bende iyim canım saol sen nasılsın
adet gecikmen varmış dilerim hamişsindir balım inş dualrımız kabul olur haberini bekliyorum tatlım
hepiniz iyisinizdir inşallah ben biraz geçmişe bakıcam uzun sürebilir kusura bakmayın
boncuğum kolay gelsin bitanem
#
# ebrar_53+
# semraozsoy
# ugurboncugum
# derdanur
# KK Pro Üyeyeteeeeer
hoşgeldiniz canlarım nasılsınız...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
herkeze selammmmmmmmmmmmmmmm çok şükür evimdeyim bolbol görüşrüz artık ama şimdi çıkmam gerekiyor markete gidecez erken gelirsek tekrar uğrarım allaha emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ÖZLEDİM
iyiyim bitanem cok sagol...evet derdam adetim gecikti ama hic belirti yok o yüzden fazla umutlanmak istemiyorum hayırlısı olsun...allah razı olsun canım amin inş güzel hebrler veririm inş...
canım adetin gecikmiş hadi hayırlıs bakalım kurban olduğum hayırlı haberler vermeyi nasib etsin inşalahh
canım saffat süresinin 100 ayetini oku sürekli çok kısa zaten dualarım seninle olacak
hepiniz iyisinizdir inşallah ben biraz geçmişe bakıcam uzun sürebilir kusura bakmayın
boncuğum kolay gelsin bitanem
#
# ebrar_53+
# semraozsoy
# ugurboncugum
# derdanur
# KK Pro Üyeyeteeeeer
hoşgeldiniz canlarım nasılsınız...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
herkeze selammmmmmmmmmmmmmmm çok şükür evimdeyim bolbol görüşrüz artık ama şimdi çıkmam gerekiyor markete gidecez erken gelirsek tekrar uğrarım allaha emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ÖZLEDİM
kızlar ben yenı lıste calısması yapıyorum oack ayını sılcem derını subata alcam mart lıstesını accam ocakta olanlar haber vermedı yada ben görmedım
[/QUOTE]HAYIRLI OLSUN
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************SUMELAA***********************27 OCAK************************
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT********************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT********************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ********************
HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART******************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY********************
**********************MİRANDA****************/
kızlar cok rıca edıyorum yenı tarıhlerınızı bıldırın bana eger ben bıldrıdım dıyorsanız da hatırlatın lütfen
iyiyiz bitanem sen nasılsınkuzucuklar nasılsınız
amin canım inş
seni umutlandırmak istemme ama bende hiç belirti yaşamadım güzleim inş mevlam büyük dualrımız ona
amin canım cok sagol allah razı olsun bende güzel haberler vermek istiyorum ama hayırlısı olsun...
tamam tatlım tekrardan sagol duaların icin senin dogumuna ne kadar kaldı tickerinde 9 aya girdigini gösteriyo hayırlısıyla kolay dogum olur inş benimde dualarım seninle...
ay canım ya cok heycanlısındır sen şimdi ne güzel bi duygudur rabbim inş bu duyguyu hepimize tattırır...dogurduktan sonrada burda görmek istiyoruz seni tatlım...öle canım hayırlısı her zmaan hayırlısını diliyoruz Rabbimden
canım walla bebiş sabırsız her an gelebilir
hazır bekliyoruz bakalım ne zaman gelirse serviks incelmiş benim
Allah razı olsun canım inşalahh
pelincim canım kaç gün gecikti adetin
iyiyiz bitanem sen nasılsın
inş derdacım gercekten rabbim büyük o ol derse olur hayırlısıyla gelmiştir bebişim inş canım...
aminn canımm inşalahh tattırır Rabbim sizleredeay canım ya cok heycanlısındır sen şimdi ne güzel bi duygudur rabbim inş bu duyguyu hepimize tattırır...dogurduktan sonrada burda görmek istiyoruz seni tatlım...
canım benim adetim bugunle birlikte 2 gün gecmiş olcak...
