Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ben cıkıyorum annem tek kaldı icerde ayıp olmasın ona sonra görüşürüz allaha emanet olun kocaman öpüyorum hepinizi...:54::54::54::54:

arkadaşlar benim eşimde sperm hareketliliğinde düşüklük çıktı varikosel için muayene yapmadı doktor ilaçlar verdi vitamin vs... ama duyduğum kadarıyla sperm hareketliliğinde düşük olan çoğu insanda varikosel olurmuş. varikosel belirtileri ağrı sol testiste şişkinlik gibi şeylermiş bunlardan hiç biri eşimde yok sizce belirti vermedende olabilr mi?

canım aslında muayene etmesi gerekirdi belirti vermiyende olabiliyomuş bildiğim kadarıyla olmazsa siz başka doktorada gözükün

bugs191sa4.gif
b-343228-sarı_gül.gif
HAYIRLI OLSUN
b-343228-sarı_gül.gif
bugs191sa4.gif

cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif
2z6721l.gif
bsm.gif
2z6721l.gif
cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT**************************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT**************************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT**************************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
MART AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************YETERRRRR**********************3 MART**************************

amour-cocci.gif
e0rart.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
e0rart.gif
amour-cocci.gif

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR********************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA****************/

2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif

Son düzenleme:
amin canım cok sagol allah razı olsun son durumlardan bizi haberdar et tatlım görüşmek üzre allaha emanet ol kocaman öpüyorum seni...

canım telefonla konuşuyodum şimdi gördüm seni hoşgeldin nasılsın...

bitanem ben iyiyim sagol haftaya cumartesi kociş almaya gelcek inş özledim valla kocişimi inş ona güzel haberler veririm eboşum...

selam canım hoşgeldin...
canım neyse 1 hafta kalmış sonrasında hep beraber olucaksınız inşallah kocişine müjde verirsin canım
nasılsın kuzu
kaç zamandır gelemedin topiğe yordumu seni misafirler
sorma yeterim ya bi gittim pir gittim misafirin ardı arkası kesilmedi
yoruldum baya ama dinlenicem inşallah
sen nasılsın adet olmuşsun hayırlısı olsun
evet ablacım iii olcak bende çok mutluyum
neyse ablacım benim çıkmam lazım eşim geldi k.i.b
tamam kuzum hadi çok öptüm görüşmek üzere
kızlar ben cıkıyorum annem tek kaldı icerde ayıp olmasın ona sonra görüşürüz allaha emanet olun kocaman öpüyorum hepinizi...:54::54::54::54:

güle güle peloşum iyi bak kendine yarın müjdeyle gel inşallah kuzum

bugs191sa4.gif
b-343228-sarı_gül.gif
HAYIRLI OLSUN
b-343228-sarı_gül.gif
bugs191sa4.gif

cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif
bsm.gif
cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT**************************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT**************************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT**************************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT**************************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************

amour-cocci.gif
e0rart.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
e0rart.gif
amour-cocci.gif

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR********************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA****************/

2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif

:65::65::65:
süper olmuş kuzum ellerine sağlık :38:

canım aslında muayene etmesi gerekirdi belirti vermiyende olabiliyomuş bildiğim kadarıyla olmazsa siz başka doktorada gözükün

bu bizim aile doktoromuzdu işin ilginç olanı biz 3 doktora gözüktük ve eşimin test sonucunda yazan koca sperm hareketliliği %35 yazan sonuca o 3 doktorda hiç bir sorun yok dedikti. en sonunda aile doktorumuza gittik oda gördü falan 2 tane ilaç verdi birde benim eşim futbolcu ameliyat olamaz ki yani iyileşme süreci biraz uzun malum birde ordan oluyor :( bu ilaçları kullanın dedi enginarla koç yumurtası ye dedi haftada 2 gün banada duphaston die bir ilaç verdi haberinizi bekliyorum dedi acaba test sonuçlarına dayanarak mı varikoselede bakıyorlar :44:

merhaba kizlar
boncuk liste cok gizel olmus eline saglik
hiranur evi yeniliyosunuz ne guzel gule gule oturun
abla sen nasilsin
zeynep benim esimdede var varikosel ileri derece deyilse ameliyat etmiyolar sayniz hareketliliyiz kac bide morfoloji

canım neyse 1 hafta kalmış sonrasında hep beraber olucaksınız inşallah kocişine müjde verirsin canım

