yeni listeniz hayırlı olur inşş
cano bende daha iyiyim kuzuyu götürdük geldik koklarım senin için öperim canım eşinede tekrardan geçmiş olsun iyi olmasına sevindim sende kib canommmmm
saol cano allah razı olsun inşallah hayırlı olur listemiz
geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkürler kuzumu ve seni çok öpüyorum
Ebrarcım ben katılmak istiyorum.Benim 11 yıl oldu bekleme sürem canım...
banucum bu son senemiz olur inşallah bebek hasretiyle geçen
listeye ekliycem canım
Ben duaya katılmak istiyorum ebrarcım
mirandam çok teşekkürler canım allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bende katımak istiyorum 7 yıl oldu
yetercim ekliyorum canım allahım daha çok bekletmesin bizleri
canım bende katılmak istiyorum ben 3 yıllık evliyim ok bu arada nasılsın görüşe miyoruz neler yapıyorsun
canım ben iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli
tamam canım ekliyorum allahım daha fazla bekletmesin inşallah
ben iyiyim canım aynı işte sen nasılsın niye keyifsizdin bugün hayırdır?
cnm benide listeye katabilirmisin?? benim 2 yil oldu..:97:
egalcim bu liste dua listesi katılmak istiyosun değilmi canım yani diğer liste değil yanlış anlama soruyorum ama sadece hatırlatmak istedim .ben hemen eklerim canım
iyiyim canım çok şükür.sancım vardı öğlene kadar yattım canım.sonrada bi arkadaşıma gittim.geldim yemek fln işte uğraşıyoruz.ben duaya katılmak istiyorum abla 9 aydır bekliyorum.rabbim cümlemizi fazla bekletmez inş.
kuzum allahım gönlüne göre versin inşallah tez vakitte gelicek bebişin ekliyorum kuzum
sevtunum allahım daha çok bekletmesin kuzum napalım kader
yanlız bişy demek istiyorum şimdi başa dönüyoruzya sana daha yeni okundu sende başlarda olduğun için seni ortalara doğru okusak enazından evine filan geçmiş olursun nedersin canım
iyidir canım sağol nolsun bildiğin gibi işte.Sen nasılsın daha çok mu işiniz?
Arkadaşlar sizede merhaba nasılsınız
Ebrarım benimde Haziran da 6 sene olcak zaman ne çabuk geçiyo.Bende dualarınızı istiyorum
kuzum allahım inşallah bekletmiycek daha fazla dualarım seninle ekliyorum listeye
ebrarcım 4 yıl benimki... yazarsın benide canım...
semoşum tamam kuzum ekliyorum senide allahım bekletmesin bebişin gelsin inşallah
peloşum çok geçmiş olsun kuzum sıkma tatlı canını kolaylıkla halledilir bu sorun
hamişde değilmişsin çok üzüldüm canım ümitliydim ama nasip hayırlısı olsun
buarada niye girmiyceksin anlamadım kuzum bişeymi olduki?
# son_ece
# ARDAMAR
# tugcal
# KK Pro Üyeyeteeeeer
# egal slm kızlar tugcal sen nasılsın canım ya taşındınmı yeni evine işlerin nasıl bittimi oğluşun nasıl şeker testi var sırada
birsenim öbürü hem karışık hemde uzundu bunu aldım
senide ekliycem tabi kuzum sanada doğuma giderken okuycaz nasipse dualarla gideceksin doğuma
iyiyim canım sen nasılsın??? yok canım yarın tasınıyorum inşallah... baya yoruldum artık yarın anneme gidicem eşimle babam yapacaklar...
ben ay sonunda ayrtıntılı ultrasona da giriem senden istedimi dr...??? seker testi yapıldı bana annem diyabetli old için erken yaptı dr 24 haftada yapılcakmış bir daha...
ufaklık napıyo sen baya hissediyorsundur artık ben yeni başladım hissetmeye elimi kolumu anlamıyom ama arada bir baya dövüyo oğlan...

canım hayırlı olsun taşınıyomuşsun artık güle güle oturun yeni evinizde
demek ufaklık hissettiriyo artık maşallahbarekallah çok öpttüm canım
Valla çok iyiydi sağol içten gelerek güldüm şükür
Ben 37 yaşındayım kızlar 15 senelik evliliğim var 14 senedir bebiş istiyoruz.Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu yıllar önce..Ama Allah münasip görmedi şu ana kadar..Bu durum ara ara çok can yakıcı olsa da şükürcü kaderci bir yapıya sahibim..Bir gün inşallah diyorum
canım allahım gönlüne göre versin topiğimize hoşgeldin dilerim burası çok uğurlu gelir sana rabbim daha fazla bekletmez .inşallah karşılaşıp muhabbet ederiz