Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende iyim canım saol sen nasılsın
adet gecikmen varmış dilerim hamişsindir balım inş dualrımız kabul olur haberini bekliyorum tatlım

iyiyim bitanem cok sagol...evet derdam adetim gecikti ama hic belirti yok o yüzden fazla umutlanmak istemiyorum hayırlısı olsun...allah razı olsun canım amin inş güzel hebrler veririm inş...

hepiniz iyisinizdir inşallah ben biraz geçmişe bakıcam uzun sürebilir kusura bakmayın
boncuğum kolay gelsin bitanem

#
# ebrar_53+
# semraozsoy
# ugurboncugum
# derdanur
# KK Pro Üyeyeteeeeer

hoşgeldiniz canlarım nasılsınız...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız

kuzucuklar nasılsınız

Son düzenleme:
iyiyim bitanem cok sagol...evet derdam adetim gecikti ama hic belirti yok o yüzden fazla umutlanmak istemiyorum hayırlısı olsun...allah razı olsun canım amin inş güzel hebrler veririm inş...

amin canım inş
seni umutlandırmak istemme ama bende hiç belirti yaşamadım güzleim inş mevlam büyük dualrımız ona

canım adetin gecikmiş hadi hayırlıs bakalım kurban olduğum hayırlı haberler vermeyi nasib etsin inşalahh
canım saffat süresinin 100 ayetini oku sürekli çok kısa zaten dualarım seninle olacak

amin canım cok sagol allah razı olsun bende güzel haberler vermek istiyorum ama hayırlısı olsun...

tamam tatlım tekrardan sagol duaların icin senin dogumuna ne kadar kaldı tickerinde 9 aya girdigini gösteriyo hayırlısıyla kolay dogum olur inş benimde dualarım seninle...

hepiniz iyisinizdir inşallah ben biraz geçmişe bakıcam uzun sürebilir kusura bakmayın
boncuğum kolay gelsin bitanem

#
# ebrar_53+
# semraozsoy
# ugurboncugum
# derdanur
# KK Pro Üyeyeteeeeer

hoşgeldiniz canlarım nasılsınız...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız

kızlar ben yenı lıste calısması yapıyorum oack ayını sılcem derını subata alcam mart lıstesını accam ocakta olanlar haber vermedı yada ben görmedım

[/QUOTE]

tatlım yeni tarihim 3 mart öncede yazdımmı hatırlamıyorum yaaa

öle canım hayırlısı her zmaan hayırlısını diliyoruz Rabbimden

canım walla bebiş sabırsız her an gelebilir
hazır bekliyoruz bakalım ne zaman gelirse serviks incelmiş benim
Allah razı olsun canım inşalahh

ay canım ya cok heycanlısındır sen şimdi ne güzel bi duygudur rabbim inş bu duyguyu hepimize tattırır...dogurduktan sonrada burda görmek istiyoruz seni tatlım...
pelincim canım kaç gün gecikti adetin

canım benim adetim bugunle birlikte 2 gün gecmiş olcak...

iyiyiz bitanem sen nasılsın

inş derdacım gercekten rabbim büyük o ol derse olur hayırlısıyla gelmiştir bebişim inş canım...

sağol bebeğim
rabbim bu günümüzü aratmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
aminn canımm inşalahh tattırır Rabbim sizlerede
evet canım inannaılmaz heyecan var en ufak bi ağrıyı doğum sancısı die yormaya başladım
tabiki gelirim tatlım

canım benim en ufak bi belirti yokmu
bende de mide bulantısı kusma falan hiç olmadı göbeğim düşmüş gibi ağrıyordu nasıl bi cesaretti bilmiyorum ama adet 1 gün geçti 2. günü gittim hastaneye

sağol bebeğim
rabbim bu günümüzü aratmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amin bitanem inş...
canım bende de iki gün öncesine kadar ara ara hafif mide bulantısı oldu ama şimdi oda yok bide bıraz gögüslerim acıyo onun harıcınde karın agrım bile yok biide ben aralıkta düşük yapmıştım o zaman karnım cok sancımıştı şimdi öyle bişeyde olmuyo o yüzden fazla umutlanmak istemiyorum...evet canım öyle olur şimdi senin icin ilk bebişin ya her sancıda bebiş geliyo sanırsın hayırlısıyla kolay dogurursun inş normal dogummu olcak tatlım...

