- 6 Ağustos 2010
- 2.277
- 10
- 318
- 43
hadi bakalım Allah hayırlı sağlıklı doğurmanı nasip etsinhepinizi çok sevioruummm tebrik eden ana lıbntı yapamadığm arkadaşlarada çok çok teşekkürler ediyorumm abrar kayram elixir elaezel sünger pelin birsen hepinize teşekkürler ediyorum svincimi paylaştığınız için dualarım hep sizinle olacak sakın unutmayın işyerimde bu site engellendiği için eskisi gibi giremiyorum gündüzleri akşamda yemek temizlik misafirr anca bu saatlerde fırsatım oluyo ama geçmiişi okumak yetiyor allahım çok şükür bu günleri gösterdiya hayırlısıyla kucağımada almak nasip olur inşallah bu gün ultrasonda bakıldı minnaciık zor belli oluyo teyzeleri daha 6 haftalıkmış darısı hepinizin başına dualarım hep sizinle kendinize çok iii bakın ööppptüüüüüüüümmmmmmmm:79::79:
slm canım demek şehir dışına çıkıyon iyi işler evet napalım habire dr gidemeyince bizde ev aldık steteskopu ama biraz zor duyuluyo olsun zevkli olyoHerkese iyi geceler arkadaşlar
Pelincim yara o kadar önemli bişey değil yaa doğum yapınca ondan da kurtulcaz inşallah.Bende de var ama hiç bi dr yakalım donduralım falan demedi zaten yeter demişti galiba doğumdan önce yaktırmak hiç sağlıklı değil.Biçok kadında da var zaten üzülme tatlım.
Birsen ve tuğçe demek steteskop aldınız Allah emiİyi fikir ama eşim bana hayatta almaz onu
Duru hoşgeldin ümidine inancına duruşuna hayran kaldım.İnşallah bundan sonrada topiğimizde görürüz seni
Arkadaşlar ben şehir dışına çıkıyorum 2 hafta kadar uğrayamam dönüşte görüşmek üzere inşallah.Döndüğümde hamişlerimiz çoğalmış olur umarım.
slm canım boğazın ağrıyomuş geçmiş olsun soğanı rendeleyip içine bal koy ye yada siyeh turp olmazsa kırmızıda olur içine bal koy suyunun çıkmasını bekle sonra çıkan suyu iç balı bittikçe ekle yada azcık tereyağ veya margarin tavada erit içine pekmez koy ılısın 2-3 kaşık yatmadan ve sabah kalkınca iç oda iyi geliyo sırtınla karnına sıcak havlu koyarak uyu oda ferahlatırEbrarcım kardelencim naber kızlar
inşallah selinacım son regli görmen olur bebiş gelir çabucakiyiyim canım çok şükür.tşk ederim inşallah hepimizin son regli olur gebelikle sonuçlanır inş.kolay gelsin canım kendine iyi bak.
canım derdada okurum dedi kardeloşta okuyacak
bebek bekleme sürelerimiz
DURU..............15 YIL
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YIL
SEVTUN............10 YIL
YETER.............7 YIL
KARDELEN49........6 YIL
DERİN.............5 YIL
SAMYELİ...........4 YIL
KARDELOŞ..........3,5 YIL
WAY...............3 YIL
BİRSEN............3 YILHAMİŞ)
SUNGER............2,5 YIL
ANATOLİA..........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
GARİP.............2 YIL
EGAL..............2 YIL
KAYRAM............1,5 YIL
PELİN.............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
SELİNA............9 AY
MİRANDA..........(HAMİŞ)
canım üzülmeni istemem ama demişsin kanser oldum tedavi oldum diye ne knseri ve nasıl tedavi gördün tekrar açmak istemem konuyu ama dr la görüştümü yumurtalarına işleyişine hormonlarına bakıp rahim filmi çektimi yumurtalar kendiliğinden gelişip çatlıyomu kalteleri nasıl ya çok soru sordum usura bakma gerçi aşılama ve tüp yaptırdım dedin ama arada tekrralamak gerekiyoCanım topicten topiğe değişiyor valla niye değişir onu da bilemiyorum ama2-3 topic var girdiğim böyle sıcakkanlı insanların bulunduğu geçtiğimiz günlerde bir konuda yardım almak için yine bir topiğe girdim bir soru sordum cvp gelmedi..bir kaç gün sonra tekrar bir soru sordum valla dayak yemişten beter oldum insan korka korka yazıyor bazı yerlerde Neyse belki onlarında iyi hissetmediği bir döneme denk gelmiştim sağlık olsun dedim çıktım
sara_28 kullanıcısından alıntı
kızlar forumları gezerken güzel bi dua gördüm sizinle paylaşmak istedim.
ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN
kardeloş geçmişteydim canım bide arada içeri gidip meyve veya çay veriyorum kusura bakma nasılsın çakma profselam birsencim,nasılsın,bebiş ne durumda,kızçen nasıl?
derda cım,hayırdır,ne mikrobu,bebğinin cinsiyeti neymiş,söylemicen mi bize?
Allah hayırlısını versin canım şimdi kızına 2 tane görücü var bakalım hangisini beğenecek şimdiden isimde bulalım istediğin varsa söyle yardımcı olalım oylama yapalımbilmiyorum canım sağlık ocağındaki doktor ciddi bir durum bebek için riskli dedi
kendi doktorum okadar sorun yok telaş yapma dedi ben ters bi durum olsa söğlerim dedi bakalım ne olcak mevlam herşeyin hayırlşısını versin
canım gösterdi bu sefer
çevremdeki herkez annem eşimde dahil herkez senin oğlun olcak dedi bana
ama benim temiz kalpli rakadalım kardelen ilk kez bana senin kızın olcak dedi sonrada sevtunum dedi
öğle mevlam kısmet ederse kızım olcakmış