ben aranıza yeni katıldım dileğim anne olmak tüm anne olmak isteyenlere allah o duyguyu tatdırsn inşallah
çok teşekkür ederim canım benim dualarınızı eksik etmeyin bu müjdeli haberi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım Allah herkeze tatdırsn bu güzel duyguyu
canım benim iiyim artık galiba düşükten sonra psikolojim bozuldu ama artık atlattığımı düşünüyorum allah yardımcımız olsun çok zormuş ama artık düşünmemeye karar verdim herseyi akışına bırakacağım neyse sen neler yapıyorsun canımpelıncım ıyıyım tatlım ben ıcını rahatlattıysam bıraz olsun ne mutlu bana tatlım
ablacım kımseyı unuturmuyum ask olsun kız topıcın bagımlısıyım ben bılıyon
kardelosum ıncır kurun tekrardan hayırlı olsun tatlım dualrında yer aldıysam ne mutlu bana ben dualrımı ettım yatarken bıdaha etcem nasıpse
waycım tesekkur edrım canım ıyıyım ben senı arada bozuk goruyorum ama gecer ınsallah canım
daısycım senı gorduk daha ıyı olduk kız demek bulantılar var eee ıstedın ıstedın kök söktürcek demek velet sana saka bı yana olsun bunlar guzel sıkıntılar allah yoklugunu gostermesın canım
bırsencım ben sana yazdım ama gormedınnnnnn nasılsınnnnnn kendını cok yoruyosun bel ve kasık agrıların da normal cunku bebek buyurken bole oluyomus bana dr ole demıstı tatlım
boncugum saol anlayısın ıcın bıtanem ve dua ların ıcınde allah razı olsun rabbım guzel yuregınden gecenlerı kabul etsın
yetercım sana da gecmıs olsun tatlım esıne allah sıfa versın sımdıden goz acıp kapayıncaya kadar gecsın ınsallah
aleynam canım benım senı unuturmuyum fıstıgım enım aslında herkesı tutabılsem aklımda herseyıyle ama kafam cok dagınık bu aralar malesef
elaezelcım tedavın hayırlı ugurlu olsun balım bende bı degısıklık yok guzelım 22sınde yatıs yapcam hastaneye laparoskopı ıcın sonucla hersey bellı olacak hayırlısıyla
elıksırcım gun almıssın canım hadı hayırlısı bakalım allahım guzel sonuclandırsın
ablacım bıtanecım ben bugun ozellıkle olsun dıye dualarınızı bıtırdım yazarsın ben yazınca karısıyo bılıyon
aaaaaaaa canım allah en yakın zamanda yine kavuştursun kardeşin nerye gitti (AMİNNNNN)canım saol ben kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum kızkardeşimi yolcu ettim canım sıkkın ogidince kendimi çok kötü hissediyorum allahım tez vakitte kavuştursun tüm hasret çekenleri
evet ya hasret gelmiyo bende görmedim inşallah iyidir
canım kardeşim çok saol ağzına yüreğine sağlık son anda çıkarken gördüm yazdığını sabah yazarm diye düşündüm çünkü dün ağlamaktan gözlerim çok ağrıyodu kardeşimi yolcu etmiştimdepelıncım ıyıyım tatlım ben ıcını rahatlattıysam bıraz olsun ne mutlu bana tatlım
ablacım kımseyı unuturmuyum ask olsun kız topıcın bagımlısıyım ben bılıyon
kardelosum ıncır kurun tekrardan hayırlı olsun tatlım dualrında yer aldıysam ne mutlu bana ben dualrımı ettım yatarken bıdaha etcem nasıpse
waycım tesekkur edrım canım ıyıyım ben senı arada bozuk goruyorum ama gecer ınsallah canım
daısycım senı gorduk daha ıyı olduk kız demek bulantılar var eee ıstedın ıstedın kök söktürcek demek velet sana saka bı yana olsun bunlar guzel sıkıntılar allah yoklugunu gostermesın canım
bırsencım ben sana yazdım ama gormedınnnnnn nasılsınnnnnn kendını cok yoruyosun bel ve kasık agrıların da normal cunku bebek buyurken bole oluyomus bana dr ole demıstı tatlım
boncugum saol anlayısın ıcın bıtanem ve dua ların ıcınde allah razı olsun rabbım guzel yuregınden gecenlerı kabul etsın
