Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

9 ay hep böyle su gibi güzel geçsin
kucağın dolsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

selam kızlar gemişi okudugum yere kadar cevaplıyım...
sungercim ok üzüldüm gözlerim doldu okurken..Allah rahmet eylesin kyınbabana canım meknı cennet olsun(

anatolıa kimsin kısss nick degişmişsin belli ama bilemedim kim oldugunu..öptüm cnm...

ebuşum cnm benim...yaramaz yoruyo sizi demek kıyamam...görüşemiyorum hepinizi ok özledim ya(

kardleen49um sorma bizim pc malesef bunu hep yapıy..sen napıyon cnm iyisin inş...

birsoşş seni de öptm cnm olmadı pc daha..

pelinim cnm,bende hepinizi ok özledim vallahi..görüşmek üzere cnm...

boncuuummm naber kıss öpüyom senide..

kardeloşum nasıl gidiyo hayat cano okkk öptüm senide kuzu...
herkesi ok öpüyorum canlar..Allaha emanet olun.
hee bu arada mirandaya ok sevindim..Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin...

ben kactım canlar

evet canım ablam geldi ama öteki ablama geri gitii kız kiloyu takma kalamazsaydım ben kalamazdım allahım tez zamanda versin işşallah
ay canım allahım analı babalı büyütsün işşallah darısı bizim başımıza

neyse ben çıkıyorum sonra görüşürüz ben bir müddet giremicem allahıma emanet olun beni haturlayan arkadaşlara teşekkür ederim beni es geçip yazmayanlarada

anammmmmmmm dayakçı suvtun gelmiş ama gitmiş

offfhalen regl olmadım ((( enson reglimden 41 gün geçti hiç gebelik belirtisi yok test yaptım negatif (((
yaklaşık 2 hafta önce 3 gün pembe lekelenme oldu regl yok (( sık idrara çıkıorum acaip gaz var ama genelde geceleri olu ( ve göğüs etrafımda baya bi belirgin kabarcıklar oluştu başka hiççç bişiy yok canımcok sıkkın (( kızlar yorumlarınızı bekliorum hastaneye gitme imkanımda yok bu aralar ama testtenegatif çıkıo bunlar bi hastalık belirtisi olabilirmi

ya canım belki idrarda çıkmıyordur ya canını sıkma

kıslar bı sorun cıkmazsa persembe tarnsferım olacak
hepınızın dualrına ıhtıyacım var
tktk arkadasımm tebrık ederım senıı ınsallahhh saglıcakla kucagına alırsın

umutcum,hayırlı olsun,inşallah herşey yolunda gider.
yalnız,pazar günü muayene olmadığın için,yumurtalarım 22 mm oldu demişsin,anlayamadım,senin topicte okudumdu.

umutcum,hayırlı olsun,inşallah herşey yolunda gider.
yalnız,pazar günü muayene olmadığın için,yumurtalarım 22 mm oldu demişsin,anlayamadım,senin topicte okudumdu.

canımm c.tesı en son bakıldığında 16.mmdi sonra pazartesı gel dedı doktor
bende gıttığımde sol tarfata 7 tane vardı ve hepsıde 21 mm ve ustuydu
onklrda olgun olmasın aragmen dollenme ıcın cok uygun olmuyorlar
eger pazar cagırsaydı buyuk ıhtımalle ortalama 18 mm olmus olacaktı ve en azından 7 tane kalıtelı
yumurta olmus olacaktıı
artık olan olduu napayım canım vardır elbet bundada hayır
ınsallah embrıylarım saglıkla bolunurde transferım gerceklesır

ben çıkıyorum.
ebroşum sende gel artık,topic sensiz çok ıssız.
hofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

has gitmeme imkan yok demişsin ama
bence tek yol bu ne olduğunu anlamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…