iyiyiz şükür canım sen nasılsın
hayalim hoşgelmişsin nasılsın
kardelen49, gulhayaldaghan, mavi2505, samyeli26 tünaydın arkadaşlar nasılsınız
bende iyiyim sağolun ilk soğan suyumu hazırladım onu içicem şimdi.nasıl bi etkisi olacak merak ediyorum
hoşbuldukk gönlü güzel anneemizzz nasılsınnn bebişimizz nasılll bakayımmm yaramazlık yapıyormuuu
iyiyim çok şükürr canım sen nasılsınnn nasıl oralarda havalarr burda sogukk ve ıssız ve karanlıkkk üşüdümm üstümüü örtsene anne annne annee annecigimmmm hahahahaha
bende iyiyim sağolun ilk soğan suyumu hazırladım onu içicem şimdi.nasıl bi etkisi olacak merak ediyorum
iyiyim çok şükürr canım sen nasılsınnn nasıl oralarda havalarr burda sogukk ve ıssız ve karanlıkkk üşüdümm üstümüü örtsene anne annne annee annecigimmmm hahahahaha
Aminn canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda şu ezanlar vakti kimsenin kucağını boş bırakmasın:Saruboceq:
inşAllah güvenebileceğin bi doktor bulursun canım bu çok önemli yoksa aklında hep acabalar kalıyor ben artık alıştım valla doktora gitmeye 1.5 senede 5 kere gidince doğal olarak alışıyo bünye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne kadar oldu evleneli canım kaçırmış olabiliri rahatsızlığın neydi
günaydınnnnnnnn kuzularrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnn nasılsınızzzzz güzell bi günn diliyorumm hepinizeeeeeeee
estafirullah canım benim asıl gönlü güzel olan sensin ne kadar pozitifsin bayılıyorum valla bu yönüne bebiş iyidir inşAllah pek yaramaz değil herhaldeki midem fazla bulanmıyo şükür çok korkarımda mide bulantısından hemencik tansiyonum düşer inşAllah hep böyle devam eder
sen nasılsın canım
canım biz kasımda 15 seneye gireceğiz inşallah:Saruboceq: 13 yaşında bir oğlum var doğumdan sonra lohusa hastası oldum 45 gün hastanede yattım ölümden döndüm resmenmafoldumben böyle olunca 5 yıl doğum yapmam yasaklandı sonra o korkuyla düşünmedim bebeğieyvahedigeldismile tam korkuyu atlattım bu sefer de panik atak yakaladıohaoldumsmile tedavi gördüm şimdi ilaçları kesiyoruz inşallah kasıma kadar hallederim dedi doktor kasımda korunmayı bırakacağız bakalım hayırlısı canımboshayallersmile
iyiyim flanım sen nasılsın tatlımmgünaydın canım nasılsın?a.s.
ıyyyyyy bu ne biçim bi tat yaaaaa
şifa olur inşAllah canım
bende üşüyorum canım ya ayaklarım buz inan ki hiç ısınmıyo gel birbirimize sarılalımda ısınalım:1hug:
MaşAllah canım Allah evladını sana bağışlasın
geçmiş olsun canım ya bilirim o illet hastalığı annemde o dertten muzdarip malesef anacığımda çok çekti panik ataktan inşAllah tedavin başarılı olmuşturda bi daha uğraşmazsın canımbelki bebişin gelir şifa olur sana
inşallah kolay hamilelikk geçirirsinn canımm rabbimm sabrını verir inşallahh çok bulanmaz miden hatta hiç bulanmasın bulanırsada naneli şeker atarsın agzına canımm rabbim kolay bi hamilelikk kolayda dogum nasip etsin inşallah saglıkla sıhhatle
valla canım ben şükür biraz daha iyiyimm kırmızılarım geldii aman iyi olduu ilaç içemiyodum canım ya etkiliyoda beni o bakımdan
birazdan yapacam limonlu aspirinimi babblı limonumuda alacam c vitaminimidee ohhhhhhh bi güzell terlerimm heraldee tamamen atayımm şuu grip vüsürünü üstümden anacımm bu grip seviyo benii kanımca bi geldimii gitmek bilmiyooo illa içinde yaşat benii diyooo heçç kusuraa bakma dedimm birazdann sana zehirini verecem kurtulacam senden dedim bu kadar misafirlikk yeter demii canımm hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?