Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derinim bizde seni özledik canım artık pc cabuk yapılsında aramıza don cok öpüyorum seni
Kızlarrr hayırlı geceler olsun.
Yarın test günüm nolur duanızı esirgemeyin ALLAH RAZI OLSUN.
canım dualarım seninle inş güzel haberlerle dönersin...
ne demek canım bende teşekkür ederim güzel duaların icin ve amin diyorum kendine iyi bak...
tostim görüşemiyoruz epeydir iyisindir inş tatile cıkıyomuşsun iyi eglenceler canım...
amin canım amin...nasılsın elixsirim agrıların gecmiştir umarım kendine dikkat et...
gözünaydın canım ne güzel ya benim ablamda fransada gecen sene gelemedi inş bu sene gelebilir cok özledim onları
eboşum allah kolaylık versin canım sen ara sıra uyar bence cok yaramazlık yapmasın diye...bizde seni cok özliycez kendine iyi bak cok öpüyorum seni
hayırlı cumalar kızlar rabbim inşallah hepimize sağlıklı bebekler sahip olmayı nasip eder
hepinizi çok öpüyorum sağlıcakla kalın
sanada hayırlı cumalar canım amin inş...senin bebişin gelmesinede az kalmış...hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş bende seni öpüyorum...
mrb kızlar,, cumanız hayırlı olsun...rabbim dualarımızı kabul etsin.
sen nasılsın bersucum, az kalmış... nezaman gitcen doktora canım.
seninde cuman hayırlı olsun samyelicim nasılsın görüşmeyeli iyisindir inş...
duaya yürekten amin diyorum rabbım elixsirimize hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder inş...
amin amin amin rabbim inş sünger arkadaşımıza hayırlısıyla saglıklı bir evlat nasip eder...
canım benim ya kıyamam sana tekrar allah yardımcın olsun bizde seni cok seviyoruz ...
kayracım sen nasılsın canım iyisindir inş...
ayyyyyyyyyyyy cok sevindim ya cok tebrik ediyorum mırandacım seni hayırlısıyla saglıklı bir gebelik gecirirsin inş bizleride dualarında unutma cok öpüyorum seni....umutbizimolsun inş senin icinde her şey yolunda gider dualarım seninle canım...
merhabalar.....ben aranıza yeni katıldım kabul ederseniz sevinirimmmm....

hoşgeldin aramıza canım...

BİRSENİM ogluşun olcakmış canım hayırlı olsun hayırlısıyla saglıklı ogluşunu kucagına alırsın inş...

TURKUAZCIM seninlede görüşemiyoruz epeydir canım iyisindir inş cok öpüyorum senide...

pelincim sorma ağrım azdı bugun yine ağladım heeep rabbime sığındım ama şimdik az iyiyim sankim sen nasılsın

hoşgeldin canım,ama çıkıyorsun sanırım güle güle,bende çıkıyorum örgü öreyim biraz hoşçakalın kızlar:80:
evet selina cım,çıkmıştım.
şimdide sen çıkmışsın zati.
amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoş geldin aramıza,inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelikle,bebeğine kavuşursun.
selam hanımlar nasılsınız??? ben dualarımı okudum allah kabul etsin inşallah....
tuğçecim,nasılsın canım,gelemiyon artıkın,özledik seni.
ah ahhh,o veletlere değilde,rahat rahat oturan annelerine kızmak,onları bi kenarda sıkıştırmak gerek bence.
gerçekten miiii,çok tebrik ederim,rabbim sonuna kadar sağlıkla geçirmeyi nasib eylesin.
,kardelen5233,kardelen49,hatice3112,selam kızlar hayırlı cumalar nasılsınız...
selam canım,yalnız avatarın dönerken,benimde başım döndü,çok ağrıyo çünkü.
duaları yapılan arkadaşlarımın dualarınada canı yürekten amin diyorum,rabbim vesile kılaraktan meleklerini göndersin inşallah.
birsen ciminde oğluşu oluyomuş,çok tebrik ediyorum.

kızlar,ben çıkıyorum,başım fena
eve yeni geldim,misafir gelebilirmiş ayrıca
hofffffffffffffffffffffffffffffffff
gelseydide,bugün değil.

kardeloşum cok gecmiş olsun başın agrıyomuş...tamam hemen degiştiriyorum avatarımı yeterki sen iyi ol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…