Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derinim balım çıktın mı geçmişten kuzum gel öpem seni...Şeniz Şeniz
gemiş olsun balım sen mideni üşüttün heralde...

evet canım kaynanama gittim temizliğe kız dizleri sakat benimkinin çömelemiyo hiç ben severim bi de kaynanamı karşılıksız gittim yane...

derin su canım dün beni yanlış anlamışsın sen migrenim var galiba başım cok ağrıyo dedinya ben onun için ilaç aldınmı keser demiştim

derin su canım dün beni yanlış anlamışsın sen migrenim var galiba başım cok ağrıyo dedinya ben onun için ilaç aldınmı keser demiştim

ay düşündüm düşündüm neyi yanlış anlamışım diye:))buldum sonunda..
tamam cnm şimdi anladım..bende adetini keser yada ilaç içtiysen gelmz gibi bişey anlamıştım...

ay düşündüm düşündüm neyi yanlış anlamışım diye:))buldum sonunda..
tamam cnm şimdi anladım..bende adetini keser yada ilaç içtiysen gelmz gibi bişey anlamıştım...

bende öyle anladığını anladım acıklama gereğı duydum kendimde

iilik canım hastalıkla uğrasıyorum işte sen nasılsın

ne hastalıgı kız o kadanda okudum geçmişi...gripmi olmuştun sende akannehir
bende napiyim yemekten sonra kötü oldum istifra ettim çok afedersiniz..
midem kötü yaa..hep yanıyo..bulanıyo çok fena...

ah DERENİM ve TUGCAL gelin öpem siziŞeniz kız hep yazıyorum görüyosun beni kız nette kızlarla yazışınca unutmuşum burayı nasıl oldun diye soruyolar :teselli: kızlar samyeli su41 way hoş geldiniz kuzular bende birazdan çıkıcam ama durumdan istifade konuşuyum dedim azıcık eşim yeni geldi çay sefası yapıyo adam :icecream::icecream: ne kadar rahat yazıyorum sizlere yaşasın şu çayı icad edenden :dance::dance:

ne hastalıgı kız o kadanda okudum geçmişi...gripmi olmuştun sende akannehir
bende napiyim yemekten sonra kötü oldum istifra ettim çok afedersiniz..
midem kötü yaa..hep yanıyo..bulanıyo çok fena...

ya canım gecmedimi daha miden adetin ne durumda test yaptınmı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…