ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ELAEZEL.....................15
SELİNA.......................15
YETER........................15
SEVTUN......................15
DERYA........................15
ANATOLİA...................15
WAY..........................15
ELİXSİR......................15
SAMYELİ....................15
BANU.........................15
MİRANDA....................15
SUNGER......................15
NANELİŞKR..................15
EGAL..........................15
DERDA........................10
BİRSEN........................8
ANATOLİANIN ABLASIiçin AYETEL KÜRSİ listesi
DURU.........................15
ELİXSİR.....................15
BANU........................15
MİRANDA...................15
SUNGER.....................15
NANELİŞKR.................15
EGAL.........................15
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8
ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi
DURU..........................15
ELİXSİR......................15
BANU.........................15
MİRANDA....................15
SUNGER......................15
NANELİŞKR..................15
EGAL..........................15
DERDA........................10
BİRSEN........................8
ANATOLİANIN ABLASIiçin AYETEL KÜRSİ listesi
DURU.........................15
ELİXSİR.....................15
BANU........................15
MİRANDA...................15
SUNGER.....................15
NANELİŞKR.................15
EGAL.........................15
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8
canım seninde kandilin mübarek olsun dualarda buluşalım inşallahslm kızlar ben biraz gec geldim bi slm diyeyim dedim nasılsınız bakalım bu arada ( KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ) canlarım ALLAH şimdiden dualarımızı kabul etsin ALLAH hepimize bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasıp etsin ALLAH gönlümüze göre versin inşallah
kızlar ben pek gelemiyorum kociş evde ok ebrarcim duaları yeni gördüm okuyunca yazarım kociş hasta olduğu için hemen okuyamam 1 2 güne okurum ok herkes kendine ii baksın görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yapmayaavar canım var,değişiklik oldu malesef,napalım,hayırlısı artık,çokta üzülmedim yani.
dua yazmışın ama,onu napcez,birine okutim mi?
hepimizin,herkezin kandili mübarek olsun,rabbim bu güzel günde herkezin dileklerini kabul etsin inşallah.
kızlar hepimizin kandili mubarek-duaları kabul olsun inşallah...rabbim tez zamanda isteyen herkese bebiş sahibi olmayı, hamile olanlara da sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin
aminnnn
rica ederim canım2 sene olacak.. teşekkür ederim..
garibim ben seni adet oldun sanıyodum ondan yazmadım kuzum şimdi kardeloş adet olmuş onunkileri sana yazıyorum hemen .demek ablan gitti sevtum allah kavustursun canim..seni iyi anliyorum canim ayrilik zorr.bende ayrildigim icin ablamdanhadi bakalim kusun hayirli olsun sevtumun oyy oyy adina guzelmis,ama benim facebook um yok, tobulu nasil görcem kizzz:31
ölyemi umutbizim olsun arkadasimizin tupu tutmadigini bilmiyordumcok uzuldum yaa,rabbim kaybettiginden daha hayirlisini ihsan etsin insallah
estagfirullah canim kusurmu olur hicccok tesekkurler
seninde kandilin mubarek olsun sevtunum,bu gece birbirimize dua edelim insallah.:3
ebrarim,dua listesindede benim ismim yok canim:26::26:tamamlandimi dua,yoksa yanlislikmi var:26kunacak varsa okurum canim
seninde kandilin mubarek olsun canim,birbirimize dua edelim bugun
tamam canım ekliyorum senidesagol sevtuncum ALLAH razı olsun görüşemiyoruz seninle evin bittimi yerleştin mi
abla sagol cnım sen nasılsın sen benide yaz listeye dualarda olmak isterim
kardelen hayırlısı olsun İNŞALLAH bu ay mujde verirsin bizlere
canım seninde kandilin mübarek olsunkizlar hepinizin kandili mubarek olsun insallah.dilerim hayirlara ve dualarinizin kabul olmasina vesile olsunbirbirimize dua edelim olurmu bu aksam
canım seninde kandilin mübarek olsun rabbim gönlüne göre versinkızlar kandil mesajı göndermek istedim ama olmadı
herkesin mevlit kandilini mubarek dualarımız kabul olsun İNŞALLAH
canım seninde kandilin mübarek olsun dualarda buluşuruz inşallahcanım benden sana sonsuz şefkat bende bazen öyle olurum sevgiye çok ihtiyacım olur seni çok iyi anlıyorum canım benim öpüyorum kocaman kocaman
kandilin mübarek olsun dularında unutma benide
amin aminnnnnnnn seninde ve dua eden herkezi gönlündeki kabul olsun inşallah
kandilin mübarek olsun emin ol bu akşam dualarımda hepiniz olacaksınız kimbilir belki biri kabul olur
aminnnnnnkızlarrrrr yüreğinize sağlık hepinizin
allah gönlümüzden geçenleri nasip etsin
hepinizin dualrına
amiinnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn
canım seninde kandilin mübarek olsun allahım gönlüne göre versinmevlit kandiliniz mübarek olsun mevlam bu güzle gecenini yüzü suyu hürmetine tüm dualarınızı kabul etsin inş
saol yeterim ağzına sağlık canımben duaları okudum allah kabul etsin
saol canım ağzına yüreğine sağlıkcanim ben dualari okudum allah kabul etsin...
