Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım benimde reglime 1 hafta var ama bendede bi belirti yok ille bi belirti olcak diye bir şart yok canım benim bi belirti olmadan hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah yine olacak

gercektenmi allah ins tekrar nasip eder cnm .:13::13:

canım tabiki insan üzülüyo bende cok üzüldüm ama napalım elimizden bişey gelmiyoki hem dedigin gibi herkezde aynı olmuyo mesela ben hamile oldugumu anlamamıştım belirtimde yoktu cok şaırmıştım allah hakkımızda hayırlısını versin....cok sagol canım amin inş en kısa zamanda annelik duygusunu tadarız hepimiz
kız ben hep böyleyim hiç yerimde duramıyorum oraya buraya hep ben koşuyorum
birde benim annemler köydeler onlar buya geldiklerinde hep ben ilgileniyorum has banka alış veriş vs

oooo canım sen baya hamaratsın ben oyle şeyleri bekarkende yapmazdım evlendikten sonrada bi alişverişi yapıyorum ama sana brova valla :81::81:

gercektenmi allah ins tekrar nasip eder cnm .:13::13:

evet canım bende senin gibi üzlüyordum olmadığı için hiç doktora gitmemiştik daha doğrusu sonuçlar kötü çıkacak diye korkumdan gitmemiştim eşim üzüldüğümü görünce doktora gidelim sorunu öğrenelim neyse tedavisi baslayalım dedi ilk gittiğimde reglime1 gün vardi ve belirtisi yoktu reglimin 3 günü gelmemi söyledi ama reglim olmadı 1 2 gün bekledim olmayın gittim güzel haberle geldim ama sevincimiz kısa sürdü 2 aylık olunca düşük yaptım şimdi aldiğimiz beşiği gördükce ağlamak geliyo

neyse canım bende kendi derdimle canını sıkmayayım böyle işte belki sende belirtisi olmaz bazı vicudlar bebişe kendini hazıaladımı belirtisiz geçermiş inşallah sende öyle olursun canım

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
way elixsir birsen29 egal pelin67
kızlar hoş geldiniz

cnm bnm gercekten cok üzüldüm... benimde kaynanam bana hamilelik elbisesi almisti sonra doktora gittim bos gebelik dedi alimasi gerek dedi cok agladi cok üzüldüm sonra evlilik yil dönümüzde kürtaj oldm . simdi her dolabi actigimda o elbiseyi görüp aglama durumuna geliyorumm ama sunu anladim bu hamileligimde düsük tehlikesini ve cocugumun saglikli oldugunu görene kadar ne hediyeyi kabul etcem ne kendim bebek icin bir sey alcam gercekten sonrasi cok aci oluyo alla bidaha ayni seyleri yasatmasin seni cok iyi anliyorum cnm

Son düzenleme:

doğru söylüyorsun canım hiç birşey almamak lazım allahtan ben beşiği kaynanamın evine koymuştum kendi evimde yer ayarlamadım diye eme yinede her gün görüyorum
düşük yaptığım gün senin gibi ağladım gece gündüz şimdi sanki hala o günü yaşıyor gibiyim
neyse canım olan oldu gecmişe bakıp üzüleceğimize geleceğe bakıp umutlanalım artık allah bi daha böyle acı vermesin beterinden saklasın

cok dogru söylüyorsun cnm artik gecmis gecmiste kalsin.. tek dilegim var tekrar ayni acilari allah yasatmasin..

canım walla eşim evdeyken onla ilgileniyorumpek giremiyorum yaaa (( bu gece işte olcak bol bol görüşürüz canım bide misafirim vardı gelemedim:))) sen napıosun tatlım

cok dogru söylüyorsun cnm artik gecmis gecmiste kalsin.. tek dilegim var tekrar ayni acilari allah yasatmasin..
amin canım amin
canım walla eşim evdeyken onla ilgileniyorumpek giremiyorum yaaa (( bu gece işte olcak bol bol görüşürüz canım bide misafirim vardı gelemedim:))) sen napıosun tatlım

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ii bende tek basıma oturuyorum işte aynı şeyler

kızlar,ben çıkıyorum,başım fena
eve yeni geldim,misafir gelebilirmiş ayrıca
hofffffffffffffffffffffffffffffffff
gelseydide,bugün değil.

kızlar dualara aminn diyorum alıntılara cevap veremiyom kusura bakmayın sonra gelirim byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…