Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ben çıkar sevdim sizi görüşürüz yine inşallah en kısa hayırlı zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur hepimizin dualarımızı eksik etmeyelim hiç allaha emanet olun :80::80::80:

duru , sincap hosgeldiniz..

durucum cnmm ben seni bi yerden hatirliycam ama nerden acep??? diger topiclerdenmi acaba..yanilis anlama ... sen daha önce hamile kalmismiydin??

Merhaba canım hoş buldum,bir kaç topiğe sürekli giriyorum canım,ama henüz hiç hamile kalmadım bir duru daha vardı sözünü ettiğin o duru da olabilir

kızlar ben cıkıyorum annem ve ablam yanlarına cagırıyorlar artık... bu arada 15 gün daha annemdeyim ara sıra girmeye calışcam görüşmek üzre hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakın

Sevgiyle kal canım

Son düzenleme:
kocişim gelicek sofrayı hazırlayım hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
Kolay gelsin canım sevgiler
kızlar ben çıkar sevdim sizi görüşürüz yine inşallah en kısa hayırlı zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur hepimizin dualarımızı eksik etmeyelim hiç allaha emanet olun :80::80::80:

Amin canım hayırlısı inşallah.Sevgiler

canım dedigin gibi her topik böyle cana yakın degil bende bu topige gelmeden önce başka topikler gezdim ama en iyi burda karşılandım iyiki burdaki kızları tanımışım hepsini cok seviyorum...seninlede zamanla daha iyi kaynaşarız ama sende cana yakınsın belli oluyo canım...sık sık bekleriz bundan sonra seni...
özlemez olurmuyum eboşum ama burda doktor tedavisine başladıgım icin biraz daha ayrı kalcam kocişimden ama pazartesi günü bir günlügüne beni görmeye gelcek zaten... napalım dayancaz biraz daha canım görüşmek üzre bende öpüyorum seni cok

sara_28 kullanıcısından alıntı
kızlar forumları gezerken güzel bi dua gördüm sizinle paylaşmak istedim.

ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
way yeteeeeer Lukretia kardelen5233+

slm kızlar nasılsınız

slm canlarım nasılsınız
ebrarım bu listeye hamişlerde girebilirse bende varım herzaman dua okurum size benide ekle olurmusun canım

kalmasın kuzu,aman hiç bişey kalmasın denemediğimiz,ama her gün yeni bir yöntem duyuyorum,benimde denemediğim ne çok şey varmış öyle.
ebrarım benide ekleyebilirsin listeye canım annemde sık giremeyebilirim ama takip etmeye calışcam bugun adet oldum temizlenir temizlenmez okumalara katılabilirim... 1.5 yıl diye yazarsın beni canım...
peloşum,tahlillerinin değerlerinden pek anlamıyorum canım,o yüzden bi yorumda bulunamıcam,çakma prof um işte ben

maşallah,rabbim en güzel mucizesinide göndersin sana ve bize inşallah.
aramıza hoş geldin:13:
buarada DERİNİMİN hepinize çok selamı var hepinizi çok özlemiş ama pc sorunu çözülmemiş
ayrıca adet olmuş keyfi yerindeydi
hımmm,keyfinin yerinde olmasına sevindim,en kısa zamanda gelir inşallah.
kızlar ben cıkıyorum annem ve ablam yanlarına cagırıyorlar artık... bu arada 15 gün daha annemdeyim ara sıra girmeye calışcam görüşmek üzre hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakın
kız,kocişin özler ya seni,ne kadar çok kalıyosun annenlerde yazcaktım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ebroşta aynı şeyi yazmış zaten
bende bikaç topicte karşılaştım aynı durumla,hele bide kalpler fazla olunca,sorduğumuz sorulara hiç cevap alamıyoruz galiba.
way cım,selam,nasılsın?
ben gelene kadar herkez gitmiş

canım çok hoşuma gitti yazın paylaştığın için saol

derda cım selam,hayırdır hiç görünmüyon,msn geldiğinde yok,herşey yolunda inşallah.

slm canım ben yoğundum bu sıra sağlık ocağına gittim tetenoz iğnesi için testte yaptırdım kanımda mikrop var dedi sağlık ocağındaki doktor canım sıkkındı kendi doktoruma dün gittim bi sorun yok dedi şimdilik iyi dedi bakalım 1 ay sonra test tekrarlanacak ondan canım yoktum kusura bakmayın bi kaçkez girdim dua varmı diye hemen çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…