Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

inşallah canım allah en kısa zamanda kucağını hayırlısıyla doldursun canım

canım bende 1 yıldır istiyordum olmustu ama 1 ay önce 2 aylık bebişimi düşürdüm inşallah allahım yine o mutluluğu nasip eder

Canım benim vardır bun da da bir hayır çok acıdır eminim ama bir kez olmuş tekrarı da olacaktır inşallah yüreğini ferah tut ne olur:54:

slm bende olmak istiyorum inşalllah :23:

İnşallah canım

Valla çok iyiydi sağol içten gelerek güldüm şükür :9:

Ben 37 yaşındayım kızlar 15 senelik evliliğim var 14 senedir bebiş istiyoruz.Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu yıllar önce..Ama Allah münasip görmedi şu ana kadar..Bu durum ara ara çok can yakıcı olsa da şükürcü kaderci bir yapıya sahibim..Bir gün inşallah diyorum :61:

güzel bişey hep iyi düşünmek inşallah en kısa sürede bebişin kucağında olur hiç aşılama veya tüp bebek yapmadınmı

ebrar kardeloş derin tutiş nerdesiniz yaw ama size ceza verecem derdada gelip dr gittim diye haber vermedi kızdım size

güzel bişey hep iyi düşünmek inşallah en kısa sürede bebişin kucağında olur hiç aşılama veya tüp bebek yapmadınmı

Sağol canım Allah razı olsun,inşallah...Yapılacak bir şey yok canım herşeye rağmen hayat devam ediyor herşey de yaradının takdiri allah bu günlerimizi aratmasın diyelim..Yıllar önce yaptık canım 4 aşılama 1 tüp denememiz var ama hepsi başarısız sonuçlandı..Kısmet işte ...

hayırlı uğurlu olsun sevindim.:21:

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla.Umarım sende hamile kalınca diğer topiklere transfer olan arkadaşlardan olmazsın.

ne güzel haberrrrrrr
allahım sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş:66::66::66::52::52::52::52::52::52::52::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::74::74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

:nazar:hepinizi çok sevioruummm :48::48:tebrik eden ana lıbntı yapamadığm arkadaşlarada çok çok teşekkürler ediyorumm abrar kayram elixir elaezel sünger pelin birsen hepinize teşekkürler ediyorum svincimi paylaştığınız için dualarım hep sizinle olacak sakın unutmayın:16::16: işyerimde bu site engellendiği için eskisi gibi giremiyorum gündüzleri akşamda yemek temizlik misafirr anca bu saatlerde fırsatım oluyo ama geçmiişi okumak yetiyor allahım çok şükür bu günleri gösterdiya hayırlısıyla kucağımada almak nasip olur inşallah:nazar: bu gün ultrasonda bakıldı minnaciık zor belli oluyo teyzeleri daha 6 haftalıkmış darısı hepinizin başına dualarım hep sizinle kendinize çok iii bakın ööppptüüüüüüüümmmmmmmm:79::79:

hayirli olsun cok mutlu oldum yaaa allah bizede nasip etsin saglikla kucagina alirsin insallah tadavimi yoksa normal mi canim:26:

bgn yıne mısafır vardı :9:yenı oturdum vallah:53:
kardelenım hayırlısı olsun cnm ınsallah önümüzdekı aylarda verırsın müjdeyı:16:
zeynepcıgım allah tamamını erdırsın cnm cok sevındım darısı tüm ısteyenlerın basına :16::16:

aminnn darısı hepimizin başına... Rabbim hiçbirimizi aratmasın..dualarını eksik etme..
:nazar:hepinizi çok sevioruummm :48::48:tebrik eden ana lıbntı yapamadığm arkadaşlarada çok çok teşekkürler ediyorumm abrar kayram elixir elaezel sünger pelin birsen hepinize teşekkürler ediyorum svincimi paylaştığınız için dualarım hep sizinle olacak sakın unutmayın:16::16: işyerimde bu site engellendiği için eskisi gibi giremiyorum gündüzleri akşamda yemek temizlik misafirr anca bu saatlerde fırsatım oluyo ama geçmiişi okumak yetiyor allahım çok şükür bu günleri gösterdiya hayırlısıyla kucağımada almak nasip olur inşallah:nazar: bu gün ultrasonda bakıldı minnaciık zor belli oluyo teyzeleri daha 6 haftalıkmış darısı hepinizin başına dualarım hep sizinle kendinize çok iii bakın ööppptüüüüüüüümmmmmmmm:79::79:

yeni listeniz hayırlı olur inşş
cano bende daha iyiyim kuzuyu götürdük geldik koklarım senin için öperim canım eşinede tekrardan geçmiş olsun iyi olmasına sevindim sende kib canommmmm:29:
saol cano allah razı olsun inşallah hayırlı olur listemiz
geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkürler kuzumu ve seni çok öpüyorum
Ebrarcım ben katılmak istiyorum.Benim 11 yıl oldu bekleme sürem canım...
banucum bu son senemiz olur inşallah bebek hasretiyle geçen
listeye ekliycem canım
Ben duaya katılmak istiyorum ebrarcım
mirandam çok teşekkürler canım allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bende katımak istiyorum 7 yıl oldu
yetercim ekliyorum canım allahım daha çok bekletmesin bizleri
canım bende katılmak istiyorum ben 3 yıllık evliyim ok bu arada nasılsın görüşe miyoruz neler yapıyorsun

canım ben iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli
tamam canım ekliyorum allahım daha fazla bekletmesin inşallah
ben iyiyim canım aynı işte sen nasılsın niye keyifsizdin bugün hayırdır?
cnm benide listeye katabilirmisin?? benim 2 yil oldu..:97:
egalcim bu liste dua listesi katılmak istiyosun değilmi canım yani diğer liste değil yanlış anlama soruyorum ama sadece hatırlatmak istedim .ben hemen eklerim canım
iyiyim canım çok şükür.sancım vardı öğlene kadar yattım canım.sonrada bi arkadaşıma gittim.geldim yemek fln işte uğraşıyoruz.ben duaya katılmak istiyorum abla 9 aydır bekliyorum.rabbim cümlemizi fazla bekletmez inş.
kuzum allahım gönlüne göre versin inşallah tez vakitte gelicek bebişin ekliyorum kuzum
sagol canım allahım sabır versin diyorum çok zor okadar heyecanlıydıki garibim seviniyodu kolay degil 22 hafta taşıdı kızını ama takdiri ilahi allahım böyle olmasını istedi biöyle oldu dikişte çare degil anladıgım kadar allahım ne verirse hayırlısını versin canlarım:14::14::14::14:

canım benim tam 10 sene dicek mayısın 6 sında bebegim yok :14::14::14::14:
ben duaya katılmak istiyorum ben hep burdayım bunu unutmayın:48::48::48::48:
sevtunum allahım daha çok bekletmesin kuzum napalım kader
yanlız bişy demek istiyorum şimdi başa dönüyoruzya sana daha yeni okundu sende başlarda olduğun için seni ortalara doğru okusak enazından evine filan geçmiş olursun nedersin canım
iyidir canım sağol nolsun bildiğin gibi işte.Sen nasılsın daha çok mu işiniz?

Arkadaşlar sizede merhaba nasılsınız

Ebrarım benimde Haziran da 6 sene olcak zaman ne çabuk geçiyo.Bende dualarınızı istiyorum
kuzum allahım inşallah bekletmiycek daha fazla dualarım seninle ekliyorum listeye
ebrarcım 4 yıl benimki... yazarsın benide canım...
semoşum tamam kuzum ekliyorum senide allahım bekletmesin bebişin gelsin inşallah
selam kızlar nasılsınız...gecmişe bakamıcam kusura bakmayın moralim cok bozuk:14::14::14:...bugun doktora gittim rahim agzında yara varmış doktor ya yakacak ya donduracak inş cok canım yanmaz:18::18:... hormon testlerimi yaptırdım onları on gün sonra alcam 15 gün daha annemdeyim benim icin dua edin canlarım kötü bişey cıkmasın haylrslıyla... bu arada hamile degilim halada adet olmadım yara geciktirdi heralde...herkezin bi imtihanı var benimde imtihanım buymuş napalım rabbimden gelene boynum kıldan ince inş bu günleri atlatıp güzel günlerde görürüz... beni hic yanlız bırakmayan arkadaşlarımdan allah razı olsun hic yorum yazmayanlardanda allah razı olsun ben elimden geldigince yazmaya calıştım eger kırdıgım varsa özür dilerim ben bi muddet giremiycem...:43::43::43: hepinizi cok seviyorum allaha emanet olun hepinizi tek tek öpüyorum... beni unutmayın...hoşcakalın...:14::14::14:

