duru , sincap hosgeldiniz..
durucum cnmm ben seni bi yerden hatirliycam ama nerden acep??? diger topiclerdenmi acaba..yanilis anlama ... sen daha önce hamile kalmismiydin??
kızlar ben cıkıyorum annem ve ablam yanlarına cagırıyorlar artık... bu arada 15 gün daha annemdeyim ara sıra girmeye calışcam görüşmek üzre hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakın
Kolay gelsin canım sevgilerkocişim gelicek sofrayı hazırlayım hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
kızlar ben çıkar sevdim sizi görüşürüz yine inşallah en kısa hayırlı zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur hepimizin dualarımızı eksik etmeyelim hiç allaha emanet olun :80::80::80:
canım dedigin gibi her topik böyle cana yakın degil bende bu topige gelmeden önce başka topikler gezdim ama en iyi burda karşılandım iyiki burdaki kızları tanımışım hepsini cok seviyorum...seninlede zamanla daha iyi kaynaşarız ama sende cana yakınsın belli oluyo canım...sık sık bekleriz bundan sonra seni...Canım topicten topiğe değişiyor valla niye değişir onu da bilemiyorum ama2-3 topic var girdiğim böyle sıcakkanlı insanların bulunduğu geçtiğimiz günlerde bir konuda yardım almak için yine bir topiğe girdim bir soru sordum cvp gelmedi..bir kaç gün sonra tekrar bir soru sordum valla dayak yemişten beter oldum insan korka korka yazıyor bazı yerlerde Neyse belki onlarında iyi hissetmediği bir döneme denk gelmiştim sağlık olsun dedim çıktım
özlemez olurmuyum eboşum ama burda doktor tedavisine başladıgım icin biraz daha ayrı kalcam kocişimden ama pazartesi günü bir günlügüne beni görmeye gelcek zaten... napalım dayancaz biraz daha canımSORMA YA gerçektende benimde başıma geldi heryere adapte olamıyosun bide ters cevaplar gelince insanın keyfi kaçıyo
peloşum hayırdır kocişini özlemedinmi ya ?neyse hayırlısı olsun
sonra görüşürüz bitanem çok öptüm
kızlar ben geldim ama kimse yok galiba nerde bu milletttttttttttttttttttt
evet canımmmmm kimseler yok
slm canlarım nasılsınız
bebek bekleme sürelerimiz
DURU..............15 YIL
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YIL
SEVTUN............10 YIL
YETER.............7 YIL
KARDELEN49........6 YIL
DERİN.............5 YIL
SAMYELİ...........4 YIL
KARDELOŞ..........3,5 YIL
WAY...............3 YIL
BİRSEN............3 YILHAMİŞ)
SUNGER............2,5 YIL
ANATOLİA..........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
GARİP.............2 YIL
EGAL..............2 YIL
KAYRAM............1,5 YIL
PELİN.............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
SELİNA............9 AY
MİRANDA..........(HAMİŞ)
kalmasın kuzu,aman hiç bişey kalmasın denemediğimiz,ama her gün yeni bir yöntem duyuyorum,benimde denemediğim ne çok şey varmış öyle.allah kavuştursun cano dimek bugün misafir oyuncusun
valla ben diyim kesin geçicek seni haberin ola selinam derslerine güzel çalışıyo
ya dimek unuttun peki ben napıyım ovakit
liste başını biz çekiyoruz tebrik koyuyorum sevtuna ,sana ve bana
dimekki kaçırılırmış azcuk acele etseydin sende
tamam hemen ekliyorum 3,5 yıl olaraktan
saol tatlışım
yukarda açıklama yaptım canım eğer okey dersen tabiki eklerim
yukarda açıklama yaptım canım eğer okeyse ben eklerim seve seve
aminnnnnnnnnnnnnnn
ay kuzum ya dedimya sorun değil ben çok inanıyorum çünkü kalplerimizin bir olduğuna kalabalığız çok normal unutmak .
bu kökten bende kullansammı diyorum ya bitek bu kaldı kusur kalmasın yaa
aynı şekilde canım açıklamamı okuyup okey dersen eklerim elbette
yok tatlım geç kalmadın eklerim tabiki yanlız devamlılık şartımız var yani dua listesini iyi takip edersin olurmu canım şimdiden teşekkürler
peloşum,tahlillerinin değerlerinden pek anlamıyorum canım,o yüzden bi yorumda bulunamıcam,çakma prof um işte benebrarım benide ekleyebilirsin listeye canım annemde sık giremeyebilirim ama takip etmeye calışcam bugun adet oldum temizlenir temizlenmez okumalara katılabilirim... 1.5 yıl diye yazarsın beni canım...
maşallah,rabbim en güzel mucizesinide göndersin sana ve bize inşallah.Öyle düşünme laf aramızda ben de bir mucizeyim 16 yaşındayken kanser hastalığna yakalandım 21 yıl önce kanseri yenmek büyük mesele idi bu ülkede herkes öleceğimi bekliyordu bak ben yaşıyorum ...Mucizelere inanmak lazım tatlım.Ne büyüktür o Allah yoktan var eder şükür
hımmm,keyfinin yerinde olmasına sevindim,en kısa zamanda gelir inşallah.buarada DERİNİMİN hepinize çok selamı var hepinizi çok özlemiş ama pc sorunu çözülmemiş
ayrıca adet olmuş keyfi yerindeydi
kız,kocişin özler ya seni,ne kadar çok kalıyosun annenlerde yazcaktım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ebroşta aynı şeyi yazmış zatenkızlar ben cıkıyorum annem ve ablam yanlarına cagırıyorlar artık... bu arada 15 gün daha annemdeyim ara sıra girmeye calışcam görüşmek üzre hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakın
bende bikaç topicte karşılaştım aynı durumla,hele bide kalpler fazla olunca,sorduğumuz sorulara hiç cevap alamıyoruz galiba.SORMA YA gerçektende benimde başıma geldi heryere adapte olamıyosun bide ters cevaplar gelince insanın keyfi kaçıyo
peloşum hayırdır kocişini özlemedinmi ya ?neyse hayırlısı olsun
sonra görüşürüz bitanem çok öptüm
sara_28 kullanıcısından alıntı
kızlar forumları gezerken güzel bi dua gördüm sizinle paylaşmak istedim.
ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN
derda cım selam,hayırdır hiç görünmüyon,msn geldiğinde yok,herşey yolunda inşallah.
benide eklermisiniz dua listenize ben de bir an evvel anne olmak için can atıyorum ...tşkürler
bende istiyorummmmmm....bizde 2 yıldır istiyoruz
valla benim 3 ay oldu deneyeli ama oluyor insallah bu ay olmazsa benide eklermisiniz listeye :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?