kızlar haklısınızama gidemiorum hstaneye 2 3 güne ancak gidebilirim((((
selam kızlar.
pelincim,annene mi gidiyosun,ne güselllll,çok mu kalcan gene yoksa?
eboşum yaaa,nerdesin,özledim datlum yaaaa,hoffffffff.
tutişim,sen gelemicekmişin ama ben yazim merakın gitsin canım,incir kürünü uygulamaya devam etmemi,bırakmamamı ve de ay sonunda hamile olmamı tembihledi kayra komutanım.
canım şimdi biz ne söylesek olmaz sen 2.3 diyorsan ondan sonra git yoksa her şey gözünde kaada büyür aklın karışır dr muayene ettikten sonra için rahat eder
canım öyle yapcam artık ama moralimçok bozuk bu arada testiakşam yapmak veya sabah erkenden yapmak farkediomu
sabah ilk idrarla daha kesin oluyor diyorlar ama bilmiyorum
tamam canım çok sağol ben hep akşam yaptım belki o yüzden çıkmıodur
selam kizlar ben geldim nasilsiniz?????dun aksam gelemedim erkenden uyumusum
ebrarim,misafirin gitmedi sanirim.allah yardimcin olsun.ufakliga sifa versin insallah
sevtuncum,ablan gelmis cok sevindim canim..ablaciginla gönlunce gecirecegin guzel gunlerin olsun insallah
yetercim,sen nasilsin canim,nasil gecti picama partisiiii.?????
kayracim,simdi turkiyedesin,guzel haberlerle gel insallah
derincim.hala bilgisarayin yapilmadi sanirim,insallah cabuk olurda aramiza dönersin canim
kardelencim,demek sen ticket yapma profusun haaaa,masallah canimkabiliyet gercekten,ben bilmiyorum sahsen
sungercim,basin sagolsun tatlim.rabbim kayinbabaciginin mekanini cennet eylesin..dua et canim,kuran oku kayinbaban icin artik sizden istegi sadece buuu
pelincim,sen neler yapiyorsun canim..atlattin mi giribi:26::26::26:
daisy,canim hamilelik nasil gidiyor,bulantilarin oluyormu:26::26:sanirim hala bebisini görmedin..en yakin zamanda görursun insallah
derdacim,seninde guzel gidiyordur insallah hamilelik
hiranurcum,seninle tanismadik hic sende iyisin insallah
anotonia,insallah nickini yanlis yazmamisimdirseninlede tanisamadik canim,insallah sende iyisindir..
semracim,sen nasilsin oglan annesiii
elixsircim sen nasilsin?neler yapiyorsun canim:26::26:emar cekilecekmissin,insallah sonuclarin guzel cikar canim.rabbim sifa versin...
ugurboncugum,sen neler yapiyorsun canim..valla cok ugrasiyorsun bizim icin allah razi olsun canim
kizlar unuttugum kalmamistir insallah:26::26:aklimda olanlari yazdim.varsa sayet kusuruma bakmayin olurmuu
kızlar çok kötüyum reglim geliyo pembe pembe olmaz belki diye heveslenmiştim ama olmadı moralim çok bozuk ağlıyorum ben bu gece gelmem herkese ii geceler
hayırlısı canım sana sonra tekrarla demiştik bak geç döllenme olmuş Allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsinkızlar inanamıyorum :))reglendim falan dedim :)) eşim ısrar etmesine rağmen tekrar hcg yaptırmadım.. reglim çok az oldu diye eşim bayaaa ısrarlıydı... bense yeni kararlar atılmıştım :)) hatta fal falan baktırdım ki hayatımda ikinci kez yapıyorum bu işi.. yani eğlencesine... adamcağız 2012 de dogacak cocugun evliliğinin 2. yılında hamile kalacaksın dedi..alt psikoloji yaa..olacağını duymam bile içimi rhatlatmıştı bebek olayına kafayı takmamaya başlamıştım :))
hatta bu ay yumurtlama dönemimi bile hesaplamadım :))
arkadaş vasıtasıyla iş buldum :)) çarşamba başilıyorum falan alışveriş telaşındaydım işte iş için :))
dün gece midem bulandı acile gittik.. dün hava çok soğuktu ya alışerişte üşüttüm diye düşündükk.. ama kusmalarım bitmeyince eşim telaşlandı götürdü..
özel bir hastaneye gittik özel hastaneleri bilirsiniz..yolmak için her testten her şeyden geçirirler en ufak bi şeyde bile :) içimden hatta kızdım altı üstü serum verecekler neler yapıyorlar diye..
ultrasonla mideme baktılar ..midemde anormal bir şey olmadıgını söylediler.. üşütme gibi de gelmiyor dedi dr.. sonra neyse serum verelim yarın uzman drla görüşürsünüz dediler..
sonra hemşire serum takarken dr geldi..gebelik ihtimali var mıı dedi bende anlattım ..hcg 4.1 çıkmıştı fakat sonra reglendim,reglim az oldu dedim .. o zaman seruma bağlamayın bir de gebelik testi yapın dedi ...sonra sonra bomba haber :)) hamilesiniz dedi,döllenmeniz geç olmuş o yüzden üstüne görmüşünüz dedi ..daha yeni dedi hcg niz 2048 dedi :)
hcg 4 olması şüphelendirmişti fakat o kadar beklenti içindeydim ki psikolojik olarak hormonum çıkar diye düşündüm...hatta buraya girmeyi de kesmiştim :)) kendimi etkilemiyim diye..
