iyiym maviciğim ben de işteyim çalışmaya çalışıyorum :hulya:yanlış bilmiyorsam bebeğin vardı değil mi?sağlığın nasıl canım?:1hug:
aşkolsun balım ya olurmu beğenmemek
sadece yorulma diye kuzum zaten yoğunsun
aslına bakarsan hmişlerin duası çok önemli bizim için bidahaki listede söz yazıcam kuzum sen üzülme sakın olumunekankayizsmile
yada mavişim ben sanada bölüyüm olurmu 10 tane veriyim okey
kız vallahi çok severim çamaşır katlamayı he kaynanam diyoki senin eve gelince sanki magazaya girmiş gibi oluyorum diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 düzenliyimdir çok çamaşırları renk sırasına göre katlarım geçen orda kalıyorum çamaşırları katladı kaynanam dedi ben senin gibi katlayamam artık idare edicen dedi kız geliyim yardım ediyimmi samyeli, ne olur kızzzz
Kardelencim hoşgeldin tatlım
kızlar kusura bakmayın çıkmam gerek
kocişi kızdırmayım dışarı çıkmaktan heran vazgeçebilir
öpüyorum sizi
tamam canım hatta sen okudu yazabilirsin eve gidince okurum allah izin verirse canım
Allah yardımcın olsuncanım
Rabbim nasip ederse 5 buçuk haftalık hamileyim canım şimdilik iyiyim çok şükür cumartesi gidecemtekrar doktora Allah izin verirse sen nasılsın canım
Allah sağlıkla kucağınada almak nasip etsin tatlım:Saruboceq:bende de ne olsun doktor doktor geziyorumkaydirigubbakcemilebenim bırakmam gereken ilaçlar var onları bıraktırıyor doktor sonra dişlerim sorun çıkarttı olası bir hamilelikten önce onları ele aldımfisfisfisşimdi de iyi bir kadın doğumcu arıyorum korunmayı bırakmadan son durumumu bir göreyim diyorum korktuğum için uzun zamandır gidememiştim de:1shok:ben de işte böyle canım beklemedeyim yani:1no2:
kardelen49, gulhayaldaghan, mavi2505, samyeli26 tünaydın arkadaşlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?