Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

mübarek bir günde ne kadar güzel bir haber eeeeeeeeeeeeee bu habere halay çekilir artık arkadaşlar halayı başlatmış bende sonunu getireyim dimi ama
Kızlarrr şükürler olsun allahıma allahım dualarımızı kabul etti hepinizden allah razı olsun allahım hepinize yaşatsın tez vakitte hayırlısıyla inşallahhh

mutluluğunu payşalmak bizide mutlu etti canım allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla
canım ben ademilehatice ismimi değiştirdim şimdide herkes tanıamıo

kız sen o musun allah iyiliğini versin sen neden ismini değiştirdinki ben seni hakkatten tanımadım

fıstığım neden böyle oldu yaaaa çok üzüldüm neyse geri dönmene sevindim bizlerde seni özledik canım bizi bırakma lütfen

eveeeeeetttttt benim cnm nasılsın

iyi geceler kızlar nasılsınız bakim.kız hiranur bende görmemişim senin hatice olduğunu yazdığın msjı bende diyom bu hiranur u yeni görüyom ama herşeyden haberdar yeni takılan biri gibi değil diyodum. neden deiştirdin nickini?

ya ismimi eşim ve benim ismim die değiştirdim deşifre olmım deyeeee
bende bazen böle slm veriorum herkes yabancı kaldı bana yaaaa
neyse alışıcaz yavaş yavaş cnm ben herkesi tanıdıklarıma soruyorum işte ne var ne yok die kimse cvp vermio benim aklıma geliodu ama ismimi değiştirdim die olduğunu biliodum kızzzz

# hasretim_baby
# sevtun2
# birsen29

kızlar altta isminiz çıkıo ama sesiniz niden çıkmıo yaaaaaaa bak zaten eşim alcak pc çıkcam yafff
hadi iki muhabbet edeli aaaaaa

ben iyideğilim pek canım yawwww test yapıom negatif reglde olmadım canım burnumda yane ((((

evet canım ya bugun baya sakin hayırdır inşallahhhh :))))

adetin geçtimi geçtiyse inşşş hamilesindir fazlada kendini kaptırma sonra nasıl bi hüsran olduğunu iiii bilirim eğer geçmediyse sabret pazartesi kan testi yaptır cnm hakkında hayırlısı olsun gülüm

tatlım valla geçen ay 21 inde oldum bu ay bekliombekliom cıx tık yoktestlerde negatif bilmiom ya canımsıkkın hastaneye gitceminşallah pzt hamile olduğumu sanmıorumyok hiç belirti yok (((

kız bizde yeni biri sandık başta desene ona göre konuşalım fazla soru sormayalım

tatlım valla geçen ay 21 inde oldum bu ay bekliombekliom cıx tık yoktestlerde negatif bilmiom ya canımsıkkın hastaneye gitceminşallah pzt hamile olduğumu sanmıorumyok hiç belirti yok (((

ya balki geç döllenmedir benim nerdeyse 25 gün geçip adet söktürücü içtiğim halde anca anlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…