Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SAMYELİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

listeyi buldum aleynadan sonra birsen ve turkuaz varmış
birsenimden rica ederizde tutişde tedaviye başlıyo artık iki günde bitiririz ikinizinkinide kız ebrar neyi rica edeceniz bakıım eğer acele biri varsa öne alabilirsiniz kuzum

genemi kimse yok bi ara derin geldiydi o da kayboldu şekerler bugün kontrole gittim yumoşun en büyüğü çatlamış solda 2 tane daha var dr onlarda bugün çatlar dedi bugün çalışma var bakalım hayırlısı bizim hınzırlar buluşabilecekmi adet olmazsam görecez ama zaman geçmek bilmiyo neyse ben biraz dolanıyım iyiakşamlar

kızlar kimse gelmemiş ama neyse... ben bugün kayıvalidemdeydim kış temizliği vardı yardıma gittim heryanım ağrıyo öğlen bir başladık akşam dokuz olmuştu bittiğinde... o yüzden fazla kalamıcam size bir bakayım diye geldim ama kimsecikler yok... ahhh kızlar acık daha erken gelseniz yauwwww.....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:

iyi akşamlar hatunlar tez zam:CüvCüv::Saruboceq:anda işallah şişeriz bebeklerimizi kucagımıza alırız canlarım

ayy kızlar başım döndü alıntı yaptım laptopun şarjı bitti kapandı bütün alıntılarım gitti... boncuğum sana kolay gelsin canım inşallah sorunsuz problemsiz cıkar hamileliğin... aysencim seninle görüşemedik bugün canım anneciği biraz daha iyi heralde çok şükür daha da iyi olsun inşallah.... ebrarım sen de öğretmenlik yapmaya başlamışşsın kolay gelsin balım.... sudecim laparoskopi yapılcak demişsin canım laparoskopi tıkanık tüpleri açmak için yapılmıyomuydu ben mi yanlış hatılıyorum canım???

kız aşk olsun beni gören yok bakıyorumda senağlamasenağlamasenağlama

kız bebem sen mutfağa gidiyom yazmışsın yaaa sensiz olur mu seni unutabilirmiyim ben sevtunum heeee küsmeeee...... gel öpem de barışak gel Şeniz Şeniz Şeniz

merhaba canım hoşgeldin kızlar yok henüz gelmemişler bende bekledim ama cıkıcam bu gacılar geç geliyo sabah da kalkmak bilmiyolar sonra....:çok üzgünüm:

h.b evet canımya öyle onlar gece burda oluyolar ne yazıkkı biz katılamıyoruz

derinim napıyon balım geçmişte misin ???? cok dalma geçmişe cıkamassın....kaydirigubbakcemile3

su sen nasılsın canım????

h.b evet canımya öyle onlar gece burda oluyolar ne yazıkkı biz katılamıyoruz

evet canım aynen ben de önceden sabaha kadar oturuyodum ama artık eşim kızıyo karı koca beraber yatar diyor nabiim ben de erken yatıyom artık....

evet canım aynen ben de önceden sabaha kadar oturuyodum ama artık eşim kızıyo karı koca beraber yatar diyor nabiim ben de erken yatıyom artık....

aynen canım ya bende kalamıyorum bi 5 dakika konuşak diyorum ama kimseçikler yok ya biz yalnız kalıyoruz:gitme:klava::asigim:

olsun canı yaaa napalım kaderimize razı olcaz artıkın... bir de ben sigarayı bıraktım biliyon mu 5 gün oldu içmiyom ama akşamları çok canım istiyo iradesizlik yapıp içmiyim diye erken yatmaya calışıyorum....

