bu gecikmede hiç test yapmadm 7 gün geçti adetim.test yaptırmakdan da korkuyorum sonuç olumsuz çıkacak die
bende aynı durumdayım seninle.AMa annem arayıp rüyamda senin oğlun vardı deyince dayanamayıp koşa koşa test aldım.:) Ama sonuç negatif oldu malesef.Gerçi adetimi henüz 2 gün geçti ama bakalım artık hayırlısı..
canım bende katılmak istiyorum ben 3 yıllık evliyim ok bu arada nasılsın görüşe miyoruz neler yapıyorsunarkadaşlar dua listesini baştan yapıcam
herkes bana nekadardır bebek beklediğini yazarmı sürelerde değişiklik olmuştur mutlaka bide kimler katılmak istiyo kimler istemiyo ona göre yapalım listeyi eski liste tamamlandı biliyosunuz .bugün ve yarın bana bildirirseniz çok sevinirim .bu mesajımıda arada öne çekerseniz iyi olur herkes görmüş olur
AYYYYYYYYYYYYYY DARAL GELDI BANA VALLA BU EVDEN BEN EVIMI OSLEDIM SANIRSAM NE USTASI BITER NE MOBILYACISI ELEKTRIKCISI OFFFFFFFFFFFFFFFF
neyse kuzularım nasılsınız gecmısı okumakla kalıyorum ıkı gundur yazdıklarımı yorumlayan arkadaslarım hepınıze tesekkur edıyorum umarım kımseyı atlamadım kızlar atladıysam da kusuruma bakmayın evıme gecınce bunu telafı edıcem mutlaka ve mutlaka ama gecmeme baya bı var
aklımda kalanları yazem hemen
ebosum bıtanecık ablam ınsallah mesajmı almıssındır bugun gecmıs olsun demıstım hem esın ıcın hemde kardesın ıcın tatlısım bıraz bunalımlardayız galıba bende de bırazvar ole bı durum da ustunu ortuyom ne yalan solayım yarın arıcam kuzu baska turlu rastlasmıcaz cunkum
kardelosum gecmıs olsun tatlısım grıp olmusuz ınsallah hamıslık belırtısıdır kızzzzz senıde osledım yaaaaaaaaaaaaaa
boncugum sana da gecmıs olsu tatlım yaaaa mıde bulantın gecmıstır bıraz umarım noluyo topıce yaaa bı okutsakmı kendımızı topıcceksaka bı yana kendıne dıkkat et tatlım
eliksircim tedvın hayrlı olsun canım
yetercım esının beyın amelıyatımı olacak yanlıs anlamadım degılmı gecmıs olsun canım allah sıfa versın
zeynepcım llahım yavrunu sana bagıslasın caım bızede dua et
garıpcım adet olmussun galıba tatlım ınsallah bısey yoktur da gerısı onemlı degıl bu ay olmasa bıdahakı ay olur ınsallah canım
kardelnbhrcım uzulme tatlım ınsallah kıst yoktur yaaaaaa rabbım sıfa versın
bırsencım semracım anatolıam kardelenım sevtun derınım elacım waycım ( ay bole teker teker yazınca mutlaka atladıklarım oluyo ksusura bakmayın) yanı herkes ıyıdır ınsallah ben kactım allaha emanet olun
cümleten iyi akşamalrrrr nasılsınız arkadaşlar..keyifler nasıll??
arkadaşlar dua listesini baştan yapıcam
herkes bana nekadardır bebek beklediğini yazarmı sürelerde değişiklik olmuştur mutlaka bide kimler katılmak istiyo kimler istemiyo ona göre yapalım listeyi eski liste tamamlandı biliyosunuz .bugün ve yarın bana bildirirseniz çok sevinirim .bu mesajımıda arada öne çekerseniz iyi olur herkes görmüş olur
selinam gayet başarılısın sabırla herkese cevap yzmışsın kuzum kardeloşa diyelim bi aistana ihtiyacı varmı
burada nasılsın kuzum?
amin inşallah
ALLAHIM sabır versin arkadaşada sanada canım kötü şeyler düşünme kaderimizde nevarsa onu yaşıycaz inşallah bundan sonra yüümüz güler
oyy kuzum benim kıyamam demek cıs oldu mevlam şifa versin benim için öp kuzuyu kanka
üzülme iyileşince toparlanır kilo gelir yerine .sen nasıl oldun iyisinmi ?
selam tatlışlar hepiize hayırlı cumalar rabbim gönlümüze göre versin
bugün bi eksiklik hissettim ya dua olmayınca nasipse liste hazırlıyorum hemen devam kaldığımız yerden .
kardeloşumun misafiri var bugün allah kolaylık versin inşallah iyileşmiştirde rahat hizmetini ediyodur .
kayram mesaj demiştinya ben msnden sandım kuzum meğerse telden yollamışsın sory yaa yeni gördüm allah razı olsun balım eşimin parmağı daha iyi .sen nasılsın buarada nezaman bitiyo işleriniz
boncuğum sen nerelerdesin kuzum?misafirden başını alamıyosun yaa .
ben GÜLÜ iyce merak ettim nerdeki ya insan haber vermezmi :26:
peloşumda bugün test yaptırcaktı inşallah müjde vericek buara baya hamişimiz oldu çok şükür darısı peloşa ve bizlere
neyse hepinizi çok öpüyorum
arkadaşlar dua listesini baştan yapıcam
sagol canım allahım sabır versin diyorum çok zor okadar heyecanlıydıki garibim seviniyodu kolay degil 22 hafta taşıdı kızını ama takdiri ilahi allahım böyle olmasını istedi biöyle oldu dikişte çare degil anladıgım kadar allahım ne verirse hayırlısını versin canlarımhayırlı cumalar olsun rabbim dualarımızı kabul etsin
bende bugün kızımın 4 . ay aşısını yaptırdım geldim ishal olmuştu antibiotikten dolayı onun içinde ilaç aldık verdim uyudu inş geçer kuzum 6.300 kg dan 6.180 e düşmüş
sevtuncum arkadaşın için çok üzüldüm allah ona sabır versin inş yeniden melegini gönderir onada tüm bekleyenlerede inşşşş
canım benim tam 10 sene dicek mayısın 6 sında bebegim yokarkadaşlar dua listesini baştan yapıcam
ben geldim hatunlar heran gidebilir ama
kız derdanur kızmı irkekmi süle çabuk
kardelen bebem görüşemiyoruz bebem ne var ne yok bakalım:82::82::82:
iyidir canım sağol nolsun bildiğin gibi işte.Sen nasılsın daha çok mu işiniz?
Arkadaşlar sizede merhaba nasılsınız
Ebrarım benimde Haziran da 6 sene olcak zaman ne çabuk geçiyo.Bende dualarınızı istiyorum
Kızlar galiba kupa bende 11 yılla ::::)))))))))
ben kaçtım kardeşim geldi allahıma emanet olun by
EGAL naber ne var ne yok bebem hoş geldin bu arada
hosbulduk cnmm,, iyyim canm ne olsun SIKINTIDAN patliom bi giriyorum yazdiklarinizi okuyorum cikiyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?