Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Hoşbuldum canım benim ben de aranızda olmaktan çok mutluyum inan bu topicte sanki seçilmiş insanların hepsi bir araya gelmiş gibi Allah cümlenizden razı olsun Rabbim kızını sizlere bağışlasın bahtını güzel eylesin inşallah..Gelmesi gereken bebişinde hayırlısıyla gelsin inşallah

önemli değil duru cum,önemli olan cevap vermiş olman.:81:
bugünde nedense kimse yok buralarda.
elacım,seni gördüm altta,selam:79:
Ben dün akşam 9 a doğru bir yatmışım uyandığımda gece 1 olmuştu tatlım

Canım arkadaşımız çok güzel bilgilendirmiş hayırlısı olsun inşallah

herkese hayirli aksamlar nasilsiniz kizlar.....2gundur annemlerdeydim gecmise bi bakim neler var
Merhaba canım
Merhaba ben de geceleri burda olmayı seviyorum hem daha müsait oluyorum hem daha hoşuma gidiyor.Dün gece uyumuş kalmışım inşallah müsait oldukça eşlik ederim sana canım

Bu gün ben de okumaya başlıyorum.Rabbim kabul eder inşallah canım ...

mevlam sizi yalnız bırakmasın, içinizdeki imanla sizi işitsin,
O'na olan aşkınızı çağaltsın, sizin uçurumlardan düşmemeniz için her zaman ellerinden tutacak, günahlardan uzak tutacak melekleriniz olsun, mevlam sizi o kadar çok sevsin ki kötü niyetli insanlardan korusun,tüm güzellikleri sizlere versin, ömrünü ay gibi parlak güneş gibi ışıltılı sımsıcak eylesin
O birdir O tektir ol der ve herşey olur
sizlerin huzuru ve mutluluğu için bu mübarek mevlüt kandilinde ''ol'' desin, hayatınız güzelleşsin, hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin sizlere.....

kandiliniz mübarek olsun, dualarda buluşmak ümidi ile....

Sevtunum neden öyle düşünüyorsun cnm askolsun ben gecmıse pek bakamıyorum bana yazanları görünce cvp yazıyorum bıde önemlı konulara bgnlerde hoş görün benı cok fazla vakıt ayıramıyorum
Kayram olsun cnm sen kardesınle ılgılen tadını cıkar bız nasılsa konusuruz herzamansenınde kandılın ve sevgılıler günün kutlu olsun cnm
Ebusum mart kedılerı gıbı oluruz umarımhepımız martta hamıs kalırmısız ay negüzel olureklım cnm senıde son olur umarım
Kardelos bıde bana dersın bak dün sana yazdım sende cvp yazmamıssın bana

aşk olsun ben öyle şey yaparmıyım kan verdiğimi eşime bile söylememiştim sadece sizlerle paylaşmıştım öyle düşünmene üzüldüm neyse boşver
ya haklısın aslında,öpsem geçmez mi
bazen oluyo öyle durucum,günün yorgunluğuyla,özelliklede tv izlerkenki uyku çok tatlı oluyo.

KANDILINIZ MÜBAREK OLSUN CANLARIM
seninde kandilin mübarek olsun boncukcum,hemen yeni tarih veriyorum,14 mart canım,eklemeyi unutma.

nerde yazdın yaaa,ben görmedim,hem ben dün çok kötü hastaydım,hiçbi yazıyıda doğru dürüst görmemişim anlaşılan.:2:

Amin canım yüreğine sağlık..

Canım bu dünya da yaşadığımız her sıkıntı ahirette kefaretimiz olur inşallah..Allah beterinden saklasın diyelim..Moral bozmak da nesi bizler burada birbirimize kader ortaklığı yarenlik yapmak için bulunmuyormuyuz elbette mutluluklarımızı da hüzünlerimizi de hep birlikte paylaşacağız

Düşük yapan arkadaşımıza üzüldüm,ama her şey de bir hayır vardır..Moralini yüksek tutması hoşuma gitti ayrıca..Rabbim en kısa zamanda hayırlısı nasip etsin...

selam kızlar nasılsınız kandiliniz mubarek olsun ...ben gecmişe bakıp geliyorum biraz uzun sürebilir...

