarak baya etkilenmiştim bu ay heveslenmek istemiyorum ama yine de insanın içinde bir his merak panik oluyo allah herkese bebiş nasip etsin
ay bi avatara baktım bi yazıya noluyoz dedim bu ben degilim :52::1: hoşgeldin cnm.kaç gün var adetine?
gebe olduğundanmı şüpheleniyosun yani.:26:

ya cnm herşey olabilir..öyle şeyler okuyoruz ki...bide benim şekil bozukugu oldugundan gebelikte kanama muhtemel bişey...bide herzamankinden farklı olunca şüphe girdi içime:26:

:74::74:
ben geldim hanımlar
boncukum,derinim,kardelenim nevar ne yok canlarım geç kaldım yaa gezmedeydikde :81:
malum haftasonu eşimde yarın geç gidicek oyüzden biraz fazla oturduk
sizde nevar neyok?geçmişe dönücemde önce selam veriyim dedim

hoşgeldin canıım bizde seni bekliyoduk.Oooooh gez bakalım ne güzel kardeşinde gelmiş gözünaydın.Parmağın nasıl oldu benim aklıma pire ve tahtakurusuda geldi canım yaa.Bazen geliyo dışardan falan :18:

:74::74:
ben geldim hanımlar
boncukum,derinim,kardelenim nevar ne yok canlarım geç kaldım yaa gezmedeydikde :81:
malum haftasonu eşimde yarın geç gidicek oyüzden biraz fazla oturduk
sizde nevar neyok?geçmişe dönücemde önce selam veriyim dedim

hoşgeldin canım:54:
oh gezmelerden geldin dimek..bizde dedik kardeşçiginledir heralde.
anam bırak şimdilik geçmişi yaf okursun iki laf edek:31:kuşum öldü bak en acı haberi verim sana:43::14::14:

copyoffloresro8.gif
miscellaneous_349.gif
HAYIRLI OLSUN
miscellaneous_349.gif
copyoffloresro8.gif

Blume1003.gif
bsm.gif
Blume1003.gif

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
ARALIK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************AFED****************************7 ARALIK]********************
******************************FLAN***************************20 ARALIK********************
*****************************EBRAR_53************************20 ARALIK********************
*****************************GUL-TAMER***********************20 ARALIK********************
*****************************SUNGER*************************20 ARALIK*********************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
OCAK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

***************************ZEYNEPKAYGİN**********************4 OCAK***********************
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************YETERRRRR**********************6 OCAK***********************
*****************************ELİXSİR*************************7 OCAK***********************
*****************************TURKUAZ************************9 OCAK***********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK***********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK**********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK***********************
*****************************SEMRAOZSOY********************20 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2************************24 OCAK***********************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************UGURBONCUGUM******************27 OCAK***********************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

**********************BERSUU*******************/******************AZİZE******************
**********************YABADABADU**************/*****************GÜNDOĞMADAN***********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*****************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK******************
**********************TUĞCAL*****************/******************DERDANUR****************
**********************BULUT83****************/*******************E-S-R-A******************

post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif

Son düzenleme:
valla arkadaşlar ilk önce size şunu sormak istiyorum ben 24 günde bir görüyorum bu ayın 14 de hastalandım 19 da bitti bitişinden bu yana çalışmalara devam :) reglim de ocak 6 da olması lazım ... benim tam yumurtlama zamanım o zamna ne zaman olmuş olacak gün kaçırmak istemediğimden her gün dolu geçiyo :)))))

ay bi avatara baktım bi yazıya noluyoz dedim bu ben degilim :52::1: hoşgeldin cnm.kaç gün var adetine?

ya cnm herşey olabilir..öyle şeyler okuyoruz ki...bide benim şekil bozukugu oldugundan gebelikte kanama muhtemel bişey...bide herzamankinden farklı olunca şüphe girdi içime:26:

bende isme hiç bakmıyorum bu kız niye selam veriyo şimdi diyorum.Avatardaşın oldu derin:60:

hee bide aynı zamanda birsürü gebelik belirtisi yşaıyorum ben kızlar yaa..kasıgım bile şişti ..diceksiniz adet oldu halyla umutlanıyo ama napim umut fakirin ekmegiymiş:31:bilmiyorum içimde garip bişeyler var,belirtiler gidecegine artıyo sanki ondan da şüphe ettim.offfffffffffffffff

valla arkadaşlar ilk önce size şunu sormak istiyorum ben 24 günde bir görüyorum bu ayın 14 de hastalandım 19 da bitti bitişinden bu yana çalışmalara devam :) reglim de ocak 6 da olması lazım ... benim tam yumurtlama zamanım o zamna ne zaman olmuş olacak gün kaçırmak istemediğimden her gün dolu geçiyo :)))))
24de 1 oluyosun demek..hesaplayıcıya girsen goggldan..normalde adetin 11.günü falan başlıyo benim bildigim...ama 24 günde olanların kaçıncı gün başlar bilemiyorum.
bende isme hiç bakmıyorum bu kız niye selam veriyo şimdi diyorum.Avatardaşın oldu derin:60:

aynen :60:

ugurboncugum DerinSu ademilehatice

merhaba arkadaşlar.Boncuğum çok komik yaa martta kedimi koycaksın gerçekten:9:

Derin msn hala bozuk heralde senin.Adetin değişikmi geldi bu ay senin

Ademile hatice Allah kolaylık versin canım tedavi sürecinde

allah razı olsun cnm saolasın cümlemize inşşşşş hayırlısıyla alırız bebeklerimizi onlara kavuşuruz

:60::60:
derin kuşunmu öldü yazık.Neden öldüki:43:

evet yaa işten geldim bi baktım öylece yatıyo :14: çok fena oldum...nedenini biliyoruz aslına..en çok da o üzüyo:(((eşim alıştırmak için gündüz yem koymuyodu,dedim bak ölücek kuş yapma böyle..bişey olmaz dedi ölürmü hiç..yani gündüz koymuyodu ki işten gelince elinde beslesin..dün öyle yaptı ..bugünde koyma dedi bana..benim içim dayanmadı sabah çok az koydum yemligine:14:böyle olacagını bilseydim ..Allahım bizi affetsin ..bunun bi kefareti var mıdır kızlar yaa..bakmayın gülüp ettigime sürekli aklımda..:14:eşim kendini suçluyo..bende onu suçluyorum aslında..onun yüzünden oldu ama üstüne gitmek istemedim çünkü çok üzldü:14:

kızlar herkese merhaba
bı fırsat buldum yazıyım dedım
boncugum kırmızaların gelmiş inşşalh bidahaki ay bitanem. bu arada aldıgın kararda sonuna kadar haklısın yani bi liste yapılıyorsa bizim de duyarlı olmamız gerek. sonucta ugrasmak zorunda degılsın yardımcı olmak gerekıyo
ablacımmmm gecmıs olsun parmagın ıcın
bısey olmadıgını dusunuyorum bazen bende de olur uyurken sebebsız kasıntılar ama dolasımla ılgılı bıseydır herhalde baska bır yerıde yoksa alerjı olamaz bıtanem allahım şifa versin bu arada kendi adıma bu hafta dua olmayabilir evet az kalmış zaten sen kendini bi topla sonra başlarız yine canımmmm bi de dün konustugumuz seyle ılgılı herhangı bı gelısme varmı varsa bana msnden cevrım dısı da olsam yazarmısın
derınım bıtanem sen nasıl oldun test falan yaptırdınmı tatlım kanaman ne durumda tatlım yaaaaaa
kardelenım profum nerelerdesın bende merak etmeye basladım yaaaaaaaa
elıksır ne guzel bu hafta esınlesın ıste cok sukur kı cok ayrı kalmıyorsunz hanı hafta hafta ya ondan dedım
cicim sen nasılsın yaaaa kac gundur konusmadık
kardelen 49 cum senın yazına da rastlamadım nasılsın
sevtuncum kımseyı unuttugum yok annele bırlıktesın gıremessın dıye sana bısey yazmamıstım ufaklıgın dogum gununu kutluyorum allah uzun omurler versın
hatıcecım sanırım senın tahlıl sonuclarındı lh-fsh oranın hala 2 yanı pko hala devam edıyo dıgerlerı hakkında bılgım yok canım
bırsencım semracım pelınım kardelenbhr derdacım turkuazım sızler nasılsınız
kızlar unuttugum varsada affedın cunku saklayarak yazıyom allaha emanet olun ben ugrarım yıne opuldunuzzzzzzzzzzzzz
canım çok saol allah razı olsun bugün sivriyi buldum hemde fena bişekilde geberttim nasıl canımı yakar benim :1::1:
duayı biraz ara vermek iyi olcak zaten kimsenin havası yok farkındayım .bende durumlar aynı olmadım kuzum testte yapmadım :1:
sen nasılsın kuzum?
ayy şu an öyle ağlıyorum ki arkadaşlar merak etmeyin kötü bişey yok trt de ömür dediğin programı var.Bi amca hayatını anlatıyo 25 sene çocukları olmamış eşiyle sonra olmuş çocukları ama eşi bi doğumdan sonra vefat etmiş.Amca çocuklarla kalmış.Allah'ım demiş çocukları verdinde annelerini niye aldın.Eskiden ekmekde yoktu böyle hazır diyo ekmek yapan yok diyo çocuklar kuru ekmek yiye yiye boğazları acıyodu bende onları öyle görünce ağlıyodum diyo.Köye pazarcı gelince bisküvi alıyodum ama sabah akşamda bisküvide verilmiyoki diyo.Sonra dağıtmış çocukları halalarına teyzelerine.Ayy eskiden hayat ne kadar zormuş yaaa..
oyyy kıyamam sana ya okuyunca bende kötü oldum allahım eşlerimizi yanımızdan ayırmasın
eskiler çok çekmiş biz çok şanslıyızda kıymet bilmiyoruz tatlım
ben geldim kizlar:6::6::6::6::6::6:

gecmisi okuyamiyordum hic ama bugun okudum cok sukur:79::79::66::66::66:

insallah kimseyi atlamamisimdir,atladigim varsa kusuruma bakmayin kizlar...

kizlar siz alt alta iki ve uc alintiyi nasil yapiyorsunuz ben yapamiyorum da bilgisaray özurluyum azz:1::1::1::1:
garipcim nasılsın keyfin yerindedir inşallah kaygana laf çarpmıyodur umarım canım
kızlar sizin topikte tanımadıklrınızın selamını almıyomusunuz.neredeyse bir saattir selam verdim.hiç görmediniz bile.:59::59::59::59:
valla canım bu topicde genelde selamlar alınır boş zamana denk gelmiş olabilirsin yada arkadaşlar geçmiştedir .
Sara cım,ben çıkıyorum canım,tekrar gelirsen görürsün diye yazdım.:71:
Ebroşum,bu akşam yoksundur zaten,kardeşinle sohbet edersin bolca.:73:
Derincim,bende dördüncü güne kadar çok az az lekelendim,haberin olsun canım,ümitlenip yıkılmanı istemem.
Kayracım,haftaiçi görüşürüz inşallah.
Boncuk,listeyi diğer sayfaların birinde gördüm ve çok güzeldi,ellerine,emeğine sağlık.
Flan cım,oğluşuna geçmiş olsun.
Garip cim,adın gibi garip olma,madem eşin ve görümcelerin sana sahip çıkıyo,çokta takma kaynananı.herkezin yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlayacağı bi gün vardır elbet
ben geldim canım ama sen yoksun şaşırmadım zaten kararınız kesin gözüküyo aile meclisi kararı saygı duyuyorum .buarada arıyamadım seni olmadı yani
sagol kardelencıgım bısıyler yapmaya calıstım umarım begenırsınız
saracıgım cok özür dılerım slm vermez olurmuyuz ben lısteyle ugrasıyordum görmedım yazdıgın
kızlar sımdılık lıste böyle bıkac egrılık oldu ama onuda yrn düzeltırım cok yoruldum
ben bu lısteden hamıle cıkmak ıstıyorum ınsallah hepımız bu lısteden hamıle cıkarız sans getırsın hepımıze bı sürede bunu kullanalım:16:
inşallah kuzum yaa bu liste uğurlu gelsin bize inşallah
derınım ask olsun ya ben cıkıcam sen hala gecmısten cıkamadın:84:
ebusta gelmedı :84:bgn ben varım dıye kımsede konusmuyo:84:
kuzu yazmıştım ama görmedin galiba gezmedeydik yeni girdim eve hemen açtım
neyseki burdasınız canım .sende yorulmuşsun ellerine sağlık çok güzel olmuş
canlar bugün çok yoruldum...gündüz müşterilere sinir olmakla geçti..akşamüstü tansiyonum düştü sanırım elim ayagım kesildi zaten dönen başım daha çok dönmeye başladı..başıma agrı saplandı..midemi demiyorum bile hala aynı ...
bide en acısı da eve bi geldim bizim kuş ölmüş..ay nasıl üzüldüm eşim gelene kadar agladım..tabi geldikten sonra dahada agladım yemegi zor yaptım:43:yemekten sonrada işlerim vardı onları hallettim..anca 11di saat ben oturdum..zaten hastayım bide ev işleri offf:(((
yaaaa inanmıyorum cano çok üzüldüm açlıktanmı öldüki oy kıyamam yaa :14::14:
buarada adetin hala azmış hayrolsun canım ya salı olsundA DURUM ORTAYA ÇIKAR :14:
başınmı ağrıyo yine cano buara kötüsün ya çokmu yoruluyosun acep
ya derınım bısıy sorcam ya ben buay ıncır kürü yapcaktım vazgectım klomenın etkısı bıray daha sürermıs maydanoz süt buharı yapıcamda korkuyorum ya rahıme cok sıcaklık gıderse rahımde sarkma olabılıyormus ürktüm vallah ama onunlada hamıs kalan cok var neyapsamkı
valla boncuğum bende korkuyorum artık yaa iyimi gelir yoksa tersmi teper insan bilemiyoki
olleyyyy ebuşum geldiiii :1:hoşgeldin canom.
hoşbuldum cano anca geldim ama yetiştim :1:

