Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

herkese selam kızlar nasılsınız

kızlar ben adet olmadım ama benimki hamilelikten deyil dogum kontrol hapından galiba yaramadı bana

kayra hoşgeldin dr gitmiştin herşey iyidir umarım

pelin sen hamilesin galiba canım günün gecmiş tebrik ederim

Son düzenleme:

selam canım bilmiyorumki günüm gecti ama yinede umutlanmak istemiyorum yarın test yapcam haber veririm inş hamileyimdir...:26:

kızlar ben yenı lıste calısması yapıyorum oack ayını sılcem derını subata alcam mart lıstesını accam ocakta olanlar haber vermedı yada ben görmedım

HAYIRLI OLSUN

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************SUMELAA***********************27 OCAK************************

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT********************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT********************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART******************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY********************
**********************MİRANDA****************/

kızlar cok rıca edıyorum yenı tarıhlerınızı bıldırın bana eger ben bıldrıdım dıyorsanız da hatırlatın lütfen[/QUOTE]

Son düzenleme:
[/QUOTE]

Rabbim inşalahh meleklerinizi göbüşlerinize kondurur
Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasib etsin bu özlem bitsin inşalahh

BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
BANU.........11 YILokundu
EBRAR........10 YIL okundu
SEVTUN.......10 YIL okundu
YETER........7 YIL okundu
DERİN.........5 YIL okundu
BULUT.........5 YIL okundu (hamiş)
KARDELEN49.....5 YIL okundu
GÜLTAMER.......5 YIL okundu
SAMYELİ.......4 YIL okundu
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL okundu
KARDELENBHR....3 YIL okundu
ADEMİLEHATİCE..3 YIL okundu
WAY................3 YIL
BİRSEN........2,5 YILokundu (hamiş)
GÜNEYCANAN....2,5 YIL okundu
SUNGER........2,5 YIL
GARİP.........2 YIL okundu
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ.......2 YIL okundu
DERDA.........2 YIL okundu(hamiş)
HALE..........2 YIL okundu
DAISY.........1,5 YIL
TOSTİ.........1,5 YIL okundu
TUĞÇE.........1,5 YIL okundu (hamiş)
BONCUK........1,5 YIL okundu
MİRANDA.......17 AYokundu
ELAEZEL.......16 AY okundu
PELİN.........1 YIL okundu
AFED..........11 AY okundu
KAYRA.........10 AY OKUNDU
LEYLAMECNUN.....6 ay okundu(hamiş)
SELİNA..........9 ay okundu
ELİXSİR.........7 AY​

SELAM HANIMLAR
bayadır sitedeyim ama bu listeyi arıyordum WAY ve DAİSY arkadaşlarımız biraz sitem etmişler neden yokuz diye ama ben eklemiştim onları geçen gecede tam iki kez yazdım ama gönderemedim budurumuda açıklamıştım .şimdi yine açıklamak gereği hisettim .siz illettiğinizde ben listeye eklemiştim hanımlar sizi sadece bende 2 pc var birinde tuttuğum listenin kopyası var kkda paylaştığım listede eklenmişsiniz fakat benim pcdeki listeye ekleyemedim çünkü oanda diğer pcdeydim .yani böyle bir durum var yanlış anlaşılma olmasın lütfen.hepiniz önemlisiniz benim için .

çok şükür iyiyiz canım sende iyisindir inşallah

öncelikle şunu söylemeden geçemiyecem seni çok çok özledim şimdiiiiiiiiiiiiii sorunu gelince bence beyaza boya derim ama mobilyanın modelide önemli ben beyazı çok sevdiğim için tek geçerim benim evimde beyaz ve mordan oluşuyor çok beyenerek döşedim evimi yinede senin zevkine kalmış güle güle otur inşallah evin de

hepiniz iyisinizdir inşallah ben biraz geçmişe bakıcam uzun sürebilir kusura bakmayın
boncuğum kolay gelsin bitanem

#
# ebrar_53+
# semraozsoy
# ugurboncugum
# derdanur
# KK Pro Üyeyeteeeeer

hoşgeldiniz canlarım nasılsınız...

herkeze selammmmmmmmmmmmmmmm çok şükür evimdeyim bolbol görüşrüz artık ama şimdi çıkmam gerekiyor markete gidecez erken gelirsek tekrar uğrarım allaha emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ÖZLEDİM

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın...
selam canım kolay gelsin sana sende allaha emanet ol bizde seni özledik

bende iyim canım saol sen nasılsın
adet gecikmen varmış dilerim hamişsindir balım inş dualrımız kabul olur haberini bekliyorum tatlım

olurmu canım öyle şey cıkmamış sanırım kusura bakma silermiyim hic ismini bu arada bebişinde baya büyümüş epeydirde yoktur iyisindir inş tatlım

ay canım benim ne kusuru olur mu öle şey bi ara çıkmıştım canım namaz kılmaya gitmiştim o ara olmuştur belki
evet canım büyüdü 1 aydır doğdu doğacak bekliyoruz bakalım erken doğma riski vardı çok şükür geldik bugünlere
sen nasılsın quuzm

olurmu canım öyle şey cıkmamış sanırım kusura bakma silermiyim hic ismini bu arada bebişinde baya büyümüş epeydirde yoktur iyisindir inş tatlım

canım adetin gecikmiş hadi hayırlıs bakalım kurban olduğum hayırlı haberler vermeyi nasib etsin inşalahh
canım saffat süresinin 100 ayetini oku sürekli çok kısa zaten dualarım seninle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…