günaydın kızlar dün yasınlere dalmısım gözlerım öyle agrımıskı uyuya kalmısım yoksa gelıcektım ama şükür 41 yasınımı bıtırdım rabbım kabuleder ınsallah saatler kaldı hsg ye bana dua edın kızlar hatta 41 yasınıme sızde amın dıyın dün gece gırebılseydım duayı öne alıp sızın de amın demenızı ıstıcektım
umarım gülerek gelırım evıme ınternete gıremesemde ebrara msj atarım o haber verır sonucu allahım neolur güzel cıksın sonuc bende tedavıye başlım neolur allahım:Saruboceq::Saruboceq:
gecmıse bakamıcam hazırlanmam gerek öptüm sızleria.s.
bende de kışlıkların çıkması lazım,, yazlıların hepsini yıkadım. salonu bi görseniz çamaşırhane valla...
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kardelen5233, flan, mavi2505+, pelin67, samyeli26+, sevtun2, tugcal+
kızlar benim çıkmam lazım,dün kolum için dr a gittim,röntgen bozuktu,şimdi yapılmış,onu çektircem,öğleden sonrayada doluyum,görüşürüz inş.güzel haberlerle.
ebroşum,gelirsen görürsün,yoksun ama,ösledim kıs seni,görüşemiyoz,sanki aylar oldu ha.
Gunaydın kızlar nasılsınız...ben idare eder mavım gecmıse bakıyodum beyenmez olurmuyum gel opiyım seni bitanem...bu arada benim kırmızılar geldı malesef bıraz uzuldum ama napalım hayırlısı olsun...
selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum
boncuğumu merak ettim daha gelmemiş galiba .inşallah tertemiz çıkar filmi .geçmişe bakamadım khvaltı yapıyorum kocişimde evde kalamıycam zaten .
kardeloş geçmiş olsun çektir filmi inşallah bişey çıkmaz canım .buarada bende özledim kuzu
flan ve mavişim sizi görüyorum altta iyisinizdir inşallah canlar
kızlar size gece can geliyo galiba çeneniz benim gibi düşüyo he ama nedendir bilmem ben konuşuyom sizde çıt yok heakannehirakannehir kız çenem düştü gene he ohaoldumsmile
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kardelen5233, flan, mavi2505+, pelin67, samyeli26+, sevtun2, tugcal+
kızlar benim çıkmam lazım,dün kolum için dr a gittim,röntgen bozuktu,şimdi yapılmış,onu çektircem,öğleden sonrayada doluyum,görüşürüz inş.güzel haberlerle.
ebroşum,gelirsen görürsün,yoksun ama,ösledim kıs seni,görüşemiyoz,sanki aylar oldu ha.
allah seni ne etmesin hemi kız sabah sabah beni güldürdünya allahta seni tez vakitte güldürsün ne deyim kız seliyim sevabıma ben temizliyim ya vallahi ev işi yapınca ben mutlu oluyorum kafam dagılıyo ama şimdi sen demez moral bozuklugundanmı neder yapasım yok ya senağlamasenağlamasenağlama bak gene dertlendim ya mafoldumbenmafoldumben
bende seni öptüm sevtuncum,hepinizide öptüm kızlar.
bende de kışlıkların çıkması lazım,, yazlıların hepsini yıkadım. salonu bi görseniz çamaşırhane valla...[/QUOTE
Allah yardımcın olsun canım
Gunaydın kızlar nasılsınız...ben idare eder mavım gecmıse bakıyodum beyenmez olurmuyum gel opiyım seni bitanem...bu arada benim kırmızılar geldı malesef bıraz uzuldum ama napalım hayırlısı olsun...
bende seni öpiyim o zamanŞeniz Şeniz
ah bu kırmızılar gelmez olasıcalar inşAllah hayırlı haberlerini alcaz bitanem
yeter ki Mevlam ol desin bizim gücümüz mü yetiyo sanki biz vesileyiz sadece o ol diyo oluyo inşAllah o zaman yakındır canım çok bekletmez seni meleğin
herkese hayırlı günler nasılsınız?opuyorumnanaktanuğurboncuğu Allah dualarını kabul etsin inşallah sonuçların güzel gelir umarım:Saruboceq:kardelen çok geçmiş olsun canıma.s.
hayırlı günler canım işteyim çalışmaya çalışıyorum sen nasılsın
hoşgeldin canıma.s.iyidir sen nasılsın?bu arada ben kırmızıları gönderdim okunacak dua varsa alabilirim bilgin olsun canımyerimseniben
ebrşum bu ara bana dua vermiyon yoksa beni beğenmiyormusunmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?