Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15
DURU..........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15
DERYA........................15
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15
ELİXSİR......................15
SAMYELİ....................15
BANU.........................15
MİRANDA....................15
SUNGER......................15
NANELİŞKR..................15
EGAL..........................15bitti
DERDA........................10bitti
BİRSEN........................8

NURGÜL için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15
DURU.........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15
DERYA........................15
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15
ELİXSİR.....................15
SAMYELİ....................15
BANU........................15
MİRANDA...................15
SUNGER.....................15
NANELİŞKR.................15
EGAL.........................15bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8

çıkıyorum kızlar Allah a emanet olun.. iyi geceler herkese.. yarın görüşürüz inşallah..

pelıncım ıyıyım tatlım ben ıcını rahatlattıysam bıraz olsun ne mutlu bana tatlım
ablacım kımseyı unuturmuyum ask olsun kız topıcın bagımlısıyım ben bılıyon
kardelosum ıncır kurun tekrardan hayırlı olsun tatlım dualrında yer aldıysam ne mutlu bana ben dualrımı ettım yatarken bıdaha etcem nasıpse
waycım tesekkur edrım canım ıyıyım ben senı arada bozuk goruyorum ama gecer ınsallah canım
daısycım senı gorduk daha ıyı olduk kız demek bulantılar var eee ıstedın ıstedın kök söktürcek demek velet sana saka bı yana olsun bunlar guzel sıkıntılar allah yoklugunu gostermesın canım
bırsencım ben sana yazdım ama gormedınnnnnn nasılsınnnnnn kendını cok yoruyosun bel ve kasık agrıların da normal cunku bebek buyurken bole oluyomus bana dr ole demıstı tatlım
boncugum saol anlayısın ıcın bıtanem ve dua ların ıcınde allah razı olsun rabbım guzel yuregınden gecenlerı kabul etsın
yetercım sana da gecmıs olsun tatlım esıne allah sıfa versın sımdıden goz acıp kapayıncaya kadar gecsın ınsallah
aleynam canım benım senı unuturmuyum fıstıgım enım aslında herkesı tutabılsem aklımda herseyıyle ama kafam cok dagınık bu aralar malesef
elaezelcım tedavın hayırlı ugurlu olsun balım bende bı degısıklık yok guzelım 22sınde yatıs yapcam hastaneye laparoskopı ıcın sonucla hersey bellı olacak hayırlısıyla
elıksırcım gun almıssın canım hadı hayırlısı bakalım allahım guzel sonuclandırsın
ablacım bıtanecım ben bugun ozellıkle olsun dıye dualarınızı bıtırdım yazarsın ben yazınca karısıyo bılıyon

Son düzenleme:
bu arada durucum aramıza hosgeldın canım allahım hepımızı bebıslerımıze kavusturr ınsallah
ben kactım kızlar ınsallah kımseyı unutmadım yıne ne olur unuttuklarım kıbar bır dılle hatrlatsın dıkkat ederım bundan sonra

Düşünüyorum canım benim geçen ay olumsuz bir tüp denemem oldu 4 aya tekrar deniycem ama bu arada denesemmi diye düşünüyorum.

İnşallah yetercim inşallah bir gün bizlerde tebrikler alıcaz sakın umudunu yitirme.

Bende kupa bende diyodum sana devrediyorum canım::::)))))))))))

Amin canım aminnnnnn

Canım Allah analı babalı büyütsün minik kızını.

15 gun var canim malesef,umudum diger aya kaldi artikcanim hem misafirin var,hemde hastasin rabbim safi ismi ile sifa versin tatlim dikkat et kendine

rabbim seninde gönlune göre versin ebrarcimo kadar zahmet ediyorsunuz bizim icin,ugurboncugum ve sen.allah sizden razi olsun kizlar,sizin gibi gönlu guzel bebisleriniz olsun

canim esim evde idi bugun,cikmak zorunda kaldim..ben geldim ama sen yoksun[/QUOTE]

Canım şu an kendim yapıyorum ama daha önceden gittiğim dietisyenin listeleri senin kilon kaç canım[/QUOTE]