sorma yeterim ya bi gittim pir gittim misafirin ardı arkası kesilmedi
yoruldum baya ama dinlenicem inşallah
sen nasılsın adet olmuşsun hayırlısı olsun

tamam kuzum hadi çok öptüm görüşmek üzere

güle güle peloşum iyi bak kendine yarın müjdeyle gel inşallah kuzum

çok şükür canım
rabbim bu günümüzü artmasın inşşşşşşş
kız benim adetim çok düşüncelidir olurki umuda falan kapılırım diye gününde veya bir gün önce gelir :1::1::1:

bu bizim aile doktoromuzdu işin ilginç olanı biz 3 doktora gözüktük ve eşimin test sonucunda yazan koca sperm hareketliliği %35 yazan sonuca o 3 doktorda hiç bir sorun yok dedikti. en sonunda aile doktorumuza gittik oda gördü falan 2 tane ilaç verdi birde benim eşim futbolcu ameliyat olamaz ki yani iyileşme süreci biraz uzun malum birde ordan oluyor :( bu ilaçları kullanın dedi enginarla koç yumurtası ye dedi haftada 2 gün banada duphaston die bir ilaç verdi haberinizi bekliyorum dedi acaba test sonuçlarına dayanarak mı varikoselede bakıyorlar :44:
canım valla bende bu konuşarda biraz bilgisizim eşimde sorun yok benimde aslında topicdeki arkadaşlar yardımcı olmay çalışırlar sana allahım gönlünüze göre versin
merhaba kizlar
abla sen nasilsin
zeynep benim esimdede var varikosel ileri derece deyilse ameliyat etmiyolar sayniz hareketliliyiz kac bide morfoloji
hoşgeldin kuzu yazdığımı okudunmu ?kaç gün oldu ilaç biteli engeç 5 gün içinde olursun merak etme
çok şükür canım
rabbim bu günümüzü artmasın inşşşşşşş
kız benim adetim çok düşüncelidir olurki umuda falan kapılırım diye gününde veya bir gün önce gelir :1::1::1:

:1::1:
alemsin canım aman olsun düzenli olmasıda iyidir maşallah diyim

canım valla bende bu konuşarda biraz bilgisizim eşimde sorun yok benimde aslında topicdeki arkadaşlar yardımcı olmay çalışırlar sana allahım gönlünüze göre versin

hoşgeldin kuzu yazdığımı okudunmu ?kaç gün oldu ilaç biteli engeç 5 gün içinde olursun merak etme

:1::1:
alemsin canım aman olsun düzenli olmasıda iyidir maşallah diyim

evet bebiş yoksa haklısın

aman ebrar kuzum üzül üzül nereye kadar yaaaaaaaa ağladık olmuyor üzüldük olmuyor zırladık olmuyor altan aldık tedavi olduk gene olmuyor illaki geleceğim diyor bu ade bende bıraktım :1::1::1:artık tii ye alıyorum sağlık olsun ne yapalım:66::66::66::66:

Son düzenleme:
merhaba kizlar
abla sen nasilsin

canım morfoloji yazmıyor ama sayım 1 cc de :24 milyon diyor hareketli de % 35 normal yapılı: %10 küçük başlı:%12 amorf:%35 elonge baş:%25 yazıyor 2 test sonucunda da morfoloji yazmıyor kaç olması gerekiyor morfolojinin

Son düzenleme:
# ugurboncugum
# ebrar_53+
# zeynepim1987
# aleyna84
# pelin67

selam kizlar,ben geldim:3::3::3::3::3::3:nasilsiniz bakimm:3::26::26::26::26:

canım morfoloji yazmıyor ama sayım 1 cc de :24 milyon diyor hareketli de % 35 normal yapılı: %10 küçük başlı:%12 amorf:%35 elonge baş:%25 yazıyor 2 test sonucunda da morfoloji yazmıyor kaç olması gerekiyor morfolojinin
morfolojinin %4 olması gerekiyor
ama her yerde morfolojiye bakılmıyor özelikle istemen gerekiyor canım

# ugurboncugum
# ebrar_53+
# zeynepim1987
# aleyna84
# pelin67

selam kizlar,ben geldim:3::3::3::3::3::3:nasilsiniz bakimm:3::26::26::26::26:

hoş geldinnnnnnnnnnnnnnn

Back
X