Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm hasret ben de hep test yapardım ama negatif çıkardı idrar testine güvenme adet gecikmesinden on gün falan sonra çıkar dr öle söledi ben düşük yaptım bu yüzden teste aldandım yani canım

geçmiş olsun canım sağolasın bi kan testi şart oldu en kısa zamanda inşallah sağolasın :))))

kıslar bı sorun cıkmazsa persembe tarnsferım olacak
hepınızın dualrına ıhtıyacım var
tktk arkadasımm tebrık ederım senıı ınsallahhh saglıcakla kucagına alırsın

canım dualarımız seninle hakkında hayırlısı

kızlar çok kötüyum reglim geliyo pembe pembe olmaz belki diye heveslenmiştim ama olmadı moralim çok bozuk ağlıyorum ben bu gece gelmem herkese ii geceler

canım lütfen kendini üzme kendi kendine adet görebilmek ve tarihini bilmek bile güzel her yeni adet senin bebek sahibi olacağına işarettir o yüzden haline şükret kendi kendine adet görebiliosun cnm bak ben onuda yapamıorum

ıyıgeceler kızlar
ben bgn doktora gıttım faranjit olmusum ve oldukca agır gecırıyorum :14:
umarım herkes ıyıdır gecmısede bakamıyorum kacgündür vallah kusurabakmayın ıyı degılım :5:

canım çoook çokkk geçmiş olsun dikkat et kendine rabbim biran önce şifanı versin cnm benim

ebrar ablacım hoşgeldin nasılsın

hepiniz iyisinizdir umarım ben çok iyiyim misafir yarın gidiyo artık dönüyorum aranıza hepinizi çok özledim yaa .
yarın anneme gidicem oda çok hasta oldu ziyaret edicem ama gece burdayım inşallah .
inanın hiç fırsat bulamadım geçmişede çok bakamadım ama galiba bi hamişimiz daha var TKTK tebrik ederim canım çok sevindim inanki zaten testinde şüpheli durum vardı .ALLAHIM tamamına erdirsin inşallah darısıda bize olsun :nazar:
BONCUKUM hasta olmuşsun çok geçmiş olsun bitanem ALLAHIM şifa versin
KARDELOŞUM az sabret bitiyo hasret inşallah
DERİNİM sende yaptır artık pcyi kavuşalım kuzum
bana yazan tüm arkadaşlarıma sevgiler inanın ilk fırsatta okuycam ama şuanda çok uykum var ve yorgunum bi önceki sayfaya gözatabildim sadece .inşallah herkes çok çok iyidir .
bizim ufak misafir iyileşti şükür yaramazlıklar son sürat devam ediyo .neyse bunları konuşucaz inşallah bol bol
ALEYNA,KARDELEN,GÜL,BONCUK,DERİN,KARDELOŞ,TUTİŞ,DERYAM,HATİCE,ELİXSİR,YETER,GARİP,SAMYELİ,NANELİ,SELİNAM,WAYIM,HASRET,SEVTUN,DAİSY,KARDELENBHR,TOSTİ,BİRSEN,SEMROŞ,DERDA,TUĞÇE,HALE,AFED,SUNGER,FLANIM,PELİNİM,BERSUM,inşallah unuttuğum yoktur hepinizi çok özledim çok öpüyorum görüşmek üzere :80:

selam kizlar ben geldim nasilsiniz?????dun aksam gelemedim erkenden uyumusum:1::1::1::1::1:

ebrarim,misafirin gitmedi sanirim.allah yardimcin olsun.ufakliga sifa versin insallah:71::71::71:

sevtuncum,ablan gelmis cok sevindim canim..ablaciginla gönlunce gecirecegin guzel gunlerin olsun insallah:38::38:

yetercim,sen nasilsin canim,nasil gecti picama partisiiii.?????