amin bitanem inş...sağol bebeğim
rabbim bu günümüzü aratmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım bende de iki gün öncesine kadar ara ara hafif mide bulantısı oldu ama şimdi oda yok bide bıraz gögüslerim acıyo onun harıcınde karın agrım bile yok biide ben aralıkta düşük yapmıştım o zaman karnım cok sancımıştı şimdi öyle bişeyde olmuyo o yüzden fazla umutlanmak istemiyorum...evet canım öyle olur şimdi senin icin ilk bebişin ya her sancıda bebiş geliyo sanırsın hayırlısıyla kolay dogurursun inş normal dogummu olcak tatlım...aminn canımm inşalahh tattırır Rabbim sizlerede
evet canım inannaılmaz heyecan var en ufak bi ağrıyı doğum sancısı die yormaya başladım
tabiki gelirim tatlım
canım benim en ufak bi belirti yokmu
bende de mide bulantısı kusma falan hiç olmadı göbeğim düşmüş gibi ağrıyordu nasıl bi cesaretti bilmiyorum ama adet 1 gün geçti 2. günü gittim hastaneye
kuzum açıklaman için çok teşekkür ederim gerçekten ogece kabus gibiydi tam iki kez aynı şeyi yaşamak sinir etti benikızlar acıl durum cagrısı herkes okusun ne olur
ebrar ablam yukarıdakı alıntıladıgı kısılere ıkı kere hemde destan gıbı uzun yazı yazmıs olmasına ragmen sıte ıkısını de yollamadı ve yazdıklarını da sıldı alıntıyı bos bı sekılde gonderdı bayada ugrasmıstı ben sahıdım bızzat ıkı kere yazdı hemde msaj gonderemedıgı ıcın ben yazıyorum tamammı fıstıklar yarında mısafırı oldugu ıcın gremeyecekmıs ınsallah yarına pc sı duzelır haber vermemı ıstedı yazamadıgını opuldunuz ıyı geceler dılıyorum ebrarım da dılıyor tabıkı byeeeeeeee
saol yeterim evet yorgunum yaa yoğunluk mahvetti benibebeiş sağol iyiyiz çok şükür sen nasılsın
yorgunsun büyük ihtimalle misafilerden
saol canım anlayışın için ama ogün sinirden ağladım ya ikikez nedemek sitede sorun vardı muhtemeleninş kurtulucam kayracım sen türkiyeye gelmişsin öle duydum eee anlat bakkeem
olsun ebrarım okumus kadar oldukaradabir oluyor böle maleseff
anca deryam anlatır ogünü cano sinir oldum tek kelimeyleoy kuzuuuu,ne kadar kaldın geçmişte kimbilir,maşallah sana.
moralin iyi anladığım kadarıyla,ayrıca seviniyorum haberin olsun,sağlığında,rahminde iyi olcak inşallah çok yakın zamanda.
kız ben gıcıkmıyım,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşkolsun ama,ablaya söylenir mi böyle sözler :76:
bu ne kanka,bütün alıntılar var,ama yazı yok,görüntü var,ses yok kibin olmuş aynı
hımmmm,sebebi buydu demekki,acaba evi temizlerken,pc de mi temizledi,kulaklarına su mu kaçırdı pc nin
sağol kuzu,haberdar ettiğin için
evet yaaaa,ne çok uğraşmıştı o da,başka şeylerde vardı tabi,aileden baskılar görüyodu kuzu,ama çok şükür.
darısı bize inşallah.
zeynepcim nerelerdesin iyisin inşallah tatlım ben iyiyim saolslmm kızzllarrrrr haftada bir girebiliyorum ancaa yaaaaa akşamları fırsatım olmuyooo ebrar eliksir kayram yeeteerrr selina cibell nasılsınızzzzzz .....
