ablalarım dualarım hep sizinle.Ben daha öğrenciyim bilemiyorum yaşadıklarınızı ama umarım cici bebeciklerinizi gördüğünüz günler yakındır.
Öpüyorum hepinizi dualar ediyorum ablalarım
canım 4 yıllık evliyim 3 yıldır deli gibi istiyoruz ama nasip olmadı çabalar devam ediyor tabi çok tırrsıyorum yarın yumurtladım mı? yumurtlamadım mı? doktorum bakıcak one göre iğne vurulucam bakalım hayırlısı sen ne kadardır istiyorsun
way,rebellious,pelin67,sincap08,kardelen5233+,birsen29+,
KIZLAR BEN ÇIKIYORUM KUSURA BAKMAYIM DUAYA KALAMICAM ŞİMDİDEN ALLAHIM DİLEKLERİMİZİ KABUL ETSİN DİYORUM İŞŞALLAH TIRANSVERİ İYİ GEÇERDE SAG SAGLİM YAVRUSUNA SAGLIKLI BİR ŞEKİLDE KAVUŞUR ALLAHIM EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMAZ İŞŞALLAH AMİN KUSURA BAKMAYIN NE OLUR AMA ÇIKMAM LAZIM EBRARCIM DUA YAZICAKSAN ABLAMLAR VAR GEÇMİŞE GİREMEM BELKİ ÖZELİME YOLLA BACIM KAÇ TANE OKUCAGIMI ONA GÖRE OKURUM DUAYI BEN KAÇTIM BEBELRE BY:79::79::79::79:
ben 2buçuk yıllık evliyim haziranda düşük yaptım işte 2 aydır deniyoruz olmadı
selam kızlarrrrrrr
canım başın sağolsun rabbim bidaha yaşatmasın o acıyı kimselere yaşatmasın
h.geldinnn
arkadaşlar bu arada dua falan okunması gerekiyorsa bende okuyabilirim eğer bana bilgi verilirse benimde katkım olsun
ay hadi ne kaa güzel olur hamişim dersen hayırlısı olsun canımİNŞALLAH bu ay hamileyim diye yazarsın cok varmı gününe
banada dr yine aynı hapı verirse kullanmak istemiyorumyan etkileri okadar cokki televizyona bile cıktı neyapcam bilmiyorum İNŞALLAH gitmiştir kistim
kardeloş bence tedavini ol yoksa ilerde keşke demeyesin herşeyin bi hayırlısı var hatta buraya gel ben götürüyüm dr kendi elimleiyidir canım yaaa,kararsızım tekrar tedavi olmak vede olmamak arasında,inşallah bu ay incir kürünün meyvelerini görürüğmde,hiççç düşünmem artık böyle şeyler.
UMUTBİZİMOLSUN için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
NANELİŞKR...................20bitti
DERİN..........................20bitti
BONCUK.......................20
KARDELEN....................20bitti
ELAEZEL.......................20
YETER.........................20bitti
ELİXSİR.......................20bitti
SEVTUN.......................20bitti
GARİP..........................20
HASRET.......................20bitti
SELİNA.........................20bitti
SUNGER........................20
SAMYELİ.......................20bitti
HİRANUR.......................20
ALEYNA........................20bitti
BİRSEN.........................13
canım kolay gelsin kardeloş kullanmıştı o iğnelerden ama herkese farklı dozda veriyolar aynı klomen gibi geliştiriyo ama bu daha etkili bizede haber verkızlar ben u ay yumurta geliştirici iğneye başlıycamda bu konuda ilgisi olan var mı acaba
kız hayırdır niye ayrı kaldınız koçişle anlat bakemkız bende dün sabah gördüm en son akşam yatamadım be kocişsiz
Nasip olursa yarın geçicem annemlere:86::86:
sevtun kız mercimek iyi sgl ama 16 cm olmuş büyümüş teyzesi darısı sizlereBirsen kız mercimek ne yapıyo tepiklemeye başladımı merak ettimde
Mirandacım bebem nasılsın hoş geldin bu arada
sincapcım inşallah güzel haberlerini alırız canım ya ben çok heycan yaptım yaaaaaaaaaaaa içim içime sığmıyor acaba yumurtlayabilecekmiyim yok yumurtam çatlıycakmı hele o bekleme dönemini düşünemiyorum sıyırırım heralde
hb canım nasılsın :)))
inşallah canım güzel haberler alırız hepimiz. senin yaş kaç
şükür canım iyiyim sağolasın sen nasılsın
ben de 27 . bak bi arkadaş vardı umutları tükenmişti nerdeyse ilk tüp bebek olmadı ama şimdi28 yaşındayım canım e zaman ilerledikçe insan daha çok tedirgin oluyor acabalarla hele birde emek verip hasat alamayınca insanın umudu daha çok yıkılıyor vs vs işte
sağol canım iyimbiraz heyecanlıyım biraz umutsuzum :))) kan testi yaptırdım yarın sonuç alcamdaaa :)))
iyiyim canım sgl inşallah kan sonucun güzel çıkar bebiş gelirbiysennnn meyabaaaa :))) nasılsın canımmm :))))
kız kardelenbhr aşkolsun ya kardeloş oğluşuma ticker bile yaptıbirsencim canım benim nasılsın demek küçük melek 16 cm olmuşmu ha inşallah sağ salim kucağına alırsın canım cinsiyeti bellimi
sağol canım iyimbiraz heyecanlıyım biraz umutsuzum :))) kan testi yaptırdım yarın sonuç alcamdaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?