Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya yanlış kişinin ismini yazmışım alıntı yapmış bende gökceye yazmış sandım ama yazmamıştı karışıklık olur die sildim sen nasılsın canım benim:)
sağol canım,çok fena gribe yakalanmıştım ama,gitgide düzeliyo inşallah.:2:sürekli şu haldeydim:2:şimdi arada bir.

Merhaba canım genelde adetle atılır ama atılmadığı takdirde dr. o ay doğum kontrol hapı kullanmanı söyler..Bir dahaki döneme de birşey kalmaz.En azından ben de öyle olmuştu canım

sağol canım benim adetim gecikmişti kist oluşmuş cuma günü adet oldum ayıptır söylemesi böyle yoğun kanama ve parçalar düştüde acaba dedim kistmi eridi acba:95: neyse bu rada armıza hoşgeldin canım

rabbim daha fazla bekletmesin insallah canim,iki dunyada yuzumuzun aki olacak evlatlar versin hepimize

ebrarcim beni ki defa yazmissin canimm

buarada DERİNİMİN hepinize çok selamı var hepinizi çok özlemiş ama pc sorunu çözülmemiş
ayrıca adet olmuş keyfi yerindeydi

aleykum selam canim,

günaydıııııınnnnnnnn kıslarrrrrr kimsecikler yok ama yinede iyi pazarlar herkeseeeeeeeeee

sizede iyi pazarlar kizlar

canim ne guzel söyelemisssin,hersey taktir,kader isi,ne fazla ustune gitmek gerek,nede duyarsiz kalmak..elinden geleni yapip,gelmeyen icin allaha havale etmek en iyisi

hayırlı günler kızlar öptk gökceyle hepinizii

bizde gökceyi öptuk annesiii

sağol canım,çok fena gribe yakalanmıştım ama,gitgide düzeliyo inşallah.:2:sürekli şu haldeydim:2:şimdi arada bir.

canim daha atlatamadinmi gribiiii,rabbim sifa versin

selam kısar 7 gün önceçatlama iğnesi oldum acaaba test yapsam çıkarmı??cvP ltfen

Hoş buldum canım..Dönem dönem benimde parçalar halinde geliyor adetim,nedense hep bu ay üşüttüm galiba diyorum.Tabi bu konuda karar verme yetkisi yine drlar da oluyor.İnşallah senin kist gitmiştir adetle birlikte o na yoralım senin durumunu

Amin canım aminn hayırlısı inşallah

selam kısar 7 gün önceçatlama iğnesi oldum acaaba test yapsam çıkarmı??cvP ltfen
Ben daha erken olduğu düşüncesindeyim canım.Sabredebilirsen bir kaç gün daha geçsin derim.tabi yine de tercih senin

HAYIRLI OLSUN

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************NANELİŞEKER***********************20 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
MART AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************

*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART************************

HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************

`tam atlatamadım garipcim,yarına dah iyi olurum inşallah.
sende neler var,neler yok,keyifler yerinde mi?
henüz çıkması mümkün değil,çıksa bile yanıltıcı olabilir,çünkü iğnede de lh hormonu mevcut.
keyıfler ıyıdır umarım özledım sızlerı
nerdesin kuzu,görüşemiyoruz epeydir.
duru cum selam

keyıfler ıyıdır umarım özledım sızlerı

bizde seni özledik canimsen nasilsin????

Amin canım aminn hayırlısı inşallah

Ben daha erken olduğu düşüncesindeyim canım.Sabredebilirsen bir kaç gün daha geçsin derim.tabi yine de tercih senin

insallah canim insallah

bir yakanlandimi insan,bir turlu birakmiyor su mikrop yakasini dimiiiyiyim canim cok sukur,degisen birsey yok iste rutin hayat sartlarindan baska.sen nasilsin canim??

ugurboncugum,ben adet oldum canim yadaha önce yazdim ama görmedin sanirim..yeni tarihim 10 mart

bizde seni özledik canimsen nasilsin????

insallah canim insallah

bir yakanlandimi insan,bir turlu birakmiyor su mikrop yakasini dimiiiyiyim canim cok sukur,degisen birsey yok iste rutin hayat sartlarindan baska.sen nasilsin canim??
bendede herşey güzel hamdolsun,bakalım yeni gün neler getirir,mübarek kandilde mutlu bir haber getiriri inşallah.
kardelencim,kistler öyle parça parça düşmezmiş canım,ben dr a sormuştum,ama bende de oluyodu o,aspirin kullanalı minimum a indi,galiba pıhtılaşmanın etkisi var,sende pıhtılaşma mevcut mu?

kardelencim bende pıhtılaşma var yarın doktora gidicem zaten geçmediyse doğum kontrol hapı vericem demiştisonrada iğnelere başlanacak işte sıkıldım artık ben ya aman yoruldum bıktım her ay yeni bir halt çıkyo bizde insan değilmiyiz ya niye ya niye böyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…