kayracim,simdi turkiyedesin,guzel haberlerle gel insallah:38::38:

derincim.hala bilgisarayin yapilmadi sanirim,insallah cabuk olurda aramiza dönersin canim:71::71:

kardelencim,demek sen ticket yapma profusun haaaa,masallah canim:nazar:kabiliyet gercekten,ben bilmiyorum sahsen:1::1::1:

sungercim,basin sagolsun tatlim.rabbim kayinbabaciginin mekanini cennet eylesin..dua et canim,kuran oku kayinbaban icin artik sizden istegi sadece buuu:38::38::38:

pelincim,sen neler yapiyorsun canim..atlattin mi giribi:26::26::26:

daisy,canim hamilelik nasil gidiyor,bulantilarin oluyormu:26::26:sanirim hala bebisini görmedin..en yakin zamanda görursun insallah:38::38:

derdacim,seninde guzel gidiyordur insallah hamilelik:38::38::38:

hiranurcum,seninle tanismadik hic sende iyisin insallah:29::29:

anotonia,insallah nickini yanlis yazmamisimdir:1::1::1:seninlede tanisamadik canim,insallah sende iyisindir..:29::29:

birsencim,sen nasilsin oglan annesiii:34::34::34:

elixsircim sen nasilsin?neler yapiyorsun canim:26::26:emar cekilecekmissin,insallah sonuclarin guzel cikar canim.rabbim sifa versin...

ugurboncugum,sen neler yapiyorsun canim..valla cok ugrasiyorsun bizim icin allah razi olsun canim:38::38::38::38:

kizlar unuttugum kalmamistir insallah:26::26:aklimda olanlari yazdim.varsa sayet kusuruma bakmayin olurmuu:38::38::38::38::38::38:

kizlar arada karistirdiklarim olmus heralde kusuruma bakmayin olurmu:59::59::59::59::59:

hepiniz iyisinizdir umarım ben çok iyiyim misafir yarın gidiyo artık dönüyorum aranıza hepinizi çok özledim yaa .
yarın anneme gidicem oda çok hasta oldu ziyaret edicem ama gece burdayım inşallah .
inanın hiç fırsat bulamadım geçmişede çok bakamadım ama galiba bi hamişimiz daha var TKTK tebrik ederim canım çok sevindim inanki zaten testinde şüpheli durum vardı .ALLAHIM tamamına erdirsin inşallah darısıda bize olsun :nazar:
bana yazan tüm arkadaşlarıma sevgiler inanın ilk fırsatta okuycam ama şuanda çok uykum var ve yorgunum bi önceki sayfaya gözatabildim sadece .inşallah herkes çok çok iyidir .
bizim ufak misafir iyileşti şükür yaramazlıklar son sürat devam ediyo .neyse bunları konuşucaz inşallah bol bol
ALEYNA,KARDELEN,GÜL,BONCUK,DERİN,KARDELOŞ,TUTİŞ,DERYAM,HATİCE,ELİXSİR,YETER,GARİP,SAMYELİ,NANELİ,SELİNAM,WAYIM,HASRET,SEVTUN,DAİSY,KARDELENBHR,TOSTİ,BİRSEN,SEMROŞ,DERDA,TUĞÇE,HALE,AFED,SUNGER,FLANIM,PELİNİM,BERSUM,inşallah unuttuğum yoktur hepinizi çok özledim çok öpüyorum görüşmek üzere :80:

özledik ablacım bugün görüşürüz inşşşşş

canım üzülme takma kafana kilolu ama hamile kalan çok sen kafanı yorma bunlarla

öyle canım allah bu kaynanalardan bizi korusun

amiin canim,ben takmak istemiyorum.ama konusulanlari duyunca acaba mi diyorum hep iste:5::5::5:allah yardimcimiz olsun:29:

aaa bende kiloluyum ne olmusss:19: ah bu konusanlar yokmu:20:

sağol canım evet emar çekilicem 2 defaa:14:

yokkk kıss doğru bende cekilicemmm:14:
inş yeteriiimmmm

kıslar adetime 6 gün var test yaptım bierşey cıkmadı olsa cıkardı yinede emar için adeti beklicem

