Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hadi bakalım Allah hayırlı sağlıklı doğurmanı nasip etsin
slm canım demek şehir dışına çıkıyon iyi işler evet napalım habire dr gidemeyince bizde ev aldık steteskopu ama biraz zor duyuluyo olsun zevkli olyo
Ebrarcım kardelencim naber kızlar
slm canım boğazın ağrıyomuş geçmiş olsun soğanı rendeleyip içine bal koy ye yada siyeh turp olmazsa kırmızıda olur içine bal koy suyunun çıkmasını bekle sonra çıkan suyu iç balı bittikçe ekle yada azcık tereyağ veya margarin tavada erit içine pekmez koy ılısın 2-3 kaşık yatmadan ve sabah kalkınca iç oda iyi geliyo sırtınla karnına sıcak havlu koyarak uyu oda ferahlatır
iyiyim canım çok şükür.tşk ederim inşallah hepimizin son regli olur gebelikle sonuçlanır inş.kolay gelsin canım kendine iyi bak.
inşallah selinacım son regli görmen olur bebiş gelir çabucak
canım derdada okurum dedi kardeloşta okuyacak
canım üzülmeni istemem ama demişsin kanser oldum tedavi oldum diye ne knseri ve nasıl tedavi gördün tekrar açmak istemem konuyu ama dr la görüştümü yumurtalarına işleyişine hormonlarına bakıp rahim filmi çektimi yumurtalar kendiliğinden gelişip çatlıyomu kalteleri nasıl ya çok soru sordum usura bakma gerçi aşılama ve tüp yaptırdım dedin ama arada tekrralamak gerekiyo

selam birsencim,nasılsın,bebiş ne durumda,kızçen nasıl?
derda cım,hayırdır,ne mikrobu,bebğinin cinsiyeti neymiş,söylemicen mi bize?
kardeloş geçmişteydim canım bide arada içeri gidip meyve veya çay veriyorum kusura bakma nasılsın çakma prof
Allah hayırlısını versin canım şimdi kızına 2 tane görücü var bakalım hangisini beğenecek şimdiden isimde bulalım istediğin varsa söyle yardımcı olalım oylama yapalım

tabiya insan eşini çok özlüyor allahım kavuştursun canım
neyse 1 günde olsa özlem giderirsiniz
aminnn çok güzelmiş
slm canlarım nasılsınız
ebrarım bu listeye hamişlerde girebilirse bende varım herzaman dua okurum size benide ekle olurmusun canım
tabiki kuzum hamişlerde giriyor seve seve yazıcam senide
ohoooo daha neler duyarız biz sen merak etme bugidişlede ömrümüz bukürleri yapmakla geçicek
ya derinimde diyo çok özledim bi olsa pc diyo
buarada kalbe bakan yoktur gruplaşma olayı varya genelde o oluyo sonradan gelenler kabul edilmiyo ama bizim topicimiz başka kapımız herkese açık tabi iyi niyetli olanlara
oyy yerim ben onu maşallah derdam inanki benimde içimde hep kız vardı sağlıklı sıhhatli olur inşallah kuzum
buarada geçmiş olsun inşallah geçer iltihapda sen endişelenme doktorlar azcık abartıyolar
hosbulduk canim iyiyim cok sukur,ya sen nasilsin???canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin insallah.insallah testinin sonuclari guzel cikar

aleykum selam birsencim,hosgeldin
garibim nedemek ya seve seve yapıoruz biz inşallah bi faydamız oluyordur allahım yaptığımız okuduğumuz duaları kabul ve vesile kılsın

birsenim ekliyorum kuzum saol ilettiğin için
buarada sen nasılsın ?

bebek bekleme sürelerimiz

DURU..............15 YIL
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YIL
SEVTUN............10 YIL
YETER.............7 YIL
KARDELEN49........6 YIL
DERİN.............5,5 YIL
SAMYELİ...........4 YIL
KARDELOŞ..........3,5 YIL
WAY...............3 YIL
SUNGER............2,5 YIL
ANATOLİA..........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
GARİP.............2 YIL
EGAL..............2 YIL
KAYRAM............1,5 YIL
PELİN.............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
SELİNA............9 AY
DERDA.............(HAMİŞ)
BİRSEN............(HAMİŞ)
MİRANDA..........(HAMİŞ)

ARKADAŞLAR LÜTFEN BİLDİRİN BANA
arkadaşlar dua listesini baştan yapıcam
herkes bana nekadardır bebek beklediğini yazarmı sürelerde değişiklik olmuştur mutlaka bide kimler katılmak istiyo kimler istemiyo ona göre yapalım listeyi eski liste tamamlandı biliyosunuz .bugün ve yarın bana bildirirseniz çok sevinirim .bu mesajımıda arada öne çekerseniz iyi olur herkes görmüş olur​

iyiyim canım bugün biraz gezdik kızım tatil başladığından beri hep hastane kaynım uğraşıp durduk sonunda patladı yeter artık hep onla uğraşıyoz bende gezmek istiyorum dedi migrosa gittik bide dışarda yemek yiyelim diye tutturdu onuda yaptık bizde yorulduk oda haklı ama napalım uğraş bitmiyo sen nasılsın eşinin eli iyileşiyomu haa unutmadan tugcalıda ekle

çok iyi yapmışsınız canım onunda hakkı tabiki tatil bitti yeni gezmeye götürdün ufaklığı sende kaça bölüneceğini şaşırıyosun gerçi
canım eklenmek isterse tabiki ekleriz seve seve dua listesi olduğu için sormadan eklemiyelim şimdi yoksa tuğçem başkadır bizim için

ben kaçtım canım yarın misafir gelicek yine erken kalkıcam sonra görüşürüz olurmu çok öpüyorum seni

