Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben beren aranıza yeni katıldım burası çok güzel . anne olmak hepimizin hayali bende 1,5 yıllık evliyim hiç korunmamamıza ragmen bebiş yok.doktora gidiyorum yaklaşık 5 aydır yumurta oluşturucu haplar kullanıyorum burda uvolasyon testini duydum yararlı olur mu ne dersiniz

ablanın gitmesine üzüldüm canım
kızlar hepinize nerhaba bişey sorucam kist acaa adet kanamasıyla erirmi
kist bazen adet kanamasıylada gidermiş benimki gitmedi o ayrı
aminn ecmain canım
buarada DERİNİMİN hepinize çok selamı var hepinizi çok özlemiş ama pc sorunu çözülmemiş
ayrıca adet olmuş keyfi yerindeydi

a.ss bizde onu cok özledik adet mi olmus hmm hayırlısı olsun

bu arada bende bugun kromozon testi için randevu almaya gittim

mayısın 9zuna gün verdiler diğer adetliyken yaptırdıgım testleri 6 gün sonra alıcak annem

onalrı doktora gözstericem

merhaba kızlar ;
sizi unuttum sanmayın sadece zor günler geçiriyorum bebiş iyi ama beni yere serdi şimdiden.Dr a gittik pıtpıtları duyduk sağlıklıymış Allaha şükür en kısa zamanda darısı başınıza. size katılamıyorum ablamlar buradaydı sömestr tatilini burada geçirdik hep beraber çocuklardan benim elime geçemedi bitürlü bilgisayar vede isteyecek takatimde olmadı aslında. benim mide bulantılarım arttı çok sadece tost yiyebilir durumdayım bu halim en az 5 hafta sürermiş ara ara girdim siteye ama kalamadım hiç. duayada katılamıyorum 2 haftadır içim rahat değil ama beni bağışlayı ne olur. ben sigara tiryakisiydim hamile kalmadan önce şimdi hiç içmiyorum ya baş ağrılarım uyku nöbetlerim mide bulantılarım yani beni anlayışla karşılayın ne olur hepinizi öpüyorum...
Kandiliniz mübaret olsun canım arkadaşlarım Bu mübarek günler geceler yüzüsuyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin ve sizleride en kısa zamanda minik mucizelerinize kavuştursun İnaşallah...
sağlıcakla kalın...

Ebrarım canım ben adetliyim bu seferlik yerime başka bi arkadaş okuyabilirmi?hakkınızı helal edin

uğurboncuğum bende bu adetimden sonra korunmayı bırakıcam işallah adet tarihimi listeye eklersen sevinirim yeni tarihim 13 mart canım

sagol abla seninde kndilin mubarek olsun ben aynıyım szı oluyo kalbimde
kayracım MAŞALLAH kız hiç kimseyi unutmamışsın sagol canım İNŞALLAH sende iyisindir
merhaba duru
evet katılıyorum dün bana da cevap yazmamış kardelen hanım hıhhhhşaka biyana hastaya ondan görmemişdir yoksa kacar mı bizim kızdan

derdanurcum cok sagol şekerim sen nasılsın kızın olcakmış MAŞALLAH darısı başımıza

Son düzenleme:
Kızlar ben bişe sorucam bugun benim adetimin 7. Günü banyo yaptım namaz kıldım ama şimdi koyu sar akıntı gelmiş ben şimdi namaz kılabilirmiyim nedersiniz

Kızlar ben bişe sorucam bugun benim adetimin 7. Günü banyo yaptım namaz kıldım ama şimdi koyu sar akıntı gelmiş ben şimdi namaz kılabilirmiyim nedersiniz

canım akıntıdan bir şey olmaz yaa kılabilirisn

KAYRACIM çok tesekürler canım beni de unutmamışın,,,benim bütün test sonuçları çıktı canım hepsi temiz,dr düşüklerimin sebebsiz olduğunu söledi yani tekrar denicem işallah bu defa bebeğim benimle kalır,, dr değiştirdim bu dr um bana pek bi güven vermedi sadece testlerimiz çabuk çıktı onun sayesinde o kadar,,,,şimdi nasıl devam etceğim konusunda bi kararım var ama ne kadar doğru bilemiyorum canım,,çapaya gitcem ordaki drlarla devam ediyim diyorum cumaya gün aldık çapadan dur bakalım ne dicekler(bu arada benim prolaktin seviyem biraz yüksek onun için ilaç kullanıyorum adetin 3.günü tekrar baktırıcam düştümü diye düştüyse bu ay korunmayı bırakıcam işallah)bi çırpıda sana olanı biteni anlattımişte böle arkadaşım ALLAH hepimizin gönlüne göre versin işallah,,,bu arada güzel evinde hep mutlu olursun işallah size uğur getirir eviniz güzel güzel boy boy çocuklarınız olur işallah

kızlar ebrarıma yazdım
biz yarın eşimle has gideceğiz yatış yapılacak dualrınızda bizide unutmayın
allahım herkesin gönlünden geçeni nasip etsin
inşşşşşşşş

Son düzenleme:

Bacım bende okudum bitti..Rabbim böyle mübarek bir gecenin yüzü suyu hürmetine kabul etsin,sizleri hayırlısıyla meleklerinize tez zamanda kavuştursun inşallah.....Aminn

Canım hoş geldin sefalar getirdin...İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun hayırlısıyla..Ovulasyon testlerinin güvenilir olduğundan eminim yumurtlamayı kaçırmamak açısından..Ancak araştırmalarıma göre klomifen sitrat tarzı ilaçlarla kullanımının çok etkili olmadığı söyleniyor..Mesela normal de ben 10 ya da 11. gün mutlaka yumurtlarım,ovulsyon testleri de bunu doğrulamış durumda..Ancak bu ay klomen kullandım 7. gün başladım testlere 11. güne kadar ikinci çizgi belirgin görünüyordu.12. gün renkler eşitlendi..daha sonra tekrar belirgin şekilde gördüm,14. gün tekrar eşitlendi..Bu gün 23. gün ve benim ovulasyon testlerim hala iki çizgili,eşit koyulukta olmasada iki çizgi mevcut..Kısacası klomifen sitratla ovulasyon kafa karıştırıcı biraz Yine kullanmak istiyorsan kullan benim yaptığım gibi yaparsın renge bakmadan gün aşırı ilişki en kolay çözüm bu sanırım Hakkında hayırlısı olsun canım ...

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm16:[COLOR="red"öncelikle herkezin kandilini kutluyorum çok şükür evimdeyim misafirlerimde gitti leptobumla baş başayım ama çok yorgunum sizleride çok özledim geçmişi çok fazla okuyamadım ama beni soran bana yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum yeni gelişmeler güzel haberler varmı çok merak ediyorum inşallah güzel haberler alırım diye dua ediyorum[/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…