Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

çok teşekkür ederim canım benim dualarınızı eksik etmeyin bu müjdeli haberi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım Allah herkeze tatdırsn bu güzel duyguyu

canım benim iiyim artık galiba düşükten sonra psikolojim bozuldu ama artık atlattığımı düşünüyorum allah yardımcımız olsun çok zormuş ama artık düşünmemeye karar verdim herseyi akışına bırakacağım neyse sen neler yapıyorsun canım
aaaaaaaa canım allah en yakın zamanda yine kavuştursun kardeşin nerye gitti (AMİNNNNN)
neler yapıyorsun tatlım ben eskisi gibi giremiyorum kociş hasta raporlu taaaa cuma işe gitcek o yüzden gelemiyorum
bütün arkadaşlar iyidir inşallah kib aeo byyyyyyyyyyyyyyy

canım kardeşim çok saol ağzına yüreğine sağlık son anda çıkarken gördüm yazdığını sabah yazarm diye düşündüm çünkü dün ağlamaktan gözlerim çok ağrıyodu kardeşimi yolcu etmiştimde
sen nasılsın kuzum az kaldı inşallah hayırlısıyla sorunlar kalkıcak ortadan çok çok öpüyorum kuzum
günaydın ebrarcım duaları dün akşam okudum özellikle akşam okumak istedim belki gecenin yüzü suyu hörmetine kabul olur diye inşallah duymuştur mevlam
saol canım ağzına yüreğine sağlık mevla hepimizin yaptığı duaları kabul etsin
dün okumanızda ayrı bir güzellik bütün dua kapıları açık inşallah birimizin duası kabul olur
selinam canım paylaşımın için çok saol bende denemek istiyorum bunu ama zamanı yok sanırsam yani adetlimi olmak gerekiyo yoksa yumurtlama zamanımı?
buarada iş yapmışsın yorulmuşsun kıyamam çok yüklenmeseydin ya mutfak işi çok zor evde enzoru yani .evet listede sondasın ama dediğin gibi hamişlere çok yakınsın dilerim direk yerinde hamiş kalırsın .
böğürtlen köküde şifa olsun canım .tamam acelesi yok okursun tatlışım
ebrraım canım hepsini okudum yanlışlıkla öğle yazmışım kusura bakma bitanem
rabbim tez vakitte kabul eder inş
canım anladım zaten saol ağzına yüreğine sağlık
buarada isimler çok hoş esma ismine bayılırım ama nur olmasamı ya okadar çok varki
benim arkadaşın kızınada nehir esma koydular çok tatlı kendide isimde hoşuma gitti
ben aranıza yeni katıldım dileğim anne olmak tüm anne olmak isteyenlere allah o duyguyu tatdırsn inşallah
hoşgeldin aramıza dilerim enkısa zamanda anne olursun
canım saol ağzına yüreğine sağlık şimdiden tamam bundan sonra yazarım herzaman
evet çok haklısın duanın nezaman kabul olacağı bilinmez herzaman dua edelim birbirimize ben dün gece hepinize dua ettim tek tek allahım kabul buyursun
aynı bende öyle kızzzz zor kalktımm işe zor geldiimm gripmi oluyoruumm nee yaaaaaüfffffff
zeynepcim inşallah grip olmazsın ilaç alamayınca çok zor oluyo

canım prolaktinin yüksek olmasıda düşük sebebiymiş 35 çok yüksek değil ama sınırın üstünde ilaç kullanman çok iyi zaten hemen düşüyo benimde 2 sefer yükselmişti ilaçla 1 ayda normal seviyeye düştü

hepinize selam hanımlar güzel birgün diliyorum benim çok uykum var ya gece hiç uyuyamadım nedendir bilmem kardeşim yoldaydı aslında onuda taktım kafaya neyse hayırlısıyla ulaştı yerine şükür

kızlarr çokk özledimm hepiniziii yaaa ama işlerimden dolayı giremiyorumm eve bile iş götürüyorummm canlarım yaa nasıllsınıızz umarımm hiçç problemm yokturr benn akşamm otrup geçmişi tek tekk okuycammm benn iyiyim bu ay çok ümitli doktorum hayırlısıyla 3 tane yumoşum benimle çatlatma iğnemide yaptırdımm çalışmalara yaramzlığaa başladıkk :78: umarımm hepimiz için en hayırlısıı olurrr

