Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hehe he süper aferim sana valla iyi etmişsin
ona iyi olmuş kutluyorum seni
bende gizli noları engelliyorum :hooray:

çok alemsin yaaaaa

ayy hadi gözünaydın canım çok sevindim inanki

oyy kıyamam ya nasip olur inşallah teyze olmak

tamam kuzum bende kaçıcam çok öptüm
duayı gördüm kuzum yazdım bile

allah razı olsun canım benim nisanladık erkek kardeşimi bayramdan önce dügünümüz vardı 40 çıkmasını bekliyolar bizimkiler işşallah sag saglim dügünümüzü yaparız garip babamda görseydi keşkemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
babacığında hisseder eminim tatlım üzülme :1hug:
inşallahh kuzummm içecem soganıı kuzumm şifa allahtannn görürsen gene kopyalarsınn kuzumm takma kafana çokkk öptümm seniii cici bak kendinee kuzummm

tamam kuzum bi araştırıyım
hadi sende bitanem allaha emanetsin çok öptüm

ne yapayım benim canım sıkılıcagına onun canı sıkılsın demi eşime bakarsam sinir olmuş seninkisi dedi sesi çok kötü geliyodu dedi sen ne dedin dedimde ablasıyla kesin konuşuyodur demiş oda kızmış okadar saatmi demiş abla kardes birbirini bulunca saatlerin ne önemi var demiş evi aradım demiş oda kesin üst kata çıkmıştır demiş açmadım gördüm tel numarasını artık böle bir araya gelince engellemeyi kaldırırım yokken yanımda eltin gene engellerim klava::mymeka:

kızlar ya bende kaçıyorum kusura bakmayın öpüyorum sizi
uykum geldi ya bide tuhafım sanki hasta olucam ya heryerim ağrıyo

kız çok kötü oldum he bu ara nedendir bilmem biricik eltim benim garibi sinir etmişim suratını görmek için neler vermezdim ya ne kadar zevk elırdım suratını görünce:icecream::icecream:

kızlar ya bende kaçıyorum kusura bakmayın öpüyorum sizi
uykum geldi ya bide tuhafım sanki hasta olucam ya heryerim ağrıyo

kaç sende kaç bende garip olayım buralarda beni yarın zor bulursunuz delikafaduldendelikafadulden eşimden fırsat bulamam yani aydi sana iyi gecelersenağlamasenağlamasenağlama

az kişi kaldık bakalım kim sona kalıcak merak ettim he vallahi benim kombi yanıyo 4 gündür ev sıcacık parasıda gelince bende sıcacık olucem:roflol::roflol:

KARDELEN 49 için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR.....................20
DERİN......................15
KARDELEN..............15
ALEYNA...................20
DERDA.....................20
TURKUAZ..................20bitti
LEYLA.......................20
TUĞÇE......................20
HALE........................20
AFED........................20
BULUT.......................20
NANELİŞKR...............20
HAYAL......................20bitti
SAMYELİ..................20
SU 41.......................20
BİRSEN.....................13
BONCUK...................10

LİSTEMİZ TAMAMDIR
DUAMIZ CUMA AKŞAMI

canlarım bende çıkıyorum eşim çagırıyo kusura bakmayın kalıcam ama kızıyo erken kalkıcam kahvaltı hazırlamam lazım garibe kahvaltı vermiyorum kaç zamandır allaha emanet olun canlar :a015::a015:işşalah sabah görüşürüz :icecream:

bende bi bakim dediim eşimi uyuttum işlerim vardı onları yaptım ütü falan birazda kılzra bakim dedim ama erken kacmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…