Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm kızlar ben biraz gec geldim bi slm diyeyim dedim nasılsınız bakalım bu arada ( KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ) canlarım ALLAH şimdiden dualarımızı kabul etsin ALLAH hepimize bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasıp etsin ALLAH gönlümüze göre versin inşallah

kızlar ben pek gelemiyorum kociş evde ok ebrarcim duaları yeni gördüm okuyunca yazarım kociş hasta olduğu için hemen okuyamam 1 2 güne okurum ok herkes kendine ii baksın görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

var canım var,değişiklik oldu malesef,napalım,hayırlısı artık,çokta üzülmedim yani.
dua yazmışın ama,onu napcez,birine okutim mi?
hepimizin,herkezin kandili mübarek olsun,rabbim bu güzel günde herkezin dileklerini kabul etsin inşallah.

kızlar hepimizin kandili mubarek-duaları kabul olsun inşallah...rabbim tez zamanda isteyen herkese bebiş sahibi olmayı, hamile olanlara da sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin
aminnnn

slm ben aranıza yeni katıldım dileğim anne olmak inşallah kabul olur sizlerle bunu paylaşmak istiyorum bana destek olun lütfen.bu arada herkezin kandili kutlu olsun rabbim dileyen herkezin duasını bugünün yüzüsuyu hürmetine kabul eylesin aminnn

Son düzenleme:
hoşgeldinn..inşallah biz kapısına gidip istiyoruz oda bugün verir inşallah ..

hayırlı kandiller
kandil hürmetine yaptığınız tüm dualar kabul olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

demek ablan gitti sevtum allah kavustursun canim..seni iyi anliyorum canim ayrilik zorr.bende ayrildigim icin ablamdanhadi bakalim kusun hayirli olsun sevtumunoyy oyy adina guzelmis,ama benim facebook um yok, tobulu nasil görcem kizzz:31

ölyemi umutbizim olsun arkadasimizin tupu tutmadigini bilmiyordumcok uzuldum yaa,rabbim kaybettiginden daha hayirlisini ihsan etsin insallah

estagfirullah canim kusurmu olur hicccok tesekkurler

seninde kandilin mubarek olsun sevtunum,bu gece birbirimize dua edelim insallah.:3

ebrarim,dua listesindede benim ismim yok canim:26::26:tamamlandimi dua,yoksa yanlislikmi var:26kunacak varsa okurum canim

seninde kandilin mubarek olsun canim,birbirimize dua edelim bugun

sagol sevtuncum ALLAH razı olsun görüşemiyoruz seninle evin bittimi yerleştin mi

abla sagol cnım sen nasılsın sen benide yaz listeye dualarda olmak isterim

kardelen hayırlısı olsun İNŞALLAH bu ay mujde verirsin bizlere

kizlar hepinizin kandili mubarek olsun insallah.dilerim hayirlara ve dualarinizin kabul olmasina vesile olsunbirbirimize dua edelim olurmu bu aksam

kızlar kandil mesajı göndermek istedim ama olmadı

herkesin mevlit kandilini mubarek dualarımız kabul olsun İNŞALLAH

Son düzenleme:
canım benden sana sonsuz şefkat bende bazen öyle olurum sevgiye çok ihtiyacım olur seni çok iyi anlıyorum canım benim öpüyorum kocaman kocaman
kandilin mübarek olsun dularında unutma benide
hayırlı kandiller
kandil hürmetine yaptığınız tüm dualar kabul olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amin aminnnnnnnn seninde ve dua eden herkezi gönlündeki kabul olsun inşallah
kizlar hepinizin kandili mubarek olsun insallah.dilerim hayirlara ve dualarinizin kabul olmasina vesile olsunbirbirimize dua edelim olurmu bu aksam

kandilin mübarek olsun emin ol bu akşam dualarımda hepiniz olacaksınız kimbilir belki biri kabul olur

selamün aleyküm kizlar herkesin kandili mübarek olsunn allah bu mübarek günde hrkesin duasini kildigi namazi kabul eder insallah...

..

kızlarrrrr yüreğinize sağlık hepinizin
allah gönlümüzden geçenleri nasip etsin
hepinizin dualrına
amiinnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlarrrrr yüreğinize sağlık hepinizin
allah gönlümüzden geçenleri nasip etsin
hepinizin dualrına
amiinnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…