Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi geceler kızlar benim acelem var hemen yazıp çıkıcam kuusra bakmayın olurmu
sizin için yasin okudum dua edip amin derseniz sevinirim hapiniz için dua ettim mevlam tez vakitte kabul eder inş
ebrarım canım senin ayetel kürsilerinide okudum mevlam kabul etsin bitti yazarsıncanım
bu mübarek gecede mevlam mucizenizi versin aminnn
iyi bakın kendinize iyi geceler

edilen bütün dualara aminnn... çok güzeldulardı..Allah razıolsun.. dualrımızı kabul etsin Rabbim..

canım çok haklısın yaşadıklarımız gerçektende çok zor ve yıpratıcı ama rabbim kaldıramıyacağımız yükler yüklemesin sıkmakda neymiş ya olurmu hiç biz kader ortaklarıyız unutma bunu herzaman psikolojimiz aynı olmuyo malesef
Hayırlı kandiller bacılarım.Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dileklerinizi kabul etsin inşallah
canım seninde kandilin mübarek olsun rabbim gönlüne göre versin
selam kızlar nasılsınız kandiliniz mubarek olsun ...ben gecmişe bakıp geliyorum biraz uzun sürebilir...
canım seninde kandilin mübarek olsun allahım gönlüne göre versin
buarada saol misafirim vardı ama gitti
aminnn canım seninde kandilin mübarek olsun allahım gönlünün muradını versin tez zamanda
boncuğum inşallah kuzum yaa mart ayı hepimizden müjdeler gelir umarım
buarada kandilin mübarek olsun kuzum özledim seni
kuzu kandilin mübarek olsun seninde allahım gönlüne göre versin inşallah buay gelicek minişin
hepinize hayırlı kandiller kızlar allahım dualarımızı kabul eder inşallah bize de hayırlı sağlıklı bebişler verir en kısa hayırlı zamanda ...........
saol canım seninde kandilin mübarek olsun rabbim gönlünün muradını versin
hoşgeldin dilerim enkısa zamanda anne olmak nasip olur
bu arada bende bugun kromozon testi için randevu almaya gittim

mayısın 9zuna gün verdiler diğer adetliyken yaptırdıgım testleri 6 gün sonra alıcak annem

onalrı doktora gözstericem
hayırlı sonuçlar çıkar umarım canım
daisycim nasılsın canım miniş biraz yoruyormuş annesini olsun geçicek inşallah
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin duaları düşünme sen iyi olmana bak canım
sanada hayırlı kandiller
sorun değil canım ben başkasına devrederim önemli değil
buarada hayırlı kandiller
canım çok saol allahım razı olsun gönlüne göre versin
inşallah tez vakitte şifa bulursun canım
canım allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah çok başrılı geçicek operasyon
Bacım bende okudum bitti..Rabbim böyle mübarek bir gecenin yüzü suyu hürmetine kabul etsin,sizleri hayırlısıyla meleklerinize tez zamanda kavuştursun inşallah.....Aminn
saol canım ağzına yüreğine sağlık mevlam kabul buyursun inşallah
amin durucum gerçekten çok güzel saol paylaşımın için
Hayırlı Kandillerrrr
sanada hayırlı kandiller kuzum nasılsın
herkesin kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum
annemlerdeyım pazar günü evime gidicem inş.
tostişim hayırlı kandiller canım demek dönüyosun hayırlısıyla kavuş evine tatlım

boncuğum ağzına yüreğine sağlık rabbim dualarını kabul etsin mübarek gecenin hürmetine hemen ekliyorum .bu mübarek akşamda okumanda çok mutlu etti beni

canım ağzına sağlık allahım razı olsun çok mutlu ettin bizleri hamilelerin duası makbuldur inşallah bugecenin hürmetine kabul olur
canım sadece benim ayetel kürsiyimi yoksa hepsinimi okudun?
edilen bütün dualara aminnn... çok güzeldulardı..Allah razıolsun.. dualrımızı kabul etsin Rabbim..

amin canım inşallah
buarada arkadaş adet olmuş onun yerine sana yazıyorum olurmu tatlım
15 ebrar
15 nurgül için

ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15
DURU..........................15bitti
LAGRİMA.....................15
SELİNA.......................15
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15
DERYA........................15
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15
ELİXSİR......................15
SAMYELİ....................15
BANU.........................15
MİRANDA....................15
SUNGER......................15
NANELİŞKR..................15
EGAL..........................15bitti
DERDA........................10bitti
BİRSEN........................8

