Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar haklısınızama gidemiorum hstaneye 2 3 güne ancak gidebilirim ((((

canım şimdi biz ne söylesek olmaz sen 2.3 gün diyorsan ondan sonra git yoksa her şey gözünde kaada büyür aklın karışır dr muayene ettikten sonra için rahat eder

Son düzenleme:

kardelencim ben 10 gün falan kalcam canım...kızlar ya o bebek tıckerini yaptım ama yerine kopyalayıp yapıştırıken problem oluyo lütfen yardım edermisiniz...bu arada herkeze selam...

sağol canım allah kimselere göstermsin selam arkadaşlar bu arada ne yapıyonuz beni uyku tutmadı

selam
pelincim,güzel vakitler geçir,dinlen ve gel canım,inşallah geldiğinde hamile olduğunu öğrenirsin.
hasretcim,belirtilerin hamilelik gibi,idrarda çıkmayabilir,ama şu da var ki,bu kadar zamanda sabah yada akşam idrarı farketmezdi,ama genede çıkmama ihtimali olabilir.
şunu sorim sana,karnına iğne batması gibi bişeyler batıyo mu,kramp tarzı,bıçak batması gibi durumlar var mı?

kızlar çok kötüyum reglim geliyo pembe pembe olmaz belki diye heveslenmiştim ama olmadı moralim çok bozuk ağlıyorum ben bu gece gelmem herkese ii geceler

hayırlısı canım sana sonra tekrarla demiştik bak geç döllenme olmuş Allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
beni unutmuşsun ama neyse bu seferlik acıdım ceza vermiyom
hşb canım ii sen nasılsın canım dün aksam birsencim bana güzel haber verdi seviniyorum içim içime sığmıyo
canım seni fazla umutlandırmayım kusura bakma ama hamiş kalma ihtimali olabilir ama adette gecikmede olabilir
sgl canım bizimde dualarımız seninle
kızlarrrrrrrrr neredesiniz
kızlar kaçtılarmı yeter seni yalnızmı bıraktılar
kız seni niye es geçelim dakka başı sevtun diyemi yazsak acaba
ben çıkıyorum.
ebroşum sende gel artık,topic sensiz çok ıssız.
hofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ben yokum ya ondandır kardeloş
kızlar çok kötüyum reglim geliyo pembe pembe olmaz belki diye heveslenmiştim ama olmadı moralim çok bozuk ağlıyorum ben bu gece gelmem herkese ii geceler
ya sen genede pembe ve azsa test yap kanda

yeni basladı öbür gebeliğim dede az oldu doktorda öğrendim ama şimdi ağrımda var ya bilmiyorum görünce moralim bozuldu işte

ıyıgeceler kızlar
ben bgn doktora gıttım faranjit olmusum ve oldukca agır gecırıyorum
umarım herkes ıyıdır gecmısede bakamıyorum kacgündür vallah kusurabakmayın ıyı degılım

selammm kızlaarrrrr

evet kardelencim kramplarım oluo ara sıra bide arada bi sol kasığıma iğne batar gibi oluo ama çok rahatsız edici sancılar yaşamıorum ???

Son düzenleme:

canım moralini bozma yaaa daha dur üzülmek için erken umudunu yitirme hem bu ay olmazsa gelecek ayolur lütfen üzme kendini (((

tamam canım çok sağol ben hep akşam yaptım belki o yüzden çıkmıodur

slm hasret ben de hep test yapardım ama negatif çıkardı idrar testine güvenme adet gecikmesinden on gün falan sonra çıkar dr öle söledi ben düşük yaptım bu yüzden teste aldandım yani canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…