Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım fazla kafaya takma bak doktor bana düşük riski var demişti yani olabilir demşti kafaya çok taktım kısa bir zaman içinde düştü hiç birşey düşünme 3 ayı atlatana kadar düşünme ok
bende artık öyle düşünüyorum canım neyse hayırlısı o olsun artık düşünmemeye calışıyorum

hepinize güzel bir gün diliyorum
herşey gönlünüzce olsun ben bugün azcık keyifsizim hastamı olucam ne elim kolum kalkmıyo :26:

canim cok gecmis olsun,insallah hasta falan olmazsin..tabi misafir olunca dikkat edemedin kendine dimi.allah sifa versin ebrarcim..bu arada ben duami bugun okudum..insallah umutbizimolsun arkadasimizin evlat sahibi olmasina vesile olsun..simdiden duami yapayim.yarin tum gun evde olmuyorum kizlar,duaya katilamayacagim

allah razi olsun naneliseker

ebrar_53+,hasretim_baby,kardelen5233
bu arada herkeze iyi akşamlar kusura bakmayın kalamıcam ablamlarda kalmaya geldik 3 bacı eski günleri anıyoruzda

ohh ohhh,masallah demek 3 baci kaynattiniz dun aksam..ne degerli vakitlerdir o zamanlar...sefaniz olsun

ahhhh ablacigim geldi aklimaaaaa

ohhhhh kaynatın bakalım ne güzellllll

canım inşşşş müjdeyle gelirsin buraya merakla beklioruzzzzzz

kardelen ben varım ama sen yoksuuuunnnnnnn nire kayboldun baken
benim işlerim vardı canım,çıkmak zorunda kaldım sabah.
hepinize güzel bir gün diliyorum
herşey gönlünüzce olsun ben bugün azcık keyifsizim hastamı olucam ne elim kolum kalkmıyo :26:
sen,misafir gidince ortalığı kırklıcam diyede hasta olmuşundur eminim.
bide kış günü deriiiiiiiiiiiiiiiiiinnn temizlik yapan aley7namız var bizim,merak ediyorum onun evini,bi gidip görcem.

kızlar,derya nın çok selamı var,kafası biraz rahatlamış,dr onnu rahatlatmış,ayın 22 de ameliyatı varmış,size selamı,banada kelamı var

Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi anne olmak isteyip bunun için çabalar sarfeden biriyim umarım herşey hepinizin gönlünce olur Allah kucaklarınızı boş bırakmasın

evet canım bol bol kaynattık bugünde alışverişe gittik amanın çok eylendük be
sagoalsın içimi rahatlattın bebem bu arada hoş geldünalahım yardımcısı olsun bugünde vallahi aklımda geçti keşke telefonunu alsaydım aradım diye:78::78:
sevtun pelin nasılsınız çok özledim sizi

nerelerdesin kız sen bende buralarda degilim ama ne yapcen az kaldı kavuşmamıza dişinizi azicık sıkın gari dönüşüm muhteşem olucek

öp beni öp muahhhhhhhh :82: çok karizmayım değil mi? beni öpmiycende kimi öpecen

yirim kız senin karizmanı ben senden daha şirinim ama haberin olsun bak bakalım haksızmıyım ahanda ben :86::86::86::86::86:
yumurtALARIN İŞŞALLAH BÜYÜMÜŞTÜRDE BU AY ANNE OLURSUN KIZLAR BU ARKİDİŞİM BENİM GİBİ ALLAHIM TEZ ZAMANDA ONUDA ANNE YAPAR İŞŞALLAH HANİ HATIRLAYANLAR VARSA DEDİYDİMYA AYNI BİZİM GİBİ BEBEK İSTİYO DİYE İŞTE BU

Aminnn hepimizin olsun çok tırrsıyorum ama bacum bildiğin gibi delll

kız neredesin sen
sevtunnnnnnnnnnn hiç slmmmmmmm falan yok

merhaba arkadaşlar bende sizler gibi anne olmak isteyip bunun için çabalar sarfeden biriyim umarım herşey hepinizin gönlünce olur allah kucaklarınızı boş bırakmasın

rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsinnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hoşgeldin kuzum nasılsın
adet olmadın değilmi günün nezamandı
eboşum dün gece hemen cıktım bitanem görmedim yazını kusura bakma...yok tatlım adet olmadım henüz ama 5 inde günüm heycanla bekliyorum inş hayırlısı olur sen nasılsın okudugum kadarıyla hasta olcam filan yazmışsın inş olmassın canım kendine dikkat et cok yoruldun zaten şimdi dinlen bol bol cok öpüyorum seni kuzum
kızlar nasılsınız bakalım ben hala grip belasıyla uğraşıyorum
canım şimdi nasılsın cok gecmiş olsun...
sevtun pelin nasılsınız çok özledim sizi

kardelenim bende seni özledim canım nerelerdesin sen bakyım...bende annemdeyim fazla giremiyorum...

DERİNİM ben iyiyim canım dün görmemişim seni alıntıları yazıp hemen cıktım annemdeyim zaten fazla giremiyorum oyüzden sende iyisindir inş

sevtunum sen nasılsın canım...

diger kızlarada selam bu arada kim var bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…