Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hayırdır derda ne mikropu varmış bişey dedimi dr cuma kontrole gittin demi gösterdimi senin mercimek

hayırdır derda ne mikropu varmış bişey dedimi dr cuma kontrole gittin demi gösterdimi senin mercimek

bilmiyorum canım sağlık ocağındaki doktor ciddi bir durum bebek için riskli dedi
kendi doktorum okadar sorun yok telaş yapma dedi ben ters bi durum olsa söğlerim dedi bakalım ne olcak mevlam herşeyin hayırlşısını versin
canım gösterdi bu sefer
çevremdeki herkez annem eşimde dahil herkez senin oğlun olcak dedi bana
ama benim temiz kalpli rakadalım kardelen ilk kez bana senin kızın olcak dedi sonrada sevtunum dedi
öğle mevlam kısmet ederse kızım olcakmış

# duruebru
# derdanur
# birsen29
# dunedain

selam kizlar ben geldimnasilsiniz????bakim gecmisee neler var neler yokkk

selam birsencim,nasılsın,bebiş ne durumda,kızçen nasıl?
derda cım,hayırdır,ne mikrobu,bebğinin cinsiyeti neymiş,söylemicen mi bize?

bilmiyorum canım bende anlamadım ama bakalım test tekralanacak bir ay sonra
neden sölemiyim güzelim sölerim siz benim canım rakadaşlarımsınız
dün sölicektim ama annemler vardı sonrada tam girdim eşim geldi

slm şekerler geçmişe bi gidiyim geliyorum

ayyyyy,maşallah,rabbim korusun minik kuzuyu inşallah,çok sevindim canım.

Aminnn...........çok güzel bir paylaşımdı sağol canım

Amin canım hayırlısıyla inşallah...Hoş buldum

beceremedim nedense hatlardan sanırım gönderdiğim iki kez geliyor kusuruma bakmayın arkadaşlar

Son düzenleme:
bir arkadaş paylaşmış çok beğendim herkes amin desin diye bende silerle paylaştım

Üzülme, der Mevlana ve devam eder 'Kaybettiğin herşey birgün başka surette geri döner' !
.

cok beyendim duayi ve yaziyi yetercim,allah razi olsunayrica umitsiz olma canim,allah buyuk,yasimiz kac olursa olsun o dilerse nasip eder..rabbim hayirli evlatlar versin tatlim

ellerine saglik ebrarim

canim kadin doktoru sadece urolojiye gidin,sperm testi olun sonuclari bana getirin diyor..yani bizim ki öyle dedi..kendiniz gitmeniz gerek uroloji doktoruna.sizin sigortayi bilmiyorum canimbizim ki aok,aok adüyor canim.biz 10 euro muayane ucreti disinda ödemedik

masallah banucum,guzel kilo vermissin.cizelgenden de belli..diyetisyenemi gidiyorsun canim??nasil bir diyet uyguluyorsun..benimde zayiflamam gerek deee

hayırdır,bu saatte neden gittiniz,ters bişey olmadı inşallah.

ahhh,ahh,tadilat yapılan evi ben bilirim,biz evin içinden yeniden bi ev yaptık annemlerde,ne zor oluyo,rabbim kolaylık versin.
keşke kuzu yaaa,hep aklıma geldi,keşke hamilelik belirtisi olsa diye,çünkü baya kötü yakalandım,oysaki yenide atlatmıştım ben gribi.

bu arada,topici her sabah sen açıyon,ne kadar erkenci hatunsun öyle :81:

canım,gökçemizi öp yerimize,rabbim şifa versin.

öncelikle,selina için hemen kadrodan yer açıyorum,hiç merak etmeyin
kuzu,dün çok fena oldum yaaaaa,mecburen ayaktaydım ama fenaydı yani,yaklaşıkta 30 kişi oldu,güel oldu,dualar yapıldı,ama ben bittiğimi düşündüm bi ara,ne kadar ağır yakalandım gribe yaaaa,hala geçmedi,kullanmadığım bişey kalmadı,ballı zencefil,limonlu sirke,sarımsaklı bal,limonlu çay,sirkeli su,portakallı limon,asitli içecekler,ballı,karabiberli süt,içim dışım sıvı oldu,tabi gece wc yollarından gelemedim.

kuzu,çok hastalandım,artııııııııııııııııııııı,hala yatılı misafirlerim var,gerçi yabancı değiller ama,genede her an pc başında olunmuyo işte.

ben geçmişi okuyodum canım,görüşürüz.

kız dur,hemen yarın belli mi olur,önce bi kaç gün günüm geçmesi gerek önce,hayırlısı bakalım.
pelincim,çok geçmiş olsun canım,yaranın tedavisi kolaymış,hiç endişe etme,inşallahda en kısa zamanda hamile haberini alırız.
herkeze selam kızlar.[/QUOTE]

15 gun var canim malesef,umudum diger aya kaldi artikcanim hem misafirin var,hemde hastasin rabbim safi ismi ile sifa versin tatlim dikkat et kendine

rabbim seninde gönlune göre versin ebrarcimo kadar zahmet ediyorsunuz bizim icin,ugurboncugum ve sen.allah sizden razi olsun kizlar,sizin gibi gönlu guzel bebisleriniz olsun

gittinmi garibiimm

canim esim evde idi bugun,cikmak zorunda kaldim..ben geldim ama sen yoksun

hoşgelidn canım nasılsın

hosbulduk canim iyiyim cok sukur,ya sen nasilsin???canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin insallah.insallah testinin sonuclari guzel cikar

slm şekerler geçmişe bi gidiyim geliyorum

aleykum selam birsencim,hosgeldin

canım amin inşşş
aman ne bileyim bazan umudumu kabediyorumişte
allahım şu mübarek günlerin hürmetine sesimizi duysun
yar ve yardımcımız olsun inşşşş

canım amin inşşş
aman ne bileyim bazan umudumu kabediyorumişte
allahım şu mübarek günlerin hürmetine sesimizi duysun
yar ve yardımcımız olsun inşşşş

umudunu kaybetme hic yetercim,umutsuzluk seytana yakisir cunku..rabbim sesimizi zaten duyuyordur,ama bizim sipalarin vakti saati gelmedi heralde

banucum ne degeri canım ben acemiyim bu konularda kagıdın üstünde yazanları yazdım bide sunlar yazıyo fsh 6,63 LH 6,47 yardımcı olursan sevinirim...
Canım değerlerin normal kendi tahlil kağıdımdaki normal değerelrle karşılaştırdım korkma.

ne jeli canım [/QUOTE]
Presed zaten yazmışsın canım.

Canım bu jelle ikinci ayım bu ay..Geçen yıl ebaydan aldım ama kargoda sorun yaşadım 1 ay bekledim gelmedi iptal ettim..Bu yıl geçen ay gitti gidiyordan aldım bizim gibi bebiş beklerken jeli kullanıp hamile kalan bir arkadaş satıcısı firmanın sattığının bayağı bir altında fiyata satıyor tavsiye edebilirim kullanmayı düşünecek olursan ...[/QUOTE]

Düşünüyorum canım benim geçen ay olumsuz bir tüp denemem oldu 4 aya tekrar deniycem ama bu arada denesemmi diye düşünüyorum.

kız son günlerde ço sık olyor bu karışıklık tebrikler diyor birisi sağlıcakla kucakla
bende hamişimde haberimmi yok diyorum
İnşallah yetercim inşallah bir gün bizlerde tebrikler alıcaz sakın umudunu yitirme.

Bende kupa bende diyodum sana devrediyorum canım::::)))))))))))

Amin canım aminnnnnn

Canım Allah analı babalı büyütsün minik kızını.

15 gun var canim malesef,umudum diger aya kaldi artikcanim hem misafirin var,hemde hastasin rabbim safi ismi ile sifa versin tatlim dikkat et kendine

rabbim seninde gönlune göre versin ebrarcimo kadar zahmet ediyorsunuz bizim icin,ugurboncugum ve sen.allah sizden razi olsun kizlar,sizin gibi gönlu guzel bebisleriniz olsun

canim esim evde idi bugun,cikmak zorunda kaldim..ben geldim ama sen yoksun[/QUOTE]

Canım şu an kendim yapıyorum ama daha önceden gittiğim dietisyenin listeleri senin kilon kaç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…