Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

temiz çıkacagıı yokta kuzummm bi çektirim bakalımmm son durumm ne hahahahah

okadarr pamukk saldıkk kuyuya ama faydasızzz haahahahaha

canım inşallah saldıklarının faydası olmuştur hiç belli olmaz
ya ben bide soğan kürünü kullanıp tıkanıklıkların açıldığını okudum ama nerde okudum nu unuttum kuzum

aynen resimdeki gibi örgü örüyorum şu an bi taraftan.ya çok güzel babet patik modelleri var nette ama beceripte yapamadım bi türlü söküp söküp tekrar deniyorum

ay negüzel yaa valla maşallah ben süveterden başka bişey öremiyorum
onuda başlayıp veriyo anacım anca öyle yani

aynen resimdeki gibi örgü örüyorum şu an bi taraftan.ya çok güzel babet patik modelleri var nette ama beceripte yapamadım bi türlü söküp söküp tekrar deniyorum

örgü örnegi koyamam ama danteli çok güzel yaparım parayla çok yaptım dışarı:kedi::kedi:iyi para aldım yani ama zor ya göz emegi sonuçta:hulya::hulya:

canım inşallah saldıklarının faydası olmuştur hiç belli olmaz
ya ben bide soğan kürünü kullanıp tıkanıklıkların açıldığını okudum ama nerde okudum nu unuttum kuzum

içtimm onuda kuzumm bu ay içmedim ama başlıcam gene içmeye yarından itibaren kuzummm bakalımm kuyununn faydası olmuşmuu flme yansırrr burdan paylaşırımmm işe yarayıpp yaramadınıı hahahahahah :teytey::teytey:

örgü örnegi koyamam ama danteli çok güzel yaparım parayla çok yaptım dışarı:kedi::kedi:iyi para aldım yani ama zor ya göz emegi sonuçta:hulya::hulya:

dantelide hiç sevmem ya gerçekten zor göznuru
ince ince işle işte
ellerine sağlık bacım helal sana

kızlar cuma günü kardeşim memleketen geliyo çok mutluyum gelsin yanına gidicem burdaki insanlardan en azından kurtulurum bir nevze demi:icecream::icecream:

kuzularr ben kaçarrr öpüyorummm hepiniziii kuzumm bu arada duayıı okudum ben yazdımm ama gördünmü bilmem seviyorumm sizii kuzularımmm allaha emanetsinizzz iyi bakın kendinizeee

inşallah işe yaramıştır kuzum allahım çok büyük güldürcek yüzümüzü inşallah
soğanıda iç valla okudum keşke kopyalasaydım yaa

dantelide hiç sevmem ya gerçekten zor göznuru
ince ince işle işte
ellerine sağlık bacım helal sana

teveccügün canım sag olasın ya kızlar size bişey anlatıyımda gülün biraz benim elti vardıya bugün ona ne yaptım düşünseniz aklınıza gelmez he cep telefonumdan onu engelledimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 18 kere aramış her aradıgında meşgul çalıyomuş sinirlenmiş eşimi aramış demiş abi arıyorum cebi evi açmıyo bişeymi oldu demiş eşim dedi aksam eve gelince bende dedim engelledim dedi tahmin etmiştim demezmikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne kadar kötüyüm demi yaşasın kötülükkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

kızlar cuma günü kardeşim memleketen geliyo çok mutluyum gelsin yanına gidicem burdaki insanlardan en azından kurtulurum bir nevze demi:icecream::icecream:
ayy hadi gözünaydın canım çok sevindim inanki
inşallah tatlım hepimize gelsinn bebişler en küçük kız kardeşim bu gün diyo ortancaya gttim kardeşime teyze olmak istiyorum artkkk
oyy kıyamam ya nasip olur inşallah teyze olmak
kuzularr ben kaçarrr öpüyorummm hepiniziii kuzumm bu arada duayıı okudum ben yazdımm ama gördünmü bilmem seviyorumm sizii kuzularımmm allaha emanetsinizzz iyi bakın kendinizeee

tamam kuzum bende kaçıcam çok öptüm
duayı gördüm kuzum yazdım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…