yaaa benim kaynanamda daha 3 ay olmasına rağmen sorana yoookk yoookk halen bebek yook dioooo :((((((slm bu arada

tabiki ALLAH büyük üzülme canım ALLAH bize ne zaman nasip ederse o zaman olcak inş

sölenenlere takılmaa :20::19:

evet canim rabbim buyuk,rabbim en kisa zamanda iki dunyada yuzumuzun aki olacak evlatlar evsin hepimize canim:29::29::29:takilmamak elde degil elixsircim:5::5:

evet canım ablam geldi ama öteki ablama geri gitii kız kiloyu takma kalamazsaydım ben kalamazdım :1::1::1::1:allahım tez zamanda versin işşallah:16::16::16::16:

ay canım allahım analı babalı büyütsün işşallah darısı bizim başımıza :64::64::64::64::64:

neyse ben çıkıyorum sonra görüşürüz ben bir müddet giremicem allahıma emanet olun beni haturlayan arkadaşlara teşekkür ederim beni es geçip yazmayanlarada :59::59::59:

ahhhh sevtunum takmamak elde degil,konusulanlari duyunca sinir oluyorum:47::47::47:seninlede karsilasamadik beeaaa özledim seniiii:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

allah yardimcin olsun canim,emeklerini bosa cikarmasin:29::29::29::29::29:

kızlar mrb umarm iyisinizdir ben çok hastaydım malum grip yeni yeni düzeliyorum sizlerle sohbet etmeyi çok özledim

canim gecmis olsun,allah sifa versin.bu aralar salgin grip kimi duysam gripten sikayetci.dikkat et kendine:29::29:

hayırlısı canım sana sonra tekrarla demiştik bak geç döllenme olmuş Allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin

beni unutmuşsun ama neyse bu seferlik acıdım ceza vermiyom

canım seni fazla umutlandırmayım kusura bakma ama hamiş kalma ihtimali olabilir ama adette gecikmede olabilir

sgl canım bizimde dualarımız seninle

kızlar kaçtılarmı yeter seni yalnızmı bıraktılar

kız seni niye es geçelim dakka başı sevtun diyemi yazsak acaba

ben yokum ya ondandır kardeloş

ya sen genede pembe ve azsa test yap kanda

birsenim aslinda seni unutmadim kizzz,nickini yanlis yazmisim:1::1::1::1:oglan anasi diye yazdigimi sana yazmistim.duzeltim:1::1::1::1::1:semra arkadasimizi yazmisim yanlislikla yaaaa,kusura bakmaz insallah:59::59::59::59::59::59::59:

ıyıgeceler kızlar
umarım herkes ıyıdır gecmısede bakamıyorum kacgündür vallah kusurabakmayın ıyı degılım :5:

gecmis olsun boncugum,allah sifa versin canim.dikkat et kendine,bitki cayi falan kaynat ic,bol bolda dinlen canim:38::38::38::38::38:

misafirin gidiyormus ebrarcim,hadi gözun aydin.anneciginede uzuldum canim,cok gecmis olsun.allah sifa versin:38::38::38::38::38::38::38::38:

günaydın kızlar ben geldim geçmişten anca,ama şimdide pazara gidiyom görüşürüz sonra :79:

Yarın anneme gidicem oda çok hasta oldu ziyaret edicem ama gece burdayım inşallah .
Inanın hiç fırsat bulamadım geçmişede çok bakamadım ama galiba bi hamişimiz daha var tktk tebrik ederim canım çok sevindim inanki zaten testinde şüpheli durum vardı .allahım tamamına erdirsin inşallah darısıda bize olsun :nazar:
Boncukum hasta olmuşsun çok geçmiş olsun bitanem allahım şifa versin
kardeloşum az sabret bitiyo hasret inşallah
derinim sende yaptır artık pcyi kavuşalım kuzum
Bizim ufak misafir iyileşti şükür yaramazlıklar son sürat devam ediyo .neyse bunları konuşucaz inşallah bol bol
aleyna,kardelen,gül,boncuk,derin,kardeloş,tutiş,deryam,hatice,elixsir,yeter,garip,samyeli,naneli,selinam,wayım,hasret,sevtun,daisy,kardelenbhr,tosti,birsen,semroş,derda,tuğçe,hale,afed,sunger,flanım,pelinim,bersum,inşallah unuttuğum yoktur hepinizi çok özledim çok öpüyorum görüşmek üzere :80:

