Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kızlarrr şükürler olsun allahıma allahım dualarımızı kabul etti hepinizden allah razı olsun allahım hepinize yaşatsın tez vakitte hayırlısıyla inşallahhh

Kızlarrr şükürler olsun allahıma allahım dualarımızı kabul etti hepinizden allah razı olsun allahım hepinize yaşatsın tez vakitte hayırlısıyla inşallahhh

sendende razı olsun canım ne güzel ne kadar mutlusun şimdi
inşşşş bizde yaşarız bu duyguyu rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm

evet bende cok seviyorum bu bebişi inş bizlerinde böyle bebişleri olur ve kendi bebişlerimizi yeriz

Ya bu arada ben anlamadım hatice kim hiranur kim ıkısıde aynı kişimi:26:

evet aynı kişi

canım inan cok sevindim sendende allah razı olsun hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş bebişini bu arada dualarında bizleride unutma hamişlerin duaları kabul olurmuş...

kızlarrr şükürler olsun allahıma allahım dualarımızı kabul etti hepinizden allah razı olsun allahım hepinize yaşatsın tez vakitte hayırlısıyla inşallahhh

kız seni sanki iki kişi Gibi görüyorum ne dersin

selam kızlar nasılsınız?
Ben turkuaz,malesef üyeliğimi iptal ettirmek zorunda kaldım
Birsenim tebrik ederim oğluşun olacakmış,sağlıkla kucağına al inş
Miranda hamileymiş,daisy hamileymiş çok sevindim,Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin
Çok özledim sizleri beni merak edenlerede ayrıca tşk ederim,kurban oldugum Rabbim enkısa zamanda bebeklerinizi doldursun inş
Elixsir,sunger duanıza canı gönülden amin diyorum Rabbim kabul etsin(aminn)

as cnm hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın inşşş iyisin

canım ya öyle kafam karıştıkı sen tanıdıgımız biriymişsin zaten söylesene ama bu isminde cok güzel neyse aydınlanmış oldum

canım kafanın karışmasına sebep olduğum için üzgünüm bilmemen normal çünki sayfalar o kadar çabuk ilerlioki demekki görmedin çoğu kişi bilio benim olduğumu

aaaaaa canım niye iptal ettirdin bu arada selam canım nasılsın amin inş....bizde seni özledik yeni nikinde cok degişik olmuş ugur getirir inş...

canım kafanın karışmasına sebep olduğum için üzgünüm bilmemen normal çünki sayfalar o kadar çabuk ilerlioki demekki görmedin çoğu kişi bilio benim olduğumu

yok canım önemli degil bende bi kacgündür giremiyodum eşimde bende cok hastaydık gözden kacırmışım heralde yeniden tanıştıgıma memnun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…