DERİNİM canım arkadaşım çok saol duayı yaptığın için ellerine sağlık
rabbim sanada bunun mükafatını versin inşallah kuzum
ne demek cnm yaa...Şenizamin güzel arkadasım..Allahım sanada mükafatını versin inşallah..sen hepimizden çok ugraşıyorsun..
sagol canım yaa..bilmiyorum bikaç gündür agrıyo böyle..şimdi de hafiften agrıyor..bide afedersin akşam yemeginden sonra çok kötü oldum daha tabagım bitmeden gittim istifra ettim((üşüttüm çok kötü sanırım:çok üzgünüm:
valla biraz düzeldim tatlım sana ne sorcam adetime 3 gün var ve çok akıntım oluyo hiç olmmuyodu bide göğüsler hafif acıyo bulantı kusma yk ama bide bu gün çok ateşş geldi cnm nedenki
canım inşallah bebiş vardır..biliyo musun bugün beni de ateş bastı işyerinde akşam..deminde aynısı oldu hasta mı oluyom ne var anlamadım..yanaklarım alnım yandı resmen...
canım hayırlı olsun ilk igneyi olmuşsun..rabbim yüzünü güldürsün..edilen çabalar boşa çıkmasın..amin..
evet cnm bugün itibariyle 13 gün geçtii.ama biliyosun herzaman böyle işe...
canım annen daha iyi demek sevindim..hiç ugramadın ama inan merak ettik ya..öpüyorum seniŞeniz
ay sevtunum ya aynen gıcık oluyom o karıya be..aglaması bile sahte gibi yaa.Allah kimseye vermesin tabi de böyle bi olayı...bi kere çocugunu yanına almadan yemege oturur mu insan yaa..2 yaşında daha dikkatini çekerim..Allah o babasının yardımcısı olsun..adam ruh gibi olmuş yaa..kadın da belki şaşkınlıktan öyledir ama ne bilim garip yani..
hee şöyleeee iyi edersin canım..takma hiçkimseyi yaaa..insanlar tuhaf gerçekten...
ama sevtunum sana diyom da banada bişeyler oldu bugünlerde..insanların laflarıyla alakalı degil ama...biliyosun bebe magazasında çalışıyorum..önceden böyle bişey olmuyodu hiç...son günlerde gelen hamile kadınlara bi gıcıgım var..çözemiyorum..bi şımarık geliyolar bi acaip geliyolar anlatamam..günaha giriyorum galiba(ama benim durumumla alakası yok yanii ben kalamıyorum diye degil asla..anlatamıoyorum da içimdekileri..yani hepsine degil çoguna sinir oluyorum..bende bişey olsa hepsine sinir olurum dimi:)ama inan kimisi öyle sinirlerimi bozuyo ki anlatamam..

derinim geçmiş olsun canım ilaç kullanma ama emi nolur nolmaz yani... hep gecikiyor deyip ilaç kullanan ama aslında hamile olan insanlar var.....
canım sagol..yok içmiyorum bişey zaten minosetten başka merak etme..
sen nasılsın tugçem?
he kızz tuttu valla..bugün daha iyiyim ama...
canım benim seninde çok agrımış yaa..bugü görüşemedik kuzu inşallah iyisindir çok öptüm seniŞeniz
slm kızlar ben geldım doktoru aramıs eşim yrn 10 da hsg cekılıyorakannehir
ayyy yarın demekk...canım inşallah çok güzel geçecek ve temiz çıkacak Allahın iziniyle:Saruboceq:hiç ama hiç korkma canım fıstıgım..aynen ayşenin anlattıgı gibi..hatta ben aletin ucuna ignenin takıldıgını bilmiyodum..ilkten vuruluyo sanıyordum:)ben o şeyin altına yattıgım andan iibaren gözlerimi sıkı sıkı kapatıp sadece arka arkaya ayetel kürsüyü okudum hızlı hızlı..kaç tane okudum inan hatırlamıyom bile:)ama hiç korkulacak bişey yokmuş valla..vajinal muayene gibi geldi bana...yarın bu yazıyı okurken hastaneden gelmiş mutlu bir şekilde okursun inşallah canımmmmŞeniz
ay canımsın ya çok sagol hayalimŞenizamin rabbim hepinizin güzel yüzlerini güldürsün inşallah...daha iyimişsin bu arada cnm sevindim...
valla gülüm bu gece yine kan testine gidesim geldi vazgeçtim...eşim gidelim gidelim dedi ama yine hem gidelim diye ortaya atan ben oldum hemde geri adımı atan yine benboshayallersmilehiç içimden gelmiyo..kendimi de kandırmaya gerek yok..eger bişey olsaydı 1 ekimde yaptıgım testte çıkardı heralde...ondan sonra kendi kendime oturup agladım..aglam nedenim ise bebegin olmayışı degil...
kendi yaptıklarıma sinir oldugumdan..her ay aynı şey..biliyosun salak kafa hep gecikiyosun ne diye bin tane test yapıyon..bin taneyi bırak 1 tane bile yapma niye yapıyon ...ama yokkk salaklaşıcam ya illa...oturur aglarsın öyle işte aptal kafalı..alsanaalsanasmile

he cnm gelmiştim ama eşim geldi çıktım bende yazamadan..zaten maaşallah yeni bitirdim geçmişi 1 saattir okuyorum ..tüm gün evde olmayınca zor oluyo okumak...
canım çalışmalarda hayırlı olsun inşallah tutar:)
anamm kaynanacıgının evi temizlediniz demek..o da sana gelsin herşey karşılıklıalsanaalsanasmile
iyi akşamlar hatunlar tez zam:CüvCüv::Saruboceq:anda işallah şişeriz bebeklerimizi kucagımıza alırız canlarım

selam cnm yaa ay geçmişten anca geldim kızlar amma konuşmuşsunuz heee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…