Kız derınım bellımı olur:10:benım arkadasın bı tanıdıgı 5 ay adet olmus doktora rahtsızlanmıs gıtmıs doktor bebgın cınsıyetıne kadar söylemıs orda haberı olmus rabbımın ısı ıste:16:

:))Allah kolaylık versin.24 günde bir oluyosun demek maşallah bencede hiç boş geçirme zaten zamanın çok kısıtlıymış:9:

hee bide aynı zamanda birsürü gebelik belirtisi yşaıyorum ben kızlar yaa..kasıgım bile şişti ..diceksiniz adet oldu halyla umutlanıyo ama napim umut fakirin ekmegiymiş:31:bilmiyorum içimde garip bişeyler var,belirtiler gidecegine artıyo sanki ondan da şüphe ettim.offfffffffffffffff

ne gibi belirtiler canım kan testinden başka bi yolu yok öğrenmenin ama hayırlısı.ebrarla sizde bişeyler var bu ay hadi bakalım:66:

Ebusum hosgeldın cnm
bende cıkıcam senı bekledım:46:
Yrn 10 da kuaförde randevum var gıdımde güzellsım bıraz:21:sacımı boyatıcam kestırıcem :21:ay bana kumral yakısırmı buara cok taktım actırım dıyorum:75:

ben diğer pcye geçiyorum geçmişi bununla okudum iyi oldu yoksa diğeri çok yavaş eğer onu görseniz bana hak verirsiniz deli ediyo beni ama sizin için değer

canım çok saol allah razı olsun bugün sivriyi buldum hemde fena bişekilde geberttim nasıl canımı yakar benim :1::1:
duayı biraz ara vermek iyi olcak zaten kimsenin havası yok farkındayım .bende durumlar aynı olmadım kuzum testte yapmadım :1:
sen nasılsın kuzum?

yaaaa inanmıyorum cano çok üzüldüm açlıktanmı öldüki oy kıyamam yaa :14::14:
buarada adetin hala azmış hayrolsun canım ya salı olsundA DURUM ORTAYA ÇIKAR :14:
başınmı ağrıyo yine cano buara kötüsün ya çokmu yoruluyosun acep

valla boncuğum bende korkuyorum artık yaa iyimi gelir yoksa tersmi teper insan bilemiyoki

hoşbuldum cano anca geldim ama yetiştim :1:
evet canım malesef açlıktan öldü:14:
evet adetim herzamankinden az..bide ilk pembe oldu sonra karalaştı şimdi normal biraz afedersiniz anlatıyom ama ..
Kız derınım bellımı olur:10:benım arkadasın bı tanıdıgı 5 ay adet olmus doktora rahtsızlanmıs gıtmıs doktor bebgın cınsıyetıne kadar söylemıs orda haberı olmus rabbımın ısı ıste:16:
evet cnm bunun gibi hikaye çok..benim kayınvalidemde öyleymiş görümceme hamileyken 4 ay adet olmuş..
:))Allah kolaylık versin.24 günde bir oluyosun demek maşallah bencede hiç boş geçirme zaten zamanın çok kısıtlıymış:9:

ne gibi belirtiler canım kan testinden başka bi yolu yok öğrenmenin ama hayırlısı.ebrarla sizde bişeyler var bu ay hadi bakalım:66:

göğüslerimin etrafı diken diken hiç öyle olmazdı adet zamanı..bşaım hep dönüyo..bu gidişle yalancı hamile olcam:))midemi biliyosun zaten...bide dün ve bugün hep makyajda yapsam yüzün sapsarı diyolar hamile olmayasın:1:ah şu millet yok mu insanı nasıl heveslendiriyo dimi.:84:

Ebusum hosgeldın cnm
bende cıkıcam senı bekledım:46:
Yrn 10 da kuaförde randevum var gıdımde güzellsım bıraz:21:sacımı boyatıcam kestırıcem :21:ay bana kumral yakısırmı buara cok taktım actırım dıyorum:75:
yaaa çok kestirme yaaa senin saçların çok güzel MAAŞALLAH bebişim...bozma sakın..açtır rengini degişiklik olur..sen açıyon ben koyulaştırıyom:1:bende çikolata kahve boyadım cnm...
ben diğer pcye geçiyorum geçmişi bununla okudum iyi oldu yoksa diğeri çok yavaş eğer onu görseniz bana hak verirsiniz deli ediyo beni ama sizin için değer

tmm bitanem bekliyoruz.

Back
X