bizde seni özledik
dön artık aramıza :38:

kızlar inanamıyorum :))reglendim falan dedim :)) eşim ısrar etmesine rağmen tekrar hcg yaptırmadım.. reglim çok az oldu diye eşim bayaaa ısrarlıydı... bense yeni kararlar atılmıştım :)) hatta fal falan baktırdım ki hayatımda ikinci kez yapıyorum bu işi.. yani eğlencesine... adamcağız 2012 de dogacak cocugun evliliğinin 2. yılında hamile kalacaksın dedi..alt psikoloji yaa..olacağını duymam bile içimi rhatlatmıştı bebek olayına kafayı takmamaya başlamıştım :))
hatta bu ay yumurtlama dönemimi bile hesaplamadım :))
arkadaş vasıtasıyla iş buldum :)) çarşamba başilıyorum falan alışveriş telaşındaydım işte iş için :))
dün gece midem bulandı acile gittik.. dün hava çok soğuktu ya alışerişte üşüttüm diye düşündükk.. ama kusmalarım bitmeyince eşim telaşlandı götürdü..
özel bir hastaneye gittik özel hastaneleri bilirsiniz..yolmak için her testten her şeyden geçirirler en ufak bi şeyde bile :) içimden hatta kızdım altı üstü serum verecekler neler yapıyorlar diye..
ultrasonla mideme baktılar ..midemde anormal bir şey olmadıgını söylediler.. üşütme gibi de gelmiyor dedi dr.. sonra neyse serum verelim yarın uzman drla görüşürsünüz dediler..
sonra hemşire serum takarken dr geldi..gebelik ihtimali var mıı dedi bende anlattım ..hcg 4.1 çıkmıştı fakat sonra reglendim,reglim az oldu dedim .. o zaman seruma bağlamayın bir de gebelik testi yapın dedi ...sonra sonra bomba haber :)) hamilesiniz dedi,döllenmeniz geç olmuş o yüzden üstüne görmüşünüz dedi ..daha yeni dedi hcg niz 2048 dedi :)
hcg 4 olması şüphelendirmişti fakat o kadar beklenti içindeydim ki psikolojik olarak hormonum çıkar diye düşündüm...hatta buraya girmeyi de kesmiştim :)) kendimi etkilemiyim diye..
fakat allaha çok şükür bir bebişim olacak inş ..sağlıklı bir şekilde alırım..rabbim sizlere de nasip etsinnn..
ben yarın işe başlıyorum.. o yüzden giremem artık.. verdiğiniz telkinler için hepinize teşekkür ederim özellikle ebrarcım sana..
tebrik ederim canım ALLAHIM tamamına erdirsin darısı bizim başım olsun İNŞALLAH
ıyıgeceler kızlar