yetercım sana da gecmıs olsun tatlım esıne allah sıfa versın sımdıden goz acıp kapayıncaya kadar gecsın ınsallah
aleynam canım benım senı unuturmuyum fıstıgım enım aslında herkesı tutabılsem aklımda herseyıyle ama kafam cok dagınık bu aralar malesef
elaezelcım tedavın hayırlı ugurlu olsun balım bende bı degısıklık yok guzelım 22sınde yatıs yapcam hastaneye laparoskopı ıcın sonucla hersey bellı olacak hayırlısıyla
elıksırcım gun almıssın canım hadı hayırlısı bakalım allahım guzel sonuclandırsın
ablacım bıtanecım ben bugun ozellıkle olsun dıye dualarınızı bıtırdım yazarsın ben yazınca karısıyo bılıyon
saol canım ağzına yüreğine sağlık mevla hepimizin yaptığı duaları kabul etsingünaydın ebrarcım duaları dün akşam okudum özellikle akşam okumak istedim belki gecenin yüzü suyu hörmetine kabul olur diye inşallah duymuştur mevlam
selinam canım paylaşımın için çok saol bende denemek istiyorum bunu ama zamanı yok sanırsam yani adetlimi olmak gerekiyo yoksa yumurtlama zamanımı?canım böğürtlen kökünü araştırdım baya hamile kalmak için yumurta gelişimine çatlamasına ve rahim duvarını kalınlanştırmaya faydası varmış.2 gün önce aldım bende 6 litre suda 400 gr kökü kaynatılıyor.kaynamaya başlayınca 30 dk kaynayacak.sonra soğuyunca süzüp buzdolabında muhafaza edilecek.her gün sabah akşam aç karnına 1 çay bardağı kullanılacak.içerken tatsız yani su gibi ama sonra boğazında toprak kokusu hissediliyo.(ayrıca kökleri kaynatmadan önce suda bekletmeden bikaç sefer yıka canım)bu tarifin yarısını kaynat canım benim 6 litreden yaptığım 2 sürahi oldu.3 litreye 200gr kök koy yani.inş faydasını görürüz ben içmeye başladım bile.
çanım geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun inş.tabiki dualarımızdasınız canım.acil şifalarrr
amin amin amin ablacım eline sağlık.ayrıca tüm arkadaşlarımızın dualarına amin diyorum kandil günü ettiğiniz dualarınız kabul olur inş.tüm arkadaşlarımın geçmiş kandili mübarek olsun inş.40 sayfa geçmiş okudum inanın aklımda hiç bişey kalmadıçok yorgunum dün sabahtan akşama kadar mutfak dolaplarını temizledim ebrar abla bugun yarın temizlenirim bende dualardan haberdarım yani okuyunca yazarım.dua okunacak listedede en son sıradayım ama hamişlerin yakınındayım inş yanlarında dura dura bana da bulaşır ama ben 9 aydır istiyorum kalbimden geçen ise yıllarca bekleyenlere öncelikle nasip etsin rabbim.
preseed jel gg den sipariş veren arkadaşımız kaç günde geldi bilgi verebilirmisin?
ovulasyon testini düzensiz adet görenlerin kullanması tavsiye ediliyor bi ark. sormuş yavaş yavaş aklıma bişeyler geliyo.yazıyom işte ama aklım başımda değil kızlar.hem vücut hem beynen yorgunum.hepinizi seviyor ve öpüyorum.
canım anladım zaten saol ağzına yüreğine sağlıkebrraım canım hepsini okudum yanlışlıkla öğle yazmışım kusura bakma bitanem
rabbim tez vakitte kabul eder inş
hoşgeldin aramıza dilerim enkısa zamanda anne olursunben aranıza yeni katıldım dileğim anne olmak tüm anne olmak isteyenlere allah o duyguyu tatdırsn inşallah
canım saol ağzına yüreğine sağlık şimdiden tamam bundan sonra yazarım herzamancanim demek laparoskopi olacaksin,insallah umit ettigin sonucu alirsin tatlim.rabbim emeklerini bosa cikarmasinbanada olmami söyledi doktor ama ben korkmustum laparoskopiden:18::18:
farkina varmazmiyiz canim yaaben dun pek evde degildim,kandil dolayisiyla arkadaslar ile toplandik..siteyede pek gelemedim cok gecmis olsun canim,rabbim sifa versin..
