aferın kuzum sana haberlerını aldım msnden gıtıın hayırdır neden kusum hadı bak beklıyorum
saol bıtanem ınsallah sende gusel haberler verırsın bıze gelsın artık bebısler senlensın topıc
eee kocısının ellrınden ıcersen sıfa olmustur tatlım
canım buarada yasıyorum bu sene tasındık ama kolay oluyor cok sukur buradan gıdıp gelıyorum druma
bılıyorum bıtanem senın daha uzak evet daha zor oluyordur mutlaka bende ankaraya ınıyorum ordan tekrar otobuse bınıyom ama dedım ya mecburummm maleseffff keske herseyım normal olsaydı da gelıp gıtmek zorunda kalmasaydımanliyorum kayracim,ama sen yakinsin..bizim 3 saat ucaak suruyor sadece,1 gunun yolda geciyor canim
bılıyorum bıtanem senın daha uzak evet daha zor oluyordur mutlaka bende ankaraya ınıyorum ordan tekrar otobuse bınıyom ama dedım ya mecburummm maleseffff keske herseyım normal olsaydı da gelıp gıtmek zorunda kalmasaydım
kardelencim rabbim mutlulugunuzu bozmasın canım bebişle taclansın inşkayracım inş canım hepimiz bebiş haberleri verelim senlendirelim topigi hayırlısıyla...garipcim araştır sen canım aklına takılmmasın ama kotu bişey oldugunu sanmıyorum...
kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi
insallah son gidisin olur canim doktora,yani bir daha ki sefere bebesini görmeye gidersin insallah
agzından bal damlıyor canımm yaaa aminnnnn ınsallahhh ınsallah hepımızın kucakları dolar en kısa zamanda ınsallah
kardelencim rabbim mutlulugunuzu bozmasın canım bebişle taclansın inşkayracım inş canım hepimiz bebiş haberleri verelim senlendirelim topigi hayırlısıyla...garipcim araştır sen canım aklına takılmmasın ama kotu bişey oldugunu sanmıyorum...
kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi
pelin cim güle güle tatlım,görüşürüz.
garip cim,sen hangi ülkedeydin?
slm hanımlar nasılsınız beni soracak olursanız hiç iii değilim
çok ama çok hastayım şimdi birz iyiyim size bi bakım dedim
sabah bi uyandım sanki beni dövmüşler
okadar etlerim sızlıo boğazlarım şişmiş çok kötü
şimdi iyiyim sabahtan beri nane limon ıhlamur hap map şurup biraz kendime geldim
sizde ne var ne yok bakalım
geçmiş olsun canım.Ben daha yeni farkettim senin kim olduğunu hee
slm hanımlar nasılsınız beni soracak olursanız hiç iii değilim
şimdi iyiyim sabahtan beri nane limon ıhlamur hap map şurup biraz kendime geldim
way hiranur_87 garip KAYRAM29 kardelen5233
İyi geceler arkadaşlar nasılsınız?
canım gecmıs olsun dıkkat et kendıneslm hanımlar nasılsınız beni soracak olursanız hiç iii değilim
ıyı geceler bıdıgım ıyıyım ben sen nasılsınway hiranur_87 garip KAYRAM29 kardelen5233
hımmmmmmm,ALMANYA BENİM İÇİN ACI MEMLEKETkardelencim,ben almanya'da yasiyorum canim
HOŞ GELDİN ADAŞIMway hiranur_87 garip KAYRAM29 kardelen5233
GEÇMİŞ OLSUN HİRANURCUM,NİYE ÖYLE OLDUN Kİ?slm hanımlar nasılsınız beni soracak olursanız hiç iii değilim
canim gecmis olsun,rabbim sifa versin insallah
hosgeldin canim,iyiyiz cok sukur.ya sen nasilsin????
canım gecmıs olsun dıkkat et kendıne
ıyı geceler bıdıgım ıyıyım ben sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?