Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

güle güle kız gez eşinle vakit geçir

iyiyim kayracım sagol doktor ilac verirken bişey olmaz merak etme dedi günün gectikten sonra kullanırsam etkisi olabilirmiş ama yinede insan korkuyo hayırlısı artık sen nasılsın bitanem...yurtdışındamısın sen tatlım...

canım güle güle... iyi gezmeler güzel vakit gecirin görüşmek üzre byeee
konuşuyorum pelinim
ne anatayım sorun bekem :26::26::26::26::26::26::26:

canım ya benimde aklıma bişey gelmiyoki... nasılsın neler yapıyosun görüşmeyeli...

canım güle güle... iyi gezmeler güzel vakit gecirin görüşmek üzre byeee

canım ya benimde aklıma bişey gelmiyoki... nasılsın neler yapıyosun görüşmeyeli...

ne olsun canım yarımgün yeğene baktım
sonrada eşinin talileri için has gittim
evdeyim yemek falan işte
yaaaaaaaaaaa ev kadını olmak ne zor
yap yap bitmiyor şu işler ööfffffffffffffffffff
nefret ediyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa

kizlar nasilsiniz ne var ne yokk . ayrica miramda hamileymiss allah saglikli kucagina almasini nasip etsin ins.

yaa benim moralim bozuk ben niye hamile kalamiom yaa bu ayda hamile kalmis gibi bir his yok icimde 1 haft var adettimr ama hic belirti yokk sonra icimde hamileymisim gibi bi histe yookk gelin beraber aglayak:43off of ben niye gec hamile kaliom yaa ilk hamileligimde 8 ay sonra gerceklesmisti ozamanda cok istemistim amma tamm 8 ay sonra .sonucuda üzüntüyle bitmisti..simdde kürtajdan sonra 1 yil oldu ve hala yokk hic bir sorunum yok niye olmuyo ya bi sorunum olsa hic olmazsa tedavi baslarimm hayirlisi allah ins bana bir bebis nasip eder amin amin amin herkese

baya şeyler yapmışsın sen canım evet ya gercekten öyle yap yap bitmiyo ev işi nankör derler ya cok dogru demişler

hoşgeldin canım aynı işte ne olsun...moralini bozma canım hem adetine bir hafta var hic belli olmaz allahtan umut kesilmez sorunda yokmuş allha şükür demekki zamanı var rabbim ol diycek olcak inş... bende bir sene üstüne gecen ay hamile kalmıştım cok sevinmiştim ama kimyasal gebelikmiş napalım her şeyin hayırlısı inş bundan sonra hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız...

slm ben geldim gecmişten alıntı yapmak istedim ama biran önce muhabbet etmek için yapmadım kusura bakmayın

birsencim oğlun olacakmıs çok sevindim gecen gün içime doğmuş gibi kızın nasıl diyeceğime oğlun nasıl demiştim neyse allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

mirandacım ya hala sevinçliyim senin için ayakların yerden kesilmiştir şimdi senin

hoşgeldin canım nasılsın...

amiinnn cnmm .ama napiyim yaa ister istemez üzülüyorum. birde sitelerde okuyorum herkes adetini bir birbucuk hafta belirtileri hissetiyor ama bende tik yok gerci insandan insana degisir ama ben ilk hamile kaldigimdada 1 hafta varken hissetmistim ama simdi bütün hislerm ölü vaziyette. gecmis olsun cnm nekadar üzüldügünü gayet iyi anlaya biliyorum allah insallahl bize tekrar hamile kalmayi nasip eder..

baya şeyler yapmışsın sen canım evet ya gercekten öyle yap yap bitmiyo ev işi nankör derler ya cok dogru demişler

kız ben hep böyleyim hiç yerimde duramıyorum oraya buraya hep ben koşuyorum
birde benim annemler köydeler onlar buya geldiklerinde hep ben ilgileniyorum has banka alış veriş vs

canım üzülme belki zamanını bekliyordur bebişin belki bu ay bi süpriz yapar

canım üzülme belki zamanını bekliyordur bebişin belki bu ay bi süpriz yapar

amin amin amin...... ins ins ins ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…