ay kızlar esım hazretlerı dısarı cıkalım dıyo zaten hafta sonları cuma aksamından baslar bıze ay delırtcek bu adam benı neyse bacılarım kacıyorum ben bu arada
bırır selam almıyonusmu demıstı aldım gıttı kız slmmmmmmmmmmmbu gece gelcem ınsallah benım gardıyndan yırtabılırsem tabıı
bu arada boncukum nasılsın bıtanem nasıl oldun ya ugramadın bugun
ablacım ugramaz zaten bası kalabalıktır sımdı ahh ahhh kıyamam
hadı kızlar byeeeeeeeeee
ay ole yapcam kız saolasın bıde su sırt agrım ve kolumun agrısını unuturum belkı bıraz canım saol cıcım optumgüle güle kız gez eşinle vakit geçir
yetercim sen nasılsın canım hic konuşmuyosun...
canım gercekten senı gordugume sevındım cunku merak etmıstım bıde ıptal falan yazınca bıtanem neyse dondun ya gerısı muhım degıl optum
kımmıs onlar yaa dovelımmı
canım benım ıyısın gordugum kadarıyla sevındım tatlım sen hamıle kalde ınsallah bısey olmaz bebıse ama agır antıbıyotık kullanmamaya calıs 1000lıklerden falan
kardelen49um saol bıtanem benı sormussun ıyı olmaya calısıyorum dun benım ıcın cok ıyı bır gun degıldı ama bugun daha ıyıyım sanırım ben boyun fıtıgı adayıyım cunku ılacları ıcmeme ragmen agrı hafıflemedı turkıyeye gdınce galıba bı 100000 bakım yaptırcam aynı arabalar gıbıolsun bakalım hayırlısı bıtanem sen nasılsın
kardelosum bu arada hosgeldın bıtanem msnde grustuk gercı emrıme amadesın unutma dedıklerımı harfıyyen yerıne getır balımmmmm ay cok heyecanlandım sımdık
ay ole yapcam kız saolasın bıde su sırt agrım ve kolumun agrısını unuturum belkı bıraz canım saol cıcım optum
canım güle güle... iyi gezmeler güzel vakit gecirin görüşmek üzre byeeeay kızlar esım hazretlerı dısarı cıkalım dıyo zaten hafta sonları cuma aksamından baslar bıze ay delırtcek bu adam benı neyse bacılarım kacıyorum ben bu arada
bırır selam almıyonusmu demıstı aldım gıttı kız slmmmmmmmmmmmbu gece gelcem ınsallah benım gardıyndan yırtabılırsem tabıı
bu arada boncukum nasılsın bıtanem nasıl oldun ya ugramadın bugun
ablacım ugramaz zaten bası kalabalıktır sımdı ahh ahhh kıyamam
hadı kızlar byeeeeeeeeee
konuşuyorum pelinim
ne anatayım sorun bekem :26::26::26::26::26::26::26:
canım güle güle... iyi gezmeler güzel vakit gecirin görüşmek üzre byeee
canım ya benimde aklıma bişey gelmiyoki... nasılsın neler yapıyosun görüşmeyeli...
ne olsun canım yarımgün yeğene baktım
sonrada eşinin talileri için has gittim
evdeyim yemek falan işte
yaaaaaaaaaaa ev kadını olmak ne zor
yap yap bitmiyor şu işler ööfffffffffffffffffff
nefret ediyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa
kizlar nasilsiniz ne var ne yokk . ayrica miramda hamileymiss allah saglikli kucagina almasini nasip etsin ins.
yaa benim moralim bozuk ben niye hamile kalamiom yaa bu ayda hamile kalmis gibi bir his yok icimde 1 haft var adettimr ama hic belirti yokk sonra icimde hamileymisim gibi bi histe yookk gelin beraber aglayak:43off of ben niye gec hamile kaliom yaa ilk hamileligimde 8 ay sonra gerceklesmisti ozamanda cok istemistim amma tamm 8 ay sonra .sonucuda üzüntüyle bitmisti..simdde kürtajdan sonra 1 yil oldu ve hala yokk hic bir sorunum yok niye olmuyo ya bi sorunum olsa hic olmazsa tedavi baslarimm hayirlisi allah ins bana bir bebis nasip eder amin amin amin herkese
slm ben geldim gecmişten alıntı yapmak istedim ama biran önce muhabbet etmek için yapmadım kusura bakmayın
birsencim oğlun olacakmıs çok sevindim gecen gün içime doğmuş gibi kızın nasıl diyeceğime oğlun nasıl demiştim neyse allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
mirandacım ya hala sevinçliyim senin için ayakların yerden kesilmiştir şimdi senin
hoşgeldin canım nasılsın...
hoşgeldin canım aynı işte ne olsun...moralini bozma canım hem adetine bir hafta var hic belli olmaz allahtan umut kesilmez sorunda yokmuş allha şükür demekki zamanı var rabbim ol diycek olcak inş... bende bir sene üstüne gecen ay hamile kalmıştım cok sevinmiştim ama kimyasal gebelikmiş napalım her şeyin hayırlısı inş bundan sonra hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız...
baya şeyler yapmışsın sen canım evet ya gercekten öyle yap yap bitmiyo ev işi nankör derler ya cok dogru demişler
kizlar nasilsiniz ne var ne yokk . ayrica miramda hamileymiss allah saglikli kucagina almasini nasip etsin ins.
yaa benim moralim bozuk ben niye hamile kalamiom yaa bu ayda hamile kalmis gibi bir his yok icimde 1 haft var adettimr ama hic belirti yokk sonra icimde hamileymisim gibi bi histe yookk gelin beraber aglayak:43off of ben niye gec hamile kaliom yaa ilk hamileligimde 8 ay sonra gerceklesmisti ozamanda cok istemistim amma tamm 8 ay sonra .sonucuda üzüntüyle bitmisti..simdde kürtajdan sonra 1 yil oldu ve hala yokk hic bir sorunum yok niye olmuyo ya bi sorunum olsa hic olmazsa tedavi baslarimm hayirlisi allah ins bana bir bebis nasip eder amin amin amin herkese
hoşgeldin canım aynı işte ne olsun...moralini bozma canım hem adetine bir hafta var hic belli olmaz allahtan umut kesilmez sorunda yokmuş allha şükür demekki zamanı var rabbim ol diycek olcak inş... bende bir sene üstüne gecen ay hamile kalmıştım cok sevinmiştim ama kimyasal gebelikmiş napalım her şeyin hayırlısı inş bundan sonra hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız...
canım üzülme belki zamanını bekliyordur bebişin belki bu ay bi süpriz yapar
amin amin amin...... ins ins ins ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?