yok canım önemli degil bende bi kacgündür giremiyodum eşimde bende cok hastaydık gözden kacırmışım heralde yeniden tanıştıgıma memnun oldum
pelinimm deşifre oldum kuzum sağolsunlar deşifre ettiler
sağol cnm bnm inşaallahh
hım geçmiş olsun cnm benim şimdi daha iisindir inşşşşş
bendeeeeeeeeee:):):):):):):)
cok sagol canım şimdi daha iyiyim ilaclarımı kullanıyorum ama hamile kalırsam bi sorun olmaz inş...
inşşşşş cnm bi sorun olmaz pelin diyince hep bu smil aklıma gelio
ay canım aynı ben zaten bende cok süslüyümdür nerden anladın kuzum
eşim gelir birzdan yemek vakti sofrayı kursam iiii olcak allahıma emanetsiniz öpüyorum hepinizi
görüşmek üzere hoşçakalın
bilmemki cnm içime doğdu heralde yakışırrrrrrr sana
eşim gelir birzdan yemek vakti sofrayı kursam iiii olcak allahıma emanetsiniz öpüyorum hepinizi
görüşmek üzere hoşçakalın
selam almıonusmu((((((((
kolay gelsin
afiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmm
almaz olurmuyuz canım gözümüzden kacmıştır hoşgeldin nasılsın...
canım gercekten senı gordugume sevındım cunku merak etmıstım bıde ıptal falan yazınca bıtanem neyse dondun ya gerısı muhım degıl optumselam kızlar nasılsınız?
Ben turkuaz,malesef üyeliğimi iptal ettirmek zorunda kaldım
Birsenim tebrik ederim oğluşun olacakmış,sağlıkla kucağına al inş
Miranda hamileymiş,daisy hamileymiş çok sevindim,Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin
Çok özledim sizleri beni merak edenlerede ayrıca tşk ederim,kurban oldugum Rabbim enkısa zamanda bebeklerinizi doldursun inş
Elixsir,sunger duanıza canı gönülden amin diyorum Rabbim kabul etsin(aminn)
kımmıs onlar yaa dovelımmıpelinimm deşifre oldum kuzum sağolsunlar deşifre ettiler
sağol cnm bnm inşaallahh
canım benım ıyısın gordugum kadarıyla sevındım tatlım sen hamıle kalde ınsallah bısey olmaz bebıse ama agır antıbıyotık kullanmamaya calıs 1000lıklerden falancok sagol canım şimdi daha iyiyim ilaclarımı kullanıyorum ama hamile kalırsam bi sorun olmaz inş...
pelim iyim canım sağol :))))))))))sen nasılsın tatlım:))
canım geçmiş olsun
canım allah şifanı versin dr a gttin mi ne diyolar neden ağrıyomuş kii
sağolun kısslar maleseff bana ilaç kar etmiyooocanım ya kıyamam sana allah şifa versin inş hep iyi olursun...bende daha iyiyim canım ilac kullanıyorum...
selam kızlar nasılsınız?
Ben turkuaz,malesef üyeliğimi iptal ettirmek zorunda kaldım
Birsenim tebrik ederim oğluşun olacakmış,sağlıkla kucağına al inş
Miranda hamileymiş,daisy hamileymiş çok sevindim,Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin
Çok özledim sizleri beni merak edenlerede ayrıca tşk ederim,kurban oldugum Rabbim enkısa zamanda bebeklerinizi doldursun inş
Elixsir,sunger duanıza canı gönülden amin diyorum Rabbim kabul etsin(aminn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?