Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm hasret ben de hep test yapardım ama negatif çıkardı idrar testine güvenme adet gecikmesinden on gün falan sonra çıkar dr öle söledi ben düşük yaptım bu yüzden teste aldandım yani canım

geçmiş olsun canım sağolasın bi kan testi şart oldu en kısa zamanda inşallah sağolasın :))))

kıslar bı sorun cıkmazsa persembe tarnsferım olacak
hepınızın dualrına ıhtıyacım var
tktk arkadasımm tebrık ederım senıı ınsallahhh saglıcakla kucagına alırsın

canım dualarımız seninle hakkında hayırlısı

kızlar çok kötüyum reglim geliyo pembe pembe olmaz belki diye heveslenmiştim ama olmadı moralim çok bozuk ağlıyorum ben bu gece gelmem herkese ii geceler

canım lütfen kendini üzme kendi kendine adet görebilmek ve tarihini bilmek bile güzel her yeni adet senin bebek sahibi olacağına işarettir o yüzden haline şükret kendi kendine adet görebiliosun cnm bak ben onuda yapamıorum

ıyıgeceler kızlar
ben bgn doktora gıttım faranjit olmusum ve oldukca agır gecırıyorum
umarım herkes ıyıdır gecmısede bakamıyorum kacgündür vallah kusurabakmayın ıyı degılım

canım çoook çokkk geçmiş olsun dikkat et kendine rabbim biran önce şifanı versin cnm benim

ebrar ablacım hoşgeldin nasılsın

hepiniz iyisinizdir umarım ben çok iyiyim misafir yarın gidiyo artık dönüyorum aranıza hepinizi çok özledim yaa .
yarın anneme gidicem oda çok hasta oldu ziyaret edicem ama gece burdayım inşallah .
inanın hiç fırsat bulamadım geçmişede çok bakamadım ama galiba bi hamişimiz daha var TKTK tebrik ederim canım çok sevindim inanki zaten testinde şüpheli durum vardı .ALLAHIM tamamına erdirsin inşallah darısıda bize olsun
BONCUKUM hasta olmuşsun çok geçmiş olsun bitanem ALLAHIM şifa versin
KARDELOŞUM az sabret bitiyo hasret inşallah
DERİNİM sende yaptır artık pcyi kavuşalım kuzum
bana yazan tüm arkadaşlarıma sevgiler inanın ilk fırsatta okuycam ama şuanda çok uykum var ve yorgunum bi önceki sayfaya gözatabildim sadece .inşallah herkes çok çok iyidir .
bizim ufak misafir iyileşti şükür yaramazlıklar son sürat devam ediyo .neyse bunları konuşucaz inşallah bol bol
ALEYNA,KARDELEN,GÜL,BONCUK,DERİN,KARDELOŞ,TUTİŞ,DERYAM,HATİCE,ELİXSİR,YETER,GARİP,SAMYELİ,NANELİ,SELİNAM,WAYIM,HASRET,SEVTUN,DAİSY,KARDELENBHR,TOSTİ,BİRSEN,SEMROŞ,DERDA,TUĞÇE,HALE,AFED,SUNGER,FLANIM,PELİNİM,BERSUM,inşallah unuttuğum yoktur hepinizi çok özledim çok öpüyorum görüşmek üzere :80:

kizlar arada karistirdiklarim olmus heralde kusuruma bakmayin olurmu

özledik ablacım bugün görüşürüz inşşşşş

canım üzülme takma kafana kilolu ama hamile kalan çok sen kafanı yorma bunlarla

öyle canım allah bu kaynanalardan bizi korusun

amiin canim,ben takmak istemiyorum.ama konusulanlari duyunca acaba mi diyorum hep isteallah yardimcimiz olsun

günaydım kızalrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar ben geldim geçmişten anca,ama şimdide pazara gidiyom görüşürüz sonra :79:

bizde seni özledik
dön artık aramıza

günaydın kızlar ben geldim geçmişten anca,ama şimdide pazara gidiyom görüşürüz sonra :79:

ayyyyyyyyy bu günbizimde pazar var nefret ediyorum ya çarşaba günlernden

tebrik ederim canım ALLAHIM tamamına erdirsin darısı bizim başım olsun İNŞALLAH
ıyıgeceler kızlar
ben bgn doktora gıttım faranjit olmusum ve oldukca agır gecırıyorum
umarım herkes ıyıdır gecmısede bakamıyorum kacgündür vallah kusurabakmayın ıyı degılım

