Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bu gecikmede hiç test yapmadm 7 gün geçti adetim.test yaptırmakdan da korkuyorum sonuç olumsuz çıkacak die

bende aynı durumdayım seninle.AMa annem arayıp rüyamda senin oğlun vardı deyince dayanamayıp koşa koşa test aldım.:) Ama sonuç negatif oldu malesef.Gerçi adetimi henüz 2 gün geçti ama bakalım artık hayırlısı..

Son düzenleme:

inşşşşşşşşşşşşşşşşşş sizlerde olursunuz kızlar

canım bende katılmak istiyorum ben 3 yıllık evliyim ok bu arada nasılsın görüşe miyoruz neler yapıyorsun

canım ben iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli

cnm benide listeye katabilirmisin?? benim 2 yil oldu..:97:

iyiyim canım çok şükür.sancım vardı öğlene kadar yattım canım.sonrada bi arkadaşıma gittim.geldim yemek fln işte uğraşıyoruz.ben duaya katılmak istiyorum abla 9 aydır bekliyorum.rabbim cümlemizi fazla bekletmez inş.

sagol canım allahım sabır versin diyorum çok zor okadar heyecanlıydıki garibim seviniyodu kolay degil 22 hafta taşıdı kızını ama takdiri ilahi allahım böyle olmasını istedi biöyle oldu dikişte çare degil anladıgım kadar allahım ne verirse hayırlısını versin canlarım
canım benim tam 10 sene dicek mayısın 6 sında bebegim yok
ben duaya katılmak istiyorum ben hep burdayım bunu unutmayın

ben geldim hatunlar heran gidebilir ama
kız derdanur kızmı irkekmi süle çabuk
kardelen bebem görüşemiyoruz bebem ne var ne yok bakalım:82::82::82:

ben geldim hatunlar heran gidebilir ama
kız derdanur kızmı irkekmi süle çabuk
kardelen bebem görüşemiyoruz bebem ne var ne yok bakalım:82::82::82:

iyidir canım sağol nolsun bildiğin gibi işte.Sen nasılsın daha çok mu işiniz?

Arkadaşlar sizede merhaba nasılsınız

Ebrarım benimde Haziran da 6 sene olcak zaman ne çabuk geçiyo.Bende dualarınızı istiyorum

bende iç güveyden halliceyim bebem kusura bakma faceyi kaç zamandır açmıodum açınca millet nerdesin diye sitem ediyo buruya anca yazdım kusura bakmayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…