Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım artık bir çok devlet has yapıyor ücrette almıyor sgk karşılıyor ünvrst dede yapılıyor ücretsiz ama özelden ücret ödüyorsun

evet doğru söylüyorsun. artık heryer yapıyor. biz eşim için ilk defa yaptırdığımız için özele gitmiştik. bakalım ben pko luyum. bende bu ay klomen kullandım 5 gün sonra yumurta boyutu ölçüldü. 18mm kadar büyüdü. sonra ovitrelle iğne vuruldum. bakalım bekliyom. dua ediyom.

rabbim yüzünü güldürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Maksada sabırla erişilir, aceleyle değil! Sabret, doğrusunu Allah daha iyi bilir. [Mevlana].

canım geçmil olsun
rahim ağzındaki yara adet gecikmesi yaparmıymışki
canının yanacağını sanmıyorukardeşimd yakmışlardı o canım yanmadı demişti
canım bir süre gelemeyeceğim diyorsun ya inşş aramıza döndüğünde böcüğün göbüşünde olur
[/QUOTE]

cok sagol canım benim allah razı olsun...bilmiyorumki yara gecikme yaparmı ben tahmını söyledim doktorda öyle bişey demedi...amin canım inş ben döndügümde sizlerdende güzel haberler alırım hayırlısıyla kendine cok iyi bak öptüm...

cok sagol canım benim allah razı olsun...bilmiyorumki yara gecikme yaparmı ben tahmını söyledim doktorda öyle bişey demedi...amin canım inş ben döndügümde sizlerdende güzel haberler alırım hayırlısıyla kendine cok iyi bak öptüm...[/QUOTE]

ya bu ste neden yavaşşşşşşşşşş

naber kız sevtun canım ya kafana yakma taktıkça irdeledikçe biz sakındıkça çöp gözümüze direk geliyo biraz güzel şeyler düşün kafanı kurcalama yoksa gerisi gelmiyo kendine iyi bak canım
geçmiş olsun tekrar gökçeye ama olsun sağlığı yerinde olsunda verdiğini çabuk alıp geri toparlar kendini sen elinden geldiğince emzir ve sakın normal süt verme 1 yaşına kadar bolcada su ver içtiği kadar ılık aradada ağzının içini ılık karbonatlı suyla temiz bi tülbentle sil hem pamukçuk olmaz hemde ağzındaki mikroplar temizlenir hadi kızını öp kendinize iyi bakın
canım benide yaz benim süre vermeme gerek varmı varsa 3 yıl yazabilirsin elimden geldiğince herkese okurum
[/QUOTE]
pelincim geçmiş olsun ama haberin olsun SAKIN yaktırma rahime zarar verme olasılığı olurmuş doğum yapmadığın için dondur zaten doğum yaparken onunla birlikte vücut temizliyo dikkat et düzgün bi dr yapsın
canım sen yurt dışında değilmiydin orada sistem farklı olabilir dr konuş tüm tetkikleri ve eşiminde sperm sayısına baktırmak istiyoruz de ona göre dr ürolojiye yollar seni umarım güzel sonuçlar alırsın

# son_ece
# ARDAMAR
# tugcal
# KK Pro Üyeyeteeeeer
# egal slm kızlar tugcal sen nasılsın canım ya taşındınmı yeni evine işlerin nasıl bittimi oğluşun nasıl şeker testi var sırada

pelincim geçmiş olsun ama haberin olsun SAKIN yaktırma rahime zarar verme olasılığı olurmuş doğum yapmadığın için dondur zaten doğum yaparken onunla birlikte vücut temizliyo dikkat et düzgün bi dr yapsın

canım sen yurt dışında değilmiydin orada sistem farklı olabilir dr konuş tüm tetkikleri ve eşiminde sperm sayısına baktırmak istiyoruz de ona göre dr ürolojiye yollar seni umarım güzel sonuçlar alırsın[/QUOTE]

canım benim cok sagol...bende internette araştırdım senin dedigin gibi yazıyo bende dondurtacam...bilgi verdigin icin ayrıca sagol...kendine ve bebişine iyi bak ben şimdi cıkıyorum sonra görüşürüz inş girebilirsem tabiki bı muddet görüşemeyebiliriz öpüyorum seni...

# son_ece
# ARDAMAR
# tugcal
# KK Pro Üyeyeteeeeer
# egal slm kızlar tugcal sen nasılsın canım ya taşındınmı yeni evine işlerin nasıl bittimi oğluşun nasıl şeker testi var sırada

iyiyim canım sen nasılsın??? yok canım yarın tasınıyorum inşallah... baya yoruldum artık yarın anneme gidicem eşimle babam yapacaklar...
ben ay sonunda ayrtıntılı ultrasona da giriem senden istedimi dr...??? seker testi yapıldı bana annem diyabetli old için erken yaptı dr 24 haftada yapılcakmış bir daha...
ufaklık napıyo sen baya hissediyorsundur artık ben yeni başladım hissetmeye elimi kolumu anlamıyom ama arada bir baya dövüyo oğlan...

bende kanam alanı olduğu için ayrıntılı ultrasone geçen hafta girdim ben ama 2 hastaneye bir gittiğim için salı günü tekrar girecem şeker testini daha yapmadılar evet ben önceden alışık olduğumdan bayadır hissediyorum hatta bi tane steteskop bile aldık arada fazla hareketli olunca kalp atışını dinliyoz kendine dikkat et yukarıya veya bişeye uzanma bu aydan sonra çok önemli kendine iyi bak

steteskop bende aldım ama duyamıyorum maalesef...(( uyurken falan duymaya alışıyorum heralde...:))) tamam canım sen de kendine dikkat et öptüm senin de oğlunu da....:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…