canim uzulme,insallah rabbim bir daha ki ay sevindirsin:38::38::38::38::38:
peloşum çok geçmiş olsun kuzum sıkma tatlı canını kolaylıkla halledilir bu sorun
hamişde değilmişsin çok üzüldüm canım ümitliydim ama nasip hayırlısı olsun
buarada niye girmiyceksin anlamadım kuzum bişeymi olduki?
# son_ece
# ARDAMAR
# tugcal
# KK Pro Üyeyeteeeeer
# egal slm kızlar tugcal sen nasılsın canım ya taşındınmı yeni evine işlerin nasıl bittimi oğluşun nasıl şeker testi var sırada
birsenim öbürü hem karışık hemde uzundu bunu aldım
senide ekliycem tabi kuzum sanada doğuma giderken okuycaz nasipse dualarla gideceksin doğuma
iyiyim canım sen nasılsın??? yok canım yarın tasınıyorum inşallah... baya yoruldum artık yarın anneme gidicem eşimle babam yapacaklar...
ben ay sonunda ayrtıntılı ultrasona da giriem senden istedimi dr...??? seker testi yapıldı bana annem diyabetli old için erken yaptı dr 24 haftada yapılcakmış bir daha...
ufaklık napıyo sen baya hissediyorsundur artık ben yeni başladım hissetmeye elimi kolumu anlamıyom ama arada bir baya dövüyo oğlan...:1::1::1:
canım hayırlı olsun taşınıyomuşsun artık güle güle oturun yeni evinizde
demek ufaklık hissettiriyo artık maşallahbarekallah çok öpttüm canım
Valla çok iyiydi sağol içten gelerek güldüm şükür :9:

Ben 37 yaşındayım kızlar 15 senelik evliliğim var 14 senedir bebiş istiyoruz.Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu yıllar önce..Ama Allah münasip görmedi şu ana kadar..Bu durum ara ara çok can yakıcı olsa da şükürcü kaderci bir yapıya sahibim..Bir gün inşallah diyorum :61:
canım allahım gönlüne göre versin topiğimize hoşgeldin dilerim burası çok uğurlu gelir sana rabbim daha fazla bekletmez .inşallah karşılaşıp muhabbet ederiz :71:

arkadaşlar dua listesini baştan yapıcam
herkes bana nekadardır bebek beklediğini yazarmı sürelerde değişiklik olmuştur mutlaka bide kimler katılmak istiyo kimler istemiyo ona göre yapalım listeyi eski liste tamamlandı biliyosunuz .bugün ve yarın bana bildirirseniz çok sevinirim .bu mesajımıda arada öne çekerseniz iyi olur herkes görmüş olur​

arkadaşlar dua listesini baştan yapıcam
herkes bana nekadardır bebek beklediğini yazarmı sürelerde değişiklik olmuştur mutlaka bide kimler katılmak istiyo kimler istemiyo ona göre yapalım listeyi eski liste tamamlandı biliyosunuz .bugün ve yarın bana bildirirseniz çok sevinirim .bu mesajımıda arada öne çekerseniz iyi olur herkes görmüş olur​

ben anlamadım ne yapacağınızı?biraz daha anlatabilir misiniz?

arkadaşlar iyi geceler bi sorum olucaktı sizlere reglime tam 4 gün var ama 3 gündür özelliklede geceleri göğüs ağrım çok var yanlardan dokunulmuyo ve yanma var hiç böle bişe yaşamamıştım regli öncesindede böle belirtilerim hiç yokdu acaba gebelik belirtisimidir bu? bide sabah burun kanaması oldu biraz..bilgisi olan varsa çok sevinicem

Herkese iyi geceler arkadaşlar

Pelincim yara o kadar önemli bişey değil yaa doğum yapınca ondan da kurtulcaz inşallah.Bende de var ama hiç bi dr yakalım donduralım falan demedi zaten yeter demişti galiba doğumdan önce yaktırmak hiç sağlıklı değil.Biçok kadında da var zaten üzülme tatlım.