gecmiş olsun boncuk kendine iyi bak canım salgın var bu aralar cok kişi hasta

abla özledik kız seni akşam görüşürük İNŞALLAH

Yarın anneme gidicem oda çok hasta oldu ziyaret edicem ama gece burdayım inşallah .
Inanın hiç fırsat bulamadım geçmişede çok bakamadım ama galiba bi hamişimiz daha var tktk tebrik ederim canım çok sevindim inanki zaten testinde şüpheli durum vardı .allahım tamamına erdirsin inşallah darısıda bize olsun :nazar:
Boncukum hasta olmuşsun çok geçmiş olsun bitanem allahım şifa versin
kardeloşum az sabret bitiyo hasret inşallah
derinim sende yaptır artık pcyi kavuşalım kuzum
Bizim ufak misafir iyileşti şükür yaramazlıklar son sürat devam ediyo .neyse bunları konuşucaz inşallah bol bol
aleyna,kardelen,gül,boncuk,derin,kardeloş,tutiş,deryam,hatice,elixsir,yeter,garip,samyeli,naneli,selinam,wayım,hasret,sevtun,daisy,kardelenbhr,tosti,birsen,semroş,derda,tuğçe,hale,afed,sunger,flanım,pelinim,bersum,inşallah unuttuğum yoktur hepinizi çok özledim çok öpüyorum görüşmek üzere :80:
merhaba canım benim görüşemiyoruz malesef bu hafta dua yok sanırsam öremedimde:53::53::53::53:
kızlar çok kötüyum reglim geliyo pembe pembe olmaz belki diye heveslenmiştim ama olmadı moralim çok bozuk ağlıyorum ben bu gece gelmem herkese ii geceler
birdahaki ay olur umudunu yitirme bak ben yitiriyormuyum :14::14::14:allahımın bildigi birşey var bebem bunu unutmayalım:59::59::59:geçen bir şey seyrettim stv şaştımda kaldım ozaman dedimki belki benim için böylesi daha hayırlıymış :38::38:
kızlar mrb umarm iyisinizdir ben çok hastaydım malum grip yeni yeni düzeliyorum sizlerle sohbet etmeyi çok özledim
geçmiş olsun bebem allahım şifa versin topigin hiç heyecanı kalmamış kimsecikler yok herkez bir yere dagılmış nerde o eski kalabalık :14::14::14::14:
tktk bende tebrik ederim arkadaşım allahım tamamını getiri işşallah canım benim :49::49::49::49::49::49:

Allahım işşallah gönlündeki muradını verir işşalah tek yumurta ikizlerine kalırsın işşallah rabbim emeklerini boşa çevrimesin işşallah:16::16::16::16::16:
anammmmmmmm dayakçı suvtun gelmiş ama gitmiş :57::57::57::57:

evet bebem 40 yılın başı kaçamakla giriyorum kimsecikler yok yaw:20::20::20:

Birsencim canım beni hatırlayanlar hatırlıyo zaten ama geçmişi okuyunca beni unutanlar oluyo kötü oluyorum yane aman boşverin beni unutmayanlar yeter bana
kız ben unutulucak hatunmuyum yav:60::60::60::60:

Garibim evet canım görüşemiyoruz bebem malesef işşallah görüşücez az kaldı kavuşmamıza :48::48::48::48::48:
Neyse ben çıkıyorum sitemim kimseye degil boşverin beni kayram ne yaptı acaba merak ediyorum onu ya:69::69::69::69:

özledik ablacım bugün görüşürüz inşşşşş
bende sizi özledim canım naspse burdayım artık :38:
amiin canim,ben takmak istemiyorum.ama konusulanlari duyunca acaba mi diyorum hep iste:5::5::5:allah yardimcimiz olsun:29:
birsenim aslinda seni unutmadim kizzz,nickini yanlis yazmisim:1::1::1::1:oglan anasi diye yazdigimi sana yazmistim.duzeltim:1::1::1::1::1:semra arkadasimizi yazmisim yanlislikla yaaaa,kusura bakmaz insallah:59::59::59::59::59::59::59:

gecmis olsun boncugum,allah sifa versin canim.dikkat et kendine,bitki cayi falan kaynat ic,bol bolda dinlen canim:38::38::38::38::38:

misafirin gidiyormus ebrarcim,hadi gözun aydin.anneciginede uzuldum canim,cok gecmis olsun.allah sifa versin:38::38::38::38::38::38::38::38:
evet canım şimdi yolu ettim ama inanılmaz yorgunum kafa beyin kalmadı yaa
sen nasılsın canım ?
annem için dileklerinede teşekkür ederim birazdanda onu görmeye gidicem
günaydın kızlar ben geldim geçmişten anca,ama şimdide pazara gidiyom görüşürüz sonra :79:
iyi gezmeler kuzum :38:
bizde seni özledik
dön artık aramıza :38:
döndüm yeterim saol canım nasılsın
abla özledik kız seni akşam görüşürük İNŞALLAH
canım bende çok özledim nasılsın buarada?doktora gittinmi tekrardan
merhaba canım benim görüşemiyoruz malesef bu hafta dua yok sanırsam göremedimde:53::53::53::53:

birdahaki ay olur umudunu yitirme bak ben yitiriyormuyum :14::14::14:allahımın bildigi birşey var bebem bunu unutmayalım:59::59::59:geçen bir şey seyrettim stv şaştımda kaldım ozaman dedimki belki benim için böylesi daha hayırlıymış :38::38:

geçmiş olsun bebem allahım şifa versin topigin hiç heyecanı kalmamış kimsecikler yok herkez bir yere dagılmış nerde o eski kalabalık :14::14::14::14:

tktk bende tebrik ederim arkadaşım allahım tamamını getiri işşallah canım benim :49::49::49::49::49::49:

Allahım işşallah gönlündeki muradını verir işşalah tek yumurta ikizlerine kalırsın işşallah rabbim emeklerini boşa çevrimesin işşallah:16::16::16::16::16:

evet bebem 40 yılın başı kaçamakla giriyorum kimsecikler yok yaw:20::20::20:

Birsencim canım beni hatırlayanlar hatırlıyo zaten ama geçmişi okuyunca beni unutanlar oluyo kötü oluyorum yane aman boşverin beni unutmayanlar yeter bana
kız ben unutulucak hatunmuyum yav:60::60::60::60:

Garibim evet canım görüşemiyoruz bebem malesef işşallah görüşücez az kaldı kavuşmamıza :48::48::48::48::48:
Neyse ben çıkıyorum sitemim kimseye degil boşverin beni kayram ne yaptı acaba merak ediyorum onu ya:69::69::69::69:

sevtunum dua bu hafta yoktu canım aslında umut bizim olsuna okuyabilsek iyi olurdu .transferi olucakmışya .2 günde bitiririz belki ben arkadaşımızı kırmak istemiyorum

hepinize güzel birgün diliyorum ben misafiri yolcu ettim artık burdayım :87::89:
hanımlar iki günde duayı bitirebilceğimizi düşünerek liste yapıyorum UMUTBİZİMOLSUNA transferi olucakmış galiba arkadaşımızada duamız gitsin bana destek olacağınızı biliyorum ben hemen listeyi yapıyım biraz fazla düşebilir hepimize ama bu seferlik böyle olsun

hepinize güzel birgün diliyorum ben misafiri yolcu ettim artık burdayım :87::89:
hanımlar iki günde duayı bitirebilceğimizi düşünerek liste yapıyorum UMUTBİZİMOLSUNA transferi olucakmış galiba arkadaşımızada duamız gitsin bana destek olacağınızı biliyorum ben hemen listeyi yapıyım biraz fazla düşebilir hepimize ama bu seferlik böyle olsun

itediğin kadar yazabilirsin bana duayı canım,,,benim payıma nekadar düşerse seve seve okurum ALLAHIM kabul etin işallah

UMUTBİZİMOLSUN için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ

EBRAR..........................80
DERİN..........................20
BONCUK.......................20
KARDELEN....................20
ELAEZEL.......................20
YETER.........................20
ELİXSİR.......................20
SEVTUN.......................20
GARİP..........................20
SELİNA.........................20
HİRANUR.......................20
ALEYNA........................20
BİRSEN.........................13

HANIMLAR ben kendime fazla yazdım listeyi görüp dua almak isteyen bana bildirsin herkesi yazamadım ulaşabilirmiyiz düşüncesiyle ama görenler ve okumak isteyen bana bildirsin kendimden düşerim

Son düzenleme:
Back
X