bu bir dilek cesmesi dediler bana
oturdum yosun tutmus islak tasina
anlattim neler geldi dertli basima
uzattim ellerimi seni diledim
bir bilsen seni nasil yurekten sevdim
bu bedende can degil candan oteydin
gece gunduz demedim dualar ettim
kucucuk bir umitsin icimde benim
sen ey dilek cesmesi duy beni dedim
gonlumdeki bu hasret bitsin istedim
bu ses askla yanan kalbimin sesi
huzunlu gonlumun icli nefesi
onsuz yasamakta yotur hevesi
duami kabul et dilek cesmesi
sessiz akisinda devalar gizli
nazli sularinda dualar gizli
uykuya sigmayan ruyalar gizli
duami kabul et dilek cesmesi
canım,normalde ateşinin kaçlarda seyrettiğide önemli,eğer yüksek devam ediyosa hamilkelik var demektir,adet olacağın gün mutlaka düşermiş,sen genede çok umutlanma ki,sürpriz olsun.hoşgeldin canım nasılsın...kızlar benim cıkmam gerekiyo biliyosunuz annemdeyim şimdi ayıp olmasın ablamda burda hepinizi cok öpüyorum ...sevtunum sanada güle güle canım görüşmek üzre inş güzel haberlerle dönerim... kardelenim sana bişey sorcam cıkmadan önce ateşim 37 cıktı hamilelikte ateş yüksek cıkarmı bi bilgin varmı canım...
selam kızlar nasılsını özledinizmi bakım beni
çok şükür canım
allah canını almasın kız senin
allah zizn verirse yarında güleceksin inşşşş
inşallah canım hep beraber gülerizzzz
nerdesin sen bakim
çok güzeldi sağolasın paylaşım için
kızlar ben çıkıyorum herkeze iyi geceler allaha emanet olun herkeze çok çok selamlar öpüyorum siziiiiiiiiiiii:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
canım ben zaten bütün topiğe dua ediyorum burda kimseyi ayırt etmeyiz inşallah biran önce kavuşursun bebişinecanım benim kolay hamilelik geçir hiç sıkıntı çekmeden al çocuğunu kucağına darısı başımıza dua et hamişlerin duası kabul olur
aaa pardon kimdiniz tanıyamadık yenimi geldiniz neyse o şakaydı hoşgeldin semracım oğlun nasılselam kızlar nasılsını özledinizmi bakım beni
şey pardon biz baya uzun bi zaman evde değiliz şehir dışına pardon yurt dışına çıkacaz tüh napcaz şaka şaka inşallah canım görmek isterim tabii hayırlsı olsuncanım,normalde ateşinin kaçlarda seyrettiğide önemli,eğer yüksek devam ediyosa hamilkelik var demektir,adet olacağın gün mutlaka düşermiş,sen genede çok umutlanma ki,sürpriz olsun.
birsen cim,ALLAHTAN BİR MANİ ÇIKMASSA ŞİMDİLİK GİTCEM DİYORUM CANIM,MERAK ETME.
SAĞOL,TEDAVİNİN İLERKİ AŞAMALRINI ANKARA YADA İST.OLARAK DÜŞÜNÜYORUM,EĞER GELİRSEM MUTLAKA GÖRÜŞÜRÜM,HEM BENİ EVDE MİSAFİR EDERSİNİZ SANIRIM,AİLECEK ÇOK SEVERSİNİZ,EMİNİM BEN
canım ben zaten bütün topiğe dua ediyorum burda kimseyi ayırt etmeyiz inşallah biran önce kavuşursun bebişine
aaa pardon kimdiniz tanıyamadık yenimi geldiniz neyse o şakaydı hoşgeldin semracım oğlun nasıl
şey pardon biz baya uzun bi zaman evde değiliz şehir dışına pardon yurt dışına çıkacaz tüh napcaz şaka şaka inşallah canım görmek isterim tabii hayırlsı olsun
ne zaman geldinde gidiyon ki?
canım ben zaten bütün topiğe dua ediyorum burda kimseyi ayırt etmeyiz inşallah biran önce kavuşursun bebişine
aaa pardon kimdiniz tanıyamadık yenimi geldiniz neyse o şakaydı hoşgeldin semracım oğlun nasıl
şey pardon biz baya uzun bi zaman evde değiliz şehir dışına pardon yurt dışına çıkacaz tüh napcaz şaka şaka inşallah canım görmek isterim tabii hayırlsı olsun
anam,hemende çamura yattın kız,tamam tamam,cafe köşelerinde görüşürük napalım?
başka kim vardı yaaa angara da,kardelen 49 a giderim bende
HAYIRLI OLSUN
OCAK AYI LİSTEMİZ
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************SUMELAA***********************27 OCAK************************
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT********************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT********************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ********************
HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART******************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY********************
**********************MİRANDA****************/
kızlar cok rıca edıyorum yenı tarıhlerınızı bıldırın bana eger ben bıldrıdım dıyorsanız da hatırlatın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?