fakat allaha çok şükür bir bebişim olacak inş ..sağlıklı bir şekilde alırım..rabbim sizlere de nasip etsinnn..
ben yarın işe başlıyorum.. o yüzden giremem artık.. verdiğiniz telkinler için hepinize teşekkür ederim özellikle ebrarcım sana..
beni unutmuşsun ama neyse bu seferlik acıdım ceza vermiyomselam kizlar ben geldim nasilsiniz?????dun aksam gelemedim erkenden uyumusum
ebrarim,misafirin gitmedi sanirim.allah yardimcin olsun.ufakliga sifa versin insallah
sevtuncum,ablan gelmis cok sevindim canim..ablaciginla gönlunce gecirecegin guzel gunlerin olsun insallah
yetercim,sen nasilsin canim,nasil gecti picama partisiiii.?????
kayracim,simdi turkiyedesin,guzel haberlerle gel insallah
derincim.hala bilgisarayin yapilmadi sanirim,insallah cabuk olurda aramiza dönersin canim
kardelencim,demek sen ticket yapma profusun haaaa,masallah canimkabiliyet gercekten,ben bilmiyorum sahsen
sungercim,basin sagolsun tatlim.rabbim kayinbabaciginin mekanini cennet eylesin..dua et canim,kuran oku kayinbaban icin artik sizden istegi sadece buuu
pelincim,sen neler yapiyorsun canim..atlattin mi giribi:26::26::26:
daisy,canim hamilelik nasil gidiyor,bulantilarin oluyormu:26::26:sanirim hala bebisini görmedin..en yakin zamanda görursun insallah
derdacim,seninde guzel gidiyordur insallah hamilelik
hiranurcum,seninle tanismadik hic sende iyisin insallah
anotonia,insallah nickini yanlis yazmamisimdirseninlede tanisamadik canim,insallah sende iyisindir..
semracim,sen nasilsin oglan annesiii
elixsircim sen nasilsin?neler yapiyorsun canim:26::26:emar cekilecekmissin,insallah sonuclarin guzel cikar canim.rabbim sifa versin...
ugurboncugum,sen neler yapiyorsun canim..valla cok ugrasiyorsun bizim icin allah razi olsun canim
kizlar unuttugum kalmamistir insallah:26::26:aklimda olanlari yazdim.varsa sayet kusuruma bakmayin olurmuu
canım seni fazla umutlandırmayım kusura bakma ama hamiş kalma ihtimali olabilir ama adette gecikmede olabilirhşb canım ii sen nasılsın canım dün aksam birsencim bana güzel haber verdi seviniyorum içim içime sığmıyo
sgl canım bizimde dualarımız seninlearkadaşlar hepiniz çok sağolun..şubat ayı topiğimize uğurlu gelsin.. tez zamanda hepinizin yüzü güler inş..
bu arada ayetel kürsi ekibine hamiş olarak yardımcı olmak istiyorum işe sıkıca başlamadan..
içimden geçtii ..hamilelerin duası kabul olurmuş belkim iyi dileklerim dileklerinize yardımcı olur..
bana da rakam verin.. zaten gün boyu o duayı küçüklüğümden beri okurum ,sizin için de okuyayım ...
kızlar kaçtılarmı yeter seni yalnızmı bıraktılarkızlarrrrrrrrr neredesiniz
kız seni niye es geçelim dakka başı sevtun diyemi yazsak acabaevet canım ablam geldi ama öteki ablama geri gitii kız kiloyu takma kalamazsaydım ben kalamazdımallahım tez zamanda versin işşallah
ay canım allahım analı babalı büyütsün işşallah darısı bizim başımıza
neyse ben çıkıyorum sonra görüşürüz ben bir müddet giremicem allahıma emanet olun beni haturlayan arkadaşlara teşekkür ederim beni es geçip yazmayanlarada
ben yokum ya ondandır kardeloşben çıkıyorum.
ebroşum sende gel artık,topic sensiz çok ıssız.
hofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ya sen genede pembe ve azsa test yap kandakızlar çok kötüyum reglim geliyo pembe pembe olmaz belki diye heveslenmiştim ama olmadı moralim çok bozuk ağlıyorum ben bu gece gelmem herkese ii geceler
sgl kardeloş bende bakıyım çıkıyım dedim sabah erken kontrolum var hastaneye gidecem sen napıyonbirsencim selam canım,ne haber?
selam
pelincim,güzel vakitler geçir,dinlen ve gel canım,inşallah geldiğinde hamile olduğunu öğrenirsin.
hasretcim,belirtilerin hamilelik gibi,idrarda çıkmayabilir,ama şu da var ki,bu kadar zamanda sabah yada akşam idrarı farketmezdi,ama genede çıkmama ihtimali olabilir.
şunu sorim sana,karnına iğne batması gibi bişeyler batıyo mu,kramp tarzı,bıçak batması gibi durumlar var mı?
kızlar çok kötüyum reglim geliyo pembe pembe olmaz belki diye heveslenmiştim ama olmadı moralim çok bozuk ağlıyorum ben bu gece gelmem herkese ii geceler
tamam canım çok sağol ben hep akşam yaptım belki o yüzden çıkmıodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?