Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım tesekkur ederım cuma gunu vakı ben o duayı yazarım burdakı arkadaslarda paylasıp amın derlerse ne mutlu bana:)) allah razı olsun cnm umarıım ku kez olur

anladım canım inşallah tedaviye gerek kalmadan olur bu ay canım... incir kürü baya faydalıymış....
inşallah canım,bakalım,hayırlısıyla olsun inşallah bu ay,ama olmasada artık üzülmicem,tabi belirli bi zamana kadar tutabilirim bu sözümü
kıslar slm yumurtalarım çatlamamıs cok sukur kendılığınden
merkese gıttım öğrendım öğlen ancak yazabılıorum sıze

bizde seni merak ettiydik doğrusu,sevindim bu duruma,ama keşke yarında kontrol etseler.

kıslar slm yumurtalarım çatlamamıs cok sukur kendılığınden
merkese gıttım öğrendım öğlen ancak yazabılıorum sıze

şükür tatlım allah yardımcın olsun inşşşş güzel haberler vermeye devam edersin
sonunda da bebeğine kavuşursun inşşşşşşşşşş
bizde sevincine ortak oluruz
peki transfer ne zaman aşılama mı tüp mü

inşallah olur kardeloşum... inşallah bu ay hepinizin olur tüm kalbimle dua ediyorum bunun için her gece...

canım ben kendı evımde değilim yaa yegenler okuo onlar uyumadan gıremıorum:)))))
aslında bırasdan çatlama iğnesı yapıcaz yarın progeseron bakılsa cok sağlıklı olurmukı
saol cnm merak etmıssınız

canım tup bebek 2. tedavım ıptal edılenle 3.oluo
yumurtalar pazartesı toplanıo transferde perşembe yada c.tesı
embriyoların durumuna gore olacak cnm
ınsaallah cnm hepımız ıcın ol desın rabbım

meraba arkadaslar ben pazartesı asılama yapyım bugun altıncı gunum bıraz karnım agırıyr aranızda benım gıbı olan varmı acaba

# kraliceee
# cucugum
# tugcal
# kardelen5233
# hasretim_baby
# umutbizimolsun
# kayraam

maşalllahh amma kalabalığız amma kimseden sessssss çıkmıo kızlar uykunuzmu geldi

kız,kürü yapan benim anacımmmmm:82:
ayy hasretımsın sormuss da ona cvp verım dedım bayan cok bılmıs olarak
dokorum dıo sen yakında tup bebek de yaparsın:)))))
sağol canım ben bu ay yaptım soğan kürünü 12 gün önce bitti incirkürünü nezaman yapmalıyım

canımm hangısı bırbırınden once haırlaymadım ama saracoğlunun sıesıne bı bak ıstersen onun kurlerı bunlar:)))

anladım cnm rabbim hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin inşşş gönlündekini hayırlısıyla nasip eder cnm

canım,tanışalım,bende namı diğer prof,senden bi farkım yok,farketmez yani.

aleynaaaaaa,nerelerdesin kız,sende mi kayıplara karıştın ne?
eboşta yok,derincim pc ye okutmamış daha,gelemz o.
hofffffffffffffffffffff,gelin kızlar yaaaaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…