gecmiş olsun boncuk kendine iyi bak canım salgın var bu aralar cok kişi hasta

abla özledik kız seni akşam görüşürük İNŞALLAH

merhaba canım benim görüşemiyoruz malesef bu hafta dua yok sanırsam öremedimde
kızlar çok kötüyum reglim geliyo pembe pembe olmaz belki diye heveslenmiştim ama olmadı moralim çok bozuk ağlıyorum ben bu gece gelmem herkese ii geceler
birdahaki ay olur umudunu yitirme bak ben yitiriyormuyum allahımın bildigi birşey var bebem bunu unutmayalımgeçen bir şey seyrettim stv şaştımda kaldım ozaman dedimki belki benim için böylesi daha hayırlıymış
kızlar mrb umarm iyisinizdir ben çok hastaydım malum grip yeni yeni düzeliyorum sizlerle sohbet etmeyi çok özledim
geçmiş olsun bebem allahım şifa versin topigin hiç heyecanı kalmamış kimsecikler yok herkez bir yere dagılmış nerde o eski kalabalık
kıslar bı sorun cıkmazsa persembe tarnsferım olacak
hepınızın dualrına ıhtıyacım var
tktk arkadasımm tebrık ederım senıı ınsallahhh saglıcakla kucagına alırsın
tktk bende tebrik ederim arkadaşım allahım tamamını getiri işşallah canım benim

Allahım işşallah gönlündeki muradını verir işşalah tek yumurta ikizlerine kalırsın işşallah rabbim emeklerini boşa çevrimesin işşallah
anammmmmmmm dayakçı suvtun gelmiş ama gitmiş

evet bebem 40 yılın başı kaçamakla giriyorum kimsecikler yok yaw

Birsencim canım beni hatırlayanlar hatırlıyo zaten ama geçmişi okuyunca beni unutanlar oluyo kötü oluyorum yane aman boşverin beni unutmayanlar yeter bana
kız ben unutulucak hatunmuyum yav

Garibim evet canım görüşemiyoruz bebem malesef işşallah görüşücez az kaldı kavuşmamıza
Neyse ben çıkıyorum sitemim kimseye degil boşverin beni kayram ne yaptı acaba merak ediyorum onu ya

kız erkenden genemi pazara gediyon şu pazara benide götür yav ben kalabalık seviyorum pazarı erkenden gidince olmuyo yav seni bilmemde ben geç gidiyorum daha eylenceli oluyo

özledik ablacım bugün görüşürüz inşşşşş
bende sizi özledim canım naspse burdayım artık
evet canım şimdi yolu ettim ama inanılmaz yorgunum kafa beyin kalmadı yaa
sen nasılsın canım ?
annem için dileklerinede teşekkür ederim birazdanda onu görmeye gidicem
iyi gezmeler kuzum
bizde seni özledik
dön artık aramıza
döndüm yeterim saol canım nasılsın
abla özledik kız seni akşam görüşürük İNŞALLAH
canım bende çok özledim nasılsın buarada?doktora gittinmi tekrardan

sevtunum dua bu hafta yoktu canım aslında umut bizim olsuna okuyabilsek iyi olurdu .transferi olucakmışya .2 günde bitiririz belki ben arkadaşımızı kırmak istemiyorum

hepinize güzel birgün diliyorum ben misafiri yolcu ettim artık burdayım :87::89:
hanımlar iki günde duayı bitirebilceğimizi düşünerek liste yapıyorum UMUTBİZİMOLSUNA transferi olucakmış galiba arkadaşımızada duamız gitsin bana destek olacağınızı biliyorum ben hemen listeyi yapıyım biraz fazla düşebilir hepimize ama bu seferlik böyle olsun

itediğin kadar yazabilirsin bana duayı canım,,,benim payıma nekadar düşerse seve seve okurum ALLAHIM kabul etin işallah

UMUTBİZİMOLSUN için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ

EBRAR..........................80
DERİN..........................20
BONCUK.......................20
KARDELEN....................20
ELAEZEL.......................20
YETER.........................20
ELİXSİR.......................20
SEVTUN.......................20
GARİP..........................20
SELİNA.........................20
HİRANUR.......................20
ALEYNA........................20
BİRSEN.........................13

HANIMLAR ben kendime fazla yazdım listeyi görüp dua almak isteyen bana bildirsin herkesi yazamadım ulaşabilirmiyiz düşüncesiyle ama görenler ve okumak isteyen bana bildirsin kendimden düşerim

Son düzenleme:
itediğin kadar yazabilirsin bana duayı canım,,,benim payıma nekadar düşerse seve seve okurum ALLAHIM kabul etin işallah

canım çok saol ALLAHIM razı olsun ozaman sanada 20 tane yazıyorum cumaya kadar okuncak yanlız süre kısa ama sorun olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…