kuzum açıklaman için çok teşekkür ederim gerçekten ogece kabus gibiydi tam iki kez aynı şeyi yaşamak sinir etti beni
uğramamışsın nerelerdesn bakıyım
bebeiş sağol iyiyiz çok şükür sen nasılsın
yorgunsun büyük ihtimalle misafilerden
saol yeterim evet yorgunum yaa yoğunluk mahvetti beni
inş kurtulucam kayracım sen türkiyeye gelmişsin öle duydum eee anlat bakkeem

olsun ebrarım okumus kadar olduk aradabir oluyor böle maleseff
saol canım anlayışın için ama ogün sinirden ağladım ya ikikez nedemek sitede sorun vardı muhtemelen
anca deryam anlatır ogünü cano sinir oldum tek kelimeyle
slmm kızzllarrrrr haftada bir girebiliyorum ancaa yaaaaa akşamları fırsatım olmuyooo ebrar eliksir kayram yeeteerrr selina cibell nasılsınızzzzzz .....
zeynepcim nerelerdesin iyisin inşallah tatlım ben iyiyim saol
kuzu ya aynı şey banada oldu çıldırdım resmen buarada facedende yazdım gerçi ama çok geçmiş olsun kuzuya ve sana allahım şifa versin bidaha düşürmesin hastanelere .
adette olmuşsun sevindim
Aminnnnn aminnn rabbim hayırlı haberlerle dönmesini nasip etsin inşallahh

Ekleyiverdim kendimi hamiş diye
canım yaa allahım tamamına erdirsin arada uğra özletme kendini
kızlar nehaber benim ugün hastalanmam gerekiyodu sabah saatlerinde ama olmadı şimdide müthiş bel ağrısı çekiyorum sadece belim ağıyo
inşallah olmazsın canım bebişin seninledir
insallah olmazsin kardelencim,bel agrin hayirlara vesile olsun::
garibim nasılsın kuzum diğer alıntı uzundu bunu aldım
hasta olmadım bitanem saol iyiyim şükür sen nasılsın?
peloşum benim inşallah gelmez kırmızılar dualarım seninle bitanem
canım yumurtlama günlerindede ağrı oluyo gögüslerde haberin olsun değerlendir bence
Canım başın sağolsun.
Kızlar gene geçmişe tam bakamadım bakltığımö kadarıyla ebrar canım bişeymi var kız yoksa benmi yanlış anladım hadi hayırlısı canım.
yok canım bende bişey yok yanlış anladın sanırsam
ayrıca ameliyat olucakmışsın allahım şifa versin tez vakitte kurtul hastalığından inşallah
ay canım çok geçmiş olsun ya çok iyi anlıyorum seni benimde UMUTUM var canım benim oo hep korkuyorum ona bişey olursa diye .eniyisi sen yine bi mercimek al
derdam nasılsın kuzum bebiş nasıl herşey yolundadır umarım

şükür kuzum yaa bakalım bidaha nezaman gelir misafir inan telefona filan bakasım yok gelmek istiyen olcak diye misafiri severimde buara biraz dinlenmek istiyorum .sende iyileşemedin demek kıyamam sana ya

sorma be kuzum başımızı kaşıyamıyoruz valla çocuk yapcak enerji bile kalmıyo
canım netten araştır biraz ama önemli o siğiller mutlaka doktorunda anlatıcaktır sana tedavisi var ihmal etme
canım ilaç bitince 5 gün içinde filan olnuyo endişelenme gelir canım

Rabbim inşalahh meleklerinizi göbüşlerinize kondurur
Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasib etsin bu özlem bitsin inşalahh[/QUOTE]
amin canım allah razı olsun
seninde az kalmış sağlıkla doğur bebişini inşallah

hoşgeldin canım bizde seni özledik şükür kavuşturana

hayırlıs bakalım canım
canım Rabbim bidaha yaşatmasın inşalahh
meleğin gelsin sıkı sıkı tutunsun inşalahh
canım belli değil daha doğum şekli salı kontrol var belki belli olur yada doğum anına bırakır muayneyi

HAYIRLI OLSUN

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT**************************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT**************************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT**************************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT**************************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************

HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR********************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA****************/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…