ayyyy,öldüm geçmişi bitircem diye,ne kadan çok öyle ki,daha bir gün öncesini okuyamadım,akşam sızmış kalmışım uykusuzluktan,yorgunluktan,aslında kocayı uyutup kaçcaktım çaktırmadan,kendim uyumuşum,her gece üç defa wc ye kalkan ben hiçççç kalkmamışım ve çok konuşmuşunuz,yarım yamalka okuyarak anca bitirdim.
boncuk inş. sonucun güzel çıkar canım.
teşekkür ederim ayrıca tedavim için iyi dileklerinize kızlar,boncuk,tuğçe,hayal ve derin,yazdıklarınızı okudum,ama alıntı almadım çünkü okurken bile çok zaman geçti,bide alsaydım burdan kalkamazdım heralde.
burasıda öyle,iki gündür kombi açık,yoksa üşüyo insan,kalın falan giyinmek fayda etmiyo,zaten sevmiyorum kalın giyinmeyi,hareket kapasitemi engelliyo.
mavişim,naber canım?
kızlar ben geldim ne yapıyosunuz bakemolumunekankayizsmile
ayy burasıda çok soğuk ya bizim burda doğalgaz yok kalorifer var onuda yakmadılar buz tutuyorum valla hasta olcam diye korkuyorum
kızlar ben geldim ne yapıyosunuz bakemolumunekankayizsmile
ayy burasıda çok soğuk ya bizim burda doğalgaz yok kalorifer var onuda yakmadılar buz tutuyorum valla hasta olcam diye korkuyorum
kız gel burası hamam gibi vallahi ısı yalatımıda yaptık eşim lohusayım diye açtı kombiyi üsüme dedi erken açtık vallahi burda kimse yakmıyo daha eşime dedim sen böyle aç ısınıyım fatura gelincede sen ısınırsın dedim:roflol::roflol::roflol::roflol:allah seni ne etmesin dedi sen hasta olma iyi olda ben bişey istemem dedi kızz iyiki evlenmişim bu adamla he allahıma şükrediyorum karşıma böyle bir insanı çıkardıgı için bazen gıcık oluyorum ama :mymeka::mymeka::mymeka: olsun herkezin bir kusuru olur demi:kedi::kedi:
Allah bozmasın kuzum mutluluğunuzu....
amin canım anam kocam geldi yandık yakalandık he kız cüzdanını unutmuş he kız bir baktı ban aynı böyle oldum he eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile sen yatıyodun genemi başındasın onun dedi bende ne yapalım aşklarım bekler dedim iyi demişim demi kız adam kıskanmaya başladı he sizi:roflol::roflol::roflol:dün bana diyo beni uyuttun kaçta yattın kim bilir dedi bende lafın altında kalırmıyım dedim fırsattan istifade oooooooo neler neler oldu ben bidaha o fırsatı verirmiyim acaba dedi bende verirsin verirsin dedim:jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:
kız sevtunum benim çıkmam lazım kuzum kusura bakma emi.... ev aldı başını gidiyo temizlik yapcam zaten temizlikçi gacı gibi oldum 2 gündür sonra kaynanamla çarşıya gitcez mobilya bakcaz bizimki mobilyalarını değiştircek de.... akşama gelirim inşallah gerçi dizilerim var amme bakalım zaten biz dizi olmuşuz heee.....
ebrarım kuzummmm ben duayı okudum haberin ola balım.....
kız gel burası hamam gibi vallahi ısı yalatımıda yaptık eşim lohusayım diye açtı kombiyi üsüme dedi erken açtık vallahi burda kimse yakmıyo daha eşime dedim sen böyle aç ısınıyım fatura gelincede sen ısınırsın dedim:roflol::roflol::roflol::roflol:allah seni ne etmesin dedi sen hasta olma iyi olda ben bişey istemem dedi kızz iyiki evlenmişim bu adamla he allahıma şükrediyorum karşıma böyle bir insanı çıkardıgı için bazen gıcık oluyorum ama :mymeka::mymeka::mymeka: olsun herkezin bir kusuru olur demi:kedi::kedi:
günaydın balımmmm.....
kızz mavış sıkı giyin kızzz hasta olma sakın ola....
kız sevtunum benim çıkmam lazım kuzum kusura bakma emi.... ev aldı başını gidiyo temizlik yapcam zaten temizlikçi gacı gibi oldum 2 gündür sonra kaynanamla çarşıya gitcez mobilya bakcaz bizimki mobilyalarını değiştircek de.... akşama gelirim inşallah gerçi dizilerim var amme bakalım zaten biz dizi olmuşuz heee.....
ebrarım kuzummmm ben duayı okudum haberin ola balım.....
maşallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsin
bende öyle yapıyorum ama canım inşAllah üşütmem yoksa benimkinin çenedinden kurtulamam
ay canım benim evde aynı durumda ama yapacak adam yok ne olacak bu durum bilmiyorum hiç gözüm almıyo zaten eve gidince karnımı zor doyuruyorum bi kadın mı çağırsam diye düşünüyorum canım da sıkılıyo sonumuz hayır olsun biri evi görürse belediyeye haber verir diye korkuyorum:roflol:
neyse canım sana kolay gelsin görüşürüz Allaha emanet ol
işşallah sag saglim gelirsin eve allah şifa versin canem benim gel öpüyüm gitmeden seniŞenizŞenizŞenizKonuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kardelen5233, flan, mavi2505+, pelin67, samyeli26+, sevtun2, tugcal+
kızlar benim çıkmam lazım,dün kolum için dr a gittim,röntgen bozuktu,şimdi yapılmış,onu çektircem,öğleden sonrayada doluyum,görüşürüz inş.güzel haberlerle.
ebroşum,gelirsen görürsün,yoksun ama,ösledim kıs seni,görüşemiyoz,sanki aylar oldu ha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?