kuzu ya aynı şey banada oldu çıldırdım resmen buarada facedende yazdım gerçi ama çok geçmiş olsun kuzuya ve sana allahım şifa versin bidaha düşürmesin hastanelere .ay kızlar herkesi tek tek alıntıladım yazdım ama bi baktım silinmiş hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kılar rabbim kimsenin evladına dert vermesin dert verirse dermanda versinilaçlara evde devam ediyom inş atlatır kuzum .. ablam için dileklerinze teşekkür ederim darısı isteyen herkese 0oldunoda hamiş kalsın sizlerde hamiş kalın inşşşş
birsencim siz nasıl bi tedavi yaptırdınız kızına anlatırmısın azcık??
ebroşum sende bana yazıcaktın galiba silinmiş sagol tatlım bende bugün adet oldum bi o eksikti bu hastlıklar içinde:2: neyse oda güzel bişşeyy sen nasılsın cnım
kızlar kib ben kaçayım gökce uyurken bakayım nette bronşolitle ilgili neler yapılabilrbyyy
canım yaa allahım tamamına erdirsin arada uğra özletme kendiniAminnnnn aminnn rabbim hayırlı haberlerle dönmesini nasip etsin inşallahh
Ekleyiverdim kendimi hamiş diye
inşallah olmazsın canım bebişin seninledirkızlar nehaber benim ugün hastalanmam gerekiyodu sabah saatlerinde ama olmadı şimdide müthiş bel ağrısı çekiyorum sadece belim ağıyo
garibim nasılsın kuzum diğer alıntı uzundu bunu aldıminsallah olmazsin kardelencim,bel agrin hayirlara vesile olsun::
peloşum benim inşallah gelmez kırmızılar dualarım seninle bitanemSelam kızlar nasılsınız...gecmıse bakamadım telefondan yazdıgım ıcın daha sonra bakacam ins...bu arada bugun benım adet gunum ama gelen bısey yok henuz gunum yukarı cıkıyo heralde bıraz bekleyıp ondan sonra test yapmayı dusunuyorum... hayırlısı olsun...
canım yumurtlama günlerindede ağrı oluyo gögüslerde haberin olsun değerlendir bencekizlar benimde adetimin gectigi gunlerden bu yana göguslerimde acilar var,uclarinda
daha öncede ara ara gögus acilarim olurdu,ama bu sefer hem cok siddetli hemde sadece uclarinda ve sislikte var.umitlenmek istemiyorum..ama kendime engel de olamiyorumhep mi acabalarlar dolasiyorum
ama benim adetim 18 subatta daha cok,sizce neden aciyabilir:26::26::26::26:
yok canım bende bişey yok yanlış anladın sanırsamCanım başın sağolsun.
Kızlar gene geçmişe tam bakamadım bakltığımö kadarıyla ebrar canım bişeymi var kız yoksa benmi yanlış anladım hadi hayırlısı canım.