Canım fikrimi soruyorsan ben preseed i kullanmakla hiç bir kaybın olmaz derim çünkü gerçekten ümit verici bir jel..bir çok arkadaşımız gebe kaldı bu jelle...Hem vakti boşa kullanmamış olursun inşalllah yeni bir tüpe bile gerek bırakmadan sonuç almak kısmet olur...Bu arada evet en kıdemli ben çıktım galiba [/QUOTE]

merhaba duru su jel dedigin nedir nereden nasil ne sekilde alinir nasil biseydir aciklarmisin benim biraz kafam karsiti cozemedim ne oldugunu

presed kuullanın kızlar ama biraz pahalı bence bide bi eczaneden ben istemiştim bana dediki biz bilmiyoruz o markayı dedi o tarz şeyler kullanmayın dedi ama ben son çare kullanmak istemiştim alıcaktım ama eczacının o sözleri beni vazgeçirdiii işteeeee

günaydın ebrarcım duaları dün akşam okudum özellikle akşam okumak istedim belki gecenin yüzü suyu hörmetine kabul olur diye inşallah duymuştur mevlam

canım böğürtlen kökünü araştırdım baya hamile kalmak için yumurta gelişimine çatlamasına ve rahim duvarını kalınlanştırmaya faydası varmış.2 gün önce aldım bende 6 litre suda 400 gr kökü kaynatılıyor.kaynamaya başlayınca 30 dk kaynayacak.sonra soğuyunca süzüp buzdolabında muhafaza edilecek.her gün sabah akşam aç karnına 1 çay bardağı kullanılacak.içerken tatsız yani su gibi ama sonra boğazında toprak kokusu hissediliyo.(ayrıca kökleri kaynatmadan önce suda bekletmeden bikaç sefer yıka canım)bu tarifin yarısını kaynat canım benim 6 litreden yaptığım 2 sürahi oldu.3 litreye 200gr kök koy yani.inş faydasını görürüz ben içmeye başladım bile.

çanım geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun inş.tabiki dualarımızdasınız canım.acil şifalarrr

amin amin amin ablacım eline sağlık.ayrıca tüm arkadaşlarımızın dualarına amin diyorum kandil günü ettiğiniz dualarınız kabul olur inş.tüm arkadaşlarımın geçmiş kandili mübarek olsun inş.40 sayfa geçmiş okudum inanın aklımda hiç bişey kalmadı çok yorgunum dün sabahtan akşama kadar mutfak dolaplarını temizledim ebrar abla bugun yarın temizlenirim bende dualardan haberdarım yani okuyunca yazarım.dua okunacak listedede en son sıradayım ama hamişlerin yakınındayım inş yanlarında dura dura bana da bulaşır ama ben 9 aydır istiyorum kalbimden geçen ise yıllarca bekleyenlere öncelikle nasip etsin rabbim.
preseed jel gg den sipariş veren arkadaşımız kaç günde geldi bilgi verebilirmisin?
ovulasyon testini düzensiz adet görenlerin kullanması tavsiye ediliyor bi ark. sormuş yavaş yavaş aklıma bişeyler geliyo.yazıyom işte ama aklım başımda değil kızlar.hem vücut hem beynen yorgunum.hepinizi seviyor ve öpüyorum.

ebrraım canım hepsini okudum yanlışlıkla öğle yazmışım kusura bakma bitanem
rabbim tez vakitte kabul eder inş

gunaydin kizlarrnasilsiniz???

bugun uzerimde bir uyusukluk var,yataktan hic kalkmak istemiyorumama ev bana bakip beni temizle,beni temizle diyorrr

neyse az gecmise gideyim,sonra temizlige baslamam gerekk:86::86::86:

canim demek laparoskopi olacaksin,insallah umit ettigin sonucu alirsin tatlim.rabbim emeklerini bosa cikarmasinbanada olmami söyledi doktor ama ben korkmustum laparoskopiden:18::18:

farkina varmazmiyiz canim yaaben dun pek evde degildim,kandil dolayisiyla arkadaslar ile toplandik..siteyede pek gelemedimcok gecmis olsun canim,rabbim sifa versin..

