Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyidir canım yaaa,kararsızım tekrar tedavi olmak vede olmamak arasında,inşallah bu ay incir kürünün meyvelerini görürüğmde,hiççç düşünmem artık böyle şeyler.

İNŞALLAH bu ay hamileyim diye yazarsın cok varmı gününe
banada dr yine aynı hapı verirse kullanmak istemiyorumyan etkileri okadar cokki televizyona bile cıktı neyapcam bilmiyorum İNŞALLAH gitmiştir kistim

İNŞALLAH bu ay hamileyim diye yazarsın cok varmı gününe
banada dr yine aynı hapı verirse kullanmak istemiyorumyan etkileri okadar cokki televizyona bile cıktı neyapcam bilmiyorum İNŞALLAH gitmiştir kistim

canım,coraspinle beraber kullan doğum kontrolü,öyle diyolar,kan akışı için daha iyi olurmuş.

UMUTBİZİMOLSUN için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ

EBRAR..........................20
DERİN..........................20
BONCUK.......................20
KARDELEN....................20
ELAEZEL.......................20
YETER.........................20bitti
ELİXSİR.......................20bitti
SEVTUN.......................20bitti
GARİP..........................20
HASRET.......................20bitti
SELİNA.........................20bitti
SUNGER........................20
SAMYELİ.......................20
HİRANUR.......................20
ALEYNA........................20bitti
BİRSEN.........................13

sağol canım sağol İNŞALLAH canım ama artık pek umudum kalmadı doğrusu sanırım soğan kürünü kullandığımiçin geciktim ben (( testler hep negatifff
İNŞALLAH kanda cıkar hasret cok sitres yapma
canım,coraspinle beraber kullan doğum kontrolü,öyle diyolar,kan akışı için daha iyi olurmuş.

kardelen zaten yine verirse sogan kürü yapıcam kullanmıycam bu hapı ALLAH izin verirse

kızlar bana musade ben kacıyorum herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr

İNŞALLAH kanda cıkar hasret cok sitres yapma

kardelen zaten yine verirse sogan kürü yapıcam kullanmıycam bu hapı ALLAH izin verirse

kızlar bana musade ben kacıyorum herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr

güle güle alynacım,kendinden habersiz bırakma,bak gelirsem yanına,fena olur

kızlar öpüyorum sizi iyi geceler
yarın kociş izinli fazla olamam akşama görüşürüz öptüm çok :80:

iyi geceler canım benim inşallah müjdeyle gelirim buraya bana dua et neolur öpüyorum bene çıktım iyi eceler:)))

bu arada kan testine aç karnımamı gitme gerekio

canım inş güzel haberlerle gelirsin.gebelik için kan testinde aç tok önemli değil canım.

selam kızlar hayırlı sabahlar herkese.ya geçmişten aklımda kalan bi derin için bişey demek istiyorum tabiki ilgilendiren arkadaşlarda deneyebilir.derincim adetlerin ilaçla geliyomuş ya,başka topikte bi arkadaşta böyle adeti gecikti hem adeti getirmesi için hemde düzenlemesi için 3 ay boyunca sadece adet başlamadan kullanıma başlayıp yumurtlama günlerinden bikaç gün önce bırakılıyo hayıt diye bişeybi araştırırmısın canım.adeti gecikince bunu içenlerde hemen söktürüyo adeti,en azından doğal bi yöntem ilaç kullanmaman için önerim ama dediğim gibi tam anlamıyla araştır canım.

selam kka nin en güzel anne aday adayları
iyi ama bugün kimse uyanmamış sanki yaaaaaaaa
kalkın,kalkın

ebrar_53+,hasretim_baby,kardelen5233
bu arada herkeze iyi akşamlar kusura bakmayın kalamıcam ablamlarda kalmaya geldik 3 bacı eski günleri anıyoruzda

ohhhhh kaynatın bakalım ne güzellllll

iyi geceler canım benim inşallah müjdeyle gelirim buraya bana dua et neolur öpüyorum bene çıktım iyi eceler:)))

bu arada kan testine aç karnımamı gitme gerekio

canım inşşşş müjdeyle gelirsin buraya merakla beklioruzzzzzz

selam kka nin en güzel anne aday adayları
iyi ama bugün kimse uyanmamış sanki yaaaaaaaa
kalkın,kalkın

kardelen ben varım ama sen yoksuuuunnnnnnn nire kayboldun baken

Bebek sahibi olmak için okunabilecek sureler

1-Ayet-el Kûrsi: Herhangi bir muradın hasıl olması için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın CC izniyle hasıl olur(ne bir eksik ve ne bir fazla okunmamalıdır bu sayıların adedi çok önemlidir)

2-Duha Suresini her sabah 11 defa okuyanın rızkı artar, Allah duasını kabul eder. Yolu açık olur. Farz namazlarının ardından 3 defa okumakta aynı tesiri gösterir.

3-İNŞİRAH SURESİ:Okuyanı kalp sıkıntısından kurtarır, rızkını çoğaltır.

4-FİL SURESİ:Akşam ve yatsı arası 1000 defa okuyanın her türlü isteği kabul görür.

5-ENAM SURESİ:Enam suresi ne niyetle okunursa, o niyet halishane ise gerçekleşir.

6-HAŞR SURESİ:40 Gün 40 defa okuyan her türlü isteğine kavuşur.

7-İNŞİRAH SURESİ:Her gün okuyan kalp sıkıntısından kurtulur. Allah rızkını ve neslini artırır.

8-FETİH SURESİ:Günde 7 defa okuyan her muradı gerçekleşir.Günde en az 1 defa okuyan tüm kötülüklerden ve zararlardan korunur. Her işi hayırlı ve bereketli olur.

9-YUSUF SURESİ:Baht açıklığı için okunur.Yusuf Suresi bir kağıda yazılıp, hamile kadının üzerine konulursa erkek çocuk doğurur.Çocuğu olmayan; çocuk sahibi olmak niyetiyle 7 gün 1 defa okursa niyeti gerçekleşir.

10-DUHAN SURESİ:Günde 3 defa okuyan her arzusuna kavuşur.

11-NECM SURESİ:Günde 21 defa okuyan her arzu ve dileğine kavuşur.

12-RAHMAN SURESİ:70 Defa okuyana hayır kapıları açılır.

13-INFITAR SURESİilek ve arzuların gerçekleşmesi için 21 defa okunur.

14-istek ve dileği oln bir kimse akşam namazı kılıp kalkmadan 40 fatiha okusun.

15-Çoçuk sahibi olmak için dua Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

inşallah arkadaşımızın transferi olumlu sonuçlanır

Son düzenleme:
UMUTBİZİMOLSUN için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ

NANELİŞKR...................20bitti
DERİN..........................20bitti
BONCUK.......................20
KARDELEN....................20bitti
ELAEZEL.......................20
YETER.........................20bitti
ELİXSİR.......................20bitti
SEVTUN.......................20bitti
GARİP..........................20
HASRET.......................20bitti
SELİNA.........................20bitti
SUNGER........................20
SAMYELİ.......................20bitti
HİRANUR.......................20
ALEYNA........................20bitti
BİRSEN.........................13

Son düzenleme:
saol bitanem paylaşımın için ALLAHIM bütün okunan duları kabul buyursun
inşallah arkadaşımızın transferi olumlu sonuçlanır

naber kuzum merak ettim seni iyisinmi?

hepinize güzel bir gün diliyorum
herşey gönlünüzce olsun ben bugün azcık keyifsizim hastamı olucam ne elim kolum kalkmıyo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…