slm canım ben yoğundum bu sıra sağlık ocağına gittim tetenoz iğnesi için testte yaptırdım kanımda mikrop var dedi sağlık ocağındaki doktor canım sıkkındı kendi doktoruma dün gittim bi sorun yok dedi şimdilik iyi dedi bakalım 1 ay sonra test tekrarlanacak ondan canım yoktum kusura bakmayın bi kaçkez girdim dua varmı diye hemen çıktım
slm şekerler geçmişe bi gidiyim geliyorum
hayırdır derda ne mikropu varmış bişey dedimi dr cuma kontrole gittin demi gösterdimi senin mercimek
selam birsencim,nasılsın,bebiş ne durumda,kızçen nasıl?
derda cım,hayırdır,ne mikrobu,bebğinin cinsiyeti neymiş,söylemicen mi bize?
hoşgelidn canım nasılsın# duruebru
# derdanur
# birsen29
# dunedain
selam kizlar ben geldimnasilsiniz????bakim gecmisee neler var neler yokkk
ayyyyy,maşallah,rabbim korusun minik kuzuyu inşallah,çok sevindim canım.bilmiyorum canım sağlık ocağındaki doktor ciddi bir durum bebek için riskli dedi
kendi doktorum okadar sorun yok telaş yapma dedi ben ters bi durum olsa söğlerim dedi bakalım ne olcak mevlam herşeyin hayırlşısını versin
canım gösterdi bu sefer
çevremdeki herkez annem eşimde dahil herkez senin oğlun olcak dedi bana
ama benim temiz kalpli rakadalım kardelen ilk kez bana senin kızın olcak dedi sonrada sevtunum dedi
öğle mevlam kısmet ederse kızım olcakmış
ayyyyy,maşallah,rabbim korusun minik kuzuyu inşallah,çok sevindim canım.
sara_28 kullanıcısından alıntı
kızlar forumları gezerken güzel bi dua gördüm sizinle paylaşmak istedim.
ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın !!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN
Amin canım hayırlısıyla inşallah...Hoş buldumkalmasın kuzu,aman hiç bişey kalmasın denemediğimiz,ama her gün yeni bir yöntem duyuyorum,benimde denemediğim ne çok şey varmış öyle.
peloşum,tahlillerinin değerlerinden pek anlamıyorum canım,o yüzden bi yorumda bulunamıcam,çakma prof um işte ben
maşallah,rabbim en güzel mucizesinide göndersin sana ve bize inşallah.
aramıza hoş geldin:13:
hımmm,keyfinin yerinde olmasına sevindim,en kısa zamanda gelir inşallah.
kız,kocişin özler ya seni,ne kadar çok kalıyosun annenlerde yazcaktım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ebroşta aynı şeyi yazmış zaten
bende bikaç topicte karşılaştım aynı durumla,hele bide kalpler fazla olunca,sorduğumuz sorulara hiç cevap alamıyoruz galiba.
way cım,selam,nasılsın?
ben gelene kadar herkez gitmiş
kızlar eşim geldi ben çıkıyorum iyi bakın kendinize hepinize iyi geceler
Benden önce,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
Üzülme, der Mevlana ve devam eder 'Kaybettiğin herşey birgün başka surette geri döner' !
.
bebek bekleme sürelerimiz
DURU..............15 YIL
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YIL
SEVTUN............10 YIL
YETER.............7 YIL
KARDELEN49........6 YIL
DERİN.............5 YIL
SAMYELİ...........4 YIL
KARDELOŞ..........3,5 YIL
WAY...............3 YIL
BİRSEN............3 YILHAMİŞ)
SUNGER............2,5 YIL
ANATOLİA..........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
GARİP.............2 YIL
EGAL..............2 YIL
KAYRAM............1,5 YIL
PELİN.............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
SELİNA............9 AY
MİRANDA..........(HAMİŞ)
ewet cnm. bende dua listesine katilmak istiyorumm ins gec kalmamisimdir beni 2 yil oldu...
gercektenmi?? en internette okudum baska seyler yaziyoo tühh ozman kullanmayimi ben bunu??
selina23 : ben bu ay kullanıcam canım şimdi araştırıyorum nerden alabilirim diye.kullanıp faydasını gören var başka bir topikte bi arkadaşımız ilk denemesinde kullanmış ve hamile şuan,rabbim yavrusunu bağışlasın,eğer ilişkide kuruluk yaşıyorsan kullan ama yaşamıyorsan gerek yok diye biliyorum.
bende ebay diye bi site var ordan olmayi düsünüyorum ama kismet bakalim ins ii gelir bize
ben eşimin sperm sayısını 2 ay önce ölçtürdüm.özel hastanede 40 tl verdik.eşin ssk lıysa yine bir miktarını ödüyorsun yani 40 tl burda öyle.kadın doğum doktoruma söyledim direk bu testi yaptırcaz diye giriş yaptık.sonucuna göre uroloğa gösterirsiniz.
