Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

eşim gelir birzdan yemek vakti sofrayı kursam iiii olcak allahıma emanetsiniz öpüyorum hepinizi
görüşmek üzere hoşçakalın

canım gercekten senı gordugume sevındım cunku merak etmıstım bıde ıptal falan yazınca bıtanem neyse dondun ya gerısı muhım degıl optum
pelinimm deşifre oldum kuzum sağolsunlar deşifre ettiler
sağol cnm bnm inşaallahh
kımmıs onlar yaa dovelımmı
cok sagol canım şimdi daha iyiyim ilaclarımı kullanıyorum ama hamile kalırsam bi sorun olmaz inş...
canım benım ıyısın gordugum kadarıyla sevındım tatlım sen hamıle kalde ınsallah bısey olmaz bebıse ama agır antıbıyotık kullanmamaya calıs 1000lıklerden falan
kardelen49um saol bıtanem benı sormussun ıyı olmaya calısıyorum dun benım ıcın cok ıyı bır gun degıldı ama bugun daha ıyıyım sanırım ben boyun fıtıgı adayıyım cunku ılacları ıcmeme ragmen agrı hafıflemedı turkıyeye gdınce galıba bı 100000 bakım yaptırcam aynı arabalar gıbı olsun bakalım hayırlısı bıtanem sen nasılsın
kardelosum bu arada hosgeldın bıtanem msnde grustuk gercı emrıme amadesın unutma dedıklerımı harfıyyen yerıne getır balımmmmm ay cok heyecanlandım sımdık

canım geçmiş olsun

canım allah şifanı versin dr a gttin mi ne diyolar neden ağrıyomuş kii

canım ya kıyamam sana allah şifa versin inş hep iyi olursun...bende daha iyiyim canım ilac kullanıyorum...
sağolun kısslar maleseff bana ilaç kar etmiyooo

sağol cnm h.g neden iptal oldu kısss aaaa

ay kızlar esım hazretlerı dısarı cıkalım dıyo zaten hafta sonları cuma aksamından baslar bıze ay delırtcek bu adam benı neyse bacılarım kacıyorum ben bu arada
bırır selam almıyonusmu demıstı aldım gıttı kız slmmmmmmmmmmmbu gece gelcem ınsallah benım gardıyndan yırtabılırsem tabıı
bu arada boncukum nasılsın bıtanem nasıl oldun ya ugramadın bugun
ablacım ugramaz zaten bası kalabalıktır sımdı ahh ahhh kıyamam
hadı kızlar byeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…