Allahim bu mubarek gunun sabahinda herkesin en kisa zamanda cocuk sahibi olmayi nasip etsin meger ne zormus gecmise bakinca soyle bir sitede...Rabbim hayirli evlatlari hayirli zamanlarda nasip etsin umudu kirmak yok gelmiyorsa vardir bir bildigi yaradanin diyip sukur etmek lazim :)

Bayanlar olabildigince saglikli beslenin ve asla dondurulmus gida ve bulyon paket urunler ve hamburger tarzi seyler tuketmeyin.Ayrica tutun ve benzeri maddelerde cok etkiliyor eger yumurtalarda catlama sorunu varsa bol bol bogurtlen cayi icin ama insallah kalirsiniz kaldiginizda asla ozellikle bogurtlen cayi kullanmayin. ben cayin bi blogta tarifini verdim ama isteyene tekrar veririm yumurtalarda catlama sorunu yada ureme veya idrar yolu enfeksiyonlarina yuzde yuz iyi geliyor...
Ben deneyeli 3 ay oldu ama bildigim hersey yanlis oldugu icin basarisiz oldum simdi taktik degistirdim nasip insallah olur.zaten bu ay icicem bende tekrar bogurtlen koku cayimi yine kullananlar en gec 3 ayda hamile kaldi... bakicam bende :))

günaydıııııınnnnnnnn kıslarrrrrr kimsecikler yok ama yinede iyi pazarlar herkeseeeeeeeeee

Canım değerlerin normal kendi tahlil kağıdımdaki normal değerelrle karşılaştırdım korkma.

ne jeli canım
Presed zaten yazmışsın canım.

Canım bu jelle ikinci ayım bu ay..Geçen yıl ebaydan aldım ama kargoda sorun yaşadım 1 ay bekledim gelmedi iptal ettim..Bu yıl geçen ay gitti gidiyordan aldım bizim gibi bebiş beklerken jeli kullanıp hamile kalan bir arkadaş satıcısı firmanın sattığının bayağı bir altında fiyata satıyor tavsiye edebilirim kullanmayı düşünecek olursan ...[/QUOTE]

Düşünüyorum canım benim geçen ay olumsuz bir tüp denemem oldu 4 aya tekrar deniycem ama bu arada denesemmi diye düşünüyorum.

İnşallah yetercim inşallah bir gün bizlerde tebrikler alıcaz sakın umudunu yitirme.

Bende kupa bende diyodum sana devrediyorum canım::::)))))))))))

Amin canım aminnnnnn

Canım Allah analı babalı büyütsün minik kızını.

15 gun var canim malesef,umudum diger aya kaldi artikcanim hem misafirin var,hemde hastasin rabbim safi ismi ile sifa versin tatlim dikkat et kendine

rabbim seninde gönlune göre versin ebrarcimo kadar zahmet ediyorsunuz bizim icin,ugurboncugum ve sen.allah sizden razi olsun kizlar,sizin gibi gönlu guzel bebisleriniz olsun

canim esim evde idi bugun,cikmak zorunda kaldim..ben geldim ama sen yoksun[/QUOTE]

Canım şu an kendim yapıyorum ama daha önceden gittiğim dietisyenin listeleri senin kilon kaç canım[/QUOTE]

Canım fikrimi soruyorsan ben preseed i kullanmakla hiç bir kaybın olmaz derim çünkü gerçekten ümit verici bir jel..bir çok arkadaşımız gebe kaldı bu jelle...Hem vakti boşa kullanmamış olursun inşalllah yeni bir tüpe bile gerek bırakmadan sonuç almak kısmet olur...Bu arada evet en kıdemli ben çıktım galiba

Son düzenleme:

Canım ben kemik kanseri tedavisi gördüm..Evlendikten 1 yıl sonra çocuk isteyipte sonuç alamayınca sanırım gördüğüm tedavilere bağlı bu durum diye düşündüm ben de..Ve dr. muayenesinden sonra hormon testleri, rahim filmi ayrıca yumurtalama takibi kısacası gerekli ne varsa kontrol edildi.adetlerim düzenli tüplerim açık yumurtarım kendiğinden çatlıyor herhangi bir sorun bulunamadı o dönem...Sonrasında eşimi takibe aldılar,çift taraflı varikosel ameliyatı oldu..Fakat sonuç değişmedi..Aşılamaların ardından tüpte karar kıldık o da olmadı...ben hormon testlerimi klasik kontrollerimi rutin aralıklarla yaptıran bir insanım..en son yine 6 ay önce yaptırdım her hangi bir sorun görünmüyor...Eşim inatçı birazda bıkkınlık var adam da sanırım kısmetse en yakın zamanda o da bir test verecek söz verdi ...Bu işler birazda yazgı işi ne fazla üstüne gitmek ne de çok duyarsız kalmak gerekiyor...Takdir Allahın hayırlısını nasip etsin...

birsencim sagol canım :) gökce daha iyi şimdi :) ılık su degilde genelde rezene veriyorum bide bronşite iyi gelen 50 çeşit ot vardı eşim onu almış aktardan ondan veriyoruz azcık ama uzun zamandır dilini karbonatlı suyla silmedim dilinde 2 aylıkken pamukçuk olmuştu ayyy kuzumun dilini ne çok silerdim ki geçsin o suylaa artık kanıyodu off aklıma geldikçe üzülüyorum neyse hatırlattıgın için sagol arada silsem iyi olucak senin hamilelik nasıl gidiyo maşallah yarılamışsın yolu sende kib
ebroşum bende seni öpüyorum fıstıkım benim eger ayetel kürsi de eksk olursa de bana okurum balım sizin için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…