Sağol canım seninde kandilin mübarek olsun inşallah...

Aminn yüreğine sağlık canım...

Sağol canım senin de kandilin mübarek olsun ...

Valla gerçekten de öyle oldu canım ama uyandıktan sonra da sabahı zor ettim vallahi...

Canım bu dünya da yaşadığımız her sıkıntı ahirette kefaretimiz olur inşallah..Allah beterinden saklasın diyelim..Moral bozmak da nesi bizler burada birbirimize kader ortaklığı yarenlik yapmak için bulunmuyormuyuz elbette mutluluklarımızı da hüzünlerimizi de hep birlikte paylaşacağız
sağol canım umarım öyle olur inşallah hepimizin melekleri en kısa zamanda gelir

kızlar ben çıkıyorum,görüşürüz,herkeze tekrardan hayırlı kandiller.
kayracım,dualarında olduğumu biliyorum ve sende benim dualarımdasın emin ol,çarşambayada tekrardan incir kürüne başlıyorum,haberin olsun canım.

Sağol canım sana da hayırlı kandiller..Bu arada Kür'ün hayırlı olsun hadi bakalım bismillah

Canlar bana da müsaade,müsait olunca tekrar girerim..Sevgiyle kalın....

nerde yazdın yaaa,ben görmedim,hem ben dün çok kötü hastaydım,hiçbi yazıyıda doğru dürüst görmemişim anlaşılan.:2:

ben anlamam sen demıyormuydun dün küstüm ıste saka bıyana gecmıs olsun cnm küründe sıfa olsun getırsın bebişlerı
bende bu gece hepımız adına ayetel kürsi okucam rabbım kabul eder ınsallah
hadı bende kactım görüşürüz

canım cok güzel bi yazı paylaşmışsın okurken cok duygulandım... rabbim inş hepimize hayırlısıyla saglıklı evlatlar verir...
canım annemlerde fazla kalmamın sebebi doktorda işlerim oldugu icin tahlillerimi bekliorum bi tane ultroson cektirmem lazım onun günüde 23 şubat o ayüzden mecburen kalıyorum...
canım gecmiş olsun moralini bozma allahımın izniyle bebişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alacaksın inş... bu arada kızın oluyomuş hayırlı olsun minik prenses geliyo demek cok sevindim...
Canım değerlerin normal kendi tahlil kağıdımdaki normal değerelrle karşılaştırdım korkma.

ne jeli canım
Presed zaten yazmışsın canım.

Canım bu jelle ikinci ayım bu ay..Geçen yıl ebaydan aldım ama kargoda sorun yaşadım 1 ay bekledim gelmedi iptal ettim..Bu yıl geçen ay gitti gidiyordan aldım bizim gibi bebiş beklerken jeli kullanıp hamile kalan bir arkadaş satıcısı firmanın sattığının bayağı bir altında fiyata satıyor tavsiye edebilirim kullanmayı düşünecek olursan ...[/QUOTE]

Düşünüyorum canım benim geçen ay olumsuz bir tüp denemem oldu 4 aya tekrar deniycem ama bu arada denesemmi diye düşünüyorum.

İnşallah yetercim inşallah bir gün bizlerde tebrikler alıcaz sakın umudunu yitirme.

Bende kupa bende diyodum sana devrediyorum canım::::)))))))))))

Amin canım aminnnnnn

Canım Allah analı babalı büyütsün minik kızını.

15 gun var canim malesef,umudum diger aya kaldi artikcanim hem misafirin var,hemde hastasin rabbim safi ismi ile sifa versin tatlim dikkat et kendine

rabbim seninde gönlune göre versin ebrarcimo kadar zahmet ediyorsunuz bizim icin,ugurboncugum ve sen.allah sizden razi olsun kizlar,sizin gibi gönlu guzel bebisleriniz olsun

canim esim evde idi bugun,cikmak zorunda kaldim..ben geldim ama sen yoksun[/QUOTE]

Canım şu an kendim yapıyorum ama daha önceden gittiğim dietisyenin listeleri senin kilon kaç canım[/QUOTE]
canım benim cok sagol yorum yaptıgın icin allah razı olsun icimi rahatlattın...inş rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür...
amin canım cok sagol okudugum kadarıyla misafirin varmış galiba kolay gelsin eboşum kendine iyi bak öptüm..
benim kız kalktı ii günler sizlere güzeller
canım kızını ve seni cok öpüyorum...allaha emanet olun şimdi daha iyidir inş mınık prensesin...
keyıfler ıyıdır umarım özledım sızlerı

sagol sevtunum senin kandilin mubarek olsun ablanlar gitmiş allah kavuştursun üzülme canım saglık olsun yeterki yine gelirler inş bu arada kuşunda hayırlı olsun onla yanlızlıgını giderirsin isminide cok güzelmiş...
bende cıkıyorum mevlid kandiliniz mübarek olsun.. ben hepimiz için dua edicem.Allah a emanet olun inşallah..
sagol canım seninde kandilin mubarek olsun duaların icin allah razı olsun sende allaha emanet ol...
canım seninde kandilin mubarek duaların kabul olsun...
amin canım cok sagol seninde kandilin mubarek olsun...
kızlar hepimizin kandili mubarek-duaları kabul olsun inşallah...rabbim tez zamanda isteyen herkese bebiş sahibi olmayı, hamile olanlara da sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin
aminnnn

seninde kandilin mubarek olsun canım duaların icinde yürekten amiiiiiiiiiiiin diyorum....
hayırlı kandiller
kandil hürmetine yaptığınız tüm dualar kabul olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amin canım seninde kandilin mubarek olsun...
kizlar hepinizin kandili mubarek olsun insallah.dilerim hayirlara ve dualarinizin kabul olmasina vesile olsunbirbirimize dua edelim olurmu bu aksam

kızlar kandil mesajı göndermek istedim ama olmadı

herkesin mevlit kandilini mubarek dualarımız kabul olsun İNŞALLAH
amin canım seninde kandılın mubarek olsun inş bu gece hepimizin duaları kabul olur....
kayracım cok sagol canım allah razı olsun icimi rahatlattınız valla... bende annemdeyim diye fazla giremıyorum...sen nasılsın epeydir görüşemiyoruz canım iyisindir inş...
Hayırlı kandiller bacılarım.Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dileklerinizi kabul etsin inşallah
amin canım cok sagol...
canım ne güzel dua etmişsin allah razı olsun...amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

sagol canım seninde kandilin mubarek olsun...
pelincim,selam canım,hoş geldin.
hoşbulduk kardelencim nasılsın canım...

hepinize hayırlı kandiller kızlar allahım dualarımızı kabul eder inşallah bize de hayırlı sağlıklı bebişler verir en kısa hayırlı zamanda ...........

merhaba kızlar
bugün adetimin 10. günü , doktora gittim 15 mm yumurtamın olduğunu söyledi. sabah yaptığım ovulasyon testi de ikinci çizgi koyuya yakın çıktı, yarın yaptığım tam koyulaşır tahminimce, sizce bu büyüklükte yumurta çatlar mı? siklusum 25 gün sürüyor yani ovulasyon 11 yada 12. güne denk geliyor ama bu yumurta 10. günde neden hala 15 mm? kafam çok karışık, bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.

günde 2 mm büyüdüğünü düşünürsek,bu akşama 16 17 mm olur,yani yarın gitsen o civarda olur ve yarın akşama kadarda 18 mm olur,böyleliklede büyük ihtimalle yarın çatlar.
sadece yumurta takibi mi yaptırıyosun?

canım saol yorumun için, soğan kürü ve preseed de kullanıyorum bu ay, ateş de ölçüyorum , yani allah ne verdiyse uyguluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…