NURGÜL için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15
DURU.........................15bitti
LAGRİMA.....................15
SELİNA.......................15
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15
DERYA........................15
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15
ELİXSİR.....................15
SAMYELİ....................15
BANU........................15
MİRANDA...................15
SUNGER.....................15
NANELİŞKR.................15
EGAL.........................15bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM DİLEĞİM ANNE OLMAK DİYENLER TOPİCİNDEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIZA VE EVLAT HASRETİ ÇEKENLERE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADAŞLARIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMALARINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ,YASİNİ ŞERİFLERİ ,SALAVATI ŞERİFLERİ KABUL ET
HER DARALDIĞIMIZDA YAR VE YARDIMCIMIZ OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

Ben diğer pcye geçicem kociş istiyo bunu neyse işlerimi hızlı pcde halletmem iyi oldu diğerinde muhabbeti zor ediyorum birazdan dönerim

tamam yarın okurum 15 ayetel kürsi değilmi?

canım ben ii sen nasılsın

Düşünüyorum canım benim geçen ay olumsuz bir tüp denemem oldu 4 aya tekrar deniycem ama bu arada denesemmi diye düşünüyorum.

İnşallah yetercim inşallah bir gün bizlerde tebrikler alıcaz sakın umudunu yitirme.

Bende kupa bende diyodum sana devrediyorum canım::::)))))))))))

Amin canım aminnnnnn

Canım Allah analı babalı büyütsün minik kızını.

15 gun var canim malesef,umudum diger aya kaldi artikcanim hem misafirin var,hemde hastasin rabbim safi ismi ile sifa versin tatlim dikkat et kendine

rabbim seninde gönlune göre versin ebrarcimo kadar zahmet ediyorsunuz bizim icin,ugurboncugum ve sen.allah sizden razi olsun kizlar,sizin gibi gönlu guzel bebisleriniz olsun

canim esim evde idi bugun,cikmak zorunda kaldim..ben geldim ama sen yoksun[/QUOTE]

Canım şu an kendim yapıyorum ama daha önceden gittiğim dietisyenin listeleri senin kilon kaç canım[/QUOTE]
canım benim cok sagol yorum yaptıgın icin allah razı olsun icimi rahatlattın...inş rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür...

amin canım cok sagol okudugum kadarıyla misafirin varmış galiba kolay gelsin eboşum kendine iyi bak öptüm..

canım kızını ve seni cok öpüyorum...allaha emanet olun şimdi daha iyidir inş mınık prensesin...

sagol sevtunum senin kandilin mubarek olsun ablanlar gitmiş allah kavuştursun üzülme canım saglık olsun yeterki yine gelirler inş bu arada kuşunda hayırlı olsun onla yanlızlıgını giderirsin isminide cok güzelmiş...

sagol canım seninde kandilin mubarek olsun duaların icin allah razı olsun sende allaha emanet ol...

canım seninde kandilin mubarek duaların kabul olsun...

amin canım cok sagol seninde kandilin mubarek olsun...

seninde kandilin mubarek olsun canım duaların icinde yürekten amiiiiiiiiiiiin diyorum....

amin canım seninde kandilin mubarek olsun...

amin canım seninde kandılın mubarek olsun inş bu gece hepimizin duaları kabul olur....

kayracım cok sagol canım allah razı olsun icimi rahatlattınız valla... bende annemdeyim diye fazla giremıyorum...sen nasılsın epeydir görüşemiyoruz canım iyisindir inş...

amin canım cok sagol...

canım ne güzel dua etmişsin allah razı olsun...amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

sagol canım seninde kandilin mubarek olsun...

hoşbulduk kardelencim nasılsın canım...[/QUOTE]

amin canım allah hepimizin dualarını kabul etsın dualarınızda benide unutmamışsındır umarım benim dualarım sizinle

herkes nasıl iyisinizdir inşallah pek vaktim olmadı gecmişi ayrıntılı okuyamadım güzel haber varmı
bu arada hasret geliyormu ne zamandır göremiyorum da merak ettim doktora gidecekti adet olmamişti haberi olan varmı

herkes kendine çok ii baksın aeo görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben kacıyorum

Son düzenleme:
amin canım şu güzel günde inşallah en kısa zamanda isteyenlerin bebişi gelsin aminnnn şekerler

canım saol ben kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum kızkardeşimi yolcu ettim canım sıkkın ogidince kendimi çok kötü hissediyorum allahım tez vakitte kavuştursun tüm hasret çekenleri
evet ya hasret gelmiyo bende görmedim inşallah iyidir

kızlar slm dün gelemedim geçi kimse farkına varmamış canınız sagolsun nyse dünden beri bel ve kasık ağrılarım vardı bide dün akşam çok geç saate kadar misafir vardı gitmek bilmediler geçmişi okudum ama alıntı yapamadım hala ağrım var yarın dr gidecem kendinize iyi bakın

kıyamam ya ben farkına vardım ama zaten çok yorgundum misafir vardı kalbimdeydin ama bunu bil
niye öyle olduki kuzum dikkat et kendine çok yoruyosun yaa allahım iyilik versin hayırlı haberler al kuzum çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…