kızlar mrb hepinizin kandili mübarek olsun ALLAH gönlümüzün muradınıda versin inşallah
sonunda geçmişi bitirdim gerçi benim suçum ama inanın elimde olmadan oldu 50 sayfa okumak kolay olmadı aklımda kaldıgı kadarını yazayım
öncelikle herkese hayırlı kandiller diliyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah dualrınızda beni de unutmayın
eboşum bitanecik ablacım nasılsın görüşmeyeli yaaa seniçok özledim bu hafta sana okunuyomuş rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah gönderir meleğini sana ya kaç gündür giremedim hafta sonu zaten köydeydik tel bile götürmedim çekmiyo diye cok sukur ıslerımız bıtmek uzere fayansları yapıyorlar sımdı gecen hafta kapılar vernıklendı tner kokusundan evde durmadık pek ondan gremedım sıteye sana karsı mahcubum ama eve gıdınce soz telafı edıcem balım esının elı nasıl oldu ınsallah ıyılesmıstır bu arada sevgılıler gununuz de kutlu olsun balım senı sevıyorum dualarımda olacagına adın kadar emın ol lutfen
Kardelosum senı altta gordum ama gecmısteydım bıde sabah konustuk zaten bu arada gecmıs olsun dıyeyım buradan da tatlım hastalıgın en kısa zamanda gecer ınsallah bıtanem bugun dualarımdasın unutma bıtanem sen anladın onu
Boncugum sen nasılsın tatlım sende benım gıbı gremıyosun bu aralarda herhalde canım hayırlı kandıller ve sevgılıler gunun kutlu olsun tatlımbenı sormussun tesekkur ederım evıme daha gecemedım tabısı ama annemdeyım vakıt buldkca burdayım msn de de konusamadık dun cok ama kusura bakma tekrar tatlım su kardesımı yollayım sonra daha rahat vakıt bulcam senıde opuyorum canım kendıne ıyı bak
derınımın pc olacak gıbı gozukmuyo yazdıklarımı da gormuyo zaten ama olsun cok osledım kuzu gel artık
kardelenım sehır dısına gıdıyomusun tatlım guzel guzel gez guzel guzel eglen ve bomba gıbı dön inşallah rabbım kabul etsın dualarını
aleynam neden kalbın agrıyo kuzu belkı soguk almıssındır benım agrılar gectı sukur sankı ıkı hafta once agrı ceken ben degıldım allahım sıfa versın bıtanem
pelıncım yara hakkında pek bı bılgım yok annemın de dondurdular ama zaten bebek dusunmuyoduHormonların da gayet normal gozukuyo tatlım gel yıne vakıt buldukca kopmayalım dıyene bak dıcen sımdı ama elımden geldıgınce takıp etmeye calısıyorum fıstıgım
Sevtuncum arkadasın ıcın cok uzuldum allahım sabır versın bı daha olmayacakmıymıs sımdı sen de herseyı kotusunu dusunup de yıpratma kedını bence tombulunla ılgılen ve bır an once alısmalara basla artık ocak dedın daha mart oldu baslamadın mercımegın calısmalara
Kardelen bhrcım bazı kıstler adetle atılabılıyo ozellıkle de ymurta kıstlerı yanı adetle atılamayn kalmıs yumurtalar senınde adet gecıktıgıne gore onlardan bırı olmalı benım sıklıkla basıma gelır cunku tatlım ısallah kıstın gıtmıstır
yetercım yaynladıgın duayı kopyaladım saolasın ınsallah bugun ole dua edıcem saol canım allah razı olsun
sunercım senınde kandılın hayırlı ve mubarek olsun canım
anatolıam sen nasılsın bıtanem osledım senı kandılın kutlu olsun duanda benıde uutma ne olur