Birsen ve tuğçe demek steteskop aldınız Allah emi:9: İyi fikir ama eşim bana hayatta almaz onu

Duru hoşgeldin ümidine inancına duruşuna hayran kaldım.İnşallah bundan sonrada topiğimizde görürüz seni

Arkadaşlar ben şehir dışına çıkıyorum 2 hafta kadar uğrayamam dönüşte görüşmek üzere inşallah.Döndüğümde hamişlerimiz çoğalmış olur umarım.

ben anlamadım ne yapacağınızı?biraz daha anlatabilir misiniz?
öncelikle merhaba biz herhafta dua okuyoruz iki kişiye ayetel kürsi 313 tane onun için bebek bekleme sürelerimizi liste yapıyorum osıraya göre okunuyor canım .yaptığımız kısaca bu
arkadaşlar iyi geceler bi sorum olucaktı sizlere reglime tam 4 gün var ama 3 gündür özelliklede geceleri göğüs ağrım çok var yanlardan dokunulmuyo ve yanma var hiç böle bişe yaşamamıştım regli öncesindede böle belirtilerim hiç yokdu acaba gebelik belirtisimidir bu? bide sabah burun kanaması oldu biraz..bilgisi olan varsa çok sevinicem

canım gögüs ağrıları birinci derecede gebelik belirtisi inşallah hamilesindir burun kanaması için bişey diyemiycem geçmiş olsun

burun kanamasının gebelikle ilgili olduğunu sanmıyorum hiç duymadım canım.Göğüslerin her aydan farklıysa gebelik olabilir belki ama adet önceside göğüsler acıyo genelde.İnşallah gebesindir :49:

öncelikle merhaba biz herhafta dua okuyoruz iki kişiye ayetel kürsi 313 tane onun için bebek bekleme sürelerimizi liste yapıyorum osıraya göre okunuyor canım .yaptığımız kısaca bu

ne kadar mübareksiniz ya..çok etkilendim..Allah dualarınızı kabul etsin.. bende 3 yıllık evliyim.. offf çok etkilendimmmmmmmmmmmm

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

allahım senbüyüksün kedmizle dalga geçer olduk :52::52:

Vallahi öyle napalım şekercim başka türlü olmuyor.

selam kızlar nasılsınız...gecmişe bakamıcam kusura bakmayın moralim cok bozuk:14::14::14:...bugun doktora gittim rahim agzında yara varmış doktor ya yakacak ya donduracak inş cok canım yanmaz:18::18:... hormon testlerimi yaptırdım onları on gün sonra alcam 15 gün daha annemdeyim benim icin dua edin canlarım kötü bişey cıkmasın haylrslıyla... bu arada hamile degilim halada adet olmadım yara geciktirdi heralde...herkezin bi imtihanı var benimde imtihanım buymuş napalım rabbimden gelene boynum kıldan ince inş bu günleri atlatıp güzel günlerde görürüz... beni hic yanlız bırakmayan arkadaşlarımdan allah razı olsun hic yorum yazmayanlardanda allah razı olsun ben elimden geldigince yazmaya calıştım eger kırdıgım varsa özür dilerim ben bi muddet giremiycem...:43::43::43: hepinizi cok seviyorum allaha emanet olun hepinizi tek tek öpüyorum... beni unutmayın...hoşcakalın...:14::14::14:

Canım çok geçmiş olsun sakın korkma.

canim uzulme,insallah rabbim bir daha ki ay sevindirsin:38::38::38::38::38:

canim bana hic bu konuda doktorum hic birsey demediii:50::50::50:sende 4 asi karistirip mi vurulmustun?yoksa sadece kizamikcik mi???haftaya randevum var sorucam ama,pek konuskan degil kendisi:59::59::59::59::59::59:sen 1 defami vuruldun canim yoksa benim gibi 3 defa belli araliklar ilemi vuruldun???:26::26::26:
[/QUOTE]
Canım çok geçmiş olsun sakın korkma

bende kanam alanı olduğu için ayrıntılı ultrasone geçen hafta girdim ben ama 2 hastaneye bir gittiğim için salı günü tekrar girecem şeker testini daha yapmadılar evet ben önceden alışık olduğumdan bayadır hissediyorum hatta bi tane steteskop bile aldık arada fazla hareketli olunca kalp atışını dinliyoz kendine dikkat et yukarıya veya bişeye uzanma bu aydan sonra çok önemli kendine iyi bak

Ay valla bizler ne insanlarız ultroson ucuz olsa ben hamile kalsam eve alırım valla ::::::)))))))))99

yalnızlık zor vallah geceleri evde yalnız kalmak ama ALLAHA sığınalım birşeycik olmazz

Ay valla gece evde yalnız olmak zor ben şimdi yalnızım eşim dedemi hastahaneye götürdü bütün ışıklar yanıyor valla cami gibiyim::)))

Back
X