hmmm tmm bende kadin doktoruna gittigimde bi soruyum 1 yil oldu olmuyo test falan yaptirallimmi diye tessekur ederim cnmm..
tmm cnm bi kendi doktorumla konusuyum o yönlerndirir.. benim ki technikerkarankenkasse cnmm acaba bizimkide ücretsizmidir ki???cok saol cnmmvalla sizde olmazsaniz cahil cahil gidecezzz
"" valla yazilari karistirdiysam affola ilk defe böyle hep birlikte cevap vermeyi denedimm""""
Canım ben 1.5 ayda 7 kilo vermiştim sonra tüpbebek başlayınca aldım tabi şimdi gene devam ediyorum şu hastalıklarım bitsin inşallah 1 ay sonra egzersizede başlarım.İnşallah canım hepimiz en kısa zamanda hamiş olalım.
ikinizede çok güldüm,haberiniz olsun.
aradaki temiz günün 15 gün olduysa,böyle olabiliyo çok nadir olarak,ama 15 günü bile doldurmadıysan,bi dr a görünebilirsin garipcim.
hayırlısı olsun kardelencim,bende hamile haberini alıcamı umud etmiştim topici açarken.
inşallah bidahaki aya olur.
hayırlı,uğurlu olsun,rabbim sonuna kadar sağlıkla hamilelik geçirip,kucağına almayı nasib etsin inşallah
inşallah.
muhtemelen 6 haftalıkmış.
:128::114:
canımcım,niye listeden çıkıyomuşun bakim,arada girmeye çalış,özlüyoruz seni,burda bişey yazmasakta,kalbimizdesin unutma.
ebrar ya sende kendini üzüp durma pozitif düşün pozitif sonuç al
ya sende kaçak samyeli hemen geldin gidiyon
canım geçmişi okuyodum anca okudum anca cevap yazıyom sen nasılsın kızın nasıl
rabbim seninde gönlune göre versin ebrarcimkuzu nidemek oyaa duymamış olayım hepimize okuncak sırayla
buarada özledim nezaman kavuşcaz
sen varya süpersin kuzu
Ama beni unutmuşsun yaa şaka yapıyorum olabiliyo hiç sorun değil biliyoumki kalbindeyim sende benim kalbimdesin
öncelikle hoşgeldin topiğimize yardımların için çok teşekkürler
allahım gönlüne göre versin
garibim ekledim kuzum allahım gönlüne göre versin
Olsun balım sorun değil sen öne amışsınya düşünüp yeter o
dimek köye gidiyosunuz kolay gelsin benim içinde kokla memleket havasını öpüyorum seniayrıca ekledim listeye
maşallah minişe allahım 9 ayı sorunsuz geçirip kucağına almayı nasip etsin zeynepcim
ya kanka benimkinin sağı solu belli olmaz estimi gideriz ogün öyle birgündü ablası arayıp çağırdı gittik önemli bidurum yok yani
demek çok zorlandın kıyamam ya tam denk geldi neyse geçti gitti büyüyünce unutursun
Demek selinaya kadro çtın yanlız bişey diycem boynuz kulağı geçermiş oda geçicek seni
Neyse misafirler nevakit giderler görüşelim özledim
Hepinize hayırlı günler arkadaşlar
elixsir mesajını aldım tatlım ekledim senide
gittinmi garibiimm
slm canım ben yoğundum bu sıra sağlık ocağına gittim tetenoz iğnesi için testte yaptırdım kanımda mikrop var dedi sağlık ocağındaki doktor canım sıkkındı kendi doktoruma dün gittim bi sorun yok dedi şimdilik iyi dedi bakalım 1 ay sonra test tekrarlanacak ondan canım yoktum kusura bakmayın bi kaçkez girdim dua varmı diye hemen çıktım
hoşgelidn canım nasılsın
canım amin inşşş
aman ne bileyim bazan umudumu kabediyorumişte
allahım şu mübarek günlerin hürmetine sesimizi duysun
yar ve yardımcımız olsun inşşşş
Canım değerlerin normal kendi tahlil kağıdımdaki normal değerelrle karşılaştırdım korkma.banucum ne degeri canım ben acemiyim bu konularda kagıdın üstünde yazanları yazdım bide sunlar yazıyo fsh 6,63 LH 6,47 yardımcı olursan sevinirim...
Canım çok geçmiş olsun.Bende şu jeli araştırıyorum 4 aya tüp deniycem tekrar ama bu arada birde bunu deniyelim eczanelerde varmı acaba biliyomusun.Böğürtlen kökünüde tedirgin oluyorum bazı şeyler yarar verirken zararda verbiliyor diye.