allah razi olsun canim,bu arada hayirli olsun kizin olacakmisistediginiz isimler guzel canim,rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin
allah razi olsun ebrarim,gönulden amiiiin ecmain olsun diyorum
canim cok gecmis olsun insallah simdi daha iyidir,allah sifa versin
cok guzel bir paylasimdi durucum,allah razi olsunamiiiiin diyorum duana
amiin canim,test sonuclarinin guzel cikmasina sevindim tatlim,gözun aydin.prolaktin ne oluyor tatlim?kusuruma bakma cok cahilim bu konularda
canim allah sifa versin,buyuk bir olasilik suan hastanedesinizdir,allah yardimciniz olsun insallah
insallah sonuclarin guzel cikar elixsircim
demek bebis saglikli,cok sevindim canim.bulantilari dert etme canim guzel gunler ve zamanlar bunlar.gecer insallah hepsiii
sizlerinde kandili mubarek olsun kizlar,rabbim dualarinizi kabul etsin
korku,uzuntu hepimizde var kayracim,dilerim rabbimden sevinecegiz gunlerde yakindir insallah..allah razi olsun canim yaa ben iyiyim cok sukur,kolumda iyilesti,ilk defa oldugu gibi olmadi cok sukur,bu defa daha hafif atlattim öncekine bakarak
kizlar sizinde kandiliniz mubarek olsun,rabbim dualarini kabul etsin insallah
canim evet adetliyim,ama bugun yarin biterokurum yine ben persembeye kadar.hem adet olsamda sorun degil tatlim,ben yakin arkdasimada yerime okuttururum bu arada seninde kandilin mubarek olsun canim,rabbim kandil hurmetine en yakin zamanda hayirliu evlatlar versin canim
kizlar sizinde kandiliniz mubarek olsun..sungercim haklisin belki birimizin yaptigi dua icabet saatine denk gelir,onun icin birbirimize dua edelim kizlar.birimizinki icabet saatine denk gelirse ve hepimiz icin yaparsa onun duasi hurmetine rabbim hepimizin yuzunu guldurur
zeynepcim inşallah grip olmazsın ilaç alamayınca çok zor oluyoaynı bende öyle kızzzz zor kalktımm işe zor geldiimm gripmi oluyoruumm nee yaaaaaüfffffff
garipcim saol canım,,,prolaktin süt hormonuymuş,,,adetin 3.günü hormon testleri yapmışlardı bana hepsi normal ama bu prolaktin 25 falan olmalıymış benimki 35 biraz yüksek bazı dr lar düşük sebebi diyor bazıları umursamıyor ama ben ilacını kullandım işimi şansa bırakmak istemedim düşük sebebi olmasa bile önlemimi almak istedim,,,böle işte canım bakalım işallah hersey çok güzel olur hepimiz için
canım benim iiyim artık galiba düşükten sonra psikolojim bozuldu ama artık atlattığımı düşünüyorum allah yardımcımız olsun çok zormuş ama artık düşünmemeye karar verdim herseyi akışına bırakacağım neyse sen neler yapıyorsun canım
aaaaaaaa canım allah en yakın zamanda yine kavuştursun kardeşin nerye gitti (AMİNNNNN)
neler yapıyorsun tatlım ben eskisi gibi giremiyorum kociş hastaraporlu taaaa cuma işe gitcek o yüzden gelemiyorum
bütün arkadaşlar iyidir inşallah kib aeo byyyyyyyyyyyyyyy
kızlarr çokk özledimm hepiniziii yaaa ama işlerimden dolayı giremiyorumm eve bile iş götürüyorummm canlarım yaa nasıllsınıızz umarımm hiçç problemm yokturr benn akşamm otrup geçmişi tek tekk okuycammm benn iyiyim bu ay çok ümitli doktorum hayırlısıyla 3 tane yumoşum benimle çatlatma iğnemide yaptırdımm çalışmalara yaramzlığaa başladıkk :78: umarımm hepimiz için en hayırlısıı olurrr
kızlar mrb nasılsınız,,
size bi haberim var. Ben hamileyim. 8 haftalık. önceden belliydi ama kalp atışını duymadan kimseye söylemedik. Daha annemler bile bilmiyor. Bugün kalp atışını duydum çok şükür.
ayyyyy semoşum bu müthiş bir haber çok sevindim allahım tamamına erdirsin sağlıkla demek pıt pıtlarıda duydunuz gözünaydın bitanem
hayden halaya semoşumuz hamiş
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::129::129:
ben sekiz ay oldu evleneli korunmadım halde olmadı doktora gittik hiçbir sorun çıkmadı eşimdegöründü o ilaç kullanıyır bu aydan itibaren 6 ay içinde hamile kalıcağımı söyledi bu haberi inş seninle paylaşırım sen ne kadar zamandı düşünüyorsn
sağol canım ya,,, bende çok mutluyum. Elim ayağım dolaşıyor birbirine ama bi okadar da korkuyorum. Inşallah diğer ikisi gibi olmaz.
kızlar mrb nasılsınız,,
size bi haberim var. Ben hamileyim. 8 haftalık. önceden belliydi ama kalp atışını duymadan kimseye söylemedik. Daha annemler bile bilmiyor. Bugün kalp atışını duydum çok şükür.
şimdi halay zamanıı salla sallaa kafayııı :))
Hayırlı olsun cnmmmm ay ne güzel bu yıl herkes hamileeee haberi geliyorr çok sevindimmm adına tülayında seninde gözün aydıınnnnnnnnnDarısı diğer arkadaşlarımın başınaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?