ay canım çok geçmiş olsun ya çok iyi anlıyorum seni benimde UMUTUM var canım benim oo hep korkuyorum ona bişey olursa diye .eniyisi sen yine bi mercimek alkızlar merhaba size kötü bir haberim var benim mercimak beni terkedip gitti akşmdan beri aglamaktan gözlerim şişti ya::yavrularım gibi oda annesini terkedip gitti ya annem balkonun kapısını açık bıraktı uçtu gitti yavrum dışarısıda çok soguk üşür annesinin gülü aglamaktan bir tuaf oldum annem garip çok üzüldü gene alırım diyo ama mercimegimin yerini tutmazki :: eşim aglamama dayanamadı garibim dedi söz gene alırım dedi bende ben mercimegimi istiyorum başkasını istemiyorum dedim yavrumun kafesini dışarı balkona bıraktım belki döner gene gelir annecigine diye benimki bir umut tabi ama nerde giden gelirmi geri çok dertliyim çok neden kader yüzüme gülmüyo benim anlamıyorum ben ya yeni yem aldım vitamin damlalaırmı dersin oyuncak bile laldım kafesine ama kullanması nasip olmadı iftarımı bile yapamadım aglamaktan bogazımdan geçmedi ne yapıcam ben ya onsuz kuşu olan anlar beni okadar alışmıştımki ona elimden yem yiyodu zaten yavrumda yok onu evladım diye seviyodum ben ne yapcem şimdi ya morallarim sıfır vallahi anacım garibim agladı üzüntüsünden kızım vallahi nasıl uçtu gitti bilemedim dedi okadar pişman olduki garibim pazartesi olsun söz gidip alıcam dedi eşim gidicez senle ellerinle beyeniceksin dedi ben istemiyorum artık ya kafesini görünce içim bir tuaf oluyo zaten
birsencim hoş geldin altaki arkadaşlarda hoş geldiler ben çıkıyorum benim yavru çagırıyo beni allahıma emanet olun bay
derdam nasılsın kuzum bebiş nasıl herşey yolundadır umarımkusura bakmayın canlar giremedim uzun süredir
inş herkez iyidir mevlam hepinize iyilik versin
ben iyyim şükür ama yoğun günler geçirdim uğrayamadım
dua varmı geöremedim ama tekrar girer bakarım
hepinizi çok özledim geçmişe biraz baktım ama çok uzuzndu okuyamadım tam olarak kusura bakamyın olurmu
tek tek yazamadım ama inş güzle haberler vardır
iyi hafta sonları hava çok güzel
görüşürüz inş gene iyi bakın kendinize
ben bgn yalnızımhastayım hala ay ne gecmez hastalıkmıs
adetı gecen arkadaslar varmıs havada hamıs kokusu var sanırım hadı ınsallah
kayram ah o boncuk gözlüler ugrasa artık bızlere ahumarım ıyısındır kız bol bol hasret gıder
ebus mısafırın gıtmıs cnm hadı gözün aydınsahalar senın tatlım artık
ben bgn lıste yapmaya calısıcam umarım becerırım öptüm sızlerı canlarım
ablacım bence beyaza boyat güzel olur ferah ferah oturursun ayyy ne güzel evinin içine gircen sonunda yavaş yavaş ama temizliği de zor olur ama değer yaff
iyi olmana sevindim cnm sende kendine iii bak görüşmek üzere tatlım
ay ablacım ne olcek seninle benim halim misafirden başımızı kaldıramıoz ama allah kapılara baktırmasın ablacım sende kendine iii bak iyice dinlen
canım netten araştır biraz ama önemli o siğiller mutlaka doktorunda anlatıcaktır sana tedavisi var ihmal etmeselam kızlar :))))
ya arkadaşlar genital bölgemde ufak siğiller çıkmaya başladı ve sanki gün geçtikçe çoğalıo ve büyüyoo((((
böyle bi durumlakarşılaşan oldumu arkadaşlar bu neden olur tehlikeli bişiymi
canım ilaç bitince 5 gün içinde filan olnuyo endişelenme gelir canımherkese selam kızlar nasılsınız
kızlar ben adet olmadım ama benimki hamilelikten deyil dogum kontrol hapından galiba yaramadı bana
kayra hoşgeldin dr gitmiştin herşey iyidir umarım
pelin sen hamilesin galiba canım günün gecmiş tebrik ederim
HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ÖZLEDİM8:
hayırlıs bakalım canımamin bitanem inş...
canım bende de iki gün öncesine kadar ara ara hafif mide bulantısı oldu ama şimdi oda yok bide bıraz gögüslerim acıyo onun harıcınde karın agrım bile yok biide ben aralıkta düşük yapmıştım o zaman karnım cok sancımıştı şimdi öyle bişeyde olmuyo o yüzden fazla umutlanmak istemiyorum...evet canım öyle olur şimdi senin icin ilk bebişin ya her sancıda bebiş geliyo sanırsın hayırlısıyla kolay dogurursun inş normal dogummu olcak tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?