canım çok saol ya kardeşim okuyor oyüzden tatil bitti döndü artık son 1,5 yılı ama zor oluyo o evimizin küçüğü hala bebek gibi çok düşkünüz allahım korusun bütün evinden uzak evlatları
olsun canım sen eşinle ilgilen allahım şifa versin gripmi oldu yoksa?
herkes iyi canım yani iyi olmaya çabalıyoruz işte sende iyi ol tamammı stres yapma bikere hamile kaldın geriside gelicek inşallah

ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15
DURU..........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15
ELİXSİR......................15
SAMYELİ....................15
BANU.........................15
MİRANDA....................15
SUNGER......................15bitti
NANELİŞKR..................15bitti
EGAL..........................15bitti
DERDA........................10bitti
BİRSEN........................8

NURGÜL için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15
DURU.........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15
ELİXSİR.....................15
SAMYELİ....................15
BANU........................15
MİRANDA...................15
SUNGER.....................15bitti
NANELİŞKR.................15bitti
EGAL.........................15bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8

Son düzenleme:

hoşgeldin tatlım nerelerdesin?demk yoğunsun allahım kolaylık nasip etsin
tedavin hayırlı olsun canım inşallah busefer hayırlısıylahamile kalırsın allahım gönlüne göre versin

ben sekiz ay oldu evleneli korunmadım halde olmadı doktora gittik hiçbir sorun çıkmadı eşimdegöründü o ilaç kullanıyır bu aydan itibaren 6 ay içinde hamile kalıcağımı söyledi bu haberi inş seninle paylaşırım sen ne kadar zamandı düşünüyorsn

kızlar mrb nasılsınız,,
size bi haberim var. Ben hamileyim. 8 haftalık. önceden belliydi ama kalp atışını duymadan kimseye söylemedik. Daha annemler bile bilmiyor. Bugün kalp atışını duydum çok şükür.

ayyyyy semoşum bu müthiş bir haber çok sevindim allahım tamamına erdirsin sağlıkla demek pıt pıtlarıda duydunuz gözünaydın bitanem
hayden halaya semoşumuz hamiş

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::129::129:

sağol canım ya,,, bende çok mutluyum. elim ayağım dolaşıyor birbirine ama bi okadar da korkuyorum. inşallah diğer ikisi gibi olmaz.

ya bugün negüzel birgün kkdan bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim semoşumda hamiş
allahım çok şükür darısı hepimize kızlar
canım arkadaşlarımında allahım tamamına erdirsin

TÜLAYIM VE SEMOŞUM TEBRİKLER

ben yaklasik 3 yillik evliyim ve 1 yili askin zamandir da cocuk icin ugraioruz 1 yil once 1 bucuk aylik bebegimi kaybettim ve hala ugrasioruz

şimdi halay zamanıı salla sallaa kafayııı :))
hayırlı olsun cnmmmm ay ne güzel bu yıl herkes hamileeee haberi geliyorr çok sevindimmm adına tülayında seninde gözün aydıınnnnnnnnn darısı diğer arkadaşlarımın başınaaaaaa

amin ya gerçektende buyıl hamiş yılı olucak inşallah
darısı bizlere olsun

bebek bekleme sürelerimiz

DURU..............15 YIL
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YIL
SEVTUN............10 YIL
YETER.............7 YIL
KARDELEN49........6 YIL
DERİN.............5,5 YIL
KARDELOŞ..........3,5 YIL
ALEYNA............3,5 YIL
NANELİŞKR.........3 YIL
WAY...............3 YIL
SUNGER............2,5 YIL
ANATOLİA..........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
EGAL..............2 YIL
LAGRİMA...........2 YIL
ELAEZEL...........19 AY
KAYRAM............1,5 YIL
PELİN.............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
SELİNA............9 AY
MİRANDA...........(HAMİŞ)
BİRSEN............(HAMİŞ)
DERDA.............(HAMİŞ)
SAMYELİ...........(HAMİŞ)
DAİSY............(HAMİŞ)
TUĞÇE............(HAMİŞ)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…