Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım belkide progestan tahlili yapıcak ondan çağırdı hayırlısı olsun canım inşallah iyi çıkar sonuçların yumurtlama takibi adetin 3. günü başlıyo tatlım
aşı ne için?

öylemiii:26::26::26::26::26:ne kadar cahilem yaaa,bende yumurtalarima bakacak,takip yapacak saniyorum:60::60::60::60::60:progestan tahlili nasil oluyor pekiiii??????

canim 7,8 hafta önce bana kizamikcik,tetonoz vs asisi yapildi..3 defa takrarlanmasi gerekiyormus..yarin ikincisini yapacaklar yaniiii:59::59::59::59::59:

hoşbuldum taklımmm:38:iyiyim cnm sagol sen nasılsın?

hoşbulduk yetercim sagol cnm.

Anatolıaa selam cnm..geçende sormuştum nick degişmişsin galiba ama kim oldugunu anlayamadım yazdıysanda bakamadım girmedigim için.
nasılsın kızzzzzzzz
insallah yeterim yaaa,ne yapacak onuda bilmiyorum kiiiii,pek aciklama yapmayi sevmezde doktorum:59:dili asinacak sankiii:36::36::36:
kız bende sinir oluyorum şu konuşmayan dr lara :47::47::47:hastayı bilgilendirmeyenlere yaaa bu işin mantığı ne anamıyorum :30::30::30::30::30::30::30:sonrada derlerki netten bakmayın aklınız karışır eeeeeene edek kimse birşey demiyor:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

iyiyim derincim cok sukur,ya sen nasilsin??özlettin kendini yaaaa:38::38::38::38:ne zaman olacak bilgisarayin:26:
Allah iyilik versin cnm.
iyiyim şükür ya napim.bende hepinizi çok özledim..bilgisayar olmadı ne zaman olacagıda belli degil..yeni parçalar lazımmış iyice ölmüş yani.şuan imkanım olsa yeni alırım ama yok işte...tamirci bi arkadası var ona vercek bi ara ama bakalım.
canımsınnnnnn :16:
eee anlat bakıyım naaptın kuzum bugün arayım diyodum seni kkya girince takıldım kaldım cano :38:

napiyim cano yaa.çalıştım..çok da sinirliydim bugün..kocişle sabah beri didişiyozda..müşterilerede sinirim kalktı hep..arasaydın keşkem:59:

öylemiii:26::26::26::26::26:ne kadar cahilem yaaa,bende yumurtalarima bakacak,takip yapacak saniyorum:60::60::60::60::60:progestan tahlili nasil oluyor pekiiii??????

canim 7,8 hafta önce bana kizamikcik,tetonoz vs asisi yapildi..3 defa takrarlanmasi gerekiyormus..yarin ikincisini yapacaklar yaniiii:59::59::59::59::59:

canım çok normal yaa ben 10 yıldır bu işin içindeyim halada bilmediğim şeyler var insan zamanla öğreniyo
rahim kalınlığına filan bakılıyo aslında bişeye daha bakılıyo ama unuttum :26:

nasılsın kızzzzzzzz

kız bende sinir oluyorum şu konuşmayan dr lara :47::47::47:hastayı bilgilendirmeyenlere yaaa bu işin mantığı ne anamıyorum :30::30::30::30::30::30::30:sonrada derlerki netten bakmayın aklınız karışır eeeeeene edek kimse birşey demiyor:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

ben daha yeni gidiyom,birsey sorunca kiziyor:47::47::47::47:kendi sorusuna net cevap istiyor,detayli anlatim istemiyor hanfendiii:47::47::47::47::47:

herkesde ters falan ama iyi doktordur diyor kendisi icin:26::26::26:ama bilgilendirmesi gerek.ustelik ben tedaviye yeni basladigim icin cok bilgi sahibi degilim yaniiii:59::59::59:

Allah iyilik versin cnm.
iyiyim şükür ya napim.bende hepinizi çok özledim..bilgisayar olmadı ne zaman olacagıda belli degil..yeni parçalar lazımmış iyice ölmüş yani.şuan imkanım olsa yeni alırım ama yok işte...tamirci bi arkadası var ona vercek bi ara ama bakalım.

napiyim cano yaa.çalıştım..çok da sinirliydim bugün..kocişle sabah beri didişiyozda..müşterilerede sinirim kalktı hep..arasaydın keşkem:59:

canım ya kıyamam sana bugün bizde çok didişdik valla sinirlendirdi işe öyle gitti bu adamları naapsak bimemki :47::47:
ya işte daldım buraya cano ondan oldu .müşteriler naaptı canoma kıyamam yaa

anatolia nerdesin sen bakem :1:

Allah iyilik versin cnm.

allah daha iyi etsin derincim,canim benim insallah en yakin zamanda sorunun halledilir ve aramiza dönersin:38::38::38:

canım çok normal yaa ben 10 yıldır bu işin içindeyim halada bilmediğim şeyler var insan zamanla öğreniyo
rahim kalınlığına filan bakılıyo aslında bişeye daha bakılıyo ama unuttum :26:

anladim canim,ama bunlar ultroson ile yapiliyor dimiiiii:26::26::26::26:

evet olmadı yaf...test ne günü yapmıştım ki söyledim ya sana unuttum:1:3-4 gün olmuştur yani bişey yok canom...içiyorum ya boşver olsaydı çıkardı...

hayırlısı kuzum evet çok haklısın herkesde çıkıyo bizde niye çıkmıyo olsa çıkar elbet :43::43:
hayırlısı cano boşverelim yaa

iyiyim yetercim sagol cnm sende iyisin inş..kimse hakkında son gelişmeleri bilmiyom kusura bkmayın kızlar...

kızlar anatolia kim ya deyiverin hele:52:kendisi altta ama konuşmaz benle:))

canım ya kıyamam sana bugün bizde çok didişdik valla sinirlendirdi işe öyle gitti bu adamları naapsak bimemki :47::47:
ya işte daldım buraya cano ondan oldu .müşteriler naaptı canoma kıyamam yaa

anatolia nerdesin sen bakem :1:
evet çok kızdırdı valla sorma...
aman müşteriler hep aynı..gıcık hepsiiiiiiiii:57:
allah daha iyi etsin derincim,canim benim insallah en yakin zamanda sorunun halledilir ve aramiza dönersin:38::38::38:

inş canım benim...sende doktora gidiyosun demek..hadi hayırılısı.
hayırlısı kuzum evet çok haklısın herkesde çıkıyo bizde niye çıkmıyo olsa çıkar elbet :43::43:
hayırlısı cano boşverelim yaa

evet çıkmaz o testler..bizimkiler görünmez çocuk olcek :60:

kizlar yaa,benim gögus uclarim hala cok aciyor yaaaaa,birde sanki sislik var gibi..yarin doktora söylesem olurmuuuu???neden olur sizcee:26::26::26:

canım progesteron testi yapılıyo 21.gün yumurtlama olmuşmu diye kandan bakılıyo canım
ultrasonda rahim kalınlığını anlar ancak diğerini kan verip öğrenebilirsin

burdayımmm beni kimse tanımadı galiba eboşşşşş:33:
galiba kuzum :1:nasılsın annedemisin?selam söyle kuzum
evet çok kızdırdı valla sorma...
aman müşteriler hep aynı..gıcık hepsiiiiiiiii:57:

inş canım benim...sende doktora gidiyosun demek..hadi hayırılısı.

evet çıkmaz o testler..bizimkiler görünmez çocuk olcek :60:
olsun onlar bizim beişlerimiz kuzum geçer :1:
ah ah görünmez ufaklıklar naapcaz bunlarla biz
kizlar yaa,benim gögus uclarim hala cok aciyor yaaaaa,birde sanki sislik var gibi..yarin doktora söylesem olurmuuuu???neden olur sizcee:26::26::26:
canım ben geçmiştede yazmıştım yumurtlama zamanındada gögüslerde ağrı oluyo değerlendir diye sen geç adet oluyosun geç yumurtluyo olabilirsin yinede sor tabi doktoruna

Back
X