bu sayfalari defelarca okuyan biriydim bende. 3 aydir korunmadigimiz halde olmamisti bi türlü 4. ay pre seed almaya karar verdim ve aldim ama hic ovulasyon testi falan kullanmadim ben cünkü yumurtlama zamanimda agrilarim oldugu icin hissedebiliyodum pre seed i 4 kez kullandim malum günler oldugunu düsündügüm zamanlarda her neyse adetim 2 gün gecti ve bugün test yaptim veeee sonuc hamileyimmm allahima sükürler olsun pre seed mi vesile oldu bilmiyorum ama suan büyük bi saskinlik icindeyim cuma günü doktora gidicem kontrol olmak icin allahim insallah hersey yolundadir ve böyle de devam eder.
Hayırlısı tatlım üzülme Allah bizler için herşeyin en doğrusunu bilendir yüreğini ferah tut tekrar gelecektir bebişin o'nun da izniylefolik asit alıyorum sadece eleviti hamileyken vermişti doktorum ama bitirmek nasip olmadı
Canım bu alıntı mı yoksa sen de mi var karıştım birden :44:bu sayfalari defelarca okuyan biriydim bende. 3 aydir korunmadigimiz halde olmamisti bi türlü 4. ay pre seed almaya karar verdim ve aldim ama hic ovulasyon testi falan kullanmadim ben cünkü yumurtlama zamanimda agrilarim oldugu icin hissedebiliyodum pre seed i 4 kez kullandim malum günler oldugunu düsündügüm zamanlarda her neyse adetim 2 gün gecti ve bugün test yaptim veeee sonuc hamileyimmm allahima sükürler olsun pre seed mi vesile oldu bilmiyorum ama suan büyük bi saskinlik icindeyim cuma günü doktora gidicem kontrol olmak icin allahim insallah hersey yolundadir ve böyle de devam eder.
ya cahilliğimi hoş gör ne bu pressed dediğin şey ya nasıl kullanılıyo anlatsana bu arada hayırlı olsun çok da sevindim allah hayırlı sağlıklı kucağına almak nasip etsin bebişini
yaaaaaaaa ben hamiş değilim jeli kunanların yrumları bunlarrrrrrrrrrrrrr
Kızma fıstıkım yaa ufak bir karmaşa oldu..Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
yaaaaaaaa ben hamiş değilim jeli kunanların yrumları bunlarrrrrrrrrrrrrr
ya cahilliğimi hoş gör ne bu pressed dediğin şey ya nasıl kullanılıyo anlatsana bu arada hayırlı olsun çok da sevindim allah hayırlı sağlıklı kucağına almak nasip etsin bebişini
canım fsh normal bildiğim kadarıyla diğerlerinden pek anlamadım kuzumselam kızlar nasılsınız...hormon testlerim hakkında yorum yaparmısınız doktor bişey söylemedi merak ettim...
fsh
follikuller faz 3.5-12.5
ovulatuar faz 4.7-21.5
luteal faz 1.7-9
postmeopause25,8-134.8
LH
FOLLİKULLER FAZ 2.4-12.6
ovulatuar faz -14-95
luteal faz 1.0 -14.7
menapoz 20 -138
kızlar bu testler hakkında bilgisi olan veya anlayan bana bilgi verirse cok sevinirim...:26::26:
şöyle bişeyde yazıyo fsh 6,63 LH 6,47 yorum yapmadan gecmeyin lütfen cok merak ediyorum...
tamam sungercim ekliycem canım hayırlısı olsun inşallahcanım bebiş bekleme sürelerini istemişsin 2 yıl 8 ay oldu ona göre listede yerimi alayım hepimizde o listeden bi an önce çıksak ne iii olur
iiii valla sen ne yapıyon kaçma başka topiğe
peloşum tamam kuzum ekliyorum hemenebrarım benide ekleyebilirsin listeye canım annemde sık giremeyebilirim ama takip etmeye calışcam bugun adet oldum temizlenir temizlenmez okumalara katılabilirim... 1.5 yıl diye yazarsın beni canım...
henüz liste hazırlamadım canım katılmak istersen liste hazırlıyacağım zaman yazarım sanadahangisinden kaç tane okunacak bana da haber verirseniz sevinirimm
Ben geçmişi okudum beni sıcak kanlılıkla karşılayan hoşgeldin diyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ...Ortamınız çok güzel yürekleriniz çok güzel Allah gönüllerinizde istediğiniz dilediğiniz her güzelliği en kısa zamanda nasip etsin inşallah....
Bir dua listeniz varmış ne kadar güzel çok duygulandım.Allah dualarınızı kabul eylesin..Ben listede bulunmasam da olur.Yalnız edilmesi gereken dualarınıza bende eşlik edip üzerime düşen ne kadar dua varsa katkıda bulunmaya gönüllüyüm...Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum güzel insanlar
eboşum bende int araştırdım öyle zor bi işlem degilmiş sagol canım napalım hayırlısı olsun niye gelemeyecigime gelince annemdeyim ya fzla giremem diye dedim ama sizlerden ayrı kalamıyorum bi türlü annemde kızıyo ama yine ara ara girmeye calışcam öpüyorum seni kuzum...saol cano allah razı olsun inşallah hayırlı olur listemiz
geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkürler kuzumu ve seni çok öpüyorum
banucum bu son senemiz olur inşallah bebek hasretiyle geçen
listeye ekliycem canım
mirandam çok teşekkürler canım allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yetercim ekliyorum canım allahım daha çok bekletmesin bizleri
tamam canım ekliyorum allahım daha fazla bekletmesin inşallah
ben iyiyim canım aynı işte sen nasılsın niye keyifsizdin bugün hayırdır?
egalcim bu liste dua listesi katılmak istiyosun değilmi canım yani diğer liste değil yanlış anlama soruyorum ama sadece hatırlatmak istedim .ben hemen eklerim canım
kuzum allahım gönlüne göre versin inşallah tez vakitte gelicek bebişin ekliyorum kuzum
sevtunum allahım daha çok bekletmesin kuzum napalım kader
yanlız bişy demek istiyorum şimdi başa dönüyoruzya sana daha yeni okundu sende başlarda olduğun için seni ortalara doğru okusak enazından evine filan geçmiş olursun nedersin canım
kuzum allahım inşallah bekletmiycek daha fazla dualarım seninle ekliyorum listeye
semoşum tamam kuzum ekliyorum senide allahım bekletmesin bebişin gelsin inşallah
peloşum çok geçmiş olsun kuzum sıkma tatlı canını kolaylıkla halledilir bu sorun
hamişde değilmişsin çok üzüldüm canım ümitliydim ama nasip hayırlısı olsun
buarada niye girmiyceksin anlamadım kuzum bişeymi olduki?
birsenim öbürü hem karışık hemde uzundu bunu aldım
senide ekliycem tabi kuzum sanada doğuma giderken okuycaz nasipse dualarla gideceksin doğuma
canım hayırlı olsun taşınıyomuşsun artık güle güle oturun yeni evinizde
demek ufaklık hissettiriyo artık maşallahbarekallah çok öpttüm canım
canım allahım gönlüne göre versin topiğimize hoşgeldin dilerim burası çok uğurlu gelir sana rabbim daha fazla bekletmez .inşallah karşılaşıp muhabbet ederiz :
canım bilmiyorumki doktor dondurman gerek dedi kötü olmuş cünkü hamililegi engel olabilirmiş...yorum yazdıgın icin sagol...bu arada hayırlı yolculuklar gorüşmek üzre inş...Herkese iyi geceler arkadaşlar
Pelincim yara o kadar önemli bişey değil yaa doğum yapınca ondan da kurtulcaz inşallah.Bende de var ama hiç bi dr yakalım donduralım falan demedi zaten yeter demişti galiba doğumdan önce yaktırmak hiç sağlıklı değil.Biçok kadında da var zaten üzülme tatlım.
Birsen ve tuğçe demek steteskop aldınız Allah emiİyi fikir ama eşim bana hayatta almaz onu
Duru hoşgeldin ümidine inancına duruşuna hayran kaldım.İnşallah bundan sonrada topiğimizde görürüz seni
Arkadaşlar ben şehir dışına çıkıyorum 2 hafta kadar uğrayamam dönüşte görüşmek üzere inşallah.Döndüğümde hamişlerimiz çoğalmış olur umarım.
boncugum sagol canım...ya ne güzel inş bende hemen hamile kalabilirim hayılrısı olsun hepimiz icin dün moralim bozuktu o yüzden bi süre gelemiycem yazdım ama yazdıklarınızı okuyunca icim rahatladı ara sıra gelmeye calışcan annemdeyim fazla giremeyebilirim bende seni cok öpüyorumbıraz gecmıse bakmaya calıstım yaprak dökümümü yasanıyor ne topıgımızde:
pelınım benım bıldıgım kadarıyla cok basıt bı operasyon benım arkadas dondurmustu ertesı ayda hamıs kaldı::hıc korkma allah daha büyük dert vermesın::sen nıye bırsüre olamıcan sende unutma bızlerı özletme kendını
kardelen49 cum sende gıdıyormussun hayırlısıyla gıt hayırlısıyla gel cnm dıkkatet kendıne
kayram nezaman dönüyosun cnm evıne özledık vallah hersey yolundadır umarım
anatolia cnm sen nıye kırıldın bızlere vallah ben fazla gıremıyorum artık ders calısmaya basladım mısafırler falan derken senınlede hıc karsılasamadık ıyısındır umarım::buarada kız bız demısbasız hıc sılermıyım senı lısteden duymamıs olum o lısteden ancak hamıslıge transfer olunca sılıcem zevkle:
ebusum ben duaya katılırım ama bana okunması sart degıl cnm
kacırdıgım bısıy varsa kusurabakmayın ::öptüm sızlerı::
ebrarim ben katilirim insallah duaya,benim bebek bekleme ve evlenme suremde 2 yil canim..2 yildir evliyim.2 yildir bebek bekliyorum
canim hayirli yolculuklar simdiden sana,gule gule git,gule gule gel:
canim öncelikle hosgeldin aramizaallah emeklerini bosa cikarmasin
evet yeterim herseyin dogrusunu allah daha iyi bilir..cok sagol bu guzel söz icin:71
canim sperm testi icin,herhengi bir uroloji doktoruna gitmeniz yeterli,sizi loboratuvara yönlendiriyorlar..eger sigortaniz aok ise hicbir ucret ödemiyorsun canim..esim gecen aylarda oldu.ve hic bir ucret ödemedik
sevtunum yaa ne kadar uzuldum arkadasina bilemezsinrabbim kaybettiginden daha hayirlisini ihsan etsin. herseyde bir hayir hikmet var canim..sende kötu dusunup moralini bozme canim..herkesde ayni sey olacak diye birsey yokkk,uzme kendini tatlim
bu mevzuyu doktoruma saracagim insallah selinacim,ilgilendigin icin cok tesekkur ederim..sanirim sen 1 defa vuruldum..benim ki 3 defa belli araliklarla tekrarlanacak,ve 4 asi karistiriliyor...:
insallah kayracimsen neden sIKIldin canim???bosver hicbirsey dert etmeye degmiyor kayram..amaaaan kizlar annemiz birdahami doguracak biziiiiii::en guzel caglarimiz uzulmekle geciyor:birdaha dunyaya gelmeyecegimize ve yasimiz hep ilerledigine gore,anin ve yasimizin tadi cikaralim heee:
Canım çok şey istemiyorsun hiç birimiz çok bişey istemiyoruz ama napalım elden gelen yok ama ben şuna karar verdim bençocuksuz olmıycam kendimin olmazsa bir sürü kimsesiz bebek var ona başvurucam doğurmak değilki önemli olan emek vermek öyle değilmi
Yetercim inşallah en kısa zamanda sağlıkla olsun ameliyatını eşin dualarımız sizinle...
:
ikinizede çok güldüm,haberiniz olsun.
aradaki temiz günün 15 gün olduysa,böyle olabiliyo çok nadir olarak,ama 15 günü bile doldurmadıysan,bi dr a görünebilirsin garipcim.
hayırlısı olsun kardelencim,bende hamile haberini alıcamı umud etmiştim topici açarken.
inşallah bidahaki aya olur.
hayırlı,uğurlu olsun,rabbim sonuna kadar sağlıkla hamilelik geçirip,kucağına almayı nasib etsin inşallah
inşallah.
muhtemelen 6 haftalıkmış.
:128::114:
canımcım,niye listeden çıkıyomuşun bakim,arada girmeye çalış,özlüyoruz seni,burda bişey yazmasakta,kalbimizdesin unutma.
ebrar ya sende kendini üzüp durma pozitif düşün pozitif sonuç al
ya sende kaçak samyeli hemen geldin gidiyon
canım geçmişi okuyodum anca okudum anca cevap yazıyom sen nasılsın kızın nasıl
Hayatım Allah söyletiyordur belki de...Hayırlısı inşallah bakmışsın bir sürpriz oluvermiş mucizelere inanmak lazım neden olmasınkız son günlerde ço sık olyor bu karışıklık tebrikler diyor birisi sağlıcakla kucakla
bende hamişimde haberimmi yok diyorum
inşallah sen de hamile kalırsın en kısa zamanda hayırlısıyla
Hayatım Allah söyletiyordur belki de...Hayırlısı inşallah bakmışsın bir sürpriz oluvermiş mucizelere inanmak lazım neden olmasın
yok yaaaaaaaaaaa benim hamiş kalmam mucizenin mucizesi
canım fsh normal bildiğim kadarıyla diğerlerinden pek anlamadım kuzum
doktor niye bişey demediki ya bu doktorlar varya deli ederler adamı
tamam sungercim ekliycem canım hayırlısı olsun inşallah
peloşum tamam kuzum ekliyorum hemen
demek adet oldun hayırlısı olsun enazından çok gecikmeden geldi
henüz liste hazırlamadım canım katılmak istersen liste hazırlıyacağım zaman yazarım sanada
canım biz teşekkür ederiz inşallah güzel paylaşımlarımız olur bundan sonra
listeye ekleyim ozaman senide 15 yıldı sanırsam .
İnşallah tatlım..canım fsh normal bildiğim kadarıyla diğerlerinden pek anlamadım kuzum
doktor niye bişey demediki ya bu doktorlar varya deli ederler adamı
tamam sungercim ekliycem canım hayırlısı olsun inşallah
peloşum tamam kuzum ekliyorum hemen
demek adet oldun hayırlısı olsun enazından çok gecikmeden geldi
henüz liste hazırlamadım canım katılmak istersen liste hazırlıyacağım zaman yazarım sanada
canım biz teşekkür ederiz inşallah güzel paylaşımlarımız olur bundan sonra
listeye ekleyim ozaman senide 15 yıldı sanırsam .
deme öyle allahım isterse neler neler olur.ne kadardır istiyosun bebek ,yaşın kaç
ahhhhhhhhhhhh neredeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?