Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende iyiyim sağolun ilk soğan suyumu hazırladım onu içicem şimdi.nasıl bi etkisi olacak merak ediyorum

yarasın canımm şifaa olsunnn bende ara vermiştimm bu ayy başlıcam hatta bu gün başlıcammm benim kırmızıı kartt geldidee akşamm haberini verdii saaolsunn 1 saatt önce kendisi teşriff etttiii :teytey::teytey:

hoşbuldukk gönlü güzel anneemizzz nasılsınnn bebişimizz nasılll bakayımmm yaramazlık yapıyormuuu

estafirullah canım benim asıl gönlü güzel olan sensin ne kadar pozitifsin bayılıyorum valla bu yönüne bebiş iyidir inşAllah pek yaramaz değil herhaldeki midem fazla bulanmıyo şükür çok korkarımda mide bulantısından hemencik tansiyonum düşer inşAllah hep böyle devam eder
sen nasılsın canım

iyiyim çok şükürr canım sen nasılsınnn nasıl oralarda havalarr burda sogukk ve ıssız ve karanlıkkk üşüdümm üstümüü örtsene anne annne annee annecigimmmm hahahahaha

aynen burasıda öyle yağmur cama pıt pıt vuruyo ama özlemişim ben böyle havaları her mevsimin ayrı bi tadı var.

bende iyiyim sağolun ilk soğan suyumu hazırladım onu içicem şimdi.nasıl bi etkisi olacak merak ediyorum

şifa olur inşAllah canım

iyiyim çok şükürr canım sen nasılsınnn nasıl oralarda havalarr burda sogukk ve ıssız ve karanlıkkk üşüdümm üstümüü örtsene anne annne annee annecigimmmm hahahahaha

bende üşüyorum canım ya ayaklarım buz inan ki hiç ısınmıyo gel birbirimize sarılalımda ısınalım:1hug:

canım biz kasımda 15 seneye gireceğiz inşallah:Saruboceq: 13 yaşında bir oğlum var doğumdan sonra lohusa hastası oldum 45 gün hastanede yattım ölümden döndüm resmenmafoldumben böyle olunca 5 yıl doğum yapmam yasaklandı sonra o korkuyla düşünmedim bebeğieyvahedigeldismile tam korkuyu atlattım bu sefer de panik atak yakaladıohaoldumsmile tedavi gördüm şimdi ilaçları kesiyoruz inşallah kasıma kadar hallederim dedi doktor kasımda korunmayı bırakacağız bakalım hayırlısı canımboshayallersmile

inşallah kolay hamilelikk geçirirsinn canımm rabbimm sabrını verir inşallahh çok bulanmaz miden hatta hiç bulanmasın bulanırsada naneli şeker atarsın agzına canımm rabbim kolay bi hamilelikk kolayda dogum nasip etsin inşallah saglıkla sıhhatle

valla canım ben şükür biraz daha iyiyimm kırmızılarım geldii aman iyi olduu ilaç içemiyodum canım ya etkiliyoda beni o bakımdan

birazdan yapacam limonlu aspirinimi babblı limonumuda alacam c vitaminimidee ohhhhhhh bi güzell terlerimm heraldee tamamen atayımm şuu grip vüsürünü üstümden anacımm bu grip seviyo benii kanımca bi geldimii gitmek bilmiyooo illa içinde yaşat benii diyooo heçç kusuraa bakma dedimm birazdann sana zehirini verecem kurtulacam senden dedim bu kadar misafirlikk yeter demii canımm hahahaha

MaşAllah canım Allah evladını sana bağışlasın
geçmiş olsun canım ya bilirim o illet hastalığı annemde o dertten muzdarip malesef anacığımda çok çekti panik ataktan inşAllah tedavin başarılı olmuşturda bi daha uğraşmazsın canımbelki bebişin gelir şifa olur sana

günaydın canım nasılsın?a.s.
iyiyim flanım sen nasılsın tatlımm
ıyyyyyy bu ne biçim bi tat yaaaaa

kızz kardelenn çokk ayıpp ne ooo ıyyy falannn tiksinerekk içmeee fayda etmezz gülümm
al bardagıı karşına önce bi konuşş onlaa ona onu içmeyii sevdigini söyleee ben seni seviyorum sende beni sevv şifa ol bana de ve güzelce içç tadi çok kötü deyill severekk iççç ben hiç tiksinmedim keyifle içtimm

şifa olur inşAllah canım

bende üşüyorum canım ya ayaklarım buz inan ki hiç ısınmıyo gel birbirimize sarılalımda ısınalım:1hug:

sarılalımm canımmm benim ev allahtan çok sogukk deyil mutfak camını açtımm şimdii dışarsı ne sogukkk bu kışş çetin gececek gibii ay bi karr yagsa şöyle 1 metre falan atsamm kendimiii üstüneee dönsem dursamm içndee çok seviyom ben kar ı hadi sarılalım canımm sarıla sarıla azalırmışş soguklarr hahahahaha bu benim uydurmam

zaten bebek fikri bir nevi terapi gibi oldu canım en azından şimdi bir amacım var diyorum hastalığı yaklaştırmıyorum yanıma inşallah sonunu getirebilirm:Saruboceq:zaten benim bebek işi de yılan hikayesine döndü ne zaman başına geçsem birşey oluyor bizde kimseye demedik niyetimiz var diye olursa o zaman öğrensinler:umursamaz:istiyor istiyor olmuyor diye acımalarından sıkıldım insanların:sinifsinif:

Aminnn canım inşAllah dediğin gibi olur
oh oh şifa olsun canım güldürdün ya beni ne diyeyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…