afed cim hoşgeldin canım nasılsınn bende kaçıyordum yarın konuşuruz inşallahh öptümm senii
teveccügün canım sag olasın ya kızlar size bişey anlatıyımda gülün biraz benim elti vardıya bugün ona ne yaptım düşünseniz aklınıza gelmez he cep telefonumdan onu engelledimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 18 kere aramış her aradıgında meşgul çalıyomuş sinirlenmiş eşimi aramış demiş abi arıyorum cebi evi açmıyo bişeymi oldu demiş eşim dedi aksam eve gelince bende dedim engelledim dedi tahmin etmiştim demezmikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne kadar kötüyüm demi yaşasın kötülükkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
teveccügün canım sag olasın ya kızlar size bişey anlatıyımda gülün biraz benim elti vardıya bugün ona ne yaptım düşünseniz aklınıza gelmez he cep telefonumdan onu engelledimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 18 kere aramış her aradıgında meşgul çalıyomuş sinirlenmiş eşimi aramış demiş abi arıyorum cebi evi açmıyo bişeymi oldu demiş eşim dedi aksam eve gelince bende dedim engelledim dedi tahmin etmiştim demezmikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne kadar kötüyüm demi yaşasın kötülükkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ayy hadi gözünaydın canım çok sevindim inanki
oyy kıyamam ya nasip olur inşallah teyze olmak
tamam kuzum bende kaçıcam çok öptüm
duayı gördüm kuzum yazdım bile
inşallah işe yaramıştır kuzum allahım çok büyük güldürcek yüzümüzü inşallah
soğanıda iç valla okudum keşke kopyalasaydım yaa
kız neriye gidiyosunuz beya şansıma tükürüyüm ben milleyt teker teker gidiyo yaw:a015::a015::1shok:
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsinallah razı olsun canım benim nisanladık erkek kardeşimi bayramdan önce dügünümüz vardı 40 çıkmasını bekliyolar bizimkiler işşallah sag saglim dügünümüzü yaparız garip babamda görseydi keşkemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
inşallahh kuzummm içecem soganıı kuzumm şifa allahtannn görürsen gene kopyalarsınn kuzumm takma kafana çokkk öptümm seniii cici bak kendinee kuzummm
kızlar ya bende kaçıyorum kusura bakmayın öpüyorum sizi
uykum geldi ya bide tuhafım sanki hasta olucam ya heryerim ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?