allah razi olsun canim,bu arada hayirli olsun kizin olacakmisistediginiz isimler guzel canim,rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin

allah razi olsun ebrarim,gönulden amiiiin ecmain olsun diyorum

canım bende yorgunluktan ölüyorum eşime hasyatacağı için pijama falan almaya çıktım çok dolaştım sanırım eve geldim bir duş alim dedim ayağımı kestim banyoda kanıyor şimdi

canim cok gecmis olsun insallah simdi daha iyidir,allah sifa versin

cok guzel bir paylasimdi durucum,allah razi olsunamiiiiin diyorum duana

amiin canim,test sonuclarinin guzel cikmasina sevindim tatlim,gözun aydin.prolaktin ne oluyor tatlim?kusuruma bakma cok cahilim bu konularda

canim allah sifa versin,buyuk bir olasilik suan hastanedesinizdir,allah yardimciniz olsun insallah

bu arada bende bugun kromozon testi için randevu almaya gittim

mayısın 9zuna gün verdiler diğer adetliyken yaptırdıgım testleri 6 gün sonra alıcak annem

onalrı doktora gözstericem

insallah sonuclarin guzel cikar elixsircim

demek bebis saglikli,cok sevindim canim.bulantilari dert etme canim guzel gunler ve zamanlar bunlar.gecer insallah hepsiii

KANDILINIZ MÜBAREK OLSUN CANLARIM

sizlerinde kandili mubarek olsun kizlar,rabbim dualarinizi kabul etsin

korku,uzuntu hepimizde var kayracim,dilerim rabbimden sevinecegiz gunlerde yakindir insallah..allah razi olsun canim yaa ben iyiyim cok sukur,kolumda iyilesti,ilk defa oldugu gibi olmadi cok sukur,bu defa daha hafif atlattim öncekine bakarak

kızlarrrrr yüreğinize sağlık hepinizin
allah gönlümüzden geçenleri nasip etsin
hepinizin dualrına
amiinnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn

mevlit kandiliniz mübarek olsun mevlam bu güzle gecenini yüzü suyu hürmetine tüm dualarınızı kabul etsin inş

kızlar mrb hepinizin kandili mübarek olsun ALLAH gönlümüzün muradınıda versin inşallah

Hayırlı kandiller bacılarım.Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dileklerinizi kabul etsin inşallah

kizlar sizinde kandiliniz mubarek olsun,rabbim dualarini kabul etsin insallah

canim evet adetliyim,ama bugun yarin biterokurum yine ben persembeye kadar.hem adet olsamda sorun degil tatlim,ben yakin arkdasimada yerime okuttururumbu arada seninde kandilin mubarek olsun canim,rabbim kandil hurmetine en yakin zamanda hayirliu evlatlar versin canim

selamün aleyküm kizlar herkesin kandili mübarek olsunn allah bu mübarek günde hrkesin duasini kildigi namazi kabul eder insallah...

Eki Görüntüle 141291 .. Eki Görüntüle 141290

kizlar sizinde kandiliniz mubarek olsun..sungercim haklisin belki birimizin yaptigi dua icabet saatine denk gelir,onun icin birbirimize dua edelim kizlar.birimizinki icabet saatine denk gelirse ve hepimiz icin yaparsa onun duasi hurmetine rabbim hepimizin yuzunu guldurur

gunaydin kizlarrnasilsiniz???

bugun uzerimde bir uyusukluk var,yataktan hic kalkmak istemiyorumama ev bana bakip beni temizle,beni temizle diyorrr

neyse az gecmise gideyim,sonra temizlige baslamam gerekk:86::86::86:

aynı bende öyle kızzzz zor kalktımm işe zor geldiimm gripmi oluyoruumm nee yaaaaaüfffffff

garipcim saol canım,,,prolaktin süt hormonuymuş,,,adetin 3.günü hormon testleri yapmışlardı bana hepsi normal ama bu prolaktin 25 falan olmalıymış benimki 35 biraz yüksek bazı dr lar düşük sebebi diyor bazıları umursamıyor ama ben ilacını kullandım işimi şansa bırakmak istemedim düşük sebebi olmasa bile önlemimi almak istedim,,,böle işte canım bakalım işallah hersey çok güzel olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…