Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bırsencım sen nasılsın tatlım pasamız nasıl prensesı de unutmamak lazım tabıkı dımı ıyııdrler ınsallah
kızlar herlkese ıyı aksamlar

anliyorum kayracim,ama sen yakinsin..bizim 3 saat ucaak suruyor sadece,1 gunun yolda geciyor canim

anliyorum kayracim,ama sen yakinsin..bizim 3 saat ucaak suruyor sadece,1 gunun yolda geciyor canim
bılıyorum bıtanem senın daha uzak evet daha zor oluyordur mutlaka bende ankaraya ınıyorum ordan tekrar otobuse bınıyom ama dedım ya mecburummm maleseffff keske herseyım normal olsaydı da gelıp gıtmek zorunda kalmasaydım

kardelencim rabbim mutlulugunuzu bozmasın canım bebişle taclansın inşkayracım inş canım hepimiz bebiş haberleri verelim senlendirelim topigi hayırlısıyla...garipcim araştır sen canım aklına takılmmasın ama kotu bişey oldugunu sanmıyorum...

kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi

insallah son gidisin olur canim doktora,yani bir daha ki sefere bebesini görmeye gidersin insallah

tamam canım allaha emanet ol ınsallah bır tanem

arastiriyorum pelincim,allah razi olsun canimrabbim bu ay ki umidini bosa cikarmasin pelincimen yakin gunlerde insallahhaberlerini aliriz

slm hanımlar nasılsınız beni soracak olursanız hiç iii değilim
çok ama çok hastayım şimdi birz iyiyim size bi bakım dedim
sabah bi uyandım sanki beni dövmüşler
okadar etlerim sızlıo boğazlarım şişmiş çok kötü
şimdi iyiyim sabahtan beri nane limon ıhlamur hap map şurup biraz kendime geldim
sizde ne var ne yok bakalım

geçmiş olsun canım.Ben daha yeni farkettim senin kim olduğunu hee

canim gecmis olsun,rabbim sifa versin insallah

way hiranur_87 garip KAYRAM29 kardelen5233

İyi geceler arkadaşlar nasılsınız?

hosgeldin canim,iyiyiz cok sukur.ya sen nasilsin????

canım gecmıs olsun dıkkat et kendıne

ıyı geceler bıdıgım ıyıyım ben sen nasılsın

kardelencim,ben almanya'da yasiyorum canim
hımmmmmmm,ALMANYA BENİM İÇİN ACI MEMLEKET

HOŞ GELDİN ADAŞIM
GEÇMİŞ OLSUN HİRANURCUM,NİYE ÖYLE OLDUN Kİ?

canim gecmis olsun,rabbim sifa versin insallah

hosgeldin canim,iyiyiz cok sukur.ya sen nasilsin????

canım gecmıs olsun dıkkat et kendıne

ıyı geceler bıdıgım ıyıyım ben sen nasılsın

saolun kızlar ben çıkıorum allahıma emanetsiniz duramıycam fazla kalmak isterdim ama boynum ve başım uyuşuk gibi bide pc ye bakarken gözlerimden yaş akıo men sizi seviyorum canlaım k.i.b hasta olmayınnnnnnn iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…