garıpcım bı uzuluyrum bı neselenıyorum ne yaptıgımı bende bılmıyorum acıkcası zaman gectıkce korkuyor calısmalara baslıcagım ıcınde sevınıyorum aman kuzum benı bosver ıste ole yaaaaa senın kol nasıl oldu ıyımısın bıraz daha
Elacım sen nasılsın tatım tedavıne basladın sanırsam yanlıssam kusuruma bakma hersey gonlunce olsun
selınam yenı prof asıstanımız bogurtlen kokun sıfa olsun tatlım nasıl kullanacagın hakkında malumatın varmı bı arkadas yazmıstı ama ben pek anlayamadım ne zaman baslıcaz kac gun kullancaz gunde kac kez ıccez bıde ac mı tokmu ıccez ve her kaynatmada taze tazemı olcek ve ne kadar kaynatcaz cok sordum ama asıstan olmak koley deullllllllllllll tatlım hersey gonlunce olsun
derdam ıkı prensten sonra bıde prenses sarttı zaten kanındakı mıkrop ıcın uzuldum ama drun bısey olmaz dedıyse olmayacaktır ınsallah tatlım rabbım yavruna kavustursun senı de
Bırsencım canım sende ıyısın maslahhh yakısıklımızda ıyı hayırlı kandıller tatlım
Tugcalcım tekmeleree baslamısız hayırlı olsun darısı bızlere ınsallah allah tamamına erdırsın kendını cok yorma ama
Elıksır way tostı hıranur daısy sızler de ıyısız ınsallah kızlar hersey gonlunuzce olsun
banucum son olarak da herseyde bır hayr var tatlım senınle aynı gun amelıyata gıtcez galıba canım sımdıden allah saglıkla uyanmanı nasıp etsın canım bebısın de en kısa zamanda kucagında olsun
ayyyyyyyyyyy ınsallah kımsecıklerı unutmadım nolur kusuruma bakmayın an ca aklımda tutabıldım yenı arkadaslar hosgelmısler sefalar getırmısler
ben kactım herkese tekrardan guzel bır gece dııyorum dualarda bulusmak uzere
canım kayram güzel dileklerin için sağol bugün doktora gidicem bakalım hayırlısı ebrarcım sabrediyorum zaten ama yoruldum ya geceleri ağlamaktan bıktım sıkıldım herşeyden
CANIM ÇOK ZOR GERÇEKTENDE AMA YAPICAK ŞEYLERİ ZATEN YAPIYORUZ GERİSİ RABBİMİN TAKDİRİ
İNŞALLAH YÜZÜMÜZ GÜLER HAYIRLISIYLA
bilmiyorum ben evlenmeden önce hastanenin yolunu bilmezdim evlendim evimin yolunu unuttum isyan etmiyorum ama bir an önce hayırlısıyla hepimizin imtihanının bitmesini istiyorum
öyle canım çok haklısın bende aynı şekilde evlendim tüm dengem altüst oldu 10 yıldır yapmadığım şey kalmadı ama yok yok .napalım böyle yazılmış
inşallah bitecek canım allahım dermansız dertlerle imtihan etmesin
canım,malesef düşükle sonuçlandı zeloşun hamileliği,ama o kadar pozitif ki,moral bozmak kendime zarar verir diye üzülmüyo bile,hemen çalışmalara başlıyormuş yeniden,bugün incir kürü uygulucakmış o da.kardelencim merhaba tekrar umarım iyisindir bişey sorucam zelal diye bir arkadaş vardı hani onun hamileliği nasıl gidiyor
ben sanki daisy yi başka topicte gördüm gibi ya,yanlışım olmasın genede.DAİSY hiç uğramadı umarım sorun yoktur hamileliği çok iyi gidiyordur
GÜLÜMDE yok nezamandır onuda baya merak etmeye başladım
ANATOLİAMIDA çok özledim ben yaa
amin amin inşallah canım.sanada hayırlı kandillerHayırlı kandiller bacılarım.Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dileklerinizi kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?