Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben 2buçuk yıllık evliyim haziranda düşük yaptım işte 2 aydır deniyoruz olmadı

aşkumm gözümün bebe görüşürüz ben seni yarın arar haberdar ederim muck ablalara selam

sincapcım inşallah güzel haberlerini alırız canım ya ben çok heycan yaptım yaaaaaaaaaaaa içim içime sığmıyor acaba yumurtlayabilecekmiyim yok yumurtam çatlıycakmı hele o bekleme dönemini düşünemiyorum sıyırırım heralde

İNŞALLAH bu ay hamileyim diye yazarsın cok varmı gününe
banada dr yine aynı hapı verirse kullanmak istemiyorumyan etkileri okadar cokki televizyona bile cıktı neyapcam bilmiyorum İNŞALLAH gitmiştir kistim
ay hadi ne kaa güzel olur hamişim dersen hayırlısı olsun canım
iyidir canım yaaa,kararsızım tekrar tedavi olmak vede olmamak arasında,inşallah bu ay incir kürünün meyvelerini görürüğmde,hiççç düşünmem artık böyle şeyler.
kardeloş bence tedavini ol yoksa ilerde keşke demeyesin herşeyin bi hayırlısı var hatta buraya gel ben götürüyüm dr kendi elimle

kızlar ben u ay yumurta geliştirici iğneye başlıycamda bu konuda ilgisi olan var mı acaba
canım kolay gelsin kardeloş kullanmıştı o iğnelerden ama herkese farklı dozda veriyolar aynı klomen gibi geliştiriyo ama bu daha etkili bizede haber ver
kız bende dün sabah gördüm en son akşam yatamadım be kocişsiz
Nasip olursa yarın geçicem annemlere:86::86:
kız hayırdır niye ayrı kaldınız koçişle anlat bakem
Birsen kız mercimek ne yapıyo tepiklemeye başladımı merak ettimde
Mirandacım bebem nasılsın hoş geldin bu arada
sevtun kız mercimek iyi sgl ama 16 cm olmuş büyümüş teyzesi darısı sizlere

inşallah canım güzel haberler alırız hepimiz. senin yaş kaç

birsencim canım benim nasılsın demek küçük melek 16 cm olmuşmu ha inşallah sağ salim kucağına alırsın canım cinsiyeti bellimi

28 yaşındayım canım e zaman ilerledikçe insan daha çok tedirgin oluyor acabalarla hele birde emek verip hasat alamayınca insanın umudu daha çok yıkılıyor vs vs işte
ben de 27 . bak bi arkadaş vardı umutları tükenmişti nerdeyse ilk tüp bebek olmadı ama şimdi o kadar sevindim ki allahım verdi çok şükür. inşallah bizlere de verir umutsuz olma sakın dualarını eksik etme etmeyelim birbirimizden inşallah bizim de bebişlerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…