Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayyyyyyyyy bu günbizimde pazar var nefret ediyorum ya çarşaba günlernden
evet canım ya sorma yazın sıcakta öf pöf diyoz kışın soğukta donuyoz.arabayla gidiyoruz ama gezerken donuyom valla kat kat giyindiğim halde.evlenmeden önce annemle hiç gitmezdim sevmiyom diye şimdi paşa paşa gidiyom işte
kız erkenden genemi pazara gediyon şu pazara benide götür yav ben kalabalık seviyorum pazarı erkenden gidince olmuyo yav seni bilmemde ben geç gidiyorum daha eylenceli oluyo

evet canım ya pazarı hiç sevmiyorum ama kayınvalidem alışmış sabah 10 da pazara gitmeye ayak uyduruyorum.bana kalsa hiçbir saatte sevmiyorum.ama geç saatte gidildiği zaman herkes o saate kadar seçip bitiriyo bu seferde biz beğenmiyoz.ama bizim gittiğimiz saatlerdede baya kalabalık oluyo buranın büyük pazarı zaten herkes orda.meşhurdur yani kıyafetten ayakkabı çantaya kadar çoğu insan ordan alıp giyinir.artık büyükşehir oluyoruz Denizli büyük şehir görcez avantajları dezavantajlarını

ben okudum abla yazdım.allah kabul etsin inşallah arkadaşımızın transferi olumlu sonuçlansın müjdeyle gelsin.

sen olmayınca kimseler kalmıyo burda gel artık özledik

duadan bende okumak isterim 20 tane okurum haberin olsun inşallah iyi gecer bebişne kav uşurrrr

yazdıklarınızı okudum ama yazmaya fırsantım olmadı tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın sağolun yanımda olduğunuz için pek gelemem bugün k.i.b a.e.o bende sonra gelenlere slm olsun byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlar mrb umarm iyisinizdir ben çok hastaydım malum grip yeni yeni düzeliyorum sizlerle sohbet etmeyi çok özledim
geçmiş olsun canım
sağol canımn bizde senş cok özlemiştik misafrlerin gitmiş gözün aydın

listeyi sürekli öne çekelim kızlar her sayfada görünsün.

Son düzenleme:

ben okudum canım eklersin

beni ekle okurum

UMUTBİZİMOLSUN için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ

EBRAR..........................80
DERİN..........................20
BONCUK.......................20
KARDELEN....................20
ELAEZEL.......................20
YETER.........................20bitti
ELİXSİR.......................20bitti
SEVTUN.......................20bitti
GARİP..........................20
SELİNA.........................20bitti
HİRANUR.......................20
ALEYNA........................20
BİRSEN.........................13

okunana dualrı allah kabul etsin inşşşşşşşşşşşşş
umutbizimolsun canım arakadaşım inşşşşşş yarın transferin gerçekleşecek bebişnle döneceksin evine
ve sana sımsıkı tutunup birakmayacak seni anne yapacak
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar mrb umarm iyisinizdir ben çok hastaydım malum grip yeni yeni düzeliyorum sizlerle sohbet etmeyi çok özledim
cok gecmiş olsun canım valla salgın var dikkat et kendine....
canım benim cok sagol zaten kafamı dinlemek icin geldim anneme inş güzel haberide burda alırım hayırlsı olsun...amin inş kardelencim...
kızlar çok kötüyum reglim geliyo pembe pembe olmaz belki diye heveslenmiştim ama olmadı moralim çok bozuk ağlıyorum ben bu gece gelmem herkese ii geceler
canım üzülme lütfen inş bidaki aya gelir bebişin hayırlısıyla
ıyıgeceler kızlar
ben bgn doktora gıttım faranjit olmusum ve oldukca agır gecırıyorum
umarım herkes ıyıdır gecmısede bakamıyorum kacgündür vallah kusurabakmayın ıyı degılım
boncugum sende benim gibi olmuşsun canım bende cok agır gecirmiştim cok gecmiş olsun allah şifa versin
bizde seni özledik bitanem bu arada bende annemdeyim ebrarım fazla giremeyebilirim seni cok öpüyorum kendine iyi bak...

ELİXSİR

kıslar bugun emar cektrdim cektirmeden önce hcg yaptırdım sonuz nenegatif hamile değilim bu ayda yani

emarımıda çekildim cuma alıcam pazartesi doktora gösteririm

ebrarcım duayı okudugumda yazarım canım görüşürüz kıslarr
[/B][/QUOTE]

canım üzülme bidaki aya gelir bebişin inş bu arada emarında güzel cıkar inş...

kızlar sonra gelirim

ıyıgeceler kızlar
ben bgn doktora gıttım faranjit olmusum ve oldukca agır gecırıyorum
umarım herkes ıyıdır gecmısede bakamıyorum kacgündür vallah kusurabakmayın ıyı degılım
oyyy boncuum bende de var hafiften o dedigin yaa..çok zor..gece nefes alamıyorum kasıntı oluyo..çok geçmiş olsun canım benim...
bitanemm annecigin daha iyidir inşallah..bende çokkk özledim seni ve tüm kısları...beni sorarsan iyiyim cano ama adetlenemedim daha ona canım sıkılıyo ya ilaçsız olamıyom biliyosun(dün yaptım test çıkmadı bişey...neyse görüşürüz canom iyi olmana sevindim ayrıca..
canım ben 40 yaptım kendiminkini...sende de eksilttim.
canım inşallah adet olmazsın üzülme..belkide yerleşme kanaması falandır..

Son düzenleme:
he bu arada kıslarr alıntılar gene bozuk çıkıyo yaa..dikkat edelim lütfen..yazılar karışıyo böyle...öptüm hepinizi...

okuruz ebrarcim,sen merak etme.bir kac arkadas okumus,eger fazlalik varsa bende okuyabilirim..ben birazdan okurum canim..benim kileride bitti yazabilirsin

insallah sevtunum insallah,kizzz aksama ne yemek yaptin diye sormani özledim heeeesenden baska soran yokkk

misafirin gitti demek,senin adina sevindim canim..bundan sonra evinide temizler,dinlenirsin de canim..annecigine gittin demek,nasil peki durumu??insallah daha iyidirr

bizde seni özledik ebrarcimmisafirin gitmis,bundan sonra bol bol görusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…