Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

allah kabul etsın canım yurekten amın diyorum...allahımın iznıyle sonuclarında guzel cıkcak canım olumlu dusun olumlu olsun cok optum bızı habersız bırakma...

sevtuncum,hepimiz arada sinir olabiliyoz eşlerimize,hatta onlarda bize sinir olsalar bile,çok şükür ki eşlerimizi seviyoz,onlarda bizi seviyo,seviyoz diye hiç sinirlenmicek değiliz heralde.

kız müge anlı başladı kız bu kadın kesin bişey saklıyo he çocuk 3 kere kartalda görünmüş bana yapmacım geliyo be bu hatun aglayınca ben olsam yalan makinasına baglardım healsanaalsanasmile

Gunaydın kızlar nasılsınız...ben idare eder mavım gecmıse bakıyodum beyenmez olurmuyum gel opiyım seni bitanem...bu arada benim kırmızılar geldı malesef bıraz uzuldum ama napalım hayırlısı olsun...

bende de kışlıkların çıkması lazım,, yazlıların hepsini yıkadım. salonu bi görseniz çamaşırhane valla...

kız vallahi çok severim çamaşır katlamayı he kaynanam diyoki senin eve gelince sanki magazaya girmiş gibi oluyorum diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 düzenliyimdir çok çamaşırları renk sırasına göre katlarım geçen orda kalıyorum çamaşırları katladı kaynanam dedi ben senin gibi katlayamam artık idare edicen dedi kız geliyim yardım ediyimmi samyeli, ne olur kızzzz

gule gule kardelencım cok gecmıs olsun ins kotu bısey yoktur canım optum gorusmek uzre

herkese hayırlı günler nasılsınız?opuyorumnanaktanuğurboncuğu Allah dualarını kabul etsin inşallah sonuçların güzel gelir umarım:Saruboceq:kardelen çok geçmiş olsun canıma.s.

günaydın canım tanışmış olalım bu arada vereliniortakhayırlısı olsun tatlım öbür aya gelmez kırmızılar umarımkaydirigubbakcemile5

selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum
boncuğumu merak ettim daha gelmemiş galiba .inşallah tertemiz çıkar filmi .geçmişe bakamadım khvaltı yapıyorum kocişimde evde kalamıycam zaten .
kardeloş geçmiş olsun çektir filmi inşallah bişey çıkmaz canım .buarada bende özledim kuzu
flan ve mavişim sizi görüyorum altta iyisinizdir inşallah canlar

pelinim kırmızılar gelmiş hayırlısı olsun dilwrim önümüzdeki ay gel mesin kırmızılar bitanem .
memlekete gitmeden haber ver canım çok öptüm seni

hoşgeldin canıma.s.iyidir sen nasılsın?bu arada ben kırmızıları gönderdim okunacak dua varsa alabilirim bilgin olsun canımyerimseniben

KARDELEN 49 için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR.....................20
DERİN......................15
KARDELEN..............15
ALEYNA...................20
DERDA.....................20
TURKUAZ..................20bitti
LEYLA.......................20
TUĞÇE......................20bitti
HALE........................20
AFED........................20
BULUT.......................20
NANELİŞKR...............20
HAYAL......................20bitti
SAMYELİ..................10
MAVİŞ.......................10Bitti
SU 41.......................20
BİRSEN.....................13
BONCUK...................10

LİSTEMİZ TAMAMDIR
DUAMIZ CUMA AKŞAMI

Son düzenleme:
kızlar size gece can geliyo galiba çeneniz benim gibi düşüyo he ama nedendir bilmem ben konuşuyom sizde çıt yok heakannehirakannehir kız çenem düştü gene he ohaoldumsmile

Valla canım ben işte olduğum için hemen yazamıyorum kusuruma bakma ben gelene kadarda herkes gitmiş

inşAllah hayırlı haberler alırsın canım kendine iyi bak Allaha emanet ol

ah bitanem sen üzülme artık inşAllah bundan sonra güleceksin kıyamam sana Mevlam senin gücünü kuvvetini arttırsın Allah razı olsun canım düşünmen yeter sen üzülme bizim için o bile yeter

bende seni öptüm sevtuncum,hepinizide öptüm kızlar.

bende seni öptüm canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin canıma.s.iyidir sen nasılsın?bu arada ben kırmızıları gönderdim okunacak dua varsa alabilirim bilgin olsun canımyerimseniben

hoşbuldum canım çok saol
demek bitti şimdilik yok ama olursa haber veririm canım düşündüğün için çok saol :1hug:

iyiym maviciğim ben de işteyim çalışmaya çalışıyorum :hulya:yanlış bilmiyorsam bebeğin vardı değil mi?sağlığın nasıl canım?:1hug:

ebrşum bu ara bana dua vermiyon yoksa beni beğenmiyormusunmafoldumben

aşkolsun balım ya olurmu beğenmemek
sadece yorulma diye kuzum zaten yoğunsun
aslına bakarsan hmişlerin duası çok önemli bizim için bidahaki listede söz yazıcam kuzum sen üzülme sakın olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…