Kızlar bu hafata başlıyalım ayetel kürsinin yanında birde yasin okusak nasıl olur.
İyiyim hayatım şu jeli sen kullandınmı ben alıp denesemmi acaba ne dersin.
Canım çok geçmiş olsun.Bende şu jeli araştırıyorum 4 aya tüp deniycem tekrar ama bu arada birde bunu deniyelim eczanelerde varmı acaba biliyomusun.Böğürtlen kökünüde tedirgin oluyorum bazı şeyler yarar verirken zararda verbiliyor diye.
Kızlar bu hafata başlıyalım ayetel kürsinin yanında birde yasin okusak nasıl olur.
İyiyim hayatım şu jeli sen kullandınmı ben alıp denesemmi acaba ne dersin.
İnşallah yetercim inşallah bir gün bizlerde tebrikler alıcaz sakın umudunu yitirme.kız son günlerde ço sık olyor bu karışıklık tebrikler diyor birisi sağlıcakla kucakla
bende hamişimde haberimmi yok diyorum
Bende kupa bende diyodum sana devrediyorum canım::::)))))))))))İnşallah tatlım..Evet 15 yıl 14 yıldırda bebek bekliyoruz uzun yolda ancak gelir herhalde
Şimdilik ekleme istersen ya da en sona al beni çünkü kötü hissederim benden önce varolanlırın önüne geçersem üzerime düşeni de yapmak isterim ayrıca..Ne yapmam gerektiği konusunda bilgilendirirsen vakti gelince sevinirim canım benim
Benden önce,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
bilmiyorum canım sağlık ocağındaki doktor ciddi bir durum bebek için riskli dedi
kendi doktorum okadar sorun yok telaş yapma dedi ben ters bi durum olsa söğlerim dedi bakalım ne olcak mevlam herşeyin hayırlşısını versin
canım gösterdi bu sefer
çevremdeki herkez annem eşimde dahil herkez senin oğlun olcak dedi bana
ama benim temiz kalpli rakadalım kardelen ilk kez bana senin kızın olcak dedi sonrada sevtunum dedi
öğle mevlam kısmet ederse kızım olcakmış
cok beyendim duayi ve yaziyi yetercim,allah razi olsunayrica umitsiz olma canim,allah buyuk,yasimiz kac olursa olsun o dilerse nasip eder..rabbim hayirli evlatlar versin tatlim
ellerine saglik ebrarim
canim kadin doktoru sadece urolojiye gidin,sperm testi olun sonuclari bana getirin diyor..yani bizim ki öyle dedi..kendiniz gitmeniz gerek uroloji doktoruna.sizin sigortayi bilmiyorum canimbizim ki aok,aok adüyor canim.biz 10 euro muayane ucreti disinda ödemedik
masallah banucum,guzel kilo vermissin.cizelgenden de belli..diyetisyenemi gidiyorsun canim??nasil bir diyet uyguluyorsun..benimde zayiflamam gerek deee
hayırdır,bu saatte neden gittiniz,ters bişey olmadı inşallah.
ahhh,ahh,tadilat yapılan evi ben bilirim,biz evin içinden yeniden bi ev yaptık annemlerde,ne zor oluyo,rabbim kolaylık versin.
keşke kuzu yaaa,hep aklıma geldi,keşke hamilelik belirtisi olsa diye,çünkü baya kötü yakalandım,oysaki yenide atlatmıştım ben gribi.
bu arada,topici her sabah sen açıyon,ne kadar erkenci hatunsun öyle :81:
canım,gökçemizi öp yerimize,rabbim şifa versin.
öncelikle,selina için hemen kadrodan yer açıyorum,hiç merak etmeyin
kuzu,dün çok fena oldum yaaaaa,mecburen ayaktaydım ama fenaydı yani,yaklaşıkta 30 kişi oldu,güel oldu,dualar yapıldı,ama ben bittiğimi düşündüm bi ara,ne kadar ağır yakalandım gribe yaaaa,hala geçmedi,kullanmadığım bişey kalmadı,ballı zencefil,limonlu sirke,sarımsaklı bal,limonlu çay,sirkeli su,portakallı limon,asitli içecekler,ballı,karabiberli süt,içim dışım sıvı oldu,tabi gece wc yollarından gelemedim.
kuzu,çok hastalandım,artııııııııııııııııııııı,hala yatılı misafirlerim var,gerçi yabancı değiller ama,genede her an pc başında olunmuyo işte.
ben geçmişi okuyodum canım,görüşürüz.
kız dur,hemen yarın belli mi olur,önce bi kaç gün günüm geçmesi gerek önce,hayırlısı bakalım.
pelincim,çok geçmiş olsun canım,yaranın tedavisi kolaymış,hiç endişe etme,inşallahda en kısa zamanda hamile haberini alırız.
herkeze selam kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?