temiz çıkacagıı yokta kuzummm bi çektirim bakalımmm son durumm ne hahahahah
okadarr pamukk saldıkk kuyuya ama faydasızzz haahahahaha
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensenağlamasenağlamasevtun kalabalığız ama herkes tek tek kaçıcak galiba şansına canım
ben 5 dklına kaçtımm sevtunummm anca izin alabildimm benim kuştann hahahahaha çarınıpp duruyooo hahahahahahaulen 40 yılın başı adamı yatırdık milli piyonga bana vurdu millet kaçıp yatıyo heklava: klava:
merhaba canım ne var ne yok bakem hayatında:hulya:
ben 5 dklına kaçtımm sevtunummm anca izin alabildimm benim kuştann hahahahaha çarınıpp duruyooo hahahahahaha
afedcim selam canım
nasılsın?gelmedi değilmi kırmızılar
aynen resimdeki gibi örgü örüyorum şu an bi taraftan.ya çok güzel babet patik modelleri var nette ama beceripte yapamadım bi türlü söküp söküp tekrar deniyorum
aynen resimdeki gibi örgü örüyorum şu an bi taraftan.ya çok güzel babet patik modelleri var nette ama beceripte yapamadım bi türlü söküp söküp tekrar deniyorum
canım inşallah saldıklarının faydası olmuştur hiç belli olmaz
ya ben bide soğan kürünü kullanıp tıkanıklıkların açıldığını okudum ama nerde okudum nu unuttum kuzum
örgü örnegi koyamam ama danteli çok güzel yaparım parayla çok yaptım dışarı:kedi::kedi:iyi para aldım yani ama zor ya göz emegi sonuçta:hulya::hulya:
aman gelmesin kuzum gelsin bebiş inşallah
içtimm onuda kuzumm bu ay içmedim ama başlıcam gene içmeye yarından itibaren kuzummm bakalımm kuyununn faydası olmuşmuu flme yansırrr burdan paylaşırımmm işe yarayıpp yaramadınıı hahahahahah :teytey::teytey:
dantelide hiç sevmem ya gerçekten zor göznuru
ince ince işle işte
ellerine sağlık bacım helal sana
ayy hadi gözünaydın canım çok sevindim inankikızlar cuma günü kardeşim memleketen geliyo çok mutluyum gelsin yanına gidicem burdaki insanlardan en azından kurtulurum bir nevze demi:icecream::icecream:
oyy kıyamam ya nasip olur inşallah teyze olmakinşallah tatlım hepimize gelsinn bebişler en küçük kız kardeşim bu gün diyo ortancaya gttim kardeşime teyze olmak istiyorum artkkk
kuzularr ben kaçarrr öpüyorummm hepiniziii kuzumm bu arada duayıı okudum ben yazdımm ama gördünmü bilmem seviyorumm sizii kuzularımmm allaha